70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım peki ona benzer hiç mi bişi yok?? bide sanki o kdr az sey ymk gece bni pek kesmez gibi gelio anca 12 de uyuyorm cnku
valla canim onlarin hic biri beni kesmiyor. ha yemisim ha yememisim hic bir fark yok. bir de acikiyorum yemek yeme ihtiyaci hissediyorum yine o en fenasi. tr ye gittiginde bi deneyebilirsin onlari bence ya. yani ben tercih etmem doymuyorum cunku.

ben o arkası dönük halini beğendim gayet güzel görünüyo
de onada kilo almış diyolar hatta roberta carlos demişler bacakalrı için o da inadına mini giyiyomuş

Ay öglen kıymalı bezelye yedim.
Fazla yedim sanırım kalmasın diye iki büklüm oturuyorum
Hadi bitki çayı içelimmm :126::126::119:
bezelyede doyurucu ya ondandır canım bugün 10 tok tutan besinden biriydi,ay ebnde tavuk için pelinede bunu yazdım
bende eşiem akşam için yaptım çok canım çekti yarın öğlen yiyecem
ben ankarda aldım ondan bir kuut bitti bile tadıda çok fena gelmedi,5kardeşlere 2 kardeş daha eklenmişşş
ALLAHIM sen sabır verrrafiyet bal olsun nediyelimmmm
canım sıkma canını daha fazla ahhh ben bi ahh çeksem dağlar yıkılır...siz eşinle iyi olun yeter milleti sallamaya bak malesef bu düzen böyleinş.rabbim dertlerine deva olurda tez zamanda bebişind eolur hayırlısıyla
ohhh maaşallah..iiy komşu herkese lazım tabi karşılıklı sonuda pek afiyetli olmuş heeesenin ortin kimdi yandı valla
hayatım kendi memleketinde olsan bukadar hissetmezsin belkide ama heryerde var böyleleri allah yardımcın olsun,allah onlarada iyilik versin bunu diyelim napalımsen bildiğine inandığına devam et
yok kız ihtimal yok dayanamadım napim ya offfff :18: :18: :18: :18: :18: :18:
bir ihtimal daha var oda sevmekmi dersinhatırla o günü ve gecesini bursadaki buluşmayı heee

hödük müüü

canımmm eşin konuşsun diyecektim ama zaten konuşmuş.biz de bazı sıkıntılardan çocuk istemedik 2 yıl eşimin ailesi doktora gitmeyi bile teklif etti.ne zaman ki eşim biz istemiyoruz dedi sustular.zor bir durum laf anlamıyorlar çocuk konusunda.
pişt beni özleyen var mı?

balıııımmmmm kızzzzz nerelerdesin daha bu gün aklımdaydın aşkımmm

bende oyle etli butlu seviyorum :) bizde aile gelenegi. annemin deyimiyle adam tuttu mu bisey gelicek diyo
ama hadise bildigin guzel degil yani. cirkin diyemem de oyle iste :)

evet ben erkek olsam oyle ısterdım yanı.. tahta gıbı karı derler ya hıc sevmem oyle..

ben o arkası dönük halini beğendim gayet güzel görünüyo
de onada kilo almış diyolar hatta roberta carlos demişler bacakalrı için o da inadına mini giyiyomuş

Allah ıyılıgını versın arkası donuk halını begendım dıyo sapıık yok ya göz var nizam var ne roberto carlos u gayet duzgun bacakları..
Kilo almışmı vermış mı bılmem ama suan gordugum kadarıyla kıvamı ıyı..

Sen nerelerdesin kaçaakk... hoşgeldiin niye yoksun ne zamandır ?
Gerçi bende yokum ya anca bu hafta adam akıllı gırebılıyorum...

Bugün kü menümü yazayım;

Kahvaltı: 2,5 dil. ekmek, Sucuklu tek yumurta(yağsız), domates, biber, 2 zeytin, peynir, 2 tat. kaş. kuşburnu.
Ara: yok
Öğle: Porsiyon tavuk döner (pilavsız, yeşillikle), Ayran, 2 top dondurma.
Ara: 1 mandalina, 1 kupa türk kahvesi.
Akşam (17:30): Küç. ton balıklı salata.
Ara: Limonlu yeşilçay.

2,5 lt civarı su...

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar :)
dersaneden geç geliyorum 6.30 gibi ancak yemek yiyebiliyorum nasıl zayflarım ben bu şekilde

her gün canım tatlı istiyor

hoşbulduk beni özleyenler olmuş yuppi........

arada girip okuyorum ama yeni gelenlerı tanımadığım için yazıp çıkamıyorum...
kızlara yazsam geri dönüp cevaplara bakamam ayıp olur dıye yazamıyomda...

günlerim çok yoğun geçiyo diyet yapmıyorum zaten ....
sadece yeşil çay içip ödem atmaya çalışıyorum....
kendımı hazır hissetmiyorum şu an....
çok kılo almadım....
çabuk veririm diye sallamıyorum galiba....
yemeyi baya özlemişim...

okul çok yoğun..yoruluyorum zaten...
diş tadavisi oluyorum bi yandan ....
ileride diş kökünde erime olabilir teşhiisyle dr. diş köküne inip ilaç koyuyo...
inş. 1 ay içinde diş tedavim bitecek kurtulcam...

gitar kursuna başladım...
haftada 1 gün ona gidiyorum...
tiyatro sezonu da açıldı ..
artık durmam ben...

ooh tempo yoğun yani..
aman farketmeden kiloları biriktirme... valla ben 1 aydır dogru duzgun gırmıyorum 2 kılo aldım alıp verıyorum sureklı
ama baya da yedım yanı ne bulduysam.. yemek cok guzel bırsey yaa.. canının her cektıgını yıyebilmek gibisi yok ya..

ne güzel dopdolu bir hayat
diş tedavin hayırlısıyla biter inşallah çok korkarım diş rahatsızlığından o diş doktorunun kullandığı aletin sesine benzer bir şey duyduğumda dişim acıyor sanki

Son düzenleme:

Bu duygu varya paha biçilemez bende bu aralar hep tam tersini duyuyorum

YYYAAAAAA OOOOOOOOOOOOF !
sabah yürüyüşümü yapıp sonra gelip güzel bi kahvaltı yapıp gün içinde ev yemeği yemek istiyorum ama

Sabah : 1 elma - 1dlm kep. ekmek üstü 1 dlm domates 1 dlm kaşar

Ara: activia çilekli (küçük- 1 adet)

Öğlen: Form bisküvi (şekersiz -limonlu)

Ara: 1 adet ayva

Akşam:1 adet havuç

Su: yarım litre

Kızlar yaaa menümü hiç beğenmiyorum ama vaktim yok, hem aç oluyorum bütün gün, hemde sağlıklı değil veee su içemiyorum

Son düzenleme:
evet ya kesınlıkle bu aralar höşmerime kafayı takmış durumdayız karı koca höşmerim çekiyo canımız nerdeyse hergun....
bebişin naptı nasıl...
saol balım ben dişçiye koşa koşa gidiyorum çunku şimdi bakmazsam dişlerime ılerde protez dişim olur..
kalıtsal mı yapısal mı bılemedım ağzımda sağlam diş fazla yok zaten...
16 yaşından beri dişçilerle pek haşir neşirimdir....
dolgu çekim kanal...
şimdide kökteki tedavi...
hamilelıkte de mahfoluyo zaten dişler....

charm ....
yaprak yeşilçay aldım...
sıcak suyu üzerıne döküp az bekletip içiyoz eşim etkili olmadığını söyledi...
yanlış mı içiyoruz..
sen nasıl yapıyodun...
buruşuk bişey sıcak suyu görünce yaprak olauyo kocaman...

şuan için çok güzel ve eqlenceli geçiyor cnm..bugün kitaba biraz göz gezdirdim amannnn ne öyle çok karışık..demekki ilerleyen günlerde zorlanıcam :97:

tuqbaaa canım buraya yazma barii ....yeni gelenlere kötü örnek oluyorsun ...makarnayı yemek kilo verdiriyor diye düşünecekler herkesin bünyesi bir deqildir..seninde metonun hızlı çalıştıqı bir ana denk gelmiştir..her akşam ye bakalım makarnayı bak neoluyoo

dondilik ne diye soracaktım menünü okurken öqrendim buymuş :131:

çok geçmiş olsun cnm...ama yediklerin hiç olmamış ..ödüllendirmek için illa yasaklı ürün yemene gerek yoktu...döner porsiyon yada köfte ızgara yiyebilirdin mesela...
Allaha havale et cnm O herşeyi bilendir...

ortine üzülüyorum inanki ...kendini düşünmüyorsan ortini düşünmen gerekirdi ..siz bir ekipsiniz...ortinin cuma günü boynu bükük kalırsa vicdanın sızlamıcakmı

günü kurtarmışsın

iyi akşamlar kızlar :)
dersaneden geç geliyorum 6.30 gibi ancak yemek yiyebiliyorum nasıl zayflarım ben bu şekilde

her gün canım tatlı istiyor

en büyük kupa bardaqa süt ısıtıp içinede tarçın at ve iç cnm...tatlı istemezsin birdaha çok etkili bir yöntem...

Saç rengini açınca yaşında fzla göstermiş.
Fergie adı bu arada evet bak hiç o açıdan düşünmemiştim.

ahahahha 5 kardeş he
10 besin ne aklında kaldı mı canım?

Aaa hoşgeldin canımmm

Heaaa çok kızdırdı bu sefer ama nabim

Canım kusura bakma ama canın istese herşeyi yaparsın.
Öncelikle kepek ekmek yemiyoruz. Çavdar yada tam buğday ekmeği.
Evde oturuyorsan evde ekmek alıp sabah biraz erken kalkıp domatesli, peynirli, yumurtalı doyurucu kahvaltını yapabilirsin.
Öğlen için okulda bişey bulamamana şaşırmıyorum ama tavuk döner falan heryerde satılır veya çorba, sulu yemek yapan dükkanlar ünini oralarda hep vardır. Bi corba bile içsen seni çok tutar..
Yaşamını sen biliyorsun onu göre planlarsın.
Yoksa herkesin sağlıklı beslenmemesi için bi bahanesi olurdu.
Tıpkı benim eskiden işe geç geliyorum bişey getirmedim aç kalıyım veya e bulursam yiyeyim gibi...

iyiakşamlar fıstıklarrr
anca girebildim arkadaşım vardı...hava çok sqouk kızlar yaaa kış çok erken geldi bu yıl..badimin üstüne hırka giydim üşüyorum...yünleri örmeye başlamak lazım
menülerimize dikkat edelim arkadaşalr cumaya çok az kaldı...ortiler birbirinize gaz verin biraz

kızlar bu arada bnm saçım kızıl...rengini deqiştirmek istiyorum...çok uzun yıllar röfle kullandım..geçen yıl kızıla boyattım..ve hala kızılla devam ediyorum..ama artık sıkıldım...bal köpüqü tonlarda bişey düşünüyorm...direk bal köpüqü yapsam olmaz heralde..hangi işlemleri uygulamalıyım deneyenler tecrübelerini paylaşabilirmi?

Sabah:
1 tane tam buğday ekmeğiyle yapılmış kaşarlı tost,
1 bardak şekersiz çay
Ara:
7 otlu çay,
Bergamotlu yeşil çay,
Öğlen:
Kıymalı bezelye,
Yoğurt
Ara:
7 otlu çay
Akşam:
K-fleks,
Yağsız sütle

Hergün oldugu gibi 3 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…