katılıyorum hadiseyi bende beğenmiyommakyajsız çıksında görelim
canim onlarin tr de kullandiklarinin aynisi yok burda ne yazikki
valla canim onlarin hic biri beni kesmiyor. ha yemisim ha yememisim hic bir fark yok. bir de acikiyorum yemek yeme ihtiyaci hissediyorum yine o en fenasi. tr ye gittiginde bi deneyebilirsin onlari bence ya. yani ben tercih etmem doymuyorum cunku.canım peki ona benzer hiç mi bişi yok?? bide sanki o kdr az sey ymk gece bni pek kesmez gibi gelio anca 12 de uyuyorm cnku
Kızlar hadiseden bahsetmişsiniz valla önceden de cok ahım sahım degıldı sadece bıraz etlı ya dolgun gelıyor goze, ama son zamanlarda kaşlarının rengını acmıs kassız gıbı duruyor bırde yuzune bırsey mı yaptırmıs ne goz kısmı bıraz tuhaf duruyor cırkınlesmıs geldı benım gozume,
dun o ses yarısmasında da gordum dıkkatımı cektı.. black eyed peas grubunda kı kadın soliste benzetmeye basladım bazı karelerde adını getıremedım sımdı..
ama vucudu guzel ben erkek olsam bu kıvamda kadın severım yanı zayıf ama etlı kıvrımlı yanı...
bezelyede doyurucu ya ondandır canım bugün 10 tok tutan besinden biriydi,ay ebnde tavuk için pelinede bunu yazdımAy öglen kıymalı bezelye yedim.
Fazla yedim sanırım kalmasın diye iki büklüm oturuyorum
Hadi bitki çayı içelimmm :126::126::119:
ben ankarda aldım ondan bir kuut bitti bile tadıda çok fena gelmedi,5kardeşlere 2 kardeş daha eklenmişşşGer-düüüşşşş;
Psikolog olan akrabana katılıyorum
Bu konuda derdimiz varmış
Bayağı bi geçe kalmış öğle yemeğin ben bitki çayımı bile aldım.
Bu arada 7 otlu çayı denemeni öneririm.
İçinde kilo vermeye yarar bitkiler var.
Tadı da eh işte pek keyifli içmezsin ama faydalı işte napcan.
ALLAHIM sen sabır verrrherkeze tünaydınların tünaydını millet ben geldiiim,,,çok çok mutlu bigüne uyandım dün akşam 20.00de 1 paket makarna pişirmiştim nefsime yenilip çocuklara bi tabak koydum kendim bütün kalanı bitirdim,,hemde salçalııı yoğurtluu
ve sabah kaç çıktım inanamazsınız hiç beklemiyodum,,ama her ne zaman geç saatte makarna yesem sabah tartıda güzel sonuç görüp mutlu oluyorum,,bünyem makarna istiyo benim demekkitartıda düne göre 200gr eksideydiiim
canım sıkma canını daha fazla ahhh ben bi ahh çeksem dağlar yıkılır...siz eşinle iyi olun yeter milleti sallamaya bak malesef bu düzen böyleDedeiğin şeyi defalarca söyledik eşim kendi ailesine ben kendi aileme ama sanki biz çaba harcamıyomuşuz gibi geliyor göze görünmüyor onlara 2 tarafta aynı bakıyı yapıyor. kırmamak için zor tutyorum bazen çok sıkıldım. sırf eşim bana destek olmak için benle spora yazıldı diyete başladı o da hevesli oda istiyor ama dillendirmiyor üzülmemi istemiyor çünkü:97:
ohhh maaşallah..iiy komşu herkese lazım tabi karşılıklı sonuda pek afiyetli olmuş heeeselam kızlarr
bugün başımıza gelenler ay çok kötü ya tavanımızı su basmış ilgisiz ev sahiplerinin sorumsuzluğu sonucu gece saat 4 de yusuf kalktı emzirdim sonrabi su sesi anam dedim fırtına kopmuş yağmur yağıyor mutfaktan kafamı uzattım yağmur yok bi yukarı başımı çevirdim ki çatıdan allah versin şelale gibi su akıyo hemen ev sahiplerini uyaRDIM hava ışımaya başladı çıktık Allah ne verdiyse temizledik hani yapamasam olurdu ama en üsteki komşuma yatak yorgan hep ıslanmış bi el attım bende onunla bitirdik çok yorulduk ve kendimize ödül verdik gittik iskender yedik bide yarım lahmacun yaaa neyse en sonunda bi baskül alabildim manayla öyle oldu şimdi çok yorgunum biraz dinlenim öptüm hepinizi
hayatım kendi memleketinde olsan bukadar hissetmezsin belkide ama heryerde var böyleleri allah yardımcın olsun,allah onlarada iyilik versin bunu diyelim napalımmorelim cok bozuldu ya
isarkadasi bana mail göndermis sadece bana da deyil bi kac isarkadasina müslimanin affedersiniz acin maili müslümanin mahrem yeri diye
mail i actim kedi var üstündede basörtü mailde ne bekliyordunuz yaziyo almanca
ya ne bicim insanlar bunlar insan deyil bunlar hic mi düsünmüyon benim kirilip gücencegimi böyle saka mi olur
elim ayagim titriyo sinirden
bir ihtimal daha var oda sevmekmi dersinyok kız ihtimal yokdayanamadım napim ya offfff :18: :18: :18: :18: :18: :18:
hödük müüü
Ayy ayyy zayıflıyım ilk iş mantından tatmak olcak
Sevindin ve kaçıyorsunn yada bana devam et diyorsun bu mesajı algıladım ben.
Bu ikisinden biri
Benimle sevinmeniz ne güzeell seviyorum sizi topiğimizin çıtır adaylarıııı
Evet erkeklerden duymak daha güzel.
Bide kızlar pek dile getirmezler ben nadir kızlardan duydum zayıflamışsın lafını.
Bide hödük dedin aklıma benimki geldi
Geçen çok kızdım kendisine telefonda hödük diye kayıtlı
Ne mesaj atarsa atsın kızmıyorum böylelikle
Diğer türlü sevgilim diye kayıtlıydı öyle sevgilimden mesaj geldi okuyunca daha bi romantik bişeyler bekliyordum.
Şimdi hödükten geldiği için sinirlenmiyorum
Kızgınlığım geçince tekrar değiştiririm çok seviyorum çokta kızıyorum napcam
Ayy aynen bu laf bana bayagı bi yeter
Kızlar benimde gıcık olduğum bi durum var ya bu kiloyla ilgili ben pko hastasıyım aynı zamanda da insülin direncim var çok kilo verip geri aldım kansızlık tedavisi görüdüm hep o çok kilo aldırıyor. şeker vs çıktı hepsi bu pko yüzüden. neyse evleneli 3,5 yıl oldu eşimin ailesi ve kendi ailem artık en ufak birşeyde çocuğu dile getiriyorlar bazen çok bunalıyorum zaten borçlarımız yeni bitti evlenirken herşeyimizi kendimiz ödedik damatlıktır gelinliktir onlara varana kadar kendimiz yapmak zorunda kaldık yoksa çok uzun yıllar beklemek zorunda kalacakık.neyse şimdi çocuk çocuk diye tutturuyolar bizde istiyoruz ama sağlığım müsade etmiyor zamanla olur işallah diyruz tedavi oluyorum ama anlamıyolar sanki leylekler getirecek çocuğu bu konuda çok bunaldım sürekli kaç kilo verdin diye soruyorlar kilo vermem gerektiğini nihayet anladılar. artık konuşmak istemiyorum bendede heves kalmıcak böyle devam ederse çok kötü kıracam ama kırmakta istemiyom . bunaltıyorlar çok çocuk çocuk diye bizde ona uğraşıyoruz ama hergünde açılmazki bu konu
canımmm eşin konuşsun diyecektim ama zaten konuşmuş.biz de bazı sıkıntılardan çocuk istemedik 2 yıl eşimin ailesi doktora gitmeyi bile teklif etti.ne zaman ki eşim biz istemiyoruz dedi sustular.zor bir durum laf anlamıyorlar çocuk konusunda.Dedeiğin şeyi defalarca söyledik eşim kendi ailesine ben kendi aileme ama sanki biz çaba harcamıyomuşuz gibi geliyor göze görünmüyor onlara 2 tarafta aynı bakıyı yapıyor. kırmamak için zor tutyorum bazen çok sıkıldım. sırf eşim bana destek olmak için benle spora yazıldı diyete başladı o da hevesli oda istiyor ama dillendirmiyor üzülmemi istemiyor çünkü:97:
pişt beni özleyen var mı?
bende oyle etli butlu seviyorum :) bizde aile gelenegi. annemin deyimiyle adam tuttu mu bisey gelicek diyo
ama hadise bildigin guzel degil yani. cirkin diyemem de oyle iste :)
ben o arkası dönük halini beğendim gayet güzel görünüyo
de onada kilo almış diyolar hatta roberta carlos demişler bacakalrı için o da inadına mini giyiyomuş
hödük müüü
canımmm eşin konuşsun diyecektim ama zaten konuşmuş.biz de bazı sıkıntılardan çocuk istemedik 2 yıl eşimin ailesi doktora gitmeyi bile teklif etti.ne zaman ki eşim biz istemiyoruz dedi sustular.zor bir durum laf anlamıyorlar çocuk konusunda.
balıııımmmmm kızzzzz nerelerdesin daha bu gün aklımdaydın aşkımmm
hoşbulduk beni özleyenler olmuş yuppi........evet ben erkek olsam oyle ısterdım yanı.. tahta gıbı karı derler ya hıc sevmem oyle..
Allah ıyılıgını versın arkası donuk halını begendım dıyo sapııkyok ya göz var nizam var ne roberto carlos u gayet duzgun bacakları..
Kilo almışmı vermış mı bılmem ama suan gordugum kadarıyla kıvamı ıyı..
Sen nerelerdesin kaçaakk... hoşgeldiin niye yoksun ne zamandır ?
Gerçi bende yokum ya anca bu hafta adam akıllı gırebılıyorum...
hoşbulduk beni özleyenler olmuş yuppi........
arada girip okuyorum ama yeni gelenlerı tanımadığım için yazıp çıkamıyorum...
kızlara yazsam geri dönüp cevaplara bakamam ayıp olur dıye yazamıyomda...
günlerim çok yoğun geçiyo diyet yapmıyorum zaten ....
sadece yeşil çay içip ödem atmaya çalışıyorum....
kendımı hazır hissetmiyorum şu an....
çok kılo almadım....
çabuk veririm diye sallamıyorum galiba....
yemeyi baya özlemişim...
okul çok yoğun..yoruluyorum zaten...
diş tadavisi oluyorum bi yandan ....
ileride diş kökünde erime olabilir teşhiisyle dr. diş köküne inip ilaç koyuyo...
inş. 1 ay içinde diş tedavim bitecek kurtulcam...
gitar kursuna başladım...
haftada 1 gün ona gidiyorum...
tiyatro sezonu da açıldı ..
artık durmam ben...
hoşbulduk beni özleyenler olmuş yuppi........
arada girip okuyorum ama yeni gelenlerı tanımadığım için yazıp çıkamıyorum...
kızlara yazsam geri dönüp cevaplara bakamam ayıp olur dıye yazamıyomda...
günlerim çok yoğun geçiyo diyet yapmıyorum zaten ....
sadece yeşil çay içip ödem atmaya çalışıyorum....
kendımı hazır hissetmiyorum şu an....
çok kılo almadım....
çabuk veririm diye sallamıyorum galiba....
yemeyi baya özlemişim...
okul çok yoğun..yoruluyorum zaten...
diş tadavisi oluyorum bi yandan ....
ileride diş kökünde erime olabilir teşhiisyle dr. diş köküne inip ilaç koyuyo...
inş. 1 ay içinde diş tedavim bitecek kurtulcam...
gitar kursuna başladım...
haftada 1 gün ona gidiyorum...
tiyatro sezonu da açıldı ..
artık durmam ben...
Ayyy kızlarrrr
İşyerinden bi erk. arkadaş dedi ki Dilek bişey dicem yanlış anlama ama sen baya bayaa kilo verdin.
Ne yapıyorsun falan
Dalga geçme dedim ciddiyim falan dedi.
Bi arkadaşı var o da tombik demiş ki Dilek'e sorsana ne yapıyor bende uygulıyım.
Bi güldüm bitki çayı+su+akşam az yemek dedim
Diyo ki bi 10 kilo vermişsindir falan aynen dedim
Ay çok hoşumaaa gitttiiii :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
evet ya kesınlıkle bu aralar höşmerime kafayı takmış durumdayız karı koca höşmerim çekiyo canımız nerdeyse hergun....ooh tempo yoğun yani..
aman farketmeden kiloları biriktirme... valla ben 1 aydır dogru duzgun gırmıyorum 2 kılo aldım alıp verıyorum sureklı
ama baya da yedım yanı ne bulduysam.. yemek cok guzel bırsey yaa.. canının her cektıgını yıyebilmek gibisi yok ya..
saol balım ben dişçiye koşa koşa gidiyorum çunku şimdi bakmazsam dişlerime ılerde protez dişim olur..ne güzel dopdolu bir hayat
diş tedavin hayırlısıyla biter inşallah çok korkarım diş rahatsızlığından o diş doktorunun kullandığı aletin sesine benzer bir şey duyduğumda dişim acıyor sankiyogunluugn en güzel tarafı düşünecek vaktın olmuyo..
dedıkodu yapacak telefonda kanuşacak zaman bıle olmuyo bazen...
Affedersin ama hafif gegirirken bile kekik kokuyorum
Klasik bitki çayı ben içmek zorunda oldugum icin bitki çayını içiyorum sevmiyorum yoksa.
O yüzden tatları önemli değil
Nasıl geçti kurs abla?
Bitki çayları çok tıkıyor kaptan beni ondan bişey yiyemiyorum ama bu akşam ceviz yada fındık bakarım :26:
Tanıdıklarıma burayı söyleyemiyorum burda yazdığım için
Ama buraya gelen herkese elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.
herkeze tünaydınların tünaydını millet ben geldiiim,,,çok çok mutlu bigüne uyandım dün akşam 20.00de 1 paket makarna pişirmiştim nefsime yenilip çocuklara bi tabak koydum kendim bütün kalanı bitirdim,,hemde salçalııı yoğurtluu
ve sabah kaç çıktım inanamazsınız hiç beklemiyodum,,ama her ne zaman geç saatte makarna yesem sabah tartıda güzel sonuç görüp mutlu oluyorum,,bünyem makarna istiyo benim demekkitartıda düne göre 200gr eksideydiiim
Ben geldiim kızlaarr....
Dönerimi porsiyonda pilavsız domates ve yeşillikle yediim yanına da ayran.. 2 top da dondilik yedim sossuz...
Aferin bana dimi.. :76:
Şimdide evde kupada turk kahvemı ıcıyorum, şeytan dürtüyor git içerideki cevizli kekten bır dılım kapta gel dıyor ama yemıcemm....
Charmmm tebrık ettım senı
dondilikte dondurmamı oluyo, iki top demişsin ama :26: eger dondurmaysa burda dolu yagıo şakır şakır sen hangı mevsımden baglanıyosun acaba yayınımızaaa
aaaaaa valla hadiseden nefret eder oldummmm, içim daralıyo okurken sayfayıııısag taraftakı poposuna bı tekme atcam en sonunda o olcak yaniiii
çok geçmiş olsun cnm...ama yediklerin hiç olmamışselam kızlarr
bugün başımıza gelenler ay çok kötü ya tavanımızı su basmış ilgisiz ev sahiplerinin sorumsuzluğu sonucu gece saat 4 de yusuf kalktı emzirdim sonrabi su sesi anam dedim fırtına kopmuş yağmur yağıyor mutfaktan kafamı uzattım yağmur yok bi yukarı başımı çevirdim ki çatıdan allah versin şelale gibi su akıyo hemen ev sahiplerini uyaRDIM hava ışımaya başladı çıktık Allah ne verdiyse temizledik hani yapamasam olurdu ama en üsteki komşuma yatak yorgan hep ıslanmış bi el attım bende onunla bitirdik çok yorulduk ve kendimize ödül verdik gittik iskender yedik bide yarım lahmacun yaaa neyse en sonunda bi baskül alabildim manayla öyle oldu şimdi çok yorgunum biraz dinlenim öptüm hepinizi
Allaha havale et cnm O herşeyi bilendir...morelim cok bozuldu ya
isarkadasi bana mail göndermis sadece bana da deyil bi kac isarkadasina müslimanin affedersiniz acin maili müslümanin mahrem yeri diye
mail i actim kedi var üstündede basörtü mailde ne bekliyordunuz yaziyo almanca
ya ne bicim insanlar bunlar insan deyil bunlar hic mi düsünmüyon benim kirilip gücencegimi böyle saka mi olur
elim ayagim titriyo sinirden
ortine üzülüyorum inankikaçamağın dibine vurdum geldimm minnak sandviç ekmekler varya ekmek arası domates peynir yidim iyi b.................. yedim dicem töbe töbe ama aşerdim resmen napim ya:84: :84: :84: :84: :84:
3 tane yidim hala yiyesim var içine salam sucuk koyup ne oluyo bana yaaa batırdım bu haftayı
Bugün kü menümü yazayım;
Kahvaltı: 2,5 dil. ekmek, Sucuklu tek yumurta(yağsız), domates, biber, 2 zeytin, peynir, 2 tat. kaş. kuşburnu.
Ara: yok
Öğle: Porsiyon tavuk döner (pilavsız, yeşillikle), Ayran, 2 top dondurma.
Ara: 1 mandalina, 1 kupa türk kahvesi.
Akşam (17:30): Küç. ton balıklı salata.
Ara: Limonlu yeşilçay.
2,5 lt civarı su...
iyi akşamlar kızlar :)
dersaneden geç geliyorum 6.30 gibi ancak yemek yiyebiliyorum nasıl zayflarım ben bu şekilde
her gün canım tatlı istiyor
Kızlar hadiseden bahsetmişsiniz valla önceden de cok ahım sahım degıldı sadece bıraz etlı ya dolgun gelıyor goze, ama son zamanlarda kaşlarının rengını acmıs kassız gıbı duruyor bırde yuzune bırsey mı yaptırmıs ne goz kısmı bıraz tuhaf duruyor cırkınlesmıs geldı benım gozume,
dun o ses yarısmasında da gordum dıkkatımı cektı.. black eyed peas grubunda kı kadın soliste benzetmeye basladım bazı karelerde adını getıremedım sımdı..
ama vucudu guzel ben erkek olsam bu kıvamda kadın severım yanı zayıf ama etlı kıvrımlı yanı...
bezelyede doyurucu ya ondandır canım bugün 10 tok tutan besinden biriydi,ay ebnde tavuk için pelinede bunu yazdım
bende eşiem akşam için yaptım çok canım çekti yarın öğlen yiyecem
ben ankarda aldım ondan bir kuut bitti bile tadıda çok fena gelmedi,5kardeşlere 2 kardeş daha eklenmişşş
hödük müüü
Bu duygu varya paha biçilemez bende bu aralar hep tam tersini duyuyorum
YYYAAAAAA OOOOOOOOOOOOF !
sabah yürüyüşümü yapıp sonra gelip güzel bi kahvaltı yapıp gün içinde ev yemeği yemek istiyorum ama
Sabah : 1 elma - 1dlm kep. ekmek üstü 1 dlm domates 1 dlm kaşar
Ara: activia çilekli (küçük- 1 adet)
Öğlen: Form bisküvi (şekersiz -limonlu)
Ara: 1 adet ayva
Akşam:1 adet havuç
Su: yarım litre
Kızlar yaaa menümü hiç beğenmiyorum ama vaktim yok, hem aç oluyorum bütün gün, hemde sağlıklı değil veee su içemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?