Sabah:
1 tane tam buğday ekmeğiyle yapılmış kaşarlı tost,
1 bardak şekersiz çay
Ara:
7 otlu çay,
Bergamotlu yeşil çay,
Öğlen:
Kıymalı bezelye,
Yoğurt
Ara:
7 otlu çay
Akşam:
K-fleks,
Yağsız sütle
Hergün oldugu gibi 3 litre su
iyiakşamlar fıstıklarrr
anca girebildim arkadaşım vardı...hava çok sqouk kızlar yaaa kış çok erken geldi bu yıl..badimin üstüne hırka giydim üşüyorum...yünleri örmeye başlamak lazım
menülerimize dikkat edelim arkadaşalr cumaya çok az kaldı...ortiler birbirinize gaz verin biraz
kızlar bu arada bnm saçım kızıl...rengini deqiştirmek istiyorum...çok uzun yıllar röfle kullandım..geçen yıl kızıla boyattım..ve hala kızılla devam ediyorum..ama artık sıkıldım...bal köpüqü tonlarda bişey düşünüyorm...direk bal köpüqü yapsam olmaz heralde..hangi işlemleri uygulamalıyım deneyenler tecrübelerini paylaşabilirmi?
aralarda içtiqin çaylar ara niyetine geçmiyor cnm...dünde uyarmıştım..
Tabi ki bugün Tuğba'ya da yazdım abla..
Kolestonun renk açıcısını öneririm.
Renk açıcısıyı önce saç diplerine getirmeden süreceksin.
Son 5-10 dakika kala bütün saçlarına (saç dipleride dahil) yayacaksın.
O işlemi yaptıktan sonra istediğin renge kolayca boyayabilirsin.
Benim saçlarım bal köpüğü resimlerini atmıştım görmüşsündür belki.
Boyadan yana loreal casting serisini öneririm ben çok memnunum
MÜGEE
CANIM ben sana bugün yazmıştım nasıl beslenmen gerektiqini..okumadınmı?
Bugün uyardın ablaaaDürtülmeden bişi yapmıyorum
Bende bugün gidip aralar için mandalina aldımmmm
deneyeceğim kaptancımmmen büyük kupa bardaqa süt ısıtıp içinede tarçın at ve iç cnm...tatlı istemezsin birdaha çok etkili bir yöntem...
iyiakşamlar fıstıklarrr
anca girebildim arkadaşım vardı...hava çok sqouk kızlar yaaa kış çok erken geldi bu yıl..badimin üstüne hırka giydim üşüyorum...yünleri örmeye başlamak lazım
menülerimize dikkat edelim arkadaşalr cumaya çok az kaldı...ortiler birbirinize gaz verin biraz
kızlar bu arada bnm saçım kızıl...rengini deqiştirmek istiyorum...çok uzun yıllar röfle kullandım..geçen yıl kızıla boyattım..ve hala kızılla devam ediyorum..ama artık sıkıldım...bal köpüqü tonlarda bişey düşünüyorm...direk bal köpüqü yapsam olmaz heralde..hangi işlemleri uygulamalıyım deneyenler tecrübelerini paylaşabilirmi?
iyiakşamlar fıstıklarrr
kızlar bu arada bnm saçım kızıl...rengini deqiştirmek istiyorum...çok uzun yıllar röfle kullandım..geçen yıl kızıla boyattım..ve hala kızılla devam ediyorum..ama artık sıkıldım...bal köpüqü tonlarda bişey düşünüyorm...direk bal köpüqü yapsam olmaz heralde..hangi işlemleri uygulamalıyım deneyenler tecrübelerini paylaşabilirmi?[/COLO
ah canım ya hayatta en zor olan kızılı değiştirmek bal köpüğü açık bi renk ne yaparsan yap o kızıllığı atamazsın ancak açıcı ile açıp bal köpüğüne boyarsan açık fındık kabuğu gibi olur
yediklerim konusunda çok haklısın ama çoktan yememiştim canım çekti
Saç rengini açınca yaşında fzla göstermiş.
Fergie adı bu arada evet bak hiç o açıdan düşünmemiştim.
ahahahha 5 kardeş he
10 besin ne aklında kaldı mı canım?
Aaa hoşgeldin canımmm
Heaaa çok kızdırdı bu sefer ama nabim
Canım kusura bakma ama canın istese herşeyi yaparsın.
Öncelikle kepek ekmek yemiyoruz. Çavdar yada tam buğday ekmeği.
Evde oturuyorsan evde ekmek alıp sabah biraz erken kalkıp domatesli, peynirli, yumurtalı doyurucu kahvaltını yapabilirsin.
Öğlen için okulda bişey bulamamana şaşırmıyorum ama tavuk döner falan heryerde satılır veya çorba, sulu yemek yapan dükkanlar ünini oralarda hep vardır. Bi corba bile içsen seni çok tutar..
Yaşamını sen biliyorsun onu göre planlarsın.
Yoksa herkesin sağlıklı beslenmemesi için bi bahanesi olurdu.
Tıpkı benim eskiden işe geç geliyorum bişey getirmedim aç kalıyım veya e bulursam yiyeyim gibi...
Sabah:
1 tane tam buğday ekmeğiyle yapılmış kaşarlı tost,
1 bardak şekersiz çay
Ara:
7 otlu çay,
Bergamotlu yeşil çay,
Öğlen:
Kıymalı bezelye,
Yoğurt
Ara:
7 otlu çay
Akşam:
K-fleks,
Yağsız sütle
Hergün oldugu gibi 3 litre su
müqee;
canım evden çıkmadan mutlaka kahvaltını yap...zor olmasın diye akşamdan 1 yumurta haşla..2 dilim buqday ekmeqinden tost hazırla buzdolabına koy ama pişirme sabah pişirirsin...domates slatalık peynir kahvalt tamamdır...akşamdan ahzırlarsan çok rahat edersin ve bu kahvaltı seni uzun süre tok tutar...öqlen yemeqinide kantinden alma...yine evde hazırla...ben geçen yıl rölyef kursuna tam gün gidiyordum..öqlen yemeqimi kendim evde hazırlıyordum..mesela köfte yapabilirsin yanına domates salatalık doqra okula giderlende ayran al öqleni tamamla...ton balıqı yiyebilirsin ben çok seviyorum..yanında salata yada yine domates salatalık yiyebilirsin...ne biliyim istedikten sonra evde hazırlayabileceqin çok şey var...önceden planla..sabahın o saatinde olacak şey deqil...
al bak burdaa..bırak şimdi şarkıyı markıyı..diyet moduna girmen lazım..hadi bakalım göreyim seni tatlım
evet ya kesınlıkle bu aralar höşmerime kafayı takmış durumdayız karı koca höşmerim çekiyo canımız nerdeyse hergun....
bebişin naptı nasıl...
saol balım ben dişçiye koşa koşa gidiyorum çunku şimdi bakmazsam dişlerime ılerde protez dişim olur..
kalıtsal mı yapısal mı bılemedım ağzımda sağlam diş fazla yok zaten...
16 yaşından beri dişçilerle pek haşir neşirimdir....
dolgu çekim kanal...
şimdide kökteki tedavi...
hamilelıkte de mahfoluyo zaten dişler....
charm ....
yaprak yeşilçay aldım...
sıcak suyu üzerıne döküp az bekletip içiyoz eşim etkili olmadığını söyledi...
yanlış mı içiyoruz..
sen nasıl yapıyodun...
buruşuk bişey sıcak suyu görünce yaprak olauyo kocaman...
Bu akşam kendimi takdir ettimmm.
Evde kuru fasulye, pilav vardııııı bidee misss gibi annemin yaptığı turşuuu
Gözümün içine baka baka yedilerrr ammmaaa yemedimmmm.
Sonraa kinder süt dilimi yedilerrr.
Gene yemedimm..
Çikolata yedilerrrr..
Gene yemediimm..
Ardından cips açtılarrr.
Nefsimle mücadeler yeter dedim kaçtım odama
bende röfleyi çok seviyorum...ama dipleri gelince sinir oluyorum...birde kuaförden 4-5 saatte çıkamıyorum..saçım çok zor açılıyor...deneyeceğim kaptancımmm
sena ablacım ben röflenin üzerine kızıl boyattım kuaför bana hürrem gibi olursun seni hürrem yapacağım dedi bir çıktım kuaförden bakır kızıl1 ay bekledim kendi kuaförüm karamel boyadı yavaş yavaş açtı şimdi tekrar röfleme döndüm. karamel rengi çok hoş olmuştu ama röfleden vazgeçmem herhalde kolay kolay
iyiakşamlar fıstıklarrr
kızlar bu arada bnm saçım kızıl...rengini deqiştirmek istiyorum...çok uzun yıllar röfle kullandım..geçen yıl kızıla boyattım..ve hala kızılla devam ediyorum..ama artık sıkıldım...bal köpüqü tonlarda bişey düşünüyorm...direk bal köpüqü yapsam olmaz heralde..hangi işlemleri uygulamalıyım deneyenler tecrübelerini paylaşabilirmi?[/COLO
ah canım ya hayatta en zor olan kızılı değiştirmek bal köpüğü açık bi renk ne yaparsan yap o kızıllığı atamazsın ancak açıcı ile açıp bal köpüğüne boyarsan açık fındık kabuğu gibi olur
yediklerim konusunda çok haklısın ama çoktan yememiştim canım çekti
kızıl bana çok yakışıyor ama ben sıkıldım...açıcıyla açarım zaten her ay boyuyorum...
benim bildiqim önce dipler boyanır daha geç açıldıqı için :26: saç açıldıktan sonra yıkayıpmı karameli sürücez yoksa yıkamadanmı?
Bu akşam kendimi takdir ettimmm.
Evde kuru fasulye, pilav vardııııı bidee misss gibi annemin yaptığı turşuuu
Gözümün içine baka baka yedilerrr ammmaaa yemedimmmm.
Sonraa kinder süt dilimi yedilerrr.
Gene yemedimm..
Çikolata yedilerrrr..
Gene yemediimm..
Ardından cips açtılarrr.
Nefsimle mücadeler yeter dedim kaçtım odama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?