70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

menüm
kahvaltı

1 bardak su
1 yumurta
2 dilim buqday ekmeqinden kaşarlı tost
yarım domates
yarım salatalık
bitkiçayı

ara
bikaç tane ceviz

öqlen
bir dolu tabak kıymalı karnabahar
3 kaşık yoqurt

ara
türk kahvesi

akşam
1 kase sütlü şehriye çorbası

3 litre su...

aralarda içtiqin çaylar ara niyetine geçmiyor cnm...dünde uyarmıştım..

Tabi ki bugün Tuğba'ya da yazdım abla..
Kolestonun renk açıcısını öneririm.
Renk açıcısıyı önce saç diplerine getirmeden süreceksin.
Son 5-10 dakika kala bütün saçlarına (saç dipleride dahil) yayacaksın.
O işlemi yaptıktan sonra istediğin renge kolayca boyayabilirsin.
Benim saçlarım bal köpüğü resimlerini atmıştım görmüşsündür belki.
Boyadan yana loreal casting serisini öneririm ben çok memnunum

benim bildiqim önce dipler boyanır daha geç açıldıqı için :26: saç açıldıktan sonra yıkayıpmı karameli sürücez yoksa yıkamadanmı?

en büyük kupa bardaqa süt ısıtıp içinede tarçın at ve iç cnm...tatlı istemezsin birdaha çok etkili bir yöntem...

deneyeceğim kaptancımmm

sena ablacım ben röflenin üzerine kızıl boyattım kuaför bana hürrem gibi olursun seni hürrem yapacağım dedi bir çıktım kuaförden bakır kızıl 1 ay bekledim kendi kuaförüm karamel boyadı yavaş yavaş açtı şimdi tekrar röfleme döndüm. karamel rengi çok hoş olmuştu ama röfleden vazgeçmem herhalde kolay kolay

saol canım hoşbuldum...
menun den çok iradeli gördüm seni maş..

müqee;

canım evden çıkmadan mutlaka kahvaltını yap...zor olmasın diye akşamdan 1 yumurta haşla..2 dilim buqday ekmeqinden tost hazırla buzdolabına koy ama pişirme sabah pişirirsin...domates slatalık peynir kahvalt tamamdır...akşamdan ahzırlarsan çok rahat edersin ve bu kahvaltı seni uzun süre tok tutar...öqlen yemeqinide kantinden alma...yine evde hazırla...ben geçen yıl rölyef kursuna tam gün gidiyordum..öqlen yemeqimi kendim evde hazırlıyordum..mesela köfte yapabilirsin yanına domates salatalık doqra okula giderlende ayran al öqleni tamamla...ton balıqı yiyebilirsin ben çok seviyorum..yanında salata yada yine domates salatalık yiyebilirsin...ne biliyim istedikten sonra evde hazırlayabileceqin çok şey var...önceden planla..sabahın o saatinde olacak şey deqil...

al bak burdaa..bırak şimdi şarkıyı markıyı..diyet moduna girmen lazım..hadi bakalım göreyim seni tatlım

Son düzenleme:

Ayyy karnım acıktı yaaa
Ablacım akşam 9da geliyorum ödevler fln, birazda burası, sabah 9da da çıkıyorum ama o kadar yorgun oluyorum ki birde korkuyorum şimdi mutfağa girersem içimde ki canavar çıkcak diye

Bu akşam kendimi takdir ettimmm.
Evde kuru fasulye, pilav vardııııı bidee misss gibi annemin yaptığı turşuuu
Gözümün içine baka baka yedilerrr ammmaaa yemedimmmm.
Sonraa kinder süt dilimi yedilerrr.
Gene yemedimm..
Çikolata yedilerrrr..
Gene yemediimm..
Ardından cips açtılarrr.
Nefsimle mücadeler yeter dedim kaçtım odama

ortak demişsiniz ama anlamadım ablacım ben giremediğim zamanlar yeni bir uygulamaya mı başladınız?

Iyı canım okuluna gıdıyor gelıyor napsın bır yaramazlık yok..
Hoşmerim ne bu arada sureklı duyuyorum ama bı bakmadım nedır dıye sımdı bakayım barı.. :)

Neye göre etkili olmadıgını soyledı onu anlamadım...
Evet doğru yapıyorsunuz.. demlendıkten sonra yaprakları cıkarıyorsunuz dımı bu arada..
Bırde kac dk demlıyosunuz o onemlı tabı mıktarıda cok az koyuyorsanız o yuzden hafıf gelıyor olabılır..
ben 1 kupaya 1 tat kaşıgı kadar koyuyorum.. bırde lımon sıkmanızı tavsıye ederım guzel oluyor...

[ tebrik ediyorum tatlım seni
harikasın kimse seni yolundan döndüremez
o yiyeceklerin vereceği haz birkaç saniye ama giden kiloların mutluluğu paha biçilemez

bende röfleyi çok seviyorum...ama dipleri gelince sinir oluyorum...birde kuaförden 4-5 saatte çıkamıyorum..saçım çok zor açılıyor...
nasıl yani ilk önce rengi açmadanmı karamele boyadı?

benim bildiqim önce dipler boyanır daha geç açıldıqı için :26: saç açıldıktan sonra yıkayıpmı karameli sürücez yoksa yıkamadanmı?

Açıcıda tam tersi abla.
Kendi saç rengin daha çabuk açılacağı için diplere en son açıcıyı süreceksin.
30-40 dakika dolduktan sonra saçını yıkıcaksın. Kurutcaksın.
Bu sefer diğer boyayı sürceksin. Bu boyada daha çok dipleri bekleteceksin.

Hiiiiiiiii sen varya tam ödüllüksün haa ben olsam odaya kendimi kitler ağlardım herhalde....
Küçül hadi pis miğdem küçül bi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…