Bu akşam kendimi takdir ettimmm.
Evde kuru fasulye, pilav vardııııı bidee misss gibi annemin yaptığı turşuuu
Gözümün içine baka baka yedilerrr ammmaaa yemedimmmm.
Sonraa kinder süt dilimi yedilerrr.
Gene yemedimm..
Çikolata yedilerrrr..
Gene yemediimm..
Ardından cips açtılarrr.
Nefsimle mücadeler yeter dedim kaçtım odama
Hiiiiiiiii sen varya tam ödüllüksün haa ben olsam odaya kendimi kitler ağlardım herhalde....
Küçül hadi pis miğdem küçül bi yaa
[tebrik ediyorum tatlım seni
harikasın kimse seni yolundan döndüremez
o yiyeceklerin vereceği haz birkaç saniye ama giden kiloların mutluluğu paha biçilemez
Ayyy karnım acıktı yaaa
Ablacım akşam 9da geliyorum ödevler fln, birazda burası, sabah 9da da çıkıyorum ama o kadar yorgun oluyorum ki birde korkuyorum şimdi mutfağa girersem içimde ki canavar çıkcak diye
aferin canım işte irade budurBu akşam kendimi takdir ettimmm.
Evde kuru fasulye, pilav vardııııı bidee misss gibi annemin yaptığı turşuuu
Gözümün içine baka baka yedilerrr ammmaaa yemedimmmm.
Sonraa kinder süt dilimi yedilerrr.
Gene yemedimm..
Çikolata yedilerrrr..
Gene yemediimm..
Ardından cips açtılarrr.
Nefsimle mücadeler yeter dedim kaçtım odama
2li guruplar oluşturduk cnm...herkes hem ortisiyle hemde diqer guruplarla yarışıyor...ortak demişsiniz ama anlamadım ablacım ben giremediğim zamanlar yeni bir uygulamaya mı başladınız?
Açıcıda tam tersi abla.
Kendi saç rengin daha çabuk açılacağı için diplere en son açıcıyı süreceksin.
30-40 dakika dolduktan sonra saçını yıkıcaksın. Kurutcaksın.
Bu sefer diğer boyayı sürceksin. Bu boyada daha çok dipleri bekleteceksin.
evet ablacım karamelin bir kaç tonunu karıştırdı ama ben bir ay her gün hatta günde 2 defa beyaz sabunla yıkadım saçımı aksın diye sonunda çok mat bir renk kaldı böyle kına yakılmış üzerinden bayağı bir zaman geçmiş gibi oldu. belkiş karamel ondan rahat tutmutur.bende röfleyi çok seviyorum...ama dipleri gelince sinir oluyorum...birde kuaförden 4-5 saatte çıkamıyorum..saçım çok zor açılıyor...
nasıl yani ilk önce rengi açmadanmı karamele boyadı?
Teşekkür ederim canımmm
6'yı görmem gerek artıkkkk çokk az kaldııı hissediyoruummmmm
Dediğin gibi bi saniyelik haz alıcaktım sonrası 2-3 haftalık pişmanlık...
kızzzz özlemezmiyim hiçççç.hala çıkamadım gördüğün gibi vermeye çalışıyorum hala kiloalrı.sen de bayağı yoğunsun haaaaa maşallah.bu arada geçmiş olsun diş için tatlımmmm çok zor diş de.hoşbulduk beni özleyenler olmuş yuppi........
arada girip okuyorum ama yeni gelenlerı tanımadığım için yazıp çıkamıyorum...
kızlara yazsam geri dönüp cevaplara bakamam ayıp olur dıye yazamıyomda...
günlerim çok yoğun geçiyo diyet yapmıyorum zaten ....
sadece yeşil çay içip ödem atmaya çalışıyorum....
kendımı hazır hissetmiyorum şu an....
çok kılo almadım....
çabuk veririm diye sallamıyorum galiba....
yemeyi baya özlemişim...
okul çok yoğun..yoruluyorum zaten...
diş tadavisi oluyorum bi yandan ....
ileride diş kökünde erime olabilir teşhiisyle dr. diş köküne inip ilaç koyuyo...
inş. 1 ay içinde diş tedavim bitecek kurtulcam...
gitar kursuna başladım...
haftada 1 gün ona gidiyorum...
tiyatro sezonu da açıldı ..
artık durmam ben...
benim bildiğim demlikte siyah çay gibi demliyosunuz.charm ....
yaprak yeşilçay aldım...
sıcak suyu üzerıne döküp az bekletip içiyoz eşim etkili olmadığını söyledi...
yanlış mı içiyoruz..
sen nasıl yapıyodun...
buruşuk bişey sıcak suyu görünce yaprak olauyo kocaman...
valla biz de üşüyoruz kaptanım doğalgaz yandı bile akşamları yakıyoruz.yaaaa bu ortiler ne ki ben de fransız kaldım.iyiakşamlar fıstıklarrr
anca girebildim arkadaşım vardı...hava çok sqouk kızlar yaaa kış çok erken geldi bu yıl..badimin üstüne hırka giydim üşüyorum...yünleri örmeye başlamak lazım
menülerimize dikkat edelim arkadaşalr cumaya çok az kaldı...ortiler birbirinize gaz verin biraz
kızlar bu arada bnm saçım kızıl...rengini deqiştirmek istiyorum...çok uzun yıllar röfle kullandım..geçen yıl kızıla boyattım..ve hala kızılla devam ediyorum..ama artık sıkıldım...bal köpüqü tonlarda bişey düşünüyorm...direk bal köpüqü yapsam olmaz heralde..hangi işlemleri uygulamalıyım deneyenler tecrübelerini paylaşabilirmi?
Ayyy karnım acıktı yaaa
Ablacım akşam 9da geliyorum ödevler fln, birazda burası, sabah 9da da çıkıyorum ama o kadar yorgun oluyorum ki birde korkuyorum şimdi mutfağa girersem içimde ki canavar çıkcak diye
2li guruplar oluşturduk cnm...herkes hem ortisiyle hemde diqer guruplarla yarışıyor...
kızzzz özlemezmiyim hiçççç.hala çıkamadım gördüğün gibi vermeye çalışıyorum hala kiloalrı.sen de bayağı yoğunsun haaaaa maşallah.bu arada geçmiş olsun diş için tatlımmmm çok zor diş de.
benim bildiğim demlikte siyah çay gibi demliyosunuz.
valla biz de üşüyoruz kaptanım doğalgaz yandı bile akşamları yakıyoruz.yaaaa bu ortiler ne ki ben de fransız kaldım.
tatlım hoşgeldinnnn fıstığım.kazandın mı üniversiteyi naptın anlat bakalım.kaçırdım ben heralde.
Seniii tebriik ediyorummm kocaman nöpüyorumm...:81::81::81:
Bende kendıme aferın dıyorum bak sen dedın aklıma geldı.. :76::76:
Evde cips bulunsun yemeden durmam o yuzden almazdım gecen arkadaslar ıcın aldım onlar duruyor ve ben yemıyorum 1.
Cekırdekler duruyor ben yemıyorum 2.
Kek duruyor ben yemıyorum 3.
Börek duruyor ben yemıyorum 4.
Mis gibi sebzeli tavuklu fırında yemek yaptım ama yemıyorum kendımı yarına saklıyorum 5.
Aferın bana dımı... :76::76:
tatlım hoşgeldinnnn fıstığım.kazandın mı üniversiteyi naptın anlat bakalım.kaçırdım ben heralde.
canım hatunlar gruplaştılar ama benimde senin gibi ortim yokkızzzz özlemezmiyim hiçççç.hala çıkamadım gördüğün gibi vermeye çalışıyorum hala kiloalrı.sen de bayağı yoğunsun haaaaa maşallah.bu arada geçmiş olsun diş için tatlımmmm çok zor diş de.
valla biz de üşüyoruz kaptanım doğalgaz yandı bile akşamları yakıyoruz.yaaaa bu ortiler ne ki ben de fransız kaldım.
seherimmmm ve emine ablammmm hoşgeldiniz CANDAMARLARIM BENİMMMMMM
canım höşmerim peynirli bi tatlı sütlü dondurmayaqla yeniliyo peynir tadı belli olmayan şerbetli tatlılara göre hafifi bi tatlı..Iyı canım okuluna gıdıyor gelıyor napsın bır yaramazlık yok..
Hoşmerim ne bu arada sureklı duyuyorum ama bı bakmadım nedır dıye sımdı bakayım barı.. :)
Neye göre etkili olmadıgını soyledı onu anlamadım...
Evet doğru yapıyorsunuz.. demlendıkten sonra yaprakları cıkarıyorsunuz dımı bu arada..
Bırde kac dk demlıyosunuz o onemlı tabı mıktarıda cok az koyuyorsanız o yuzden hafıf gelıyor olabılır..
ben 1 kupaya 1 tat kaşıgı kadar koyuyorum.. bırde lımon sıkmanızı tavsıye ederım guzel oluyor...
saol bal peteğım...kızzzz özlemezmiyim hiçççç.hala çıkamadım gördüğün gibi vermeye çalışıyorum hala kiloalrı.sen de bayağı yoğunsun haaaaa maşallah.bu arada geçmiş olsun diş için tatlımmmm çok zor diş de.
HOŞBULDUKKKKKK MELEĞİMMMMMMMM.özledim kız seni ve enerjini....seherimmmm ve emine ablammmm hoşgeldiniz CANDAMARLARIM BENİMMMMMM
hımmmm çokkkk güzel bi uygulama ama en yalnız kaldııımmmmmCANIM herkes kendine bir eş seçti...aralarında yarışıyorlar...ayrıca bütün guruplarda aynı zamanda birbiriyle yarışıyor..cuma günü normal listemizin dışında birinci olan gurubu ve gurupta en çok kilo veren arkadaşımızı logolayıp büyük harflerle yazıcaz...çok güzel bir organizasyon oldu ve motivasyon bu sayede tavan yaptı...hepimiz cumayı iple çekiyoruz ben bile ok heyecanlıyım ve çok iddialıyım
canım çok sevindim hangi bölüm??bi de çalışıyosun çok yoruluyosundur veeee 38 beden bi hatun olmak istiyosaaannn senacımın söölediklerine kulak ver.bu menünle kilo verirsin ama kalıcı olmaz veee sağlığından olursunnn.Evet canım kazandım artık aileyle kalmıyorum bi arkadaşla kalıyoruz...Sabahları okul akşamda 4 saat işte çalışıyorum hiç boş günüm yok, bunun için mi bu kadar test çözdüm, çizim yaptım diyorum bazenAldığım kilolarda cabası...Sıkıntı gitmiyor hayatımdan ama alıştım artık sıkıntılara, sadece 38 beden bir bayan olmak istiyorum gerisini hallederim :26:
Sizi de çok özledim
canım hatunlar gruplaştılar ama benimde senin gibi ortim yok
gel benim ortim ol diyeceğimde ben kendime çok güvenmiyorum seninde geleceğine engel olmayım.
ama herşeye rağmen istersen bende yalnızım.
HOŞBULDUKKKKKKKKK
canım naber nasılsınız....
ayrıca o soğuktan bizede gönder yanıyoruz
hala klimalar çalışıyor.
canım höşmerim peynirli bi tatlı sütlü dondurmayaqla yeniliyo peynir tadı belli olmayan şerbetli tatlılara göre hafifi bi tatlı..
merak edıyosan yörsanın felan küçük kasede 80 kuruşa mı satılıyo deneersın..
gerci ben yörsana bakmadım bizim tatlıcıdan alıyoz ama....
yeşil çaya gelince kettle da suyu kaynatıp göz kararı demliğe attığım yaprakların içine suyu döküyom...
5-10 dakıka bekledıkten sonra suyu bardağıma döküyom..
yaprakları çıkarmıyom canım...
demliğimde süzgeç var zaten bardağın içine yaprak girmiyo hiç....
yanlış mı yapıyom ...
etkisi eşime göre wc ye çıkarmaması canım..
bence iyi gibi ama....belki az koyuyorumdur....
saol bal peteğım...
senın küçük oğlan ne alemde...
kım bakıyo?
iyiyim ablacım üşüyorum sadece çok soquk.. e tabii kktc sıcaktır ablam...sen nasılsın..canım hatunlar gruplaştılar ama benimde senin gibi ortim yok
gel benim ortim ol diyeceğimde ben kendime çok güvenmiyorum seninde geleceğine engel olmayım.
ama herşeye rağmen istersen bende yalnızım.
HOŞBULDUKKKKKKKKK
canım naber nasılsınız....
ayrıca o soğuktan bizede gönder yanıyoruz
hala klimalar çalışıyor.
HOŞBULDUKKKKKK MELEĞİMMMMMMMM.özledim kız seni ve enerjini....
hımmmm çokkkk güzel bi uygulama ama en yalnız kaldııımmmmm
canım çok sevindim hangi bölüm??bi de çalışıyosun çok yoruluyosundur veeee 38 beden bi hatun olmak istiyosaaannn senacımın söölediklerine kulak ver.bu menünle kilo verirsin ama kalıcı olmaz veee sağlığından olursunnn.
canım beniiimmmm tabiki memnun olurummm ama benim yüzümden sen de sonuncu olma da.seninle orti olalım o zaman eğer 3 kişi oluyosa bizi gaza getiricek birini daha alalım olurmuuuu kaptanımmmmm.kızlarrrr 3. aranıyooooooo
yok canım 2 kişilik gruplarHOŞBULDUKKKKKK MELEĞİMMMMMMMM.özledim kız seni ve enerjini....
hımmmm çokkkk güzel bi uygulama ama en yalnız kaldııımmmmm
canım çok sevindim hangi bölüm??bi de çalışıyosun çok yoruluyosundur veeee 38 beden bi hatun olmak istiyosaaannn senacımın söölediklerine kulak ver.bu menünle kilo verirsin ama kalıcı olmaz veee sağlığından olursunnn.
canım beniiimmmm tabiki memnun olurummm ama benim yüzümden sen de sonuncu olma da.seninle orti olalım o zaman eğer 3 kişi oluyosa bizi gaza getiricek birini daha alalım olurmuuuu kaptanımmmmm.kızlarrrr 3. aranıyooooooo
iyiyim ablacım üşüyorum sadece çok soquk.. e tabii kktc sıcaktır ablam...sen nasılsın..
bende özledim canımııı........evet evet bencede ikiniz orti olun...motivasyon saqlarsınız bu sayede...haftaya dahada iyi bir performansınız olur...bana ilaç gibi geldi bu hafta...inanılma motive oldum..
hadi bakalım ablacım göreyim siziiii geçinnn beniiiiiiiiiiiiiyok canım 2 kişilik gruplar
ama sanırım daha öncede böyle bir yarış olmuştuda ikimiz yarışıp ikimizde kilo almıştık
yanlış hatırlamıyorsam
tamam orti hadi senayı geçelim
bak hedef senaaaaaaaaaa
heeeeeeeee sen gör şimdi bizdeki motivasyonu
buraya bayaa hevesli üye olmuştum bi kaç ay önce ama yeni üye olmak zor oluyor baştan.arkadaşlarım olur beraber birbirimizi motive ederiz die düşünmüştüm ama öyle olmadı me zamandır girmiyorum hiç buraya ama şimdi tekrar geldim.bi kere dah aşansımı denemek istedim.....belki destek olacak birileri vardır dedim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?