70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Seniii tebriik ediyorummm kocaman nöpüyorumm... :81::81::81:

Bende kendıme aferın dıyorum bak sen dedın aklıma geldı.. :76::76:
Evde cips bulunsun yemeden durmam o yuzden almazdım gecen arkadaslar ıcın aldım onlar duruyor ve ben yemıyorum 1.
Cekırdekler duruyor ben yemıyorum 2.
Kek duruyor ben yemıyorum 3.
Börek duruyor ben yemıyorum 4.
Mis gibi sebzeli tavuklu fırında yemek yaptım ama yemıyorum kendımı yarına saklıyorum 5.
Aferın bana dımı... :76::76:

Son düzenleme:
Hiiiiiiiii sen varya tam ödüllüksün haa ben olsam odaya kendimi kitler ağlardım herhalde....
Küçül hadi pis miğdem küçül bi yaa

Bakma normalde ucundan da olsa yerdim ama artık 6yı görmek istiyorum.
Gün içinde ne kadar dikkat edersek edelim akşam yersek ya aynı kalırız ya da kilo alırız.
En azından kaç aydır ben aynı durumdayım
Seni çok iyi anlıyorum canım bende 86 kiloydum ama dengeli beslenmek için Sena ablanın dediklerini yapman şart
Bide kendini sürekli yemek yemeliyim diye şartlandırma..
Salata yerken bile mutlu ol

[ tebrik ediyorum tatlım seni
harikasın kimse seni yolundan döndüremez
o yiyeceklerin vereceği haz birkaç saniye ama giden kiloların mutluluğu paha biçilemez

Teşekkür ederim canımmm
6'yı görmem gerek artıkkkk çokk az kaldııı hissediyoruummmmm
Dediğin gibi bi saniyelik haz alıcaktım sonrası 2-3 haftalık pişmanlık...

inan bunların hepsi BAHANE!!!! ben kendime özel bişeyler hazırlamaktan büyük mutluluk duyuyorum ve kendim için ayıracak zamanım herzaman var..istersen zaman bulursun yeterki iste...sana engel gibi görünen herşey tamamıyla bahane...sen burda bunları yazarken diqer yandan yumurtan pişebilir...iki dilim ekmeqin arasına kaşar koymakta 1 dakikayı geçmez...öqlen içinde kesinlikle zaman ayırıp bişeyler hazırlamalısın..yada annene söyle o hazırlasın...mutfaktada içindede canavar yok cnm..asıl canavar kendine bişey hazırlamazsan dışardan çıkıcak..

aferin canım işte irade budur ortin örnek alsın senden :82:

ortak demişsiniz ama anlamadım ablacım ben giremediğim zamanlar yeni bir uygulamaya mı başladınız?
2li guruplar oluşturduk cnm...herkes hem ortisiyle hemde diqer guruplarla yarışıyor...

hmm anladım cnm teşekkürler...

bende röfleyi çok seviyorum...ama dipleri gelince sinir oluyorum...birde kuaförden 4-5 saatte çıkamıyorum..saçım çok zor açılıyor...
nasıl yani ilk önce rengi açmadanmı karamele boyadı?
evet ablacım karamelin bir kaç tonunu karıştırdı ama ben bir ay her gün hatta günde 2 defa beyaz sabunla yıkadım saçımı aksın diye sonunda çok mat bir renk kaldı böyle kına yakılmış üzerinden bayağı bir zaman geçmiş gibi oldu. belkiş karamel ondan rahat tutmutur.

Teşekkür ederim canımmm
6'yı görmem gerek artıkkkk çokk az kaldııı hissediyoruummmmm
Dediğin gibi bi saniyelik haz alıcaktım sonrası 2-3 haftalık pişmanlık...

ben bu topikte geçen sene 8 kilo verdim yazın tayin olduk ev değişikliği oldu net kapandı 2 ay evde değildik falan giremedim o arada yedim yedim sonunda aynı kiloya geldim 1.5 kilo daha alıp başa dönmeden döndün topiğime :2::2::2:

kızzzz özlemezmiyim hiçççç.hala çıkamadım gördüğün gibi vermeye çalışıyorum hala kiloalrı.sen de bayağı yoğunsun haaaaa maşallah.bu arada geçmiş olsun diş için tatlımmmm çok zor diş de.
benim bildiğim demlikte siyah çay gibi demliyosunuz.
valla biz de üşüyoruz kaptanım doğalgaz yandı bile akşamları yakıyoruz.yaaaa bu ortiler ne ki ben de fransız kaldım.

tatlım hoşgeldinnnn fıstığım.kazandın mı üniversiteyi naptın anlat bakalım.kaçırdım ben heralde.

CANIM herkes kendine bir eş seçti...aralarında yarışıyorlar...ayrıca bütün guruplarda aynı zamanda birbiriyle yarışıyor..cuma günü normal listemizin dışında birinci olan gurubu ve gurupta en çok kilo veren arkadaşımızı logolayıp büyük harflerle yazıcaz...çok güzel bir organizasyon oldu ve motivasyon bu sayede tavan yaptı...hepimiz cumayı iple çekiyoruz ben bile ok heyecanlıyım ve çok iddialıyım

aferin tabiki

tatlım hoşgeldinnnn fıstığım.kazandın mı üniversiteyi naptın anlat bakalım.kaçırdım ben heralde.

Evet canım kazandım artık aileyle kalmıyorum bi arkadaşla kalıyoruz...Sabahları okul akşamda 4 saat işte çalışıyorum hiç boş günüm yok, bunun için mi bu kadar test çözdüm, çizim yaptım diyorum bazen Aldığım kilolarda cabası...Sıkıntı gitmiyor hayatımdan ama alıştım artık sıkıntılara, sadece 38 beden bir bayan olmak istiyorum gerisini hallederim :26:
Sizi de çok özledim

canım hatunlar gruplaştılar ama benimde senin gibi ortim yok
gel benim ortim ol diyeceğimde ben kendime çok güvenmiyorum seninde geleceğine engel olmayım.
ama herşeye rağmen istersen bende yalnızım.

seherimmmm ve emine ablammmm hoşgeldiniz CANDAMARLARIM BENİMMMMMM

HOŞBULDUKKKKKKKKK
canım naber nasılsınız....
ayrıca o soğuktan bizede gönder yanıyoruz
hala klimalar çalışıyor.

canım höşmerim peynirli bi tatlı sütlü dondurmayaqla yeniliyo peynir tadı belli olmayan şerbetli tatlılara göre hafifi bi tatlı..
merak edıyosan yörsanın felan küçük kasede 80 kuruşa mı satılıyo deneersın..
gerci ben yörsana bakmadım bizim tatlıcıdan alıyoz ama....

yeşil çaya gelince kettle da suyu kaynatıp göz kararı demliğe attığım yaprakların içine suyu döküyom...
5-10 dakıka bekledıkten sonra suyu bardağıma döküyom..
yaprakları çıkarmıyom canım...
demliğimde süzgeç var zaten bardağın içine yaprak girmiyo hiç....
yanlış mı yapıyom ...

etkisi eşime göre wc ye çıkarmaması canım..
bence iyi gibi ama....belki az koyuyorumdur....

saol bal peteğım...
senın küçük oğlan ne alemde...
kım bakıyo?

seherimmmm ve emine ablammmm hoşgeldiniz CANDAMARLARIM BENİMMMMMM
HOŞBULDUKKKKKK MELEĞİMMMMMMMM.özledim kız seni ve enerjini....
hımmmm çokkkk güzel bi uygulama ama en yalnız kaldııımmmmm
canım çok sevindim hangi bölüm??bi de çalışıyosun çok yoruluyosundur veeee 38 beden bi hatun olmak istiyosaaannn senacımın söölediklerine kulak ver.bu menünle kilo verirsin ama kalıcı olmaz veee sağlığından olursunnn.

canım beniiimmmm tabiki memnun olurummm ama benim yüzümden sen de sonuncu olma da.seninle orti olalım o zaman eğer 3 kişi oluyosa bizi gaza getiricek birini daha alalım olurmuuuu kaptanımmmmm.kızlarrrr 3. aranıyooooooo

iyi o da canım yaaa uyudu küçük canavarım bu gün onunla alışverieş çıktık.boş günümdü bu gün.oğluma ciciler aldık.anneannesi bakıyo tatlım sağolsun.meleğimiz o bzimmmmm

iyiyim ablacım üşüyorum sadece çok soquk.. e tabii kktc sıcaktır ablam...sen nasılsın..

bende özledim canımııı........evet evet bencede ikiniz orti olun...motivasyon saqlarsınız bu sayede...haftaya dahada iyi bir performansınız olur...bana ilaç gibi geldi bu hafta...inanılma motive oldum..

yok canım 2 kişilik gruplar
ama sanırım daha öncede böyle bir yarış olmuştuda ikimiz yarışıp ikimizde kilo almıştık
yanlış hatırlamıyorsam
tamam orti hadi senayı geçelim
bak hedef senaaaaaaaaaa

heeeeeeeee sen gör şimdi bizdeki motivasyonu

buraya bayaa hevesli üye olmuştum bi kaç ay önce ama yeni üye olmak zor oluyor baştan.arkadaşlarım olur beraber birbirimizi motive ederiz die düşünmüştüm ama öyle olmadı me zamandır girmiyorum hiç buraya ama şimdi tekrar geldim.bi kere dah aşansımı denemek istedim.....belki destek olacak birileri vardır dedim....

hadi bakalım ablacım göreyim siziiii geçinnn beniiiiiiiiiiiii

ya varyaa....gelipte birde böyle diyorsunuz yaa işte ozaman bütün emeklerimin zayi olduqunu düşünüyorum...ben susuyorum arkadaşlarım anlatsın buraya her gelenle nasıl ilgilendiqimi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…