hepinize iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
oleyyyyyyyy..tamamdırrrrriyiyim ablacım üşüyorum sadece çok soquk.. e tabii kktc sıcaktır ablam...sen nasılsın..
bende özledim canımııı........evet evet bencede ikiniz orti olun...motivasyon saqlarsınız bu sayede...haftaya dahada iyi bir performansınız olur...bana ilaç gibi geldi bu hafta...inanılma motive oldum..
yok kilo almak falannnnnnn hadi bakalım ortimmmm geçelim herkesleriiii.yok canım 2 kişilik gruplar
ama sanırım daha öncede böyle bir yarış olmuştuda ikimiz yarışıp ikimizde kilo almıştık
yanlış hatırlamıyorsam
tamam orti hadi senayı geçelim
bak hedef senaaaaaaaaaa
heeeeeeeee sen gör şimdi bizdeki motivasyonu
hadi bakalım ablacım göreyim siziiii geçinnn beniiiiiiiiiiiii
ya varyaa....gelipte birde böyle diyorsunuz yaa işte ozaman bütün emeklerimin zayi olduqunu düşünüyorum...ben susuyorum arkadaşlarım anlatsın buraya her gelenle nasıl ilgilendiqimi....
buraya bayaa hevesli üye olmuştum bi kaç ay önce ama yeni üye olmak zor oluyor baştan.arkadaşlarım olur beraber birbirimizi motive ederiz die düşünmüştüm ama öyle olmadı me zamandır girmiyorum hiç buraya ama şimdi tekrar geldim.bi kere dah aşansımı denemek istedim.....belki destek olacak birileri vardır dedim....
hayırlı akşamlar
menüm
saat 12
2dilim ekmek
2 zeytin
2kaşık melemen
1 kk peynir
saat4
10.15 leblebi yarım saat sonra 1 elma
saat 6
1kase mercimek çorbası 1kase yoğurt
saat 21 2 bardak yeşil çay
bugün dikkat ettim inşallah olmuştur
bikaç sayfa bakınıp geleyim
oleyyyyyyyy..tamamdırrrrriyiyim ablacım üşüyorum sadece çok soquk.. e tabii kktc sıcaktır ablam...sen nasılsın..
bende özledim canımııı........evet evet bencede ikiniz orti olun...motivasyon saqlarsınız bu sayede...haftaya dahada iyi bir performansınız olur...bana ilaç gibi geldi bu hafta...inanılma motive oldum..
yok kilo almak falannnnnnn hadi bakalım ortimmmm geçelim herkesleriiii.yok canım 2 kişilik gruplar
ama sanırım daha öncede böyle bir yarış olmuştuda ikimiz yarışıp ikimizde kilo almıştık
yanlış hatırlamıyorsam
tamam orti hadi senayı geçelim
bak hedef senaaaaaaaaaa
heeeeeeeee sen gör şimdi bizdeki motivasyonu
hadi bakalım ablacım göreyim siziiii geçinnn beniiiiiiiiiiiii
ya varyaa....gelipte birde böyle diyorsunuz yaa işte ozaman bütün emeklerimin zayi olduqunu düşünüyorum...ben susuyorum arkadaşlarım anlatsın buraya her gelenle nasıl ilgilendiqimi....
Seniii tebriik ediyorummm kocaman nöpüyorumm...:81::81::81:
Bende kendıme aferın dıyorum bak sen dedın aklıma geldı.. :76::76:
Evde cips bulunsun yemeden durmam o yuzden almazdım gecen arkadaslar ıcın aldım onlar duruyor ve ben yemıyorum 1.
Cekırdekler duruyor ben yemıyorum 2.
Kek duruyor ben yemıyorum 3.
Börek duruyor ben yemıyorum 4.
Mis gibi sebzeli tavuklu fırında yemek yaptım ama yemıyorum kendımı yarına saklıyorum 5.
Aferın bana dımı... :76::76:
canım kilo almak isteyenler için ayrı bir topil var..biz burda sana yardımcı olamayız..ama sohbet etmek için herzaman gelebilirsin..memnun oluruz...hem belki senden bize geçer zayıflık bellimi olurHanımlar,ben yeniyim ve burayı hakkıyla kullanmak zormuş.Çömezlik yaşıyorum resmen.Zamanla alışırım sanırım.Yalnız üstteki yazılara bir göz gezdirdim.Ben de zayıflıktan şikayetçiyim.Buradada karşıma çıktı işte.Sohbete katılabilmek için kilolu olmam şart mı?(
selam kızlar topiğimiz evimiz kalabalık olmuştühh geç kaldımm
ben kaçtım kızlarrr yarın okul var malummmm
iyigeceler tatlımmmmmBen yatmaya giderr kısçelerr
Yarın sabah menümde yumurta (rafadan), domates, zeytin,peynir varrrr
Öğlende tavuklu salataaa veee ayraaannn
Akşam k-fleksss
Aralarda da mandalinaaa
Yarın ne yicem diye düşünenlere önerim
Naf girmedi bugün bi daha ne oldu acep aklıma geldi bide:26::26:
selam kızlar topiğimiz evimiz kalabalık olmuştühh geç kaldımm
Kızlar ben yatıyorumYarın görüşürüz ayy cuma gelsede tartılsam
Kaptanım civanım seni kocaman öptüm ton balığı ve akşamdan yumurta kaynatma fikirleri çok iyi geldi...
Bu arada azönce 1 bardak çorba içip yanında 1 dilm ufak çavdar ekmeği yedm çünkü resmen miğdem sırtıma yapışmış haldeydi şimdi iyiyim ...
öptüm herkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?