70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırlı akşamlar
menüm
saat 12
2dilim ekmek
2 zeytin
2kaşık melemen
1 kk peynir
saat4
10.15 leblebi yarım saat sonra 1 elma
saat 6
1kase mercimek çorbası 1kase yoğurt
saat 21 2 bardak yeşil çay
bugün dikkat ettim inşallah olmuştur
bikaç sayfa bakınıp geleyim

oleyyyyyyyy..tamamdırrrrr
yok kilo almak falannnnnnn hadi bakalım ortimmmm geçelim herkesleriiii.

senacım ööle deme.herkese nasıl ilgi gösteriyosun ben biliyorum.canım arkadaşım geldin de kim ilgilenmedi bakalımmm hııı sööle banaaaagel canım bak katıl bizeeeee pişman olmazsınnn

Merhaba...
Buraya gelen herkese selam verilir. Ve daha önceden tanışılıyormuş gibi hoş bir havayla davranılır.
Kurallar baştan tekrar tekrarrr anlatılır.
Uzun bir süre girmediğini söylemişsin zaten buraya 1 hafta bile girmesen yani giripte sadece okuyucu olursan sesin çıkmazsa bizim buna yapacak birşeyimiz yok..
Hoşgeldinn tekrar.. Ben Dilek..
Burda hergün ne yediğimizi yazıyoruz menülerimizi paylaşıyoruz ve motivasyonumuz artıyor.
Buraya sürekli takılırsan ne demek istediğimi anlayacaksın

qeç kalktıqın için seni 2 öqün üzerinden deqerlendirmemiz gerekiyor...bu durumda menün gayet güzel...

Hanımlar,ben yeniyim ve burayı hakkıyla kullanmak zormuş.Çömezlik yaşıyorum resmen.Zamanla alışırım sanırım.Yalnız üstteki yazılara bir göz gezdirdim.Ben de zayıflıktan şikayetçiyim.Buradada karşıma çıktı işte.Sohbete katılabilmek için kilolu olmam şart mı?(

yanlış anladınız heralde siz..böyle çıkışmaya gerek yok..ben öyle gördüm.zaten moralim bozuktu bnm ozmnlar bide arkadaş falan olmayınca daha beter oldum..diyeti bile bırakmıştım düşün artık ne umutlar bağlamışım buraya

oleyyyyyyyy..tamamdırrrrr
yok kilo almak falannnnnnn hadi bakalım ortimmmm geçelim herkesleriiii.

senacım ööle deme.herkese nasıl ilgi gösteriyosun ben biliyorum.canım arkadaşım geldin de kim ilgilenmedi bakalımmm hııı sööle banaaaagel canım bak katıl bizeeeee pişman olmazsınnn

Ben yatmaya giderr kısçelerr
Yarın sabah menümde yumurta (rafadan), domates, zeytin,peynir varrrr
Öğlende tavuklu salataaa veee ayraaannn
Akşam k-fleksss
Aralarda da mandalinaaa
Yarın ne yicem diye düşünenlere önerim
Naf girmedi bugün bi daha ne oldu acep aklıma geldi bide:26::26:

Bravooo arkadaşşımmmm
Azimle kurtulcaz şu 7li kilolardannn
Yarına saklayalım kendimiziii

canım kilo almak isteyenler için ayrı bir topil var..biz burda sana yardımcı olamayız..ama sohbet etmek için herzaman gelebilirsin..memnun oluruz...hem belki senden bize geçer zayıflık bellimi olur

Kızlar ben yatıyorum Yarın görüşürüz ayy cuma gelsede tartılsam
Kaptanım civanım seni kocaman öptüm ton balığı ve akşamdan yumurta kaynatma fikirleri çok iyi geldi...
Bu arada azönce 1 bardak çorba içip yanında 1 dilm ufak çavdar ekmeği yedm çünkü resmen miğdem sırtıma yapışmış haldeydi şimdi iyiyim ...
öptüm herkesi

ben kaçtım kızlarrr yarın okul var malummmm

iyigeceler tatlı rüyalar canım öpüyorummm
iyigeceler tatlımmmmm menün süperrr
selam kızlar topiğimiz evimiz kalabalık olmuş tühh geç kaldımm

hoşgeldin cnm

iyigeceler tatlım...bari ekmeqi yemeseydin

eşim maçtaydı bende komşularla oturmadaydım bu türk milletiş bi alem geç haber verdik akdın poğaça,kurabiye yapmış akşam akşam tabikide yemedim hıhhhh
menümü yazayım senacım kaptanların kaptanı çıkmadan ortimde yok ama bende hepiniizi rakip olarak alıyorum dermişimbelki yaırn belkşde yarından yakın regl olucam davul oldum haaaa cumaya tartı artıda ama ben dikkate devam değilmii
uyanınca..su
kahvaltı
2 dilim tambuğday tost makiansında ısıtılmış
1inin üstüne bal ve azda yağ sürdüm
1 yumurta
4zeytin,bikaç tel peynir
domates,salatalık
çay...
ara
2 mürdüm eriği
öğlen
patlıcan yemeği kızartılmamış tabiki azyağlı tavada
üzerine yarım kase sarımsaklı yoğurt
ara
çay
biravuç kabakçekirdeği,sarıleblebi,üzüm karışımı
akşam
2kaşık yulaf ezmesi sütle içinde 1kuruincir
çay...
işte bu akşam fazla gelen küçük kase közlenmiş biber(komşuda sadece bunu yedim)
SPOR:25 dk.yürüyüş
SU:2.5 litre...

muazzez msnyi bi açıp bi kapatıcana gelsene buraya qıııııııııııııı koçişinde yok muabbetin içine dalman lazımdı dün gece kardeşim var diye ektin bizi bu akşam kim varrr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…