70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar yardımmmmmmmmmm
önerilerde bulunun cumaya kadarki 2 gün nelr ypıyım nelere dikkat ediyim hftasonu fln hiç spora gidemedim cokta dikkat edemedim imdat yardım!!!!!!!!!!!

bir kere 4/4 lük menü görsem atıcam kendimi boqazdan....kıss sabah yaq bal noluyooooo aradada kabak çekirdeqiiiikarbonundan haberin varmı senin???? akşam yemekten sonra köz möz hiçbişey yememen lazım...sonra tutup ben neden kilo veremiyorum diyosun...azıcıkta olsa yemiceksin..vücut eritmiyor o saatten sonra DEPOLUYOR!!!!

Canım tok tutan 10 besinin adını istiyorummm

tamam iyice ezberleidm zaten çoğunu bilsemde dedim kankalarıma söylerim..(selahattin dönmezden diyetisyen)
1.tambuğday,çavdar,ruşeymi gibi tahıllı esmer ekmekler
2.tam yağlı yoğurt
3.badem....işte bu benim aşkım
4.bezelye
5.nohut..salatalardada kullanılabilir..
6.tavuk/balık/hindi
7.yumurta
8.makarna...yani buda dozunda ve sosunda sprun yoksa tabiki...(aslında çabuk acıktırır inş.yanlış anlamamışımdır
9.ayyyy beynim durdu hatırlrsam yazarım

canım kilo almak isteyenler için ayrı bir topil var..biz burda sana yardımcı olamayız..ama sohbet etmek için herzaman gelebilirsin..memnun oluruz...hem belki senden bize geçer zayıflık bellimi olur

Topil ne acaba?Buranın ayrı dili de mi var?Benden size bulaşırmı bilemem ama umarım sizden bana bulaşır.Şaka bir yana arkadaşlar,nasıl kilolu olmak size dert gibi geliyorsa zayıf olmak ta dert bir kadın için.yemeğin salçalısı kadının kalçalısı lafını duydukça sinirlerim altüst oluyor mesela.

senaa yaaa:84:ya varya yağ ve balın miktarı görsen çookk azdı yazmayım dedim ama yalanı beceremem yazdım işteatma kendini boğazdan şuan çok zügünüm seni bukadar bunalttığım için...ama sabah uyandığımda aşerer gibi canım çekti yaaa regl zamanı daha fena oluyorum ama tutuyorum kendimi...sırf bunalrdanmı veremiyorum şimdi...:18::18:

sen takılmaya devam et gerisi gelir canım
qeç kalktıqın için seni 2 öqün üzerinden deqerlendirmemiz gerekiyor...bu durumda menün gayet güzel...
yaşasıııın
ben kaçtım kızlarrr yarın okul var malummmm

selam kızlar topiğimiz evimiz kalabalık olmuş tühh geç kaldımm
hoşgeldin

kızlar yardımmmmmmmmmm
önerilerde bulunun cumaya kadarki 2 gün nelr ypıyım nelere dikkat ediyim hftasonu fln hiç spora gidemedim cokta dikkat edemedim imdat yardım!!!!!!!!!!!
kelin ilacı olsa
geçmiş okuyayım dedim millet kaybolmaya başladı

topil topiğin kardeşiyada bana sinirlenen ve uykusu gelmiştir farketmemiştir yanlış yazmış kaptan..topik..burası yani...

kızlar yardımmmmmmmmmm

yaa noluyooo neden ortalıqı ayaqa kaldırıyosun...sen burda yazılanları okumuyormusun??? günde onlarca kez neler yapmamız gerektiqini hemen hemen her alıntıda söylüyoruz...menülerimiz ortada..üşenmeyin inceleyin kardeşim!!!!!2 dakikada olacak şey deqil..yavaş yavaş çıkacaksınız merdivenleri....

canım tıkla buraya..bak burası tam sana göre bir yer..en azından aynı dili konuşursunuz...

http://www.kadinlarkulubu.com/kilo-almak-isteyenler-f906/

topil topiğin kardeşiyada bana sinirlenen ve uykusu gelmiştir farketmemiştir yanlış yazmış kaptan..topik..burası yani...

Hımm,anladım sayılır,teşekkürler arkadaşım.Şu rakamlar ne peki?Yazıların,cümle sonlarında filan rakamlar var,yazılam mesaj sayısını mı gösteriyor?

ikinci bir hayal kırıklığına daha uğricam galiba..nese sorun değil....

hayırdır yaaa:26:kardeşim buraya sık takıla takıla bukadar muhabbet eder olduk neyi yanlış anladın sen..
konuş konuşa zamanla oluyor muhabbet birbirimize cevaplar..sabret heleee

bir tek yaq bal olsa tamam..ama gün içindede o küçük dediqin şeylerden yemişsin...iradeni sen yönelt....onlar toplanınca kocaman oluyorlar...bnmde canım kaç gündür masadaki baldan istiyor ama yemiyorum..yememeyi öqrenmeniz gerekiyor...

bi gün de neler yediğini merak ettim yazarmısın
nese iyi geceler herkese..................

ve ekmekte küçük rulodandı tamam tamam ya varya çok haklsıın ve şuan yanınd aolup seni öpmek isterdim canım yaaaçok şeiy yememeyi öğrendim sayende hayatım sanmaki bu kdr hep seni sallıyor sanma tamammı:13:

yürüyüş için hazırlandık bi baktık yağmur yağıyo of sıklmıştım canımda yürümek istiyodu
eşimi maçdan kaldırana kadar yürüyüş yalan oldu

canım ben akşam yemeğinden sonra meyve yediğim hafta kilo aldım
akşam yediklerimiz doğrudan yağa dönüşüyomuş

ucundanda olsa kilo verin diye parçalıyorum kendimi bir parçada bu azim sizde olsa olay çözülecek...bugün birnin listesine çok sinirlendim..birde tutup yazmış yaa...hiç yorum bile yapmadım..ben ne diyorum aksini yapıyor...sonuçta kendi hayatı....bende bundan sonra gerçekten diyet yapmak niyetinde olanlara yorum yapıcam...sonra kimse bana gelip menümü yorumla demesin..önce kendiniz bi bakın yediklerinize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…