iyigeceler tatlım...bari ekmeqi yemeseydin
eşim maçtaydı bende komşularla oturmadaydım bu türk milletiş bi alem geç haber verdik akdın poğaça,kurabiye yapmış akşam akşam tabikide yemedim hıhhhh
menümü yazayım senacım kaptanların kaptanı çıkmadan ortimde yok ama bende hepiniizi rakip olarak alıyorum dermişimbelki yaırn belkşde yarından yakın regl olucam davul oldum haaaa cumaya tartı artıda ama ben dikkate devam değilmii
uyanınca..su
kahvaltı
2 dilim tambuğday tost makiansında ısıtılmış
1inin üstüne bal ve azda yağ sürdüm
1 yumurta
4zeytin,bikaç tel peynir
domates,salatalık
çay...
ara
2 mürdüm eriği
öğlen
patlıcan yemeği kızartılmamış tabiki azyağlı tavada
üzerine yarım kase sarımsaklı yoğurt
ara
çay
biravuç kabakçekirdeği,sarıleblebi,üzüm karışımı
akşam
2kaşık yulaf ezmesi sütle içinde 1kuruincir
çay...
işte bu akşam fazla gelen küçük kase közlenmiş biber(komşuda sadece bunu yedim)
SPOR:25 dk.yürüyüş
SU:2.5 litre...
Canım tok tutan 10 besinin adını istiyorummm
canım kilo almak isteyenler için ayrı bir topil var..biz burda sana yardımcı olamayız..ama sohbet etmek için herzaman gelebilirsin..memnun oluruz...hem belki senden bize geçer zayıflık bellimi olur
bir kere 4/4 lük menü görsem atıcam kendimi boqazdan....kıss sabah yaq bal noluyoooooaradada kabak çekirdeqiiii karbonundan haberin varmı senin???? akşam yemekten sonra köz möz hiçbişey yememen lazım...sonra tutup ben neden kilo veremiyorum diyosun...azıcıkta olsa yemiceksin..vücut eritmiyor o saatten sonra DEPOLUYOR!!!!
Bu akşam kendimi takdir ettimmm.
Evde kuru fasulye, pilav vardııııı bidee misss gibi annemin yaptığı turşuuu
Gözümün içine baka baka yedilerrr ammmaaa yemedimmmm.
Sonraa kinder süt dilimi yedilerrr.
Gene yemedimm..
Çikolata yedilerrrr..
Gene yemediimm..
Ardından cips açtılarrr.
Nefsimle mücadeler yeter dedim kaçtım odama
sen takılmaya devam et gerisi gelir canımburaya bayaa hevesli üye olmuştum bi kaç ay önce ama yeni üye olmak zor oluyor baştan.arkadaşlarım olur beraber birbirimizi motive ederiz die düşünmüştüm ama öyle olmadı me zamandır girmiyorum hiç buraya ama şimdi tekrar geldim.bi kere dah aşansımı denemek istedim.....belki destek olacak birileri vardır dedim....
yaşasıııınqeç kalktıqın için seni 2 öqün üzerinden deqerlendirmemiz gerekiyor...bu durumda menün gayet güzel...
ben kaçtım kızlarrr yarın okul var malummmm
hoşgeldinselam kızlar topiğimiz evimiz kalabalık olmuştühh geç kaldımm
Kızlar ben yatıyorumYarın görüşürüz ayy cuma gelsede tartılsam
Kaptanım civanım seni kocaman öptüm ton balığı ve akşamdan yumurta kaynatma fikirleri çok iyi geldi...
Bu arada azönce 1 bardak çorba içip yanında 1 dilm ufak çavdar ekmeği yedm çünkü resmen miğdem sırtıma yapışmış haldeydi şimdi iyiyim ...
öptüm herkesi
kelin ilacı olsakızlar yardımmmmmmmmmm
önerilerde bulunun cumaya kadarki 2 gün nelr ypıyım nelere dikkat ediyim hftasonu fln hiç spora gidemedim cokta dikkat edemedim imdat yardım!!!!!!!!!!!
Topil ne acaba?Buranın ayrı dili de mi var?Benden size bulaşırmı bilemem ama umarım sizden bana bulaşır.Şaka bir yana arkadaşlar,nasıl kilolu olmak size dert gibi geliyorsa zayıf olmak ta dert bir kadın için.yemeğin salçalısı kadının kalçalısı lafını duydukça sinirlerim altüst oluyor mesela.
kızlar yardımmmmmmmmmm
önerilerde bulunun cumaya kadarki 2 gün nelr ypıyım nelere dikkat ediyim hftasonu fln hiç spora gidemedim cokta dikkat edemedim imdat yardım!!!!!!!!!!!
Topil ne acaba?Buranın ayrı dili de mi var?Benden size bulaşırmı bilemem ama umarım sizden bana bulaşır.Şaka bir yana arkadaşlar,nasıl kilolu olmak size dert gibi geliyorsa zayıf olmak ta dert bir kadın için.yemeğin salçalısı kadının kalçalısı lafını duydukça sinirlerim altüst oluyor mesela.
topil topiğin kardeşiyada bana sinirlenen ve uykusu gelmiştir farketmemiştir yanlış yazmış kaptan..topik..burası yani...
ikinci bir hayal kırıklığına daha uğricam galiba..nese sorun değil....
senaa yaaa:84:ya varya yağ ve balın miktarı görsen çookk azdı yazmayım dedim ama yalanı beceremem yazdım işteatma kendini boğazdan şuan çok zügünüm seni bukadar bunalttığım için.. .ama sabah uyandığımda aşerer gibi canım çekti yaaa regl zamanı daha fena oluyorum ama tutuyorum kendimi...sırf bunalrdanmı veremiyorum şimdi...:18::18:
bi gün de neler yediğini merak ettim yazarmısınTopil ne acaba?Buranın ayrı dili de mi var?Benden size bulaşırmı bilemem ama umarım sizden bana bulaşır.Şaka bir yana arkadaşlar,nasıl kilolu olmak size dert gibi geliyorsa zayıf olmak ta dert bir kadın için.yemeğin salçalısı kadının kalçalısı lafını duydukça sinirlerim altüst oluyor mesela.
nese iyi geceler herkese..................
bir tek yaq bal olsa tamam..ama gün içindede o küçük dediqin şeylerden yemişsin...iradeni sen yönelt....onlar toplanınca kocaman oluyorlar...bnmde canım kaç gündür masadaki baldan istiyor ama yemiyorum..yememeyi öqrenmeniz gerekiyor...
ve ekmekte küçük rulodandı tamam tamam ya varya çok haklsıın ve şuan yanınd aolup seni öpmek isterdim canım yaaaçok şeiy yememeyi öğrendim sayende hayatım sanmaki bu kdr hep seni sallıyor sanma tamammı:13:
ve ekmekte küçük rulodandı tamam tamam ya varya çok haklsıın ve şuan yanınd aolup seni öpmek isterdim canım yaaaçok şeiy yememeyi öğrendim sayende hayatım sanmaki bu kdr hep seni sallıyor sanma tamammı:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?