70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ben akşam yemeğinden sonra meyve yediğim hafta kilo aldım
akşam yediklerimiz doğrudan yağa dönüşüyomuş
anladım doğrudur canım ya çok bildiğim yanlış doğrularım var..
meyve yenmeli diye biliyorum mesela artık azalttım hatta akşam yemiycem,önceden zayıflamak isterken akşam acıkınca yerdim..

çok haklısın canım..aldım dersimi emin ol:18:hatta tırstım senden ama sevgiden saygıdan tabiki yoksa çeker giderdim tabiki

biraz agır olmuş
sena kaçarr geç oldu sabah kursa gidicem...herkese hayırlı geceler kızlarrr

DERYAAAA yine gelmedinnnn

slm kizlar bu gun cok yoruldum oglum memlektten geldigimizden beri hic durmuyor ha bire cikmak istiyor sabah yine cikartim gezdirdim eve gelirken yolun karsisina gecerken tam yolun ortasinda kiriz gecirdi elimdedeki esyalari atim oglumu kucaklayip kenara gectim yaklasik iki dakika surdu kirizi ama etkisi uzun sure surdu ambulans cagirdilar baktim cocuk uyudu vede cocugu kendi hastanesine goturmeyecekler beni eve birakin dedim cocuk kucagimda yatmisti hastaneye gitsekte hicbirsey yapmayacaklarini ve cocugun daha beter sikintiya girecegini bildigim icin eve geldim ama bugun ilk defa glumu boyle gordum evde uyandiktan snra ha bire kiriz yapti bende esimi ve kardesimi aradim cocugu kendi hastanesine goturelim dedim kardesim hemen isini birakip geldi esimde kararsiz kaldi ama ben sinirlenince gecerken beni alin dedi amacim kendi hastanesine goturursem belki kendi dokturunu goruruz ve tahlil sonuclarini ogreniriz yoksa pek birsey yapilamiyacagini biliym ama dokturunu goremedik yalniz nbetci doktur kendisiyle gorusmus telefon numarasi vermisler yarin aramam icin insalah tahlil sonuclarini ogrenirim aratik kararimi verdim ankara hacetepeye getirecem birda bir boktan anladiklari yk guya avrupanin en iyi hastanelerinden birtanesi ve eniyi dokturlar gordu oglumu ama hic bir sonuc alamadik neyse caninizi sikmayayim ben bide aksam altidan sonra geldim uc tepsi borek yaptim bi guzel sitresin etkisyle oturdum cayla yedim her halde verdigim kiloyu geri almisimdir ya ben sitrese girdimi ne yedigimi hic bilmem off off artik kiloda umrum degil oglum iyleyseydi hicbirsey istemem baska ....

teşekkür ederim canım.... :)

Eminim beğenirim künefeye bayılırım cunku tek sevdıgım serbetlı tatlı odur peynırının hafıfletmesınden dolayı o da..

Yeşil çaya gelınce anlattıgın sekıl dogru.. demlıkte de demleyebılırsın bardaktada... ama demlıkte olunca belkıde mıktarını az atıyor olabılırsın ayarlayamıyorsundur belkı..
Bardakta daha kolay hesap edılıyor.. ama mesela 2 kupalık demleyeceksen sende demlıyın ıcıne 2 tat kasıgı koy o zaman.. oyle deneyın.. valla ben ıcıyorum surekli wc isteği doyuyor ödem attığımı ciddi ciddi farkedıyorum.. tabı bol su ıcmenınde faydası var ama ıkıısının arasında kı farkı ayırt edebılıyorum oyle soyleyım..

Bravooo arkadaşşımmmm
Azimle kurtulcaz şu 7li kilolardannn
Yarına saklayalım kendimiziii

evett ınsallah canımmm.... mesela sımdı 5,5 da yedıgım salatayla duruyorum acım ama artık hıssetmıyorum..
Yarın guzel bır kahvaltı benı beklıyor öğlen yemeğimde... :))

canım çok geçmiş olsun, rabbim tez zamanda şifasını göstersin inşallah... evlat herşey demek.. Allah bizi onlarla sınamasın...

bende saçımı bugün sıcak çikolataya boyadım şimdide yarın röfle yaptırayım diyorum nasıl olur sencee zarar verirmii,hani evde yapılan röfle setleri varya onlardan

Tamamdır şekerim çok saol
Yımırtamı yiyeyim bari benn

ikinci bir hayal kırıklığına daha uğricam galiba..nese sorun değil....

Bu yazdıklarına bi sözle karşılık vereyim.. ' Oynamaya niyeti olmayan gelin yerim dar dermiş..'
Bilmem anlatabildim mi

Son düzenleme:

geçmş olsun allah en yakın zaman da oğlunuzun sifasını versin inş

biraz agır olmuş

sen burda 3-45 kişiye canın isterse cevap yazarsın..ama ben bütün topiqle ilqilenmek zorundayım ve bunu qönüllü yapıyorum...herkese tek tek cevap verip her defasında aynı şeyleri anlatmak sanıldıqı kadar kolay deqil...ilqilenmeye çalışıyorum tek tek ne yapılması qerektiqini yazıyorum tutup ilqisi alakası olmayan menüler yazılıyor...bide yazıyolar yanii buda işin başka bir yönü....burası diyet topiqi diyetin dışında arkadaşlarımın motivasyonunu bozacak hiçbir listeyi görmek istemiyorum...onu yaptım bunu yaptım demelerinede karşıyım...insanız yaa canları çekecek yapıp yicekler...hiç düşünmeden yazıyorlar..ayıp yaaaa....bu şekilde liste veren herkes üstüne alınabilir....yemiceksiniz kardeşim.....bunun başka yolu yok...cuma cumartesi pazar bu 3 günden birinde kaçamak yapabilirsiniz ve kaçamak listelerinizi buraya yazmıcaksınız...
niye aqır olsunki az bile söylüyorum...sen daha yenisin ben 1.5 yıldır burdayım....buranın bukadar qevşediqini hiç görmedim...ben topiqi rahat bırakıyorum çok aqır kurallar koymuyorum..gidin zayıflama guruplarına kural neymiş görün....tuqba çok iyi bilir mesela...orayla burayı kıyasladıqında nekadar rahat burası deqilmi tuqbacım...

canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin..
bende saçımı bugün sıcak çikolataya boyadım şimdide yarın röfle yaptırayım diyorum nasıl olur sencee zarar verirmii,hani evde yapılan röfle setleri varya onlardan
bence alt renqin açık olsa daha iyi olur...karamele boyatmıştım ben..üstünede röfle attırmıştım...çok güzrl olmuştu...sıcak çikolata renqi bence çok koyu...
Günaydınn kısçelerrr
Topiği ben açıyorum gene
Kahvaltımı edim bende işlere bakim sizde o arada gelirsiniz artık

günaydın canım...

günaydın arkadaşlarr.....ben kursa gidiyorum yine kapalı ve soquk bir hava var...gelince görüşürüz....

tuşları kaldırdıkları yetmiyormuş qibi renk butonlarıda yok....yakında kkyıda silip atarlarsa hiç şaşırmam..

dün giremedim icim gitti bi bakim dedim 1 saatdir basinda oturuyorum seminar var gec kaldim cabuk cevaplayip cikacam günaydin kizlar
ay neye niye alinti ettimi de unuttum hadiseyle ilgiliydin herhalde neyse
noldu diycekdim can sIkIntisindan yaptini okudum bunlar yine smilileri kaldirmislar üff
gecmis olsun canim ortimmm

kızlar aranızda piercingi olan vrmııı
benim burnumda var

hayirli olsun baskülün tam gaz gidelim orti cumaya
canım onların baska ısı yok sızle ugrasıyo bosver bencede hıc umursama kı kendılerını bısey sanmasınlar
bugün daha iyiyim sagol canim
isyerinde güldüm tugbacim ama yazamadim

evet canım kayıtsız kalıcaksın dediği gibii,,biliyosun hatırlarsan ben alt komşu için kayıtsız kaldım naparsa ne derse desin hiç muhattap olmadım sonunda kazanan kim oldu tabiki beeeeennn:119:

öpücük smili gönderiyorum canim bi 9 gülmek oldugunu aklimda tutmussum bi onu yapabiliyom

resim bekliyom canim...

cok sagol charmcim sizlen konusmak bana iyi geliyor

cok sagol arkadasim canim gecti sinirim

pişt beni özleyen var mı?
gelmiyonki artik... sen özlemiyon herhal

gecmis olsun canim

sagol senacim dün takmiycam dedim ama esime patladim gereksiz yere sonra üzüldüm özür diledim gecti simdi

afferim fistik sana

seni de canim

hosgeldin
hosgeldin
canim benim vaktim kalmadi sana aksam yazarim sIkma canini cok gecmis olsun canim benim

ehehe süper bi kahvaltı yaptım kızlar bu sefer :))
2 ince dilm çavdr ekmeği, 1 yumurta, 1 domates ve şekersiz çayy :))

Umarım gün içinde de yararlı güzel şeyler bulabilirim..Akşam görüşürüz ben okula ordan sonra da işe , öptüm herkesi...
Yaaa bizim cici suratlarımız nerde amaaa !!!!!!!

Günaydın :)
Bak demek ki istenilince yapılıyormuş
Afiyet olsun..

Günaydın kızlar,,hepimize güzel bir gün olmasnı dilerim.

bugün benim yine yoğun geçebilir. birazdan başlar maraton ama arada bir geleceğim yine burdan uzak kalmak istemiyorum. bu arda simgelere ne olmuş ya hiç biri çıkmıyor. artık omucakmı yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…