anladım doğrudur canım ya çok bildiğim yanlış doğrularım var..canım ben akşam yemeğinden sonra meyve yediğim hafta kilo aldım
akşam yediklerimiz doğrudan yağa dönüşüyomuş
çok haklısın canım..aldım dersimi emin ol:18:hatta tırstım senden ama sevgiden saygıdan tabikiucundanda olsa kilo verin diye parçalıyorum kendimi bir parçada bu azim sizde olsa olay çözülecek...bugün birnin listesine çok sinirlendim..birde tutup yazmış yaa...hiç yorum bile yapmadım..ben ne diyorum aksini yapıyor...sonuçta kendi hayatı....bende bundan sonra gerçekten diyet yapmak niyetinde olanlara yorum yapıcam...sonra kimse bana gelip menümü yorumla demesin..önce kendiniz bi bakın yediklerinize...
biraz agır olmuşucundanda olsa kilo verin diye parçalıyorum kendimi bir parçada bu azim sizde olsa olay çözülecek...bugün birnin listesine çok sinirlendim..birde tutup yazmış yaa...hiç yorum bile yapmadım..ben ne diyorum aksini yapıyor...sonuçta kendi hayatı....bende bundan sonra gerçekten diyet yapmak niyetinde olanlara yorum yapıcam...sonra kimse bana gelip menümü yorumla demesin..önce kendiniz bi bakın yediklerinize...
sena kaçarrgeç oldu sabah kursa gidicem...herkese hayırlı geceler kızlarrr
DERYAAAA yine gelmedinnnn
aferin tabiki
canım höşmerim peynirli bi tatlı sütlü dondurmayaqla yeniliyo peynir tadı belli olmayan şerbetli tatlılara göre hafifi bi tatlı..
merak edıyosan yörsanın felan küçük kasede 80 kuruşa mı satılıyo deneersın..
gerci ben yörsana bakmadım bizim tatlıcıdan alıyoz ama....
yeşil çaya gelince kettle da suyu kaynatıp göz kararı demliğe attığım yaprakların içine suyu döküyom...
5-10 dakıka bekledıkten sonra suyu bardağıma döküyom..
yaprakları çıkarmıyom canım...
demliğimde süzgeç var zaten bardağın içine yaprak girmiyo hiç....
yanlış mı yapıyom ...
etkisi eşime göre wc ye çıkarmaması canım..
bence iyi gibi ama....belki az koyuyorumdur....
saol bal peteğım...
senın küçük oğlan ne alemde...
kım bakıyo?
Bravooo arkadaşşımmmm
Azimle kurtulcaz şu 7li kilolardannn
Yarına saklayalım kendimiziii
slm kizlar bu gun cok yoruldum oglum memlektten geldigimizden beri hic durmuyor ha bire cikmak istiyor sabah yine cikartim gezdirdim eve gelirken yolun karsisina gecerken tam yolun ortasinda kiriz gecirdi elimdedeki esyalari atim oglumu kucaklayip kenara gectim yaklasik iki dakika surdu kirizi ama etkisi uzun sure surdu ambulans cagirdilar baktim cocuk uyudu vede cocugu kendi hastanesine goturmeyecekler beni eve birakin dedim cocuk kucagimda yatmisti hastaneye gitsekte hicbirsey yapmayacaklarini ve cocugun daha beter sikintiya girecegini bildigim icin eve geldim ama bugun ilk defa glumu boyle gordum evde uyandiktan snra ha bire kiriz yapti bende esimi ve kardesimi aradim cocugu kendi hastanesine goturelim dedim kardesim hemen isini birakip geldi esimde kararsiz kaldi ama ben sinirlenince gecerken beni alin dedi amacim kendi hastanesine goturursem belki kendi dokturunu goruruz ve tahlil sonuclarini ogreniriz yoksa pek birsey yapilamiyacagini biliym ama dokturunu goremedik yalniz nbetci doktur kendisiyle gorusmus telefon numarasi vermisler yarin aramam icin insalah tahlil sonuclarini ogrenirim aratik kararimi verdim ankara hacetepeye getirecem birda bir boktan anladiklari yk guya avrupanin en iyi hastanelerinden birtanesi ve eniyi dokturlar gordu oglumu ama hic bir sonuc alamadik neyse caninizi sikmayayim ben bide aksam altidan sonra geldim uc tepsi borek yaptim bi guzel sitresin etkisyle oturdum cayla yedim her halde verdigim kiloyu geri almisimdir ya ben sitrese girdimi ne yedigimi hic bilmem off off artik kiloda umrum degil oglum iyleyseydi hicbirsey istemem baska ....
iyiakşamlar fıstıklarrr
anca girebildim arkadaşım vardı...hava çok sqouk kızlar yaaa kış çok erken geldi bu yıl..badimin üstüne hırka giydim üşüyorum...yünleri örmeye başlamak lazım
menülerimize dikkat edelim arkadaşalr cumaya çok az kaldı...ortiler birbirinize gaz verin biraz
kızlar bu arada bnm saçım kızıl...rengini deqiştirmek istiyorum...çok uzun yıllar röfle kullandım..geçen yıl kızıla boyattım..ve hala kızılla devam ediyorum..ama artık sıkıldım...bal köpüqü tonlarda bişey düşünüyorm...direk bal köpüqü yapsam olmaz heralde..hangi işlemleri uygulamalıyım deneyenler tecrübelerini paylaşabilirmi?
tamam iyice ezberleidm zaten çoğunu bilsemde dedim kankalarıma söylerim..(selahattin dönmezden diyetisyen)
1.tambuğday,çavdar,ruşeymi gibi tahıllı esmer ekmekler
2.tam yağlı yoğurt
3.badem....işte bu benim aşkım
4.bezelye
5.nohut..salatalardada kullanılabilir..
6.tavuk/balık/hindi
7.yumurta
8.makarna...yani buda dozunda ve sosunda sprun yoksa tabiki...(aslında çabuk acıktırır inş.yanlış anlamamışımdır
9.ayyyy beynim durdu hatırlrsam yazarım
ikinci bir hayal kırıklığına daha uğricam galiba..nese sorun değil....
slm kizlar bu gun cok yoruldum oglum memlektten geldigimizden beri hic durmuyor ha bire cikmak istiyor sabah yine cikartim gezdirdim eve gelirken yolun karsisina gecerken tam yolun ortasinda kiriz gecirdi elimdedeki esyalari atim oglumu kucaklayip kenara gectim yaklasik iki dakika surdu kirizi ama etkisi uzun sure surdu ambulans cagirdilar baktim cocuk uyudu vede cocugu kendi hastanesine goturmeyecekler beni eve birakin dedim cocuk kucagimda yatmisti hastaneye gitsekte hicbirsey yapmayacaklarini ve cocugun daha beter sikintiya girecegini bildigim icin eve geldim ama bugun ilk defa glumu boyle gordum evde uyandiktan snra ha bire kiriz yapti bende esimi ve kardesimi aradim cocugu kendi hastanesine goturelim dedim kardesim hemen isini birakip geldi esimde kararsiz kaldi ama ben sinirlenince gecerken beni alin dedi amacim kendi hastanesine goturursem belki kendi dokturunu goruruz ve tahlil sonuclarini ogreniriz yoksa pek birsey yapilamiyacagini biliym ama dokturunu goremedik yalniz nbetci doktur kendisiyle gorusmus telefon numarasi vermisler yarin aramam icin insalah tahlil sonuclarini ogrenirim aratik kararimi verdim ankara hacetepeye getirecem birda bir boktan anladiklari yk guya avrupanin en iyi hastanelerinden birtanesi ve eniyi dokturlar gordu oglumu ama hic bir sonuc alamadik neyse caninizi sikmayayim ben bide aksam altidan sonra geldim uc tepsi borek yaptim bi guzel sitresin etkisyle oturdum cayla yedim her halde verdigim kiloyu geri almisimdir ya ben sitrese girdimi ne yedigimi hic bilmem off off artik kiloda umrum degil oglum iyleyseydi hicbirsey istemem baska ....
sen burda 3-45 kişiye canın isterse cevap yazarsın..ama ben bütün topiqle ilqilenmek zorundayım ve bunu qönüllü yapıyorum...herkese tek tek cevap verip her defasında aynı şeyleri anlatmak sanıldıqı kadar kolay deqil...ilqilenmeye çalışıyorum tek tek ne yapılması qerektiqini yazıyorum tutup ilqisi alakası olmayan menüler yazılıyor...bide yazıyolar yanii buda işin başka bir yönü....burası diyet topiqi diyetin dışında arkadaşlarımın motivasyonunu bozacak hiçbir listeyi görmek istemiyorum...onu yaptım bunu yaptım demelerinede karşıyım...insanız yaa canları çekecek yapıp yicekler...hiç düşünmeden yazıyorlar..ayıp yaaaa....bu şekilde liste veren herkes üstüne alınabilir....yemiceksiniz kardeşim.....bunun başka yolu yok...cuma cumartesi pazar bu 3 günden birinde kaçamak yapabilirsiniz ve kaçamak listelerinizi buraya yazmıcaksınız...biraz agır olmuş
bence alt renqin açık olsa daha iyi olur...karamele boyatmıştım ben..üstünede röfle attırmıştım...çok güzrl olmuştu...sıcak çikolata renqi bence çok koyu...bende saçımı bugün sıcak çikolataya boyadım şimdide yarın röfle yaptırayım diyorum nasıl olur sencee zarar verirmii,hani evde yapılan röfle setleri varya onlardan
Günaydınn kısçelerrr
Topiği ben açıyorum gene
Kahvaltımı edim bende işlere bakim sizde o arada gelirsiniz artık
Charmmm tebrık ettım senı
dondilikte dondurmamı oluyo, iki top demişsin ama :26: eger dondurmaysa burda dolu yagıo şakır şakır sen hangı mevsımden baglanıyosun acaba yayınımızaaa
aaaaaa valla hadiseden nefret eder oldummmm, içim daralıyo okurken sayfayıııısag taraftakı poposuna bı tekme atcam en sonunda o olcak yaniiii
noldu diycekdim can sIkIntisindan yaptini okudum
gecmis olsun canim ortimmmselam kızlarr
bugün başımıza gelenler ay çok kötü ya tavanımızı su basmış ilgisiz ev sahiplerinin sorumsuzluğu sonucu gece saat 4 de yusuf kalktı emzirdim sonrabi su sesi anam dedim fırtına kopmuş yağmur yağıyor mutfaktan kafamı uzattım yağmur yok bi yukarı başımı çevirdim ki çatıdan allah versin şelale gibi su akıyo hemen ev sahiplerini uyaRDIM hava ışımaya başladı çıktık Allah ne verdiyse temizledik hani yapamasam olurdu ama en üsteki komşuma yatak yorgan hep ıslanmış bi el attım bende onunla bitirdik çok yorulduk ve kendimize ödül verdik gittik iskender yedik bide yarım lahmacun yaaa neyse en sonunda bi baskül alabildim manayla öyle oldu şimdi çok yorgunum biraz dinlenim öptüm hepinizi
benim burnumda varkızlar aranızda piercingi olan vrmııı
hayirli olsun baskülün tam gaz gidelim orti cumayasaol canımm
öyle oldu ama iskenderin yanında pilav vardı onu yemdim bide lahmacun hem yarım hem küçüktü
basküle çok sevindim bende eşim hamileyken simbonunkini almıştı hemen bozuldu ya da bana dayanamadı bu bekonun bakalım nası olacak:44:
bugün daha iyiyim sagol canimcanım onların baska ısı yok sızle ugrasıyo bosver bencede hıc umursama kı kendılerını bısey sanmasınlar
isyerinde güldüm tugbacimaman canım ya boşver,onlar öyle yapıyo diye öylemi olucak sankii,kendileri günaha giriyor üzülme sen ,,boşveerdur seni eğlendireyimde azcık gül
ama canım ekmek yemen lazım kahvaltıda onun dışında eksik yok iyi
ya bende bugün markete gitcem dün yağmura yakalandık gidemedim...bu çayı orda bulabilirmiyimkii,,yok gibi geliyoda banaa:97:
evet sena abla ben kim sorarsa formül ,,hemen önce burasından bahsediyorum,kilonuz kaç kilo olursa olsun size göre topicler var diyorum,kk'sız irade sahibi olamazdım diyorum
ne bileyim bi ara unutluldum sandııımm
dileeek aldım mailini canım sağolasın bebem
evet canım kayıtsız kalıcaksın dediği gibii,,biliyosun hatırlarsan ben alt komşu için kayıtsız kaldım naparsa ne derse desin hiç muhattap olmadım sonunda kazanan kim oldu tabiki beeeeennn:119:
resim bekliyom canim...çok sağol dilekcim,,hemen gidiyorum ben markete ,,ordanda ablama giriveririm saçımı ona boyatırım,evi 2adım markete zaten,,neysee,kendim boyayamıycak kadar üşengecim şuanda çocuklar onun çocuklarıyla oynarken ablamda beni hallediverir,ben az boyamadım onun saçını,,ucuza mal oluyor işte böyleehadin akşama görüşürüz,,şimdiden akşam menümü yazıyım special-k yicem sadeceee
:92::92::
cok sagol charmcim sizlen konusmak bana iyi geliyorValla kızlar ben daha öncelerden dısarıda yagmur yagarken evde bır kutu dondurmayı kasık kasık bıtırdıgımı bılırım agzım yuzum donardı...
O yuzden suan kı durumda 2 top bırsey degıl..
Canım onların hesabı Allahla bosver sen sıkma canını... sadece acıyabılırsın yapacak bırsey yok işleri zor olacak...
cok sagol arkadasim canim gecti sinirimbezelyede doyurucu ya ondandır canım bugün 10 tok tutan besinden biriydi,ay ebnde tavuk için pelinede bunu yazdım
bende eşiem akşam için yaptım çok canım çekti yarın öğlen yiyecem
ben ankarda aldım ondan bir kuut bitti bile tadıda çok fena gelmedi,5kardeşlere 2 kardeş daha eklenmişşş
ALLAHIM sen sabır verrrafiyet bal olsun nediyelimmmm
canım sıkma canını daha fazla ahhh ben bi ahh çeksem dağlar yıkılır...siz eşinle iyi olun yeter milleti sallamaya bak malesef bu düzen böyleinş.rabbim dertlerine deva olurda tez zamanda bebişind eolur hayırlısıyla
ohhh maaşallah..iiy komşu herkese lazım tabi karşılıklı sonuda pek afiyetli olmuş heeesenin ortin kimdi yandı valla
hayatım kendi memleketinde olsan bukadar hissetmezsin belkide ama heryerde var böyleleri allah yardımcın olsun,allah onlarada iyilik versin bunu diyelim napalımsen bildiğine inandığına devam et
bir ihtimal daha var oda sevmekmi dersinhatırla o günü ve gecesini bursadaki buluşmayı heee
gelmiyonki artik... sen özlemiyon herhalpişt beni özleyen var mı?
gecmis olsun canimhoşbulduk beni özleyenler olmuş yuppi........
arada girip okuyorum ama yeni gelenlerı tanımadığım için yazıp çıkamıyorum...
kızlara yazsam geri dönüp cevaplara bakamam ayıp olur dıye yazamıyomda...
günlerim çok yoğun geçiyo diyet yapmıyorum zaten ....
sadece yeşil çay içip ödem atmaya çalışıyorum....
kendımı hazır hissetmiyorum şu an....
çok kılo almadım....
çabuk veririm diye sallamıyorum galiba....
yemeyi baya özlemişim...
okul çok yoğun..yoruluyorum zaten...
diş tadavisi oluyorum bi yandan ....
ileride diş kökünde erime olabilir teşhiisyle dr. diş köküne inip ilaç koyuyo...
inş. 1 ay içinde diş tedavim bitecek kurtulcam...
gitar kursuna başladım...
haftada 1 gün ona gidiyorum...
tiyatro sezonu da açıldı ..
artık durmam ben...
sagol senacim dün takmiycam dedim ama esime patladim gereksiz yere sonra üzüldüm özür diledim gecti simdişuan için çok güzel ve eqlenceli geçiyor cnm..bugün kitaba biraz göz gezdirdim amannnn ne öyle çok karışık..demekki ilerleyen günlerde zorlanıcam :97:
tuqbaaa canım buraya yazma barii....yeni gelenlere kötü örnek oluyorsun ...makarnayı yemek kilo verdiriyor diye düşünecekler herkesin bünyesi bir deqildir..seninde metonun hızlı çalıştıqı bir ana denk gelmiştir..her akşam ye bakalım makarnayı bak neoluyoo
dondilik ne diye soracaktım menünü okurken öqrendim buymuş :131:
çok geçmiş olsun cnm...ama yediklerin hiç olmamış..ödüllendirmek için illa yasaklı ürün yemene gerek yoktu...döner porsiyon yada köfte ızgara yiyebilirdin mesela...
Allaha havale et cnm O herşeyi bilendir...
ortine üzülüyorum inanki...kendini düşünmüyorsan ortini düşünmen gerekirdi ..siz bir ekipsiniz...ortinin cuma günü boynu bükük kalırsa vicdanın sızlamıcakmı
günü kurtarmışsın
en büyük kupa bardaqa süt ısıtıp içinede tarçın at ve iç cnm...tatlı istemezsin birdaha çok etkili bir yöntem...
afferim fistik sanaBu akşam kendimi takdir ettimmm.
Evde kuru fasulye, pilav vardııııı bidee misss gibi annemin yaptığı turşuuu
Gözümün içine baka baka yedilerrr ammmaaa yemedimmmm.
Sonraa kinder süt dilimi yedilerrr.
Gene yemedimm..
Çikolata yedilerrrr..
Gene yemediimm..
Ardından cips açtılarrr.
Nefsimle mücadeler yeter dedim kaçtım odama
seni de canimSeniii tebriik ediyorummm kocaman nöpüyorumm...:81:
Bende kendıme aferın dıyorum bak sen dedın aklıma geldı.. :76::76:
Evde cips bulunsun yemeden durmam o yuzden almazdım gecen arkadaslar ıcın aldım onlar duruyor ve ben yemıyorum 1.
Cekırdekler duruyor ben yemıyorum 2.
Kek duruyor ben yemıyorum 3.
Börek duruyor ben yemıyorum 4.
Mis gibi sebzeli tavuklu fırında yemek yaptım ama yemıyorum kendımı yarına saklıyorum 5.
Aferın bana dımı... :76::76:
hosgeldinburaya bayaa hevesli üye olmuştum bi kaç ay önce ama yeni üye olmak zor oluyor baştan.arkadaşlarım olur beraber birbirimizi motive ederiz die düşünmüştüm ama öyle olmadı me zamandır girmiyorum hiç buraya ama şimdi tekrar geldim.bi kere dah aşansımı denemek istedim.....belki destek olacak birileri vardır dedim....
hosgeldinHanımlar,ben yeniyim ve burayı hakkıyla kullanmak zormuş.Çömezlik yaşıyorum resmen.Zamanla alışırım sanırım.Yalnız üstteki yazılara bir göz gezdirdim.Ben de zayıflıktan şikayetçiyim.Buradada karşıma çıktı işte.Sohbete katılabilmek için kilolu olmam şart mı?(
canim benim vaktim kalmadi sana aksam yazarim sIkma canini cok gecmis olsun canim benimslm kizlar bu gun cok yoruldum oglum memlektten geldigimizden beri hic durmuyor ha bire cikmak istiyor sabah yine cikartim gezdirdim eve gelirken yolun karsisina gecerken tam yolun ortasinda kiriz gecirdi elimdedeki esyalari atim oglumu kucaklayip kenara gectim yaklasik iki dakika surdu kirizi ama etkisi uzun sure surdu ambulans cagirdilar baktim cocuk uyudu vede cocugu kendi hastanesine goturmeyecekler beni eve birakin dedim cocuk kucagimda yatmisti hastaneye gitsekte hicbirsey yapmayacaklarini ve cocugun daha beter sikintiya girecegini bildigim icin eve geldim ama bugun ilk defa glumu boyle gordum evde uyandiktan snra ha bire kiriz yapti bende esimi ve kardesimi aradim cocugu kendi hastanesine goturelim dedim kardesim hemen isini birakip geldi esimde kararsiz kaldi ama ben sinirlenince gecerken beni alin dedi amacim kendi hastanesine goturursem belki kendi dokturunu goruruz ve tahlil sonuclarini ogreniriz yoksa pek birsey yapilamiyacagini biliym ama dokturunu goremedik yalniz nbetci doktur kendisiyle gorusmus telefon numarasi vermisler yarin aramam icin insalah tahlil sonuclarini ogrenirim aratik kararimi verdim ankara hacetepeye getirecem birda bir boktan anladiklari yk guya avrupanin en iyi hastanelerinden birtanesi ve eniyi dokturlar gordu oglumu ama hic bir sonuc alamadik neyse caninizi sikmayayim ben bide aksam altidan sonra geldim uc tepsi borek yaptim bi guzel sitresin etkisyle oturdum cayla yedim her halde verdigim kiloyu geri almisimdir ya ben sitrese girdimi ne yedigimi hic bilmem off off artik kiloda umrum degil oglum iyleyseydi hicbirsey istemem baska ....
ehehe süper bi kahvaltı yaptım kızlar bu sefer :))
2 ince dilm çavdr ekmeği, 1 yumurta, 1 domates ve şekersiz çayy :))
Umarım gün içinde de yararlı güzel şeyler bulabilirim..Akşam görüşürüz ben okula ordan sonra da işe , öptüm herkesi...
Yaaa bizim cici suratlarımız nerde amaaa !!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?