70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun. Allah Şifa versin bebeğine işallah en kısa zamanda iyileşir yavrun

cnm çok geçmiş olsun allahım oğlunu hayırlısıyla saglığına kavuştursun sen çok iyi bir annesin hep sabırlı oğluna desteksin seni seviyoruz cnm

:92: herkeslere günaydınnnnn :92:

bu nası bı hava ya, ben bu havalarda hep ne gıyecegımı sasırıyorum, hadı uzıerme gıydım bısılerde ayagıma ne gıycem bu aygmurlu hava da, cızmelerımı gıysem hava soguk deıl o kdr sıkıntı basıyo ofısteyken, normal ayakkabı gıysem ayakalrım ıslanıo:26: bu havalrda gıymek ııcn ayakkabı almak ıstıyorum kzılar, her turlu onerıye acıgım resım fılan atabılırsınız bana bı fıkır verın

bu arada bu cumaya herkes sıkı gelıyo dıye gordum gecmıs menulerını fılan okurken, buyuk patlama yasanacak galıba ben demerak ettım bu sabah tartıldım üşenmeyıp ve hayret ettım 68.80 eşiğini nihayet atlamışım, inş devamıda gelir

cok gecmıs olsun canım, numune hastaneısnde vardı sanırım bı beyın doktoru, ama yanlıs hatırlamıyosam carsamba gunlerı hastanede oldugunu soylemıslerdı:26: tam olrak ogrenebılırsem yazarım yıne.. oğlnun yaşı daha kcuk oldugu ıcın duzenlı ılaclarını fılan kullandıgında bu dönemi atlatacagını zannediyorum..inş o gunler cabucak gelır..
bı de dıkkat ettın mı oglunun krızleırnın ne gıbı donemlerde geldıgıne, genelde streslıyken üzüntuluyken ya da bedenen yorgun düştüğünde ya da uykusuz oldugunda olma rıskı daha fazla oluyo:26:

Kimin ortisiyim sarılayım bi
Bu arada sabahları wc problemim var cuma çıkmadan tartılmak istemiyorum.
Off yaa napcam benn :18:

bizim ortimizde yok üşüyüp duralım değilmi((((
ya zaten erken kahvaltı sonrası ben anca çıkıyorum wcye..akşamdan nasılsa aç yatıyoruz sabah wcye gitsemde bağırsakalrımı boşalmıyorki...bişeyler yeyince anca...
kurtuldum kabzlıktan çoktandır yinede regl olucam arda oluyorum ama okdar değil...
kız pelinnnn senind eortin yok bak biz iki yerinde sayan orti olalımmı olsun sonuncuda oslak rekabete gireriz kızlarla heee ne dersin????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…