bizim ortimizde yok üşüyüp duralım değilmi((((
ya zaten erken kahvaltı sonrası ben anca çıkıyorum wcye..akşamdan nasılsa aç yatıyoruz sabah wcye gitsemde bağırsakalrımı boşalmıyorki...bişeyler yeyince anca...
kurtuldum kabzlıktan çoktandır yinede regl olucam arda oluyorum ama okdar değil...
kız pelinnnn senind eortin yok bak biz iki yerinde sayan orti olalımmı olsun sonuncuda oslak rekabete gireriz kızlarla heee ne dersin????
cnm gece form çayı iç yatarken cnm iii gelirrrrr
sabahları wc problemım var deken :26:yanı gun içinde cıkabılıyosun ama sbh mı cıkamıyosun:26:
Bi kıskançlık seziyorumm
Kıyamammmm sana da kalp kalpp öpücük atarımmm16:
Ya günde bi kez oluyo o da zorla
Neyse böyle mevzulara girmiyim.
Sen nasılsın? Bugün planında ne var kışlıkları yaptın, mantı büktün :)
İçiyorum da eskiden etki ederdi şimdi ıhh o kaa etki etmiyo.
Bi kıskançlık seziyorumm
Kıyamammmm sana da kalp kalpp öpücük atarımmm16:
Ya günde bi kez oluyo o da zorla
Neyse böyle mevzulara girmiyim.
Sen nasılsın? Bugün planında ne var kışlıkları yaptın, mantı büktün :)
vardır bende kıskançlık zaten...
bendende sana
iyiyim davul gibi oldu göğüslerim heran regl bekliyorum inş.beni yanılıtrda gelmez diye inceden inceye ümit ediyorum kendimi üzmeden...
yarın pzara gideriz komşumla bir iki birşeyle ratarım buzluğa...
mantı satılmalık çok yaptık eve almadım o işte bitti daha bükmüycez:)))))
bugünse bilmiyorum naparım yüreğimingötürdüğü yere gidecem ama vucudumda sinyallar çok fazla beni keyifsiz yapıyor bakalımm...
Tartılıyoruz ya canım sabahları değilde (bana göre :) erkenden kalktıgım icin ) 10-11 de anca günde 1 kez sadece..
Hiç şaşmıyor bu uyuz oluyorum bu duruma
aay günde bı kere cıkabılıyosunda daha Allahtan ne sıstıyosun ben de tuvalet sorunu dıyınce tuvalete cıkamıyosun sandım
benım bazen kac gun cıkamadıgım oluyo, fazla detaylara gırmıyım de
ha dıyosankı tartılmadan once cıkabılsem de o bıkereye de barı bıraz daha eksi çıkar kılom tartıda,onu da ayarlıyamıyoruz malesefben aylardır bu topıkteyım, ya 1 ya da 2 kere tutturmusumdur o zamanlamayı yoksa ben de her cuma tuvalete cıkmadan tartılıp cıkıyorum evden boswer sonradan cıktıgın tuvalette bı sonrakı cumaya yatırım olsun
form caylar geceden ıcıldıgınde genelde ben de sabahına etkı edıyo, ama sureklı ıcınde bazı bunyelerde alıskanlık oldugundan etkı etmemeye baslıyo:26: oyuzden ben ustuste bı kac gun sorun varsa kullanmayı tercıh edıyorum onları :26:
sabah sabah cok b..tan bı muhabbet oldu
ben kacıyorum sımdılık adlıye yollarına, yagmur camur demeden gelınce gorusuruz ınşallah
vardır bende kıskançlık zaten...
bendende sana
iyiyim davul gibi oldu göğüslerim heran regl bekliyorum inş.beni yanılıtrda gelmez diye inceden inceye ümit ediyorum kendimi üzmeden...
yarın pzara gideriz komşumla bir iki birşeyle ratarım buzluğa...
mantı satılmalık çok yaptık eve almadım o işte bitti daha bükmüycez:)))))
bugünse bilmiyorum naparım yüreğimingötürdüğü yere gidecem ama vucudumda sinyallar çok fazla beni keyifsiz yapıyor bakalımm...
2 tane iç cnm gece daha iiii olurrrr
Kendim yazıyorum canım
Aklımda kalmış numaralarıYoksa bende de çıkmıyor maalesef...
Herşey teker teker gidiyor.
Kızlaarrr pazartesi 73.5 le basladım.. bu sabah 72.2 çıktımm yuppiii....... 2 günde 1.300 gitmiş ödemi atıyorum yuppii...
60 ları istiyorummm istiyoruummmmm
Kızlaarrr pazartesi 73.5 le basladım.. bu sabah 72.2 çıktımm yuppiii....... 2 günde 1.300 gitmiş ödemi atıyorum yuppii...
Vaayyyyy
Tebriklerrr devamını görmekk isteriizzz..
Darısı başımaaaa
Ben geldimmmmmmmmmm smile yok : ) nolmuş kk ya hiçbişey yok hıhhhhh
İki gündür internetim yoktu kızlar ancak gelebildim :)
birincii belli oldu cnmmmmmm tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrr
geçmiş olsun.allah şifa versınslm kizlar bu gun cok yoruldum oglum memlektten geldigimizden beri hic durmuyor ha bire cikmak istiyor sabah yine cikartim gezdirdim eve gelirken yolun karsisina gecerken tam yolun ortasinda kiriz gecirdi elimdedeki esyalari atim oglumu kucaklayip kenara gectim yaklasik iki dakika surdu kirizi ama etkisi uzun sure surdu ambulans cagirdilar baktim cocuk uyudu vede cocugu kendi hastanesine goturmeyecekler beni eve birakin dedim cocuk kucagimda yatmisti hastaneye gitsekte hicbirsey yapmayacaklarini ve cocugun daha beter sikintiya girecegini bildigim icin eve geldim ama bugun ilk defa glumu boyle gordum evde uyandiktan snra ha bire kiriz yapti bende esimi ve kardesimi aradim cocugu kendi hastanesine goturelim dedim kardesim hemen isini birakip geldi esimde kararsiz kaldi ama ben sinirlenince gecerken beni alin dedi amacim kendi hastanesine goturursem belki kendi dokturunu goruruz ve tahlil sonuclarini ogreniriz yoksa pek birsey yapilamiyacagini biliym ama dokturunu goremedik yalniz nbetci doktur kendisiyle gorusmus telefon numarasi vermisler yarin aramam icin insalah tahlil sonuclarini ogrenirim aratik kararimi verdim ankara hacetepeye getirecem birda bir boktan anladiklari yk guya avrupanin en iyi hastanelerinden birtanesi ve eniyi dokturlar gordu oglumu ama hic bir sonuc alamadik neyse caninizi sikmayayim ben bide aksam altidan sonra geldim uc tepsi borek yaptim bi guzel sitresin etkisyle oturdum cayla yedim her halde verdigim kiloyu geri almisimdir ya ben sitrese girdimi ne yedigimi hic bilmem off off artik kiloda umrum degil oglum iyleyseydi hicbirsey istemem baska ....
tamam tatlım bıde senın kı gıbı deneyım zaten 50 gr aldım tadının nasıl olacagını bılemedıgımden...bu bitince bide başka aktardan alır onu denerım.....teşekkür ederim canım.... :)
Eminim beğenirim künefeye bayılırım cunku tek sevdıgım serbetlı tatlı odur peynırının hafıfletmesınden dolayı o da..
Yeşil çaya gelınce anlattıgın sekıl dogru.. demlıkte de demleyebılırsın bardaktada... ama demlıkte olunca belkıde mıktarını az atıyor olabılırsın ayarlayamıyorsundur belkı..
Bardakta daha kolay hesap edılıyor.. ama mesela 2 kupalık demleyeceksen sende demlıyın ıcıne 2 tat kasıgı koy o zaman.. oyle deneyın.. valla ben ıcıyorum surekli wc isteği doyuyor ödem attığımı ciddi ciddi farkedıyorum.. tabı bol su ıcmenınde faydası var ama ıkıısının arasında kı farkı ayırt edebılıyorum oyle soyleyım..
evett ınsallah canımmm.... mesela sımdı 5,5 da yedıgım salatayla duruyorum acım ama artık hıssetmıyorum..
Yarın guzel bır kahvaltı benı beklıyor öğlen yemeğimde... :))
canım çok geçmiş olsun, rabbim tez zamanda şifasını göstersin inşallah... evlat herşey demek.. Allah bizi onlarla sınamasın...
hiç öyle şey olarrrrrrr..dün giremedim icim gitti bi bakim dedim 1 saatdir basinda oturuyorumseminar var gec kaldim cabuk cevaplayip cikacam günaydin kizlar
ay neye niye alinti ettimi de unuttumhadiseyle ilgiliydin herhalde neyse
noldu diycekdim can sIkIntisindan yaptini okudumbunlar yine smilileri kaldirmislar üff
gecmis olsun canim ortimmm
benim burnumda var
hayirli olsun baskülün tam gaz gidelim orti cumaya
bugün daha iyiyim sagol canim
isyerinde güldüm tugbacimama yazamadim
öpücük smili gönderiyorum canimbi 9 gülmek oldugunu aklimda tutmussum bi onu yapabiliyom
resim bekliyom canim...
cok sagol charmcim sizlen konusmak bana iyi geliyor
cok sagol arkadasim canim gecti sinirim
gelmiyonki artik... sen özlemiyon herhal
gecmis olsun canim
Selam Naf
Bende dün seni sormuştum nerelerde diye.
Hoşgeldin :)
ALINTI YAPTIM OLMADI CHARM SANA YAZDIM :)
gelir cnm devamı çok az kaldı baksanaaa sabır o kadarkilo veren sensin demekki veriliyoo bazen motivasyon düşssede umutsuz kalsakta hemn toparlıyoruz kendimizi burası bize çokk iii geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?