70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bi kıskançlık seziyorumm
Kıyamammmm sana da kalp kalpp öpücük atarımmm 16:
Ya günde bi kez oluyo o da zorla
Neyse böyle mevzulara girmiyim.
Sen nasılsın? Bugün planında ne var kışlıkları yaptın, mantı büktün :)

cnm gece form çayı iç yatarken cnm iii gelirrrrr

İçiyorum da eskiden etki ederdi şimdi ıhh o kaa etki etmiyo.

2 tane iç cnm gece daha iiii olurrrr

Tartılıyoruz ya canım sabahları değilde (bana göre :) erkenden kalktıgım icin ) 10-11 de anca günde 1 kez sadece..
Hiç şaşmıyor bu uyuz oluyorum bu duruma

aay günde bı kere cıkabılıyosunda daha Allahtan ne sıstıyosun ben de tuvalet sorunu dıyınce tuvalete cıkamıyosun sandım

benım bazen kac gun cıkamadıgım oluyo, fazla detaylara gırmıyım de

ha dıyosankı tartılmadan once cıkabılsem de o bıkereye de barı bıraz daha eksi çıkar kılom tartıda,onu da ayarlıyamıyoruz malesef ben aylardır bu topıkteyım, ya 1 ya da 2 kere tutturmusumdur o zamanlamayı yoksa ben de her cuma tuvalete cıkmadan tartılıp cıkıyorum evden boswer sonradan cıktıgın tuvalette bı sonrakı cumaya yatırım olsun

form caylar geceden ıcıldıgınde genelde ben de sabahına etkı edıyo, ama sureklı ıcınde bazı bunyelerde alıskanlık oldugundan etkı etmemeye baslıyo:26: oyuzden ben ustuste bı kac gun sorun varsa kullanmayı tercıh edıyorum onları :26:

sabah sabah cok b..tan bı muhabbet oldu

ben kacıyorum sımdılık adlıye yollarına, yagmur camur demeden gelınce gorusuruz ınşallah

Aynen pktan oldu :))
Hadi kolay gele gelince görüşürüz :)

ay o durumlar çok fena bana 1.5 haftadan önce belirtiler gelir ve regl günüm 3 gün sürer
Çıldırmamak elde değil yani..
İnşaallah olmazsın ama :))

2 tane iç cnm gece daha iiii olurrrr

Peki ortimm bu akşam onu deneyeyim :)

Kızlaarrr pazartesi 73.5 le basladım.. bu sabah 72.2 çıktımm yuppiii....... 2 günde 1.300 gitmiş ödemi atıyorum yuppii...
60 ları istiyorummm istiyoruummmmm

Ben geldimmmmmmmmmm smile yok : ) nolmuş kk ya hiçbişey yok hıhhhhh

İki gündür internetim yoktu kızlar ancak gelebildim :)

geçmiş olsun.allah şifa versın

tamam tatlım bıde senın kı gıbı deneyım zaten 50 gr aldım tadının nasıl olacagını bılemedıgımden...bu bitince bide başka aktardan alır onu denerım.....

hiç öyle şey olarrrrrrr..
okuyom tatlımda yazamıyom yenı gelen cok arkadaş var....benı tanıyan yok..
yazsam cevaba dönüp bakamam ayıp olmaz mı...

senle söle bi gece kahvesi içmeyeli uzun zaman oldu...
belki yıne yaparız.....

Selam Naf
Bende dün seni sormuştum nerelerde diye.
Hoşgeldin :)

Selam canım hoşbuldum : ) sabahtan beri internetsiz hayat ne bayat diye diye dolaşıyorum hahah :gülennafsmilisi: (smilem yok idare edin )

Sağol sorduğun için :kalpsimilisi:

ALINTI YAPTIM OLMADI CHARM SANA YAZDIM :)

gelir cnm devamı çok az kaldı baksanaaa sabır o kadarkilo veren sensin demekki veriliyoo bazen motivasyon düşssede umutsuz kalsakta hemn toparlıyoruz kendimizi burası bize çokk iii geliyo

Son düzenleme:
günaydınn demek için geç mi oldu ne
neyse ben kahvaltımı yazayım
1 yumurta
2 dilim tam buğdaylı ekmek
biraz tahin pekmez
biraz reçel
2 zeytin çok az peynir
1 bardak meyve çayı

bişi sorucam meyve çayı içebiliyormuyuz siyah çayı şekersiz içmek kendime eziyet etmek gibi bişi oluyo

inşallah canım evet, 10 kıloyu verdım sankı hedefe ulasmıs gıbı dıyetı bıraktım 2 aydır boş boş gezıyorum ne bulursam yıyodum...
bakalım bu haftayla gerısı gelır ınsallah onumde bi 10 kılo daha var cunku bıktım artık yanı başlıyorum deyıp te her seferınde baslayamaktan bır kere bırakmaya gör bak 2 ayı gectı daha yenı toparlıyorum.. ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…