70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese tünaydın diyim bari ancak gelebıldım boynum tutulmus kımıldatamıyorum dün ki yorgunluktan sonra(ifadeler nerde yaa) bakıyorumda herkes bu hafat aldı basını gıttı lıstenın sonunda ben yeralacagım galıbaa:))

Geçmiş olsun canım, sende durumlar nasıl tam dıyettemısın aralardamısın :)

slm kızlar bende giremıyorum nete netım yok cunkı vınım bıttık kı kac gune yenılenecek
bu arada sıkı durun 72 olmusum haber edeyım dedım valla fazla suda gıtse toparlanmak cok guzel

Geçmiş olsun canım, sende durumlar nasıl tam dıyettemısın aralardamısın :)

saol canım dıyete gelınce her zamankı gıbı aralardayım haftasonu abarttım dun artı 400 deydım haftaıcı dengelıyom yanı bu dıyet deıl hep boyleydım ben kalıplara gıremıyom

saol canım dıyete gelınce her zamankı gıbı aralardayım haftasonu abarttım dun artı 400 deydım haftaıcı dengelıyom yanı bu dıyet deıl hep boyleydım ben kalıplara gıremıyom

Anladım canım bende pzt cıktım o durumdan.. kötü oluyor ya ıyıce bunalım yapmıştım kendıme..

Hoşgeldin..

Ayy canım çok sevindim :119: :119: :çalıntısmilekullanannafsmilisi:

Bende çok bunalıyorum çocuk mevzusundan 3 senede borçları kredileri ancak toparladık sanki doğursam başkası bakıcak hıhhhh (dil çıkaran smilem yok )

İçinde kekik, kiraz sapı, yeşil çay, biberiye, mate yaprağı, funda yaprağı, ısırgan yaprağı var.

5i bi yerde kiraz sapı ve ısırgan yaprağı yokmuş.

Eki Görüntüle 271208

Bana doğadandan geldi denemem için hoşuma gitti ben birazda limon sıkıyorum içine hımmmmmmmm : )

Orti hiç 1.65 durmuyosun hee :)

Form çayını bugünde içmiş bulundum ama bundan sonra akşam içerim o zaman kaptanım teşekkür ederim : )

Çok sinir oldum yaaaaaa neyse yorum yapmıcam günaha girmek istemiyorum durduk yere.....

Çok geçmiş olsun canım ödülde maşallah yani : )

Sen napmışsın cnm yaaa !!

Şaka gibi ben sana veririm canım benim kiloları ben zayıfken de sohbete katılırım

İnternetim yoktu ya çok gıcık bir durum hemde ufacık bir ağ kablosundan kaynaklıymış hıhhhhhhh

Çok geçmiş olsun canım..

11.10.2011
Sabah
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk hellim peyniri
2 ince dilim salam ( tost makinasında pişmiş )
salatalık
yarım bardak şekersiz çay (Bırakmaya çalışıyorum da : ) )
1 bardak limonlu beşibiyerde çayı

Ara
1 orta boy kırmızı elma

Öğle
3 ızgara köfte
1 kepçe çorba
yoğurt
1 bardak doğadan form

Ara
1 avuç üzüm & fındık karışımı
1 bardak nane limon

Akşam
Yoğurtlu kabak haşlama
bitki çayı

Toplamda 2.5 - 3 litre su

ben geldimmm ben yazarken genelde zaten smıleları kendım sayılarını yazıp yaptıgım ıcın sız demeden smileların olamdıgı dıkkatımı bıle cekmedı ama hepsını hatırlmamız mumkun deıl ya, dünki hadisenın poposundan bacagıdan sonra bu daha da fena olmuş ya :26:

Kızlaarrr pazartesi 73.5 le basladım.. bu sabah 72.2 çıktımm yuppiii....... 2 günde 1.300 gitmiş ödemi atıyorum yuppii...
60 ları istiyorummm istiyoruummmmm

waaaay waaay way çantaya bak darısı başımızaaaa, dur gel bi dokun bı elin değsin bize de bulaşsın ben demiştim bu hafta fena gelıo liste, topıkten çıksam mı ne yapsammmm :26:

işte hayallerimin menüsüüüüüüüü ben çayı şekersizde içerim yeterki boyle bı menum olsunnn sen de bırak şekeri, inan şekerli içtiğin günlere hayret ediceksin, şerbet gıbı nası içiyomuşum ben onları dıye

çorba iç, tavuk ye, yada köfte ızgara, sebze yemegı ye dıcem ama dısarıda acayıp yaglı yapıyorlar..
diğer dediklerimi yiyemiyormusun..

İşyerindeki çorbalar yağın içinde resmen :)
Ayrıca tavıklı salata ki o resimdeki
Burdan sipariş edebileceğim de bi yer yok ne yazık ki biri dışarı çıkarsa anca...
Yoksa aç kalıyorum.
Şirketin yemeklerini de hiç sevmiyorum.. Sebzenin içine bile et koyuyorlar.

Efsane geri dönmüş Hoşgelmişsin bi yere gitme daha ben varım buralarda
qividen sonra senide kaybedememmmm

hani benım tavuklu salatammmmm canımçekti, bu öğlen bana da salata yolları göründü galiba, herkes bu kadar azimliyken ya ayak uydurcam size ya da topıkten kaçıp gitcemmmm

Hadi sipariş et sende yanına da ayraaannnn ohh misss :))
Tavuk çok tok tutuyor ya.
Aynen sende kaç haftadan beri misafirdi, bayramdı falan boşladın bence menü bir yada iki kere paylaşmışındır.
Yetişcem bak sanaaa

iyi gunlerr kizlar napiyosunuz ? ben pek takip edemiyorum ama son hizda rejimdeyim az onc yaptim kahvaltiyi,kahvalti oglen saatine denk geldigi icin 2 ogun yiyorum ben zaten,
2 dilim bugday ekmegi
1 dilim peynir
1 bardak sekersiz cay

bide her sabah greyfurt suyu iciyorum her znki gibi, aksamada yazarim listeye beni eklermisiniz

ayy utandımmm utanma smile ı da yok hepten utandım
saol canım gaza gelıyorum bak daha cook

Vah canım aç kalıyorsun demek... sende akşam yıyorsun galıba yemegını... aslında tam tersı olsa daha ıyı olur ama işte imkanlar demek..
Tavuklar ıkı uc tane kız... ben onları peynır fılan sandım buyuk resme bakmamıstım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…