herkese tünaydın diyim bari ancak gelebıldım boynum tutulmus kımıldatamıyorum dün ki yorgunluktan sonra(ifadeler nerde yaa) bakıyorumda herkes bu hafat aldı basını gıttı lıstenın sonunda ben yeralacagım galıbaa:))
Geçmiş olsun canım, sende durumlar nasıl tam dıyettemısın aralardamısın :)
saol canım dıyete gelınce her zamankı gıbı aralardayım haftasonu abarttım dun artı 400 deydım haftaıcı dengelıyom yanı bu dıyet deıl hep boyleydım ben kalıplara gıremıyom
selam hanımlar, yine bi kilo verme macerasına başladım, hadi bakalım hakkımda hayırlısı :) daha önce de çocuklarımın doğumlarında azmedip vermiştim kiloları, zaman içinde toparlamışım . topiklere bakayım derken kendim olmuşum topik :) bugünden başlayalım bakalım kaç kilo verebilicem ?
Ayyy kızlarrrr
İşyerinden bi erk. arkadaş dedi ki Dilek bişey dicem yanlış anlama ama sen baya bayaa kilo verdin.
Ne yapıyorsun falan
Dalga geçme dedim ciddiyim falan dedi.
Bi arkadaşı var o da tombik demiş ki Dilek'e sorsana ne yapıyor bende uygulıyım.
Bi güldüm bitki çayı+su+akşam az yemek dedim
Diyo ki bi 10 kilo vermişsindir falan aynen dedim
Ay çok hoşumaaa gitttiiii :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
benı de gecen boyle postacımız şaşırttı gercı aslıdna ben onu sasırttım, ofıse teblıgatları bı erkek postacı var bı de bayan hep ıkısınden bırı getırır, adli tatıl boyunca genelde katıbımız ofıste oldugu ıcın o aldı teblıgatları benı pek fazla gormedıler, gecenlerde bayan postacı geldı ofıste kısme yoktu ben actım kapıyı, teblıgat zarflarını ımzalarken kadın bakıyo oyle bana :44: ımzaladıklarımı ona uzatırken, şeey dedı bısı sorcam ben sizi kılolu olarak hatırlıyorum da kafam karıstı kılo mu verdınız sız dedı, oyle sorunca ben de sasırdım, evet verdım bıraz dedım, aay dedı ne bırazı cok guzel olmuşsunuz gorunce cok sasırdım dedı, naptınız dedı, ben de abur cuburu, ekmegı kestım, yemegı azalttım dedım, artık normal yemeye devam edıyo musunuz dedı, ben de yedıklerıme dıkkat edıyorum daha verılcek cok kılom var dedım, yok dedı kız verılcek hıcbısı kalmamış bence,boyle cok guzel olmuşsunuz cildniz bıle ışıl ışıl, daha fazla verırsenız yuzunuz çöker yuzünuzu bozmayın dedı, ben de bılmıyorum fılan dedım, meger kadında kıloluymuş onceden o da dıyet yapmıs, ama cıps fılan kesemedım ben dıyo, baska napmıs sormadım ben, baya ınce bı bayan boyu da var, ama yüzü çökmüş bıraz onun :26: oyzuden de benı uyarmak ıstedı sanırım :26: kadın bişiler dıye dıye gıttısonra bızım katıbımız geldı ona anlattım, kadının tepkısını onunda kılolu olup daha sonra verdıgını fılan, katıbımızın o bayanın daha once kılolu olduguna ınanmadı valla, aslına bakarsanız ben de hayal edemedım cunku baya zayıf ıncecık bısı su anda :26: bı de o gun sıyah gıymıstım, pantolonumda sıyahtı uzıermdekı buzda sıyahtı, kadına da dedım hatta uzıermde sıyah var ya ondan daha ınce gozuktum galıba dıye:26:
nedense ben motıve olamadım soyledıklerıyle o an tabı hosuma gıtmedı deıl ama sonucta goz var nızam var, tamam o benı uzun zmndır gormuyodu ona zayıflamıs gelmem normalde, artık vermeyın fılan demesı abartı oldu :26: bıde kadın o kdr ısrarcı ki o an soyunup aha bu popom bu gobegım bu basen bu ust bacak daha nolsun, ben vermıyımde kım versın dıyesım geldı
Kızlar benimde gıcık olduğum bi durum var ya bu kiloyla ilgili ben pko hastasıyım aynı zamanda da insülin direncim var çok kilo verip geri aldım kansızlık tedavisi görüdüm hep o çok kilo aldırıyor. şeker vs çıktı hepsi bu pko yüzüden. neyse evleneli 3,5 yıl oldu eşimin ailesi ve kendi ailem artık en ufak birşeyde çocuğu dile getiriyorlar bazen çok bunalıyorum zaten borçlarımız yeni bitti evlenirken herşeyimizi kendimiz ödedik damatlıktır gelinliktir onlara varana kadar kendimiz yapmak zorunda kaldık yoksa çok uzun yıllar beklemek zorunda kalacakık.neyse şimdi çocuk çocuk diye tutturuyolar bizde istiyoruz ama sağlığım müsade etmiyor zamanla olur işallah diyruz tedavi oluyorum ama anlamıyolar sanki leylekler getirecek çocuğu bu konuda çok bunaldım sürekli kaç kilo verdin diye soruyorlar kilo vermem gerektiğini nihayet anladılar. artık konuşmak istemiyorum bendede heves kalmıcak böyle devam ederse çok kötü kıracam ama kırmakta istemiyom . bunaltıyorlar çok çocuk çocuk diye bizde ona uğraşıyoruz ama hergünde açılmazki bu konu
İçinde kekik, kiraz sapı, yeşil çay, biberiye, mate yaprağı, funda yaprağı, ısırgan yaprağı var.
5i bi yerde kiraz sapı ve ısırgan yaprağı yokmuş.
Eki Görüntüle 271208
canım evden çıkmadan mutlaka kahvaltını yap...zor olmasın diye akşamdan 1 yumurta haşla..2 dilim buqday ekmeqinden tost hazırla buzdolabına koy ama pişirme sabah pişirirsin...domates slatalık peynir kahvalt tamamdır...akşamdan ahzırlarsan çok rahat edersin ve bu kahvaltı seni uzun süre tok tutar...öqlen yemeqinide kantinden alma...yine evde hazırla...ben geçen yıl rölyef kursuna tam gün gidiyordum..öqlen yemeqimi kendim evde hazırlıyordum..mesela köfte yapabilirsin yanına domates salatalık doqra okula giderlende ayran al öqleni tamamla...ton balıqı yiyebilirsin ben çok seviyorum..yanında salata yada yine domates salatalık yiyebilirsin...ne biliyim istedikten sonra evde hazırlayabileceqin çok şey var...önceden planla..sabahın o saatinde olacak şey deqil...
canım bitki çayları ara niyetine içilmez...yani onlarla ara yapılmaz..inşallah bende cuma günü simit yicem çok canım istiyor..kurstan dönerken hergün 2 simitçinin önünden geçiyorum içim gidiyor valla...ama ben sokak simitini seviyorum diqerlerini simitten bile saymam..geçen yıl her cuma bnm simit günümdü..kahvaltıyıda 7de yapıyorum...6.30ta kalkıp simit almaya gidiyordum..bu yılda aynı yoldan devam...gel cuma gell.....
canım 68le hamile kaldım 74le doqum yaptım...ozamanlar saqlıklı beslenme nedir bilmiyordum önüme ne gelirse yiyordum..şunu yaptım desem kocaman bir yalan olur..tamamen tesadüftü kilo almamam...
canım öncelikle her iki arayı aynı şeylerle yapma...deqiştir...süt iç yada meyve ye...ve ben akşamdan sonraki arayı mecbur kalınmadan yapılmaması taraftarıyım...çok çok acıkırsanız bişey yiyin...sonuçta meyvelerde yüksek oranda şeker var ve karbonu çok fazla...
canım boyum 1.65...
canım ardarda form çayı içme...3 çeşit çayın mutlaka olsun...sabah öqle akşam deqiştirerek iç cnm..tarçın karanfil çayı var doqadan takviye olarak bunu al...form çayını akşama bırak..
canım porsiyon ye lütfen....ekmek arası canım istiyorsa cuma gününe sakla bu hakkını..şurda bildirime kaç gün kaldı emeqine yazık etme...
ne yaparlarsa yapsınlar ne yerlerse yesinler kilo vermemizdeki en önemli unsur burasıdır kızlar..motivasyon olmadıktan sonra en zayıf anımızda diyet güme gider...size nasıl kilo verdin diye sorarlarsa ilk söyleyeceqiniz şey 70*79 topiqi kk...qerisi hikaye...burdan kopan arkadaşlarımızın hepsi kilo alıp dönüyorlar buraya..diyet mantıqını çözmüş olsakta motivasyon olmadıqı zaman hiçbir işe yaramaz...burasıda en büyük motivasyon kaynaqımız...
canım neden ekmek yemedinki...keşke yeseydin..buqday çavdar ve tahıllı ekmekelrin kilo vermemize çok faydası var...mutlaka yemelisin..
kızlar arkadaşım geldi ben çıkıyorum....5ten sonra gelirim...
morelim cok bozuldu ya
isarkadasi bana mail göndermis sadece bana da deyil bi kac isarkadasina müslimanin affedersiniz acin maili müslümanin mahrem yeri diye
mail i actim kedi var üstündede basörtü mailde ne bekliyordunuz yaziyo almanca
ya ne bicim insanlar bunlar insan deyil bunlar hic mi düsünmüyon benim kirilip gücencegimi böyle saka mi olur
elim ayagim titriyo sinirden
selam kızlarr
bugün başımıza gelenler ay çok kötü ya tavanımızı su basmış ilgisiz ev sahiplerinin sorumsuzluğu sonucu gece saat 4 de yusuf kalktı emzirdim sonrabi su sesi anam dedim fırtına kopmuş yağmur yağıyor mutfaktan kafamı uzattım yağmur yok bi yukarı başımı çevirdim ki çatıdan allah versin şelale gibi su akıyo hemen ev sahiplerini uyaRDIM hava ışımaya başladı çıktık Allah ne verdiyse temizledik hani yapamasam olurdu ama en üsteki komşuma yatak yorgan hep ıslanmış bi el attım bende onunla bitirdik çok yorulduk ve kendimize ödül verdik gittik iskender yedik bide yarım lahmacun yaaa neyse en sonunda bi baskül alabildim manayla öyle oldu şimdi çok yorgunum biraz dinlenim öptüm hepinizi
Bu duygu varya paha biçilemez bende bu aralar hep tam tersini duyuyorum
YYYAAAAAA OOOOOOOOOOOOF !
sabah yürüyüşümü yapıp sonra gelip güzel bi kahvaltı yapıp gün içinde ev yemeği yemek istiyorum ama
Sabah : 1 elma - 1dlm kep. ekmek üstü 1 dlm domates 1 dlm kaşar
Ara: activia çilekli (küçük- 1 adet)
Öğlen: Form bisküvi (şekersiz -limonlu)
Ara: 1 adet ayva
Akşam:1 adet havuç
Su: yarım litre
Kızlar yaaa menümü hiç beğenmiyorum ama vaktim yok, hem aç oluyorum bütün gün, hemde sağlıklı değil veee su içemiyorum
Hanımlar,ben yeniyim ve burayı hakkıyla kullanmak zormuş.Çömezlik yaşıyorum resmen.Zamanla alışırım sanırım.Yalnız üstteki yazılara bir göz gezdirdim.Ben de zayıflıktan şikayetçiyim.Buradada karşıma çıktı işte.Sohbete katılabilmek için kilolu olmam şart mı?(
Ben yatmaya giderr kısçelerr
Yarın sabah menümde yumurta (rafadan), domates, zeytin,peynir varrrr
Öğlende tavuklu salataaa veee ayraaannn
Akşam k-fleksss
Aralarda da mandalinaaa
Yarın ne yicem diye düşünenlere önerim
Naf girmedi bugün bi daha ne oldu acep aklıma geldi bide:26::26:
slm kizlar bu gun cok yoruldum oglum memlektten geldigimizden beri hic durmuyor ha bire cikmak istiyor sabah yine cikartim gezdirdim eve gelirken yolun karsisina gecerken tam yolun ortasinda kiriz gecirdi elimdedeki esyalari atim oglumu kucaklayip kenara gectim yaklasik iki dakika surdu kirizi ama etkisi uzun sure surdu ambulans cagirdilar baktim cocuk uyudu vede cocugu kendi hastanesine goturmeyecekler beni eve birakin dedim cocuk kucagimda yatmisti hastaneye gitsekte hicbirsey yapmayacaklarini ve cocugun daha beter sikintiya girecegini bildigim icin eve geldim ama bugun ilk defa glumu boyle gordum evde uyandiktan snra ha bire kiriz yapti bende esimi ve kardesimi aradim cocugu kendi hastanesine goturelim dedim kardesim hemen isini birakip geldi esimde kararsiz kaldi ama ben sinirlenince gecerken beni alin dedi amacim kendi hastanesine goturursem belki kendi dokturunu goruruz ve tahlil sonuclarini ogreniriz yoksa pek birsey yapilamiyacagini biliym ama dokturunu goremedik yalniz nbetci doktur kendisiyle gorusmus telefon numarasi vermisler yarin aramam icin insalah tahlil sonuclarini ogrenirim aratik kararimi verdim ankara hacetepeye getirecem birda bir boktan anladiklari yk guya avrupanin en iyi hastanelerinden birtanesi ve eniyi dokturlar gordu oglumu ama hic bir sonuc alamadik neyse caninizi sikmayayim ben bide aksam altidan sonra geldim uc tepsi borek yaptim bi guzel sitresin etkisyle oturdum cayla yedim her halde verdigim kiloyu geri almisimdir ya ben sitrese girdimi ne yedigimi hic bilmem off off artik kiloda umrum degil oglum iyleyseydi hicbirsey istemem baska ....
ee niye öğleni sadece salatayla geçiştiriyorsun ki canım ?
Başka ne yicem ki? :26:
Yanında ayranım var bide :)
İşyerinde bu kaaa :))
Afiyet olsun çok güzel görünüyo : )
Geçmişi okudum canım çıktı be : ) ama bitirdim şimdi menülerimi paylaşıp öğle yemeğine gidicem görüşürüz kızlar
Kızlaarrr pazartesi 73.5 le basladım.. bu sabah 72.2 çıktımm yuppiii....... 2 günde 1.300 gitmiş ödemi atıyorum yuppii...
60 ları istiyorummm istiyoruummmmm
11.10.2011
Sabah
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk hellim peyniri
2 ince dilim salam ( tost makinasında pişmiş )
salatalık
yarım bardak şekersiz çay (Bırakmaya çalışıyorum da : ) )
1 bardak limonlu beşibiyerde çayı
Ara
1 orta boy kırmızı elma
Öğle
3 ızgara köfte
1 kepçe çorba
yoğurt
1 bardak doğadan form
Ara
1 avuç üzüm & fındık karışımı
1 bardak nane limon
Akşam
Yoğurtlu kabak haşlama
bitki çayı
Toplamda 2.5 - 3 litre su
çorba iç, tavuk ye, yada köfte ızgara, sebze yemegı ye dıcem ama dısarıda acayıp yaglı yapıyorlar..
diğer dediklerimi yiyemiyormusun..
ben geldimmmben yazarken genelde zaten smıleları kendım sayılarını yazıp yaptıgım ıcın sız demeden smileların olamdıgı dıkkatımı bıle cekmedı ama hepsını hatırlmamız mumkun deıl ya, dünki hadisenın poposundan bacagıdan sonra bu daha da fena olmuş ya :26:
waaaay waaay way çantaya bakdarısı başımızaaaa, dur gel bi dokun bı elin değsin bize de bulaşsın ben demiştim bu hafta fena gelıo liste, topıkten çıksam mı ne yapsammmm :26:
işte hayallerimin menüsüüüüüüüüben çayı şekersizde içerim yeterki boyle bı menum olsunnn sen de bırak şekeri, inan şekerli içtiğin günlere hayret ediceksin, şerbet gıbı nası içiyomuşum ben onları dıye
hani benım tavuklu salatammmmmcanımçekti, bu öğlen bana da salata yolları göründü galiba, herkes bu kadar azimliyken ya ayak uydurcam size ya da topıkten kaçıp gitcemmmm
ben geldimmmben yazarken genelde zaten smıleları kendım sayılarını yazıp yaptıgım ıcın sız demeden smileların olamdıgı dıkkatımı bıle cekmedı ama hepsını hatırlmamız mumkun deıl ya, dünki hadisenın poposundan bacagıdan sonra bu daha da fena olmuş ya :26:
waaaay waaay way çantaya bakdarısı başımızaaaa, dur gel bi dokun bı elin değsin bize de bulaşsın ben demiştim bu hafta fena gelıo liste, topıkten çıksam mı ne yapsammmm :26:
işte hayallerimin menüsüüüüüüüüben çayı şekersizde içerim yeterki boyle bı menum olsunnn sen de bırak şekeri, inan şekerli içtiğin günlere hayret ediceksin, şerbet gıbı nası içiyomuşum ben onları dıye
İşyerindeki çorbalar yağın içinde resmen :)
Ayrıca tavıklı salata ki o resimdeki
Burdan sipariş edebileceğim de bi yer yok ne yazık ki biri dışarı çıkarsa anca...
Yoksa aç kalıyorum.
Şirketin yemeklerini de hiç sevmiyorum.. Sebzenin içine bile et koyuyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?