- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
Hadi sipariş et sende yanına da ayraaannnn ohh misss :))
Tavuk çok tok tutuyor ya.
Aynen sende kaç haftadan beri misafirdi, bayramdı falan boşladın bence menü bir yada iki kere paylaşmışındır.
Yetişcem bak sanaaa
ayy utandımmm utanma smile ı da yok hepten utandım
saol canım gaza gelıyorum bak daha cook
...
herkese tünaydın diyim bari ancak gelebıldım boynum tutulmus kımıldatamıyorum dün ki yorgunluktan sonra(ifadeler nerde yaa) bakıyorumda herkes bu hafat aldı basını gıttı lıstenın sonunda ben yeralacagım galıbaa:))
Yok beaa ben kiimmmm gaz vermekkk kimmmmanaaaaaaaaaaaaaam bırılerı benı gaza getırmeye calısıyo galıbaakız keşke gelsem boyle gaza, zamanında kocişte cok ugrastıda hep gerı tepıyo ben de, sen gel yetiş bana anacımmm sonrada benıde tut kolumdan sonrasında beraber devam edelimmm
benım ogle yemegı bugun yıne gecıkcek sanırım :26:
arzucuk boynun mu tutuldu senın gecmıs olsuneczaneden volteren al, baya ıyı gelıyo oyle tutulmalara agrılara fılan, hafifce ovar sürersin bi guzel, aksama da sürdükten sonra sıcak tut bıraz, utulu havlu fılan koy, bısıycıgın kalmazzz
evet canım ya fenayım yanı ıyıce kötüledim burdakı kız bı doktora görün dedi gıttım kurum doktoruna eve gıt dınlen dedı ıstemedım sen mı kurtarcan kurumu dedı ne salagım demı ama bu 3 gun oglan ıcın saatlık ızın kullanıyorum zaten tepkı cekmeyım dedım mıllet azcık bıseyı olsa 2 gun cakıyo raporu doktordan aman yok ben boyle ıyıyım.senın dedıgın gıbı sıcak tut dedı krem kas gevsetıcı fılan verdı ıste
Teşekkür ederim canım
Sana da afiyet olsun görüşüürrüzzz :)
ben geldimmmben yazarken genelde zaten smıleları kendım sayılarını yazıp yaptıgım ıcın sız demeden smileların olamdıgı dıkkatımı bıle cekmedı ama hepsını hatırlmamız mumkun deıl ya, dünki hadisenın poposundan bacagıdan sonra bu daha da fena olmuş ya :26:
waaaay waaay way çantaya bakdarısı başımızaaaa, dur gel bi dokun bı elin değsin bize de bulaşsın ben demiştim bu hafta fena gelıo liste, topıkten çıksam mı ne yapsammmm :26:
işte hayallerimin menüsüüüüüüüüben çayı şekersizde içerim yeterki boyle bı menum olsunnn sen de bırak şekeri, inan şekerli içtiğin günlere hayret ediceksin, şerbet gıbı nası içiyomuşum ben onları dıye
iyi gunlerr kizlar napiyosunuz ? ben pek takip edemiyorum ama son hizda rejimdeyim az onc yaptim kahvaltiyi,kahvalti oglen saatine denk geldigi icin 2 ogun yiyorum ben zaten,
2 dilim bugday ekmegi
1 dilim peynir
1 bardak sekersiz cay
bide her sabah greyfurt suyu iciyorum her znki gibi, aksamada yazarim listeye beni eklermisiniz
Ay içimde engellenemez bi tatlı isteği oluştu.
Ama bişey yemicem. Soda açtım şimdi.. Sodamı yudumlayaraktannn size mesaj yazıyorum :')
Akşam olsa da k-fleksimi yesem uyusam :')
kız akşamdamı yemek yemıyorsun e kahvaltıda ne yıyosun pekı sen..
öğlen salata akşam kfleks.. çok az yaa...
Yok beaa ben kiimmmm gaz vermekkk kimmmm
Sadece dedim sen ne zaman başlayacağını iyi bilirsin ama senin gördüğün rakamı görmek için deli oluyorum
Bu dünkü menüm canım;
Sabah:
1 tane tam buğday ekmeğiyle yapılmış kaşarlı tost,
1 bardak şekersiz çay
Ara:
7 otlu çay,
Bergamotlu yeşil çay,
Öğlen:
Kıymalı bezelye,
Yoğurt
Ara:
7 otlu çay
Akşam:
K-fleks
Bu da bugün ki;
Sabah:
2 tane haşlanmış yumurta,
1 domates,
3 tane siyah zeytin,
Peynir
Ara:
mandalina
2 bardak yeşilçay
Öğlen:
1 büyük kase tavuklu salata
Ayran,
ara:
mandalina,
soda
Akşam da k-fleks düşünüyorum.
Daha ne yiyim gözünü seviyim zayıflamaya çalışıyorum
Şu an bile karnım patlıcak gibi tavıklar içimde büyüdü
evet canım ya fenayım yanı ıyıce kötüledim burdakı kız bı doktora görün dedi gıttım kurum doktoruna eve gıt dınlen dedı ıstemedım sen mı kurtarcan kurumu dedı ne salagım demı ama bu 3 gun oglan ıcın saatlık ızın kullanıyorum zaten tepkı cekmeyım dedım mıllet azcık bıseyı olsa 2 gun cakıyo raporu doktordan aman yok ben boyle ıyıyım.senın dedıgın gıbı sıcak tut dedı krem kas gevsetıcı fılan verdı ıste
Ay içimde engellenemez bi tatlı isteği oluştu.
Ama bişey yemicem. Soda açtım şimdi.. Sodamı yudumlayaraktannn size mesaj yazıyorum :')
Akşam olsa da k-fleksimi yesem uyusam :')
Sağol tatlım
Ama ben çayı zaten şekersiz içiyorum canım hemde 6 yıldır
Ben siyah çayı bırakmaya çalışıyorum onu demek istemiştim
ben de bu rakamdan kurtulup asagıları ınmek ıcın delı oluyorumama faaliyet yok sadece deli olmakla kalıyorum :26: son zmnlarda kafamda bınbır turlu sey oldugu ıcın kendımı de veremedım ama bu hafta tartıdaki rakam nıhayet yerınden oynayacak herhalde bu sbh oynamıs cumaya kdr boyle gıtsın bari:26:
butun topık son gaz incelme halindeyken yerimde saymamış olayım
keşke aynı ofiste fılan calısıyo olsaydık, beraber hazırlardık menulerı ben de sana uyum saglıycam derken verırdım kılolarıama bu defa da sen bılgı işlemcisin benı kk'larda yakalardın, artık bıarzcık gormezden gelıverırdın dımı ama
Bu dünkü menüm canım;
Sabah:
1 tane tam buğday ekmeğiyle yapılmış kaşarlı tost,
1 bardak şekersiz çay
Ara:
7 otlu çay,
Bergamotlu yeşil çay,
Öğlen:
Kıymalı bezelye,
Yoğurt
Ara:
7 otlu çay
Akşam:
K-fleks
Bu da bugün ki;
Sabah:
2 tane haşlanmış yumurta,
1 domates,
3 tane siyah zeytin,
Peynir
Ara:
mandalina
2 bardak yeşilçay
Öğlen:
1 büyük kase tavuklu salata
Ayran,
ara:
mandalina,
soda
Akşam da k-fleks düşünüyorum.
Daha ne yiyim gözünü seviyim zayıflamaya çalışıyorum
Şu an bile karnım patlıcak gibi tavıklar içimde büyüdü
ehehe süper bi kahvaltı yaptım kızlar bu sefer :))
2 ince dilm çavdr ekmeği, 1 yumurta, 1 domates ve şekersiz çayy :))
Umarım gün içinde de yararlı güzel şeyler bulabilirim..Akşam görüşürüz ben okula ordan sonra da işe , öptüm herkesi...
Yaaa bizim cici suratlarımız nerde amaaa !!!!!!!
hoşgeldin cnm özledikBen geldimmmmmmmmmm smile yok : ) nolmuş kk ya hiçbişey yok hıhhhhh
İki gündür internetim yoktu kızlar ancak gelebildim :)
11.10.2011
Sabah
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk hellim peyniri
2 ince dilim salam ( tost makinasında pişmiş )
salatalık
yarım bardak şekersiz çay (Bırakmaya çalışıyorum da : ) )
1 bardak limonlu beşibiyerde çayı
Ara
1 orta boy kırmızı elma
Öğle
3 ızgara köfte
1 kepçe çorba
yoğurt
1 bardak doğadan form
Ara
1 avuç üzüm & fındık karışımı
1 bardak nane limon
Akşam
Yoğurtlu kabak haşlama
bitki çayı
Toplamda 2.5 - 3 litre su
ben de ızın özürlüyüm bılıyosun, boyle rıca eder gıbı ızın almaya onların lutfeder gıbı vermesıne fılan sınır oluyorumgecen aydakı o kotu hallerımde bıle hergun işteydımmm:26: amaan sanki boyle cok kıymeltı olluyoz, yaptıgın aksaklıklar, aldıgın ızınler goze batar, emeğin gözardı edilir, boşwerrrr
valla ya aksam olsada eve gıtsek, uyusak, tv karsısında pıneklesek
pardon bı yanlış anlaşılma olmuş :26: nıye sıyah cayı bırakmaya calısıyosun ki onu da iç dierlerini de olmaz mı
yok canıım ben ac kalırsın anlamında az demedım.. salata ve tavuk baya tok tutuyor zaten ınsanı..
Benım az dan kastım besın degerlerı acısından.. gercı hergun bu sekıl yemıyorsuundur heralde bı oncekı gun yemek yemıssın mesela..
Ben hep boyle ogle salata aksam kfleks yıyorsun sandım o yuzden az geldı.. yoksa salatayı ana yemegın yanına yenıyor mesela normalde ama mıktarı daha az oluyor tabı o zaman...
neyse ablamıssındır sen benı :)
valla ya aksam olsada eve gıtsek, uyusak, tv karsısında pıneklesek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?