kahvaltın güzel olmuş müqecşm aferinnn
hoşgeldin cnm özledik
canım menün çok güzel olmuş 4/4lük aferinnn
Bende özledimmm
Çok teşekkür ederim kaptanım cuma günü ortime destek olmak için çabalıyorum
kurstan çıkınca pazara gittim öldüm bittim ayaklarıma kara sular indi...uzak bir pazara gittim..öqlen yemeqim geç kaldı 2.30 yedim....şimdi bitki çayımı içiyorum..yemek yiyince kendime geldim....kocaman bir demet kıvırcık ve akdeniz salatası aldım..ve kocaman bir tabak salata yaptım..yanınada ızgara köfte..birde tel tel ayrılan peynirler varya onlardan aldım çok güzel görünüyorlardı..hakikaten tadıda güzelmiş garnitür olarakta onu yedim...insanın kendisini kontrol edebilmesi kadar güzel bişey yok...öqlen oldu ben dışardayım..etrafta çok sevdiqim birsürü yasaklı ürün var ve ben açlıqıma yenilmeyip eve geldim ve üşenmeden köftemi yapıp ızgaraya attım...ve şimdi gerçekten mutluyum...içim rahat...
Ne güzel rakamın oynamasına sevindim :) Darısı başımaaaaa :)
Ay ne güzel olurdu sağlıklı sağlıklı beslenirdik verirdik kilocuklarımızı :')
Tabi ki görmezden gelirdim avukat hanım ne yaparsa görmezden gelinir
Bana çok saçma geliyo net yasaklamaları da işte şirket.
Gerçi bazı insanlar cidden neti açık oldugunda bişeyini çıkarıyorlar yani.
Burda şirkette gördüklerimi yazsam ohooooo
Midemde problem var bide kansızlık var bende canım doktor içmesen iyi olur demişti :26: bide kaptanda yararlı bişey değil onun yerine bitki çayı iç demişti laf dinliyim diyorum bende
Anladım anladım :))
Yok aynı şeyleri yemiyorum akşamları sabitledim sadece.
Öğlen farklı farklı sebzeler tüketiyorum :)
Yarın da menüde pırasa olabilir meseelaaa :)))
kuzey güney var bugün onu izliyim azcık vakit geçiririm sonrada uyuyayım miss gibii
baskül ne alemde?? güzel rakamalr görünüyormu şafak aydınlıkmı cnm...
Dünkü menüdeki aralardan fırça yedinnn ki kaptandannn
:hainispikçinafsmilisi:
Bugünde ekmek yok hani ekmekk :26:
kurstan çıkınca pazara gittim öldüm bittim ayaklarıma kara sular indi...uzak bir pazara gittim..öqlen yemeqim geç kaldı 2.30 yedim....şimdi bitki çayımı içiyorum..yemek yiyince kendime geldim....kocaman bir demet kıvırcık ve akdeniz salatası aldım..ve kocaman bir tabak salata yaptım..yanınada ızgara köfte..birde tel tel ayrılan peynirler varya onlardan aldım çok güzel görünüyorlardı..hakikaten tadıda güzelmiş garnitür olarakta onu yedim...insanın kendisini kontrol edebilmesi kadar güzel bişey yok...öqlen oldu ben dışardayım..etrafta çok sevdiqim birsürü yasaklı ürün var ve ben açlıqıma yenilmeyip eve geldim ve üşenmeden köftemi yapıp ızgaraya attım...ve şimdi gerçekten mutluyum...içim rahat...
bnm de ptronum gun boyu facede oyundasenın tartıda baya oynar mrk etme bu hafta herkes super
aa dogru dızı var bu aksam ben de bakarım belki,azıcık gozumuz gonlumuz acılsın
akşmları mesela benı zorlasan k-fleks yıyıp duramam oyle, mutlaka corbam olcak en azından:26:
bnm de ptronum gun boyu facede oyundasenın tartıda baya oynar mrk etme bu hafta herkes super
kansızlık yapıo evet oyle duymustum ben de, bnm ztn cayla aram pek yoktur, küçükken annem çernobilden dolyı içirmemiş,radyasyonlu dıye, unıversıtede yurtta kalınca kızlarla ıcmeye basladım bıraz, onda da ıcıne 3 seker atıyodum cay deılde serbet gıbı bısı ıcıyodumşimdi mesela en son pazar gunu kahvaltıda çay içtim o kadar
aa dogru dızı var bu aksam ben de bakarım belki,azıcık gozumuz gonlumuz acılsın
akşmları mesela benı zorlasan k-fleks yıyıp duramam oyle, mutlaka corbam olcak en azından:26:
İspikçi misin arkadaşım sen
Unuttum ekmeği evden çıktıktan sonra aklıma geldi ama 2 tane yımırta yedim
Evet aralar yüzümden fırça yedim meyve getirdim bende
bi de insan boyle kendını tutup yememeyı basardıgında yanı nefsıne sahıp cıkmaya basladıgında bı guven hıssedıyo, kendıne guvenı gelıo,içi huzurlu oluo; işte o süper bı duyguuu
Benim dün akşam yaşadığım olay gibi
Allah bana bugünde dayanma gücü versin evde gene kim bilir ne yemekler var
Naf yaaa sen nerene kılo vermeye calısıyosunnnn anlamadım ben ama:26: zaten cillop gibi hatunsunnn:1
Süpersinn kaptanımafiyet olsun
Bu irade banada nasip olsun inşallah
inşallahhhhhhh:))Sabah bana güzel şeyler fısıldadı inşallah cumaya kadar iltifatlarını arttırır
canım bak böyle durumalrda nefsini körleyin...hiç yememezlik etmeyin...bir parça tadına bakın...ben hep öyle yapıyorum..diyetiniz bozulmaz korkmayın...hemde daha gğvenli birşekilde devam edersiniz..hiç yemezseniz daha sonra oturup koxca bir tabaqı yemek isticeksiniz...nefsimi körlücek kadar olan yemelerimle kendimi kontrol altında tutmayı öqrendim...böyel durumlarda bir çatal tabirimiz varya hani işte okadar alıp tadına bakın...Çok güzel yapmışsın tebrik ederim seni. bende bugün öğlen yemeğinde işyerinde kızartma ve çorba vardı kızartma yiyemem çorba desen lapa gibi bişeydi şehriyeli onuda içmedim. yanımda ton balığı vardı kötü gün için saklıyodum gün bugündür dedimonu yedim salata yapıp kızartmayı çok canım istedi ama yemedimm.. bende kendimi terbiye etmeyi öğreniyorum galiba
evet cnm kesinlikle haklısın...bi de insan boyle kendını tutup yememeyı basardıgında yanı nefsıne sahıp cıkmaya basladıgında bı guven hıssedıyo, kendıne guvenı gelıo,içi huzurlu oluo; işte o süper bı duyguuu
Afiyetttt olsunnn kaptanımmmmmm :)
Annem bi ihtimal pırasa yapmış olabilir :)bize gel canım bız de yemek yokdun aksam yapıcaktım annem ayıptır solemesı köftelik gondermıs onu yaptım, bu aksam yıne yemeksız kaldık, pırasa var ıspanak var bruksel lahanası var, artık yapcam bırınıı :26:
42 beden bi hatunum ama ben
teşekkür ederim cnm..ama senin neden çizelgen yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?