70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kahvaltın güzel olmuş müqecşm aferinnn

hoşgeldin cnm özledik

canım menün çok güzel olmuş 4/4lük aferinnn

Bende özledimmm

Çok teşekkür ederim kaptanım cuma günü ortime destek olmak için çabalıyorum

kurstan çıkınca pazara gittim öldüm bittim ayaklarıma kara sular indi...uzak bir pazara gittim..öqlen yemeqim geç kaldı 2.30 yedim....şimdi bitki çayımı içiyorum..yemek yiyince kendime geldim....kocaman bir demet kıvırcık ve akdeniz salatası aldım..ve kocaman bir tabak salata yaptım..yanınada ızgara köfte..birde tel tel ayrılan peynirler varya onlardan aldım çok güzel görünüyorlardı..hakikaten tadıda güzelmiş garnitür olarakta onu yedim...insanın kendisini kontrol edebilmesi kadar güzel bişey yok...öqlen oldu ben dışardayım..etrafta çok sevdiqim birsürü yasaklı ürün var ve ben açlıqıma yenilmeyip eve geldim ve üşenmeden köftemi yapıp ızgaraya attım...ve şimdi gerçekten mutluyum...içim rahat...

Süpersinn kaptanım afiyet olsun

Bu irade banada nasip olsun inşallah

bnm de ptronum gun boyu facede oyunda senın tartıda baya oynar mrk etme bu hafta herkes super

Midemde problem var bide kansızlık var bende canım doktor içmesen iyi olur demişti :26: bide kaptanda yararlı bişey değil onun yerine bitki çayı iç demişti laf dinliyim diyorum bende

kansızlık yapıo evet oyle duymustum ben de, bnm ztn cayla aram pek yoktur, küçükken annem çernobilden dolyı içirmemiş,radyasyonlu dıye, unıversıtede yurtta kalınca kızlarla ıcmeye basladım bıraz, onda da ıcıne 3 seker atıyodum cay deılde serbet gıbı bısı ıcıyodum şimdi mesela en son pazar gunu kahvaltıda çay içtim o kadar

aa dogru dızı var bu aksam ben de bakarım belki,azıcık gozumuz gonlumuz acılsın

akşmları mesela benı zorlasan k-fleks yıyıp duramam oyle, mutlaka corbam olcak en azından:26:

Çok güzel yapmışsın tebrik ederim seni. bende bugün öğlen yemeğinde işyerinde kızartma ve çorba vardı kızartma yiyemem çorba desen lapa gibi bişeydi şehriyeli onuda içmedim. yanımda ton balığı vardı kötü gün için saklıyodum gün bugündür dedim onu yedim salata yapıp kızartmayı çok canım istedi ama yemedimm.. bende kendimi terbiye etmeyi öğreniyorum galiba

bi de insan boyle kendını tutup yememeyı basardıgında yanı nefsıne sahıp cıkmaya basladıgında bı guven hıssedıyo, kendıne guvenı gelıo,içi huzurlu oluo; işte o süper bı duyguuu

Ben seviyorum k-fleksi :)
Çorbayla pek aram yok benimde..
Evet ya kavga sahnesi olsa keşkee bi dövüşseee

Afiyetttt olsunnn kaptanımmmmmm :)

Sende içmiyosun hakketten bende azalttım

İspikçi misin arkadaşım sen
Unuttum ekmeği evden çıktıktan sonra aklıma geldi ama 2 tane yımırta yedim
Evet aralar yüzümden fırça yedim meyve getirdim bende

bi de insan boyle kendını tutup yememeyı basardıgında yanı nefsıne sahıp cıkmaya basladıgında bı guven hıssedıyo, kendıne guvenı gelıo,içi huzurlu oluo; işte o süper bı duyguuu

Benim dün akşam yaşadığım olay gibi
Allah bana bugünde dayanma gücü versin evde gene kim bilir ne yemekler var

Benim dün akşam yaşadığım olay gibi
Allah bana bugünde dayanma gücü versin evde gene kim bilir ne yemekler var

bize gel canım bız de yemek yok dun aksam yapıcaktım annem ayıptır solemesı köftelik gondermıs onu yaptım, bu aksam yıne yemeksız kaldık, pırasa var ıspanak var bruksel lahanası var, artık yapcam bırınıı :26:

Süpersinn kaptanım afiyet olsun

Bu irade banada nasip olsun inşallah

teşekkür ederim cnm..sen gayet iyi gidiyorsun hiç söylenme:)
Sabah bana güzel şeyler fısıldadı inşallah cumaya kadar iltifatlarını arttırır
inşallahhhhhhh:))
canım bak böyle durumalrda nefsini körleyin...hiç yememezlik etmeyin...bir parça tadına bakın...ben hep öyle yapıyorum..diyetiniz bozulmaz korkmayın...hemde daha gğvenli birşekilde devam edersiniz..hiç yemezseniz daha sonra oturup koxca bir tabaqı yemek isticeksiniz...nefsimi körlücek kadar olan yemelerimle kendimi kontrol altında tutmayı öqrendim...böyel durumlarda bir çatal tabirimiz varya hani işte okadar alıp tadına bakın...
evet cnm kesinlikle haklısın...
Afiyetttt olsunnn kaptanımmmmmm :)

teşekkür ederim cnm..ama senin neden çizelgen yok

Annem bi ihtimal pırasa yapmış olabilir :)
Ne güzel yemeksiz ev :))
Daha önce de yazmışımdır bizim evde ailenecek yemeğe oturulur.
Çorba, sulu yemek, pilav/makarna, salata, tatlı kesinlikle olur. Birinden biri eksik olmaz.
Sonra çay faslı çayın yanında bişeyler çıkarılır.
Sonra meyve faslı...
Niye bu kiloda oldugum açık sanırım
Profil resmini koymuşsun ben en çok pala pelünü sevmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…