70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aay o pala nerdeki :26:kim bilir nereye attım ama şuan pala deilim

arkadaşlar ezan okundu namazımı kılayım..muhasebeden ödevlerim var..onları yapıyım..sonrasında katılırım aranıza...şimdilik hoşçakalın...

bu arada herkesin çizelgeleri gitmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş (((((((

Charm'ın kılolu olduguna ınanmıyodum bı de artık senın ınanmıyorum ya, o nası bı 42 beden nerde yasıyosun sen 42 beden senın yasadıgın yerde 38e fılan mı denılıyo acabaaa

42 beden bi hatunum ama ben

Aynen Ger-düşümü katılıyorum.
Ben bu koca totomla 42 beden pantul almıştım..
Her markanın beden ölçüsü farklı ama zaradan, mangodan falan mı giyinion onlara göre 34 beden normalde

Tamam orti yola devam

Ohh maşallah

Charm'ın kılolu olduguna ınanmıyodum bı de artık senın ınanmıyorum ya, o nası bı 42 beden nerde yasıyosun sen 42 beden senın yasadıgın yerde 38e fılan mı denılıyo acabaaa

Zayıflayayım paylaşıcam bak fotolarımı

Var abla sende mi çıkmıyor acep?

Kısçeler siz görüyormusunuz çizelgemi?

Kimseninki görünmüyo ki :26:

geldi çizelgeler

mywishim galiba Naf'ı kandırmışlar, arkadasları hedıye 38 beden filan bi pantalon almıslar bunun beden yerını kesip 42 beden dıye uyduruktan bı beden barkodu takmıslar, yawrumm Nafta o gunden berıdır kendını 42 beden zannedıyo

Naf sen 42ysen ben 52 filan herhalde anca sığar

ha bu arada canı tatlı isteyenlere bı dozluk uygulama hedıye edıyorummmm

Aynen yada indirimden bi pantul aldı bazen yanlış etiketleri yapıştırıyorlar ya öyle bişeye denk geldi.
Sende 52 beden olursan ben 62 olurum Yok mu arttıran
Bu arada çok hainsin ben bu iğneden sabah,kuşluk vakti,ara,öğlen,ikindi,akşam,gece,gece yarısı,sabahın körü her vakit yaptırabilirim

yok oyle yağma, bu iğneden anca nefsın körelsin dıye cumadan cumaya olunabılıyo o da sbah kahvaltısında bu kadarcık bi doz

işte arkadas cok onemlı, Naf onların yuzunden burda zayıflıycam dıye ugrasıo Naf yoksa kalcanın ölçüsü 92-93 fılan da o 2-3 santımımı ınceltmeye calısıyosunnn

Aaaay valla ıyı nıyetıne sıgınarak takılıyorum yanlıs anlamazsın umarım, gercı kotu bısı solemedık gayet fıtsın bıze gore de o yuzden yanı

Alınmaz zannımca o da makara kız
Çok az o zaman haftada 1 kerecik bu kadarcık dozz.

ben görmedim yaa Naf ı..
albumden mı baktınız.. davet gönderdim meraktaann

Evet canım albümden baktık

selam kızlar
ben geldim. kaç sayfa olmuş oku oku bitmedi bende vazgeçtim. zaten işe gecikmiş gibi bir hisle açtım topiği.
umarım herkes keyiflidir.

Allah kabul etsin abla : ) çizelgeler geldi geri noluyo kkya anlamadım

Aynen Ger-düşümü katılıyorum.
Ben bu koca totomla 42 beden pantul almıştım..
Her markanın beden ölçüsü farklı ama zaradan, mangodan falan mı giyinion onlara göre 34 beden normalde

Bak ya dalga geçiyolar

ben görmedim yaa Naf ı..
albumden mı baktınız.. davet gönderdim meraktaann

aa görmedim dur ekleyeyim cnm

Yok cnm alınmadım ama cidden 42 o pantolon eve gidince bakıcam işgillendim

Ger--düşşşşş benn ne zaman çıtır olcam yaaa (((((((((((((((( (((((((((((((((

biz zaten gönüllerin çıtırıyız yawrum yaaaaaaa biz çıtır olursak benım kocişe de senın sevgılıye de dünya zindan olur, hayranlarımız artar uğrasamazlar, yoksa ben bı haftada cıtır olurum dakocişe acıyorum başedemez hayranlarla dıye

valla dilekciğim bu soruyu ben de soruyorum kendımeeee :26: kelin merhemi olsa başına sürermiş, ama sen bu azimle kısa zamanda olacaksın merak etme zaten sen de süper değişimler var, benım koca popom yerınde durdukca ben boyle balık etli kıvamında hayatıma devam edıcem sanırım:26:

bi de az once hamıle kalsanız kocanıza nası soylersınız dıye bı topık gordum, bıraz hayallere daldım, canım bı bebiş istediiii ama bu halin üzeirne bı de hamilelik gelirse valla yokuş aşağı yuvarlanırım

Allah kabul etsin abla : ) çizelgeler geldi geri noluyo kkya anlamadım

Bak ya dalga geçiyolar

Yok cnm alınmadım ama cidden 42 o pantolon eve gidince bakıcam işgillendim

aaay senın bı pantolonun mu sadece 42 ve sen kendını 42 zannedıyosun :26: aay benım dolap hep large-xlarge ve 42lerledoluo ama bazen bı bluz alıyorum s bedenı m bedenı oluyo ama ben kenıdmı hıc small zannetmıyorum

bazı markalar beden konsunda sacma salak seyler yapıstırıyolar uzıerne sana da oyle bı pantolon denk gelmıstır, sen cogunluga gore degerlendır kendını bı 42 beden pantolona gore deıl yanı, göz var nizam var cillop gibisin ztn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…