- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
Var abla sende mi çıkmıyor acep?
Kısçeler siz görüyormusunuz çizelgemi?
Annem bi ihtimal pırasa yapmış olabilir :)
Ne güzel yemeksiz ev :))
Daha önce de yazmışımdır bizim evde ailenecek yemeğe oturulur.
Çorba, sulu yemek, pilav/makarna, salata, tatlı kesinlikle olur. Birinden biri eksik olmaz.
Sonra çay faslı çayın yanında bişeyler çıkarılır.
Sonra meyve faslı...
Niye bu kiloda oldugum açık sanırım
Profil resmini koymuşsun ben en çok pala pelünü sevmiştim
Charm'ın kılolu olduguna ınanmıyodum bı de artık senın ınanmıyorum ya, o nası bı 42 beden nerde yasıyosun sen 42 beden senın yasadıgın yerde 38e fılan mı denılıyo acabaaa
42 beden bi hatunum ama ben
teşekkür ederim cnm..sen gayet iyi gidiyorsun hiç söylenme:)
inşallahhhhhhh:))
canım bak böyle durumalrda nefsini körleyin...hiç yememezlik etmeyin...bir parça tadına bakın...ben hep öyle yapıyorum..diyetiniz bozulmaz korkmayın...hemde daha gğvenli birşekilde devam edersiniz..hiç yemezseniz daha sonra oturup koxca bir tabaqı yemek isticeksiniz...nefsimi körlücek kadar olan yemelerimle kendimi kontrol altında tutmayı öqrendim...böyel durumlarda bir çatal tabirimiz varya hani işte okadar alıp tadına bakın...
evet cnm kesinlikle haklısın...
teşekkür ederim cnm..ama senin neden çizelgen yok
Annem bi ihtimal pırasa yapmış olabilir :)
Ne güzel yemeksiz ev :))
Daha önce de yazmışımdır bizim evde ailenecek yemeğe oturulur.
Çorba, sulu yemek, pilav/makarna, salata, tatlı kesinlikle olur. Birinden biri eksik olmaz.
Sonra çay faslı çayın yanında bişeyler çıkarılır.
Sonra meyve faslı...
Niye bu kiloda oldugum açık sanırım
Profil resmini koymuşsun ben en çok pala pelünü sevmiştim
Charm'ın kılolu olduguna ınanmıyodum bı de artık senın ınanmıyorum ya, o nası bı 42 beden nerde yasıyosun sen 42 beden senın yasadıgın yerde 38e fılan mı denılıyo acabaaa
Var abla sende mi çıkmıyor acep?
Kısçeler siz görüyormusunuz çizelgemi?
aay o pala nerdeki :26:kim bilir nereye attım ama şuan pala deilim
arkadaşlar ezan okundu namazımı kılayım..muhasebeden ödevlerim var..onları yapıyım..sonrasında katılırım aranıza...şimdilik hoşçakalın...
bu arada herkesin çizelgeleri gitmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş(((((((
geldi çizelgeler
mywishim galiba Naf'ı kandırmışlar, arkadasları hedıye 38 beden filan bi pantalon almıslar bunun beden yerını kesip 42 beden dıye uyduruktan bı beden barkodu takmıslar, yawrumm Nafta o gunden berıdır kendını 42 beden zannedıyo
Naf sen 42ysen ben 52 filan herhalde anca sığar
ha bu arada canı tatlı isteyenlere bı dozluk uygulama hedıye edıyorummmmEki Görüntüle 272077
Aynen yada indirimden bi pantul aldı bazen yanlış etiketleri yapıştırıyorlar ya öyle bişeye denk geldi.
Sende 52 beden olursan ben 62 olurumYok mu arttıran
Bu arada çok hainsin ben bu iğneden sabah,kuşluk vakti,ara,öğlen,ikindi,akşam,gece,gece yarısı,sabahın körü her vakit yaptırabilirim
ben görmedim yaa Naf ı..
albumden mı baktınız.. davet gönderdim meraktaann
yok oyle yağma, bu iğneden anca nefsın körelsin dıye cumadan cumaya olunabılıyo o da sbah kahvaltısında bu kadarcık bi doz
işte arkadas cok onemlı, Naf onların yuzunden burda zayıflıycam dıye ugrasıoNaf yoksa kalcanın ölçüsü 92-93 fılan da o 2-3 santımımı ınceltmeye calısıyosunnn
Aaaay valla ıyı nıyetıne sıgınarak takılıyorum yanlıs anlamazsın umarım, gercı kotu bısı solemedık gayet fıtsın bıze gore de o yuzden yanı
ben görmedim yaa Naf ı..
arkadaşlar ezan okundu namazımı kılayım..muhasebeden ödevlerim var..onları yapıyım..sonrasında katılırım aranıza...şimdilik hoşçakalın...
bu arada herkesin çizelgeleri gitmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş(((((((
Aynen Ger-düşümü katılıyorum.
Ben bu koca totomla 42 beden pantul almıştım..
Her markanın beden ölçüsü farklı ama zaradan, mangodan falan mı giyinion onlara göre 34 beden normalde
geldi çizelgeler
mywishim galiba Naf'ı kandırmışlar, arkadasları hedıye 38 beden filan bi pantalon almıslar bunun beden yerını kesip 42 beden dıye uyduruktan bı beden barkodu takmıslar, yawrumm Nafta o gunden berıdır kendını 42 beden zannedıyo
Naf sen 42ysen ben 52 filan herhalde anca sığar
ha bu arada canı tatlı isteyenlere bı dozluk uygulama hedıye edıyorummmmEki Görüntüle 272077
Aynen yada indirimden bi pantul aldı bazen yanlış etiketleri yapıştırıyorlar ya öyle bişeye denk geldi.
Sende 52 beden olursan ben 62 olurumYok mu arttıran
Bu arada çok hainsin ben bu iğneden sabah,kuşluk vakti,ara,öğlen,ikindi,akşam,gece,gece yarısı,sabahın körü her vakit yaptırabilirim
ben görmedim yaa Naf ı..
yok oyle yağma, bu iğneden anca nefsın körelsin dıye cumadan cumaya olunabılıyo o da sbah kahvaltısında bu kadarcık bi doz
işte arkadas cok onemlı, Naf onların yuzunden burda zayıflıycam dıye ugrasıoNaf yoksa kalcanın ölçüsü 92-93 fılan da o 2-3 santımımı ınceltmeye calısıyosunnn
Aaaay valla ıyı nıyetıne sıgınarak takılıyorum yanlıs anlamazsın umarım, gercı kotu bısı solemedık gayet fıtsın bıze gore de o yuzden yanı
Ger--düşşşşş benn ne zaman çıtır olcam yaaa(((((((((((((((( (((((((((((((((
Allah kabul etsin abla : ) çizelgeler geldi geri noluyo kkya anlamadım
Bak ya dalga geçiyolar
Yok cnm alınmadımama cidden 42 o pantolon eve gidince bakıcam işgillendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?