- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
kızlar bende birazdan albüm hazırlamaya çalışacağım. bakalım becerebilecek miyim
aaay senın bı pantolonun mu sadece 42 ve sen kendını 42 zannedıyosun :26: aay benım dolap hep large-xlarge ve 42lerledoluo ama bazen bı bluz alıyorum s bedenı m bedenı oluyo ama ben kenıdmı hıc small zannetmıyorum
bazı markalar beden konsunda sacma salak seyler yapıstırıyolar uzıerne sana da oyle bı pantolon denk gelmıstır, sen cogunluga gore degerlendır kendını bı 42 beden pantolona gore deıl yanı, göz var nizam var cillop gibisin ztn
Yok canım resimdeki kottan bahsediyorumdiğerleride öyle sanırsam ama 40 filanda var 38 ler olmuyo zaten
Teşekkür ederim moral oldu vallahi kızlar
durmak yok yola devam 64 te yeni resim bide 60 da yeni resimler gelicek : )
biz zaten gönüllerin çıtırıyız yawrum yaaaaaaabiz çıtır olursak benım kocişe de senın sevgılıye de dünya zindan olur, hayranlarımız artar uğrasamazlar, yoksa ben bı haftada cıtır olurum dakocişe acıyorum başedemez hayranlarla dıye
valla dilekciğim bu soruyu ben de soruyorum kendımeeee :26: kelin merhemi olsa başına sürermiş, ama sen bu azimle kısa zamanda olacaksın merak etme zaten sen de süper değişimler var, benım koca popom yerınde durdukca ben boyle balık etli kıvamında hayatıma devam edıcem sanırım:26:
bi de az once hamıle kalsanız kocanıza nası soylersınız dıye bı topık gordum, bıraz hayallere daldım, canım bı bebiş istediiii ama bu halin üzeirne bı de hamilelik gelirse valla yokuş aşağı yuvarlanırım
Aynen aynen katılıyorum bak pelünüm.
Benim sevdicek kıskançtır zati şimdi bide askerde triplere girmesin yani
Ayyy Pelün hamile kaldığını da duyarım, görürüm inşaAllah :)))
Yakınımdan biri kalmış gibi sevinirim valla.
BENDEN bu hafta hayir yok. psikolojim duzgun olmadigi zaman hayatta hicbirseyi yapamiyorum. bitkisel hayata giriyor gibi bisey oluyorum. ama pes etmicemiki gun sapittim diye hepten sapitmayim dimi. bu arada nerde bu yuz ifadeleri ya sinir oldum
valla merakla beklıyorum fotolarınııı
canım benımbazen ay bı bebişim olsun dıyorum bazen de sımdı sırası mı dıyorum :26: maddi durumlar elverıslı deil ve psıkolojık olarka ben de hazır deılım galıba:26: herkes bebek nasibiyle gelir borcu harcı takmayın dıyo ama daha dogmamış bebege de bu kadar yük yüklenmez ki canımmm
bi de ben bebişlere deliyim bıraz, kociş dıyo bı gun ters bı anne cıkcak yıyeceksın azarısokakta, mağazalarda, alışveriş merkezlerınde hiç dayanamam bebişlere
eşim de bayılıyo, zaten kendımı gectım onun süper bı baba olacagına adım gıbı emınımmm, bıraz da ona guvenıp dogurcam zaten
inş hayırlısıyla ıstedıgımız zaman Allah bıze de o mutlulugu nasıp eder, nası mujdesını verecegım bıle kafamda valla
psıkolojını bozan seylerın uzıerne gıt ozmn canımama kendını koyverme
canım benımbazen ay bı bebişim olsun dıyorum bazen de sımdı sırası mı dıyorum :26: maddi durumlar elverıslı deil ve psıkolojık olarka ben de hazır deılım galıba:26: herkes bebek nasibiyle gelir borcu harcı takmayın dıyo ama daha dogmamış bebege de bu kadar yük yüklenmez ki canımmm
bi de ben bebişlere deliyim bıraz, kociş dıyo bı gun ters bı anne cıkcak yıyeceksın azarısokakta, mağazalarda, alışveriş merkezlerınde hiç dayanamam bebişlere
eşim de bayılıyo, zaten kendımı gectım onun süper bı baba olacagına adım gıbı emınımmm, bıraz da ona guvenıp dogurcam zaten
inş hayırlısıyla ıstedıgımız zaman Allah bıze de o mutlulugu nasıp eder, nası mujdesını verecegım bıle kafamda valla
Tamam
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahh
uzerine gidiyorum canim ama o insani bir sure sonra o kadar yoruyor ki. dunyanin obur ucundayim. esim hariicnde kimsem yok burda. ve okulum baslamadai daha tek tesellim o zaten ocak. bu uc yildir boyle. o kadar canim sklyr ki. evde oturan adam napar. slklntldan yiye yiye 3 senede 10 kilo aldim iste.
Hayırlısı canım çocukları sevdiğin belli zaten.
Allah güzel zamanda göndersin bebişini canım :))
Eşinin sevmesi ne güzel bazı erkekler kaçar çocuktan
hahahahahaha anca böyle gülebiliyorum bendee hahahahahagünaydın arkadaşlarr.....ben kursa gidiyorum yine kapalı ve soquk bir hava var...gelince görüşürüz....
tuşları kaldırdıkları yetmiyormuş qibi renk butonlarıda yok....yakında kkyıda silip atarlarsa hiç şaşırmam..
dün giremedim icim gitti bi bakim dedim 1 saatdir basinda oturuyorumseminar var gec kaldim cabuk cevaplayip cikacam günaydin kizlar
ay neye niye alinti ettimi de unuttumhadiseyle ilgiliydin herhalde neyse
noldu diycekdim can sIkIntisindan yaptini okudumbunlar yine smilileri kaldirmislar üff
isyerinde güldüm tugbacimama yazamadim
resim bekliyom canim...
oh oh maşallah bravoo iyice toparlamışsın menüyüü,sabah ekme yok bende farkettim ama önemli değil iki yımırta yemişsinBu dünkü menüm canım;
Sabah:
1 tane tam buğday ekmeğiyle yapılmış kaşarlı tost,
1 bardak şekersiz çay
Ara:
7 otlu çay,
Bergamotlu yeşil çay,
Öğlen:
Kıymalı bezelye,
Yoğurt
Ara:
7 otlu çay
Akşam:
K-fleks
Bu da bugün ki;
Sabah:
2 tane haşlanmış yumurta,
1 domates,
3 tane siyah zeytin,
Peynir
Ara:
mandalina
2 bardak yeşilçay
Öğlen:
1 büyük kase tavuklu salata
Ayran,
ara:
mandalina,
soda
Akşam da k-fleks düşünüyorum.
Daha ne yiyim gözünü seviyim zayıflamaya çalışıyorum
Şu an bile karnım patlıcak gibi tavıklar içimde büyüdü
oh oh maşallah bravoo iyice toparlamışsın menüyüü,sabah ekme yok bende farkettim ama önemli değil iki yımırta yemişsin
kızlar albümü nereden hazırlıycaz bide sizi nasıl görebilirim merak edeiyorum
Hemende farkedin hee
Sen nabıyon bu aralar sırsın saçını boyattın mı?
Beğendin mi naptınn?
Cevap verr bakalımm bide kaç kilo oldunn?
Hemende farkedin hee
Sen nabıyon bu aralar sırsın saçını boyattın mı?
Beğendin mi naptınn?
Cevap verr bakalımm bide kaç kilo oldunn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?