70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yok canım resimdeki kottan bahsediyorum diğerleride öyle sanırsam ama 40 filanda var 38 ler olmuyo zaten

Teşekkür ederim moral oldu vallahi kızlar

durmak yok yola devam 64 te yeni resim bide 60 da yeni resimler gelicek : )

valla merakla beklıyorum fotolarınııı

Aynen aynen katılıyorum bak pelünüm.
Benim sevdicek kıskançtır zati şimdi bide askerde triplere girmesin yani
Ayyy Pelün hamile kaldığını da duyarım, görürüm inşaAllah :)))
Yakınımdan biri kalmış gibi sevinirim valla.

canım benım bazen ay bı bebişim olsun dıyorum bazen de sımdı sırası mı dıyorum :26: maddi durumlar elverıslı deil ve psıkolojık olarka ben de hazır deılım galıba:26: herkes bebek nasibiyle gelir borcu harcı takmayın dıyo ama daha dogmamış bebege de bu kadar yük yüklenmez ki canımmm

bi de ben bebişlere deliyim bıraz, kociş dıyo bı gun ters bı anne cıkcak yıyeceksın azarı sokakta, mağazalarda, alışveriş merkezlerınde hiç dayanamam bebişlere

eşim de bayılıyo, zaten kendımı gectım onun süper bı baba olacagına adım gıbı emınımmm, bıraz da ona guvenıp dogurcam zaten

inş hayırlısıyla ıstedıgımız zaman Allah bıze de o mutlulugu nasıp eder, nası mujdesını verecegım bıle kafamda valla

BENDEN bu hafta hayir yok. psikolojim duzgun olmadigi zaman hayatta hicbirseyi yapamiyorum. bitkisel hayata giriyor gibi bisey oluyorum. ama pes etmicemiki gun sapittim diye hepten sapitmayim dimi. bu arada nerde bu yuz ifadeleri ya sinir oldum

BENDEN bu hafta hayir yok. psikolojim duzgun olmadigi zaman hayatta hicbirseyi yapamiyorum. bitkisel hayata giriyor gibi bisey oluyorum. ama pes etmicemiki gun sapittim diye hepten sapitmayim dimi. bu arada nerde bu yuz ifadeleri ya sinir oldum

psıkolojını bozan seylerın uzıerne gıt ozmn canım ama kendını koyverme

valla merakla beklıyorum fotolarınııı

Tamam

Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahh

Kızlar ben çıkıyorum sorunlu bi fatura var onu halledeyim sonra eve geçerim görüşürüz öptüm

Son düzenleme:
psıkolojını bozan seylerın uzıerne gıt ozmn canım ama kendını koyverme

uzerine gidiyorum canim ama o insani bir sure sonra o kadar yoruyor ki. dunyanin obur ucundayim. esim hariicnde kimsem yok burda. ve okulum baslamadai daha tek tesellim o zaten ocak. bu uc yildir boyle. o kadar canim sklyr ki. evde oturan adam napar. slklntldan yiye yiye 3 senede 10 kilo aldim iste.

Hayırlısı canım çocukları sevdiğin belli zaten.
Allah güzel zamanda göndersin bebişini canım :))
Eşinin sevmesi ne güzel bazı erkekler kaçar çocuktan

Tamam

Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahh

aminnnnnnn...

ugrasabılecegın etrafında hobı kursu gıbı bıısler yok mu canım, spor salonu vs gıbı bısı de olabılır:26: sıkıntıdan stresten üzüntüden yeme ben de onlardanım aslında, stresıyken yemedne ıcmeden kesılenlere hayret ederım okulun baslayınca kafan dagılır merak etme

Hayırlısı canım çocukları sevdiğin belli zaten.
Allah güzel zamanda göndersin bebişini canım :))
Eşinin sevmesi ne güzel bazı erkekler kaçar çocuktan

o konuda Allahtan şanslıyım, aaay bırden mıdeme bulantı geldı, bu kdr konusunca psıkolojık oalrak hamıle moduna gırdım sanırım

hahahahahaha anca böyle gülebiliyorum bendee hahahahaha
tamam canım yüklicem akşama ama birazdan yemek yiycem geç kalmak istemiyorum
oh oh maşallah bravoo iyice toparlamışsın menüyüü,sabah ekme yok bende farkettim ama önemli değil iki yımırta yemişsin

kızlar albümü nereden hazırlıycaz bide sizi nasıl görebilirim merak edeiyorum

canım bizim avatarımızın orda nickimiz varya mesela triendy21e tıklıcan profil bilgilerine tıklıcan sonrada gelen sayfayı kaydırıp aşağıda albümümüz görünüyo,,ama ondan önce arkadaş olmamız gerekiyo,çünkü arkadaş olmayanlar albümü göremiyo

Hemende farkedin hee
Sen nabıyon bu aralar sırsın saçını boyattın mı?
Beğendin mi naptınn?
Cevap verr bakalımm bide kaç kilo oldunn?

saçımı boyadım fotoda çektim telefonda şuan akşam atıcam,,ama sordum bayana çikolata karamel varmı veya hangi markalarda var dedim öyle bi renk yok hiç bi markada demesinmii,,kalakaldım..bende bakarken bakarken kız demesinmi bu aralar en çok satış yaptığım renk bu sıcak çikolata,,,hatta röfle yapayım dedim setlere baktım,kız dedi önce saçını koyultman lazım sonra üstüne yapıcaksın röfleyii,e bende güvenip yaptırdım ablama çok hırçın bi renk ,kapkara bişi oldum kara melek gibi napcam bi akıl ver bu rengin üstüne sarı röfle gidermi,,ablamda diyo renk tutmaz mavi röfle yapalım ooofffffffff(
kiloma gelince sürpriz yapcam ben devemem kimseyee şimdii,ama dün 200 bugünde 400eksideydim toplam 600 eksideyim şimdilik,,ama cumaki bildirimden saymıyorum çünkü bayabi artıdaydım ... sabahıı,ogün fazla koyverdim kendimi,neyse 60.3ten aşağıdayım ama şuan kaç olduğu sırr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…