- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
59u görcem dıye totem yapmıs tugba bu hafta, gorcek galıba
Iyi aksamlarr ben geldim az once aksam yemegimi yedim bir kase salata :) cok cabuk tikaniyorum ben neden bilmiyorum doyuyorum hemen aksam 6dan sonra fazla yememeye calisiyorum aslinda arada da yesil cay ictim nasil yapsam daha iyi olur sizce ? boylede cok az yiyorum sagliksiz oluyo
Ben sporumu bugun yapamadim birazdan yapicam onuda
hah işte iyi insan lafının üzerine gelirmiştopıgımıız kendını 40lı bedenlerde oldugunu zanneden bir çıtır hatunu daha geldi
merhaba..
acaba grupda boş yer var mıydı? :) ciddi bir katılımcı olup kilolarımdan kurtulmak istiyorum...
merhaba..
acaba grupda boş yer var mıydı? :) ciddi bir katılımcı olup kilolarımdan kurtulmak istiyorum...
dün giremedim icim gitti bi bakim dedim 1 saatdir basinda oturuyorumseminar var gec kaldim cabuk cevaplayip cikacam günaydin kizlar
ay neye niye alinti ettimi de unuttumhadiseyle ilgiliydin herhalde neyse
noldu diycekdim can sIkIntisindan yaptini okudumbunlar yine smilileri kaldirmislar üff
gecmis olsun canim ortimmm
benim burnumda var
hayirli olsun baskülün tam gaz gidelim orti cumaya
bugün daha iyiyim sagol canim
isyerinde güldüm tugbacimama yazamadim
öpücük smili gönderiyorum canimbi 9 gülmek oldugunu aklimda tutmussum bi onu yapabiliyom
resim bekliyom canim...
cok sagol charmcim sizlen konusmak bana iyi geliyor
cok sagol arkadasim canim gecti sinirim
gelmiyonki artik... sen özlemiyon herhal
gecmis olsun canim
geçmiş olsun.allah şifa versın
tamam tatlım bıde senın kı gıbı deneyım zaten 50 gr aldım tadının nasıl olacagını bılemedıgımden...bu bitince bide başka aktardan alır onu denerım.....
hiç öyle şey olarrrrrrr..
okuyom tatlımda yazamıyom yenı gelen cok arkadaş var....benı tanıyan yok..
yazsam cevaba dönüp bakamam ayıp olmaz mı...
senle söle bi gece kahvesi içmeyeli uzun zaman oldu...
belki yıne yaparız.....
Hoşgeldin..
Ayy canım çok sevindim :119: :119: :çalıntısmilekullanannafsmilisi:
Bende çok bunalıyorum çocuk mevzusundan 3 senede borçları kredileri ancak toparladık sanki doğursam başkası bakıcak hıhhhh (dil çıkaran smilem yok )
Bana doğadandan geldi denemem için hoşuma gitti ben birazda limon sıkıyorum içine hımmmmmmmm : )
Orti hiç 1.65 durmuyosun hee :)
Form çayını bugünde içmiş bulundum ama bundan sonra akşam içerim o zaman kaptanım teşekkür ederim : )
Çok sinir oldum yaaaaaa neyse yorum yapmıcam günaha girmek istemiyorum durduk yere.....
Çok geçmiş olsun canım ödülde maşallah yani : )
Sen napmışsın cnm yaaa !!
Şaka gibiben sana veririm canım benim kiloları ben zayıfken de sohbete katılırım
İnternetim yoktu ya çok gıcık bir durum hemde ufacık bir ağ kablosundan kaynaklıymış hıhhhhhhh
Çok geçmiş olsun canım..
hadi bekliyom bakemhahahahahaha anca böyle gülebiliyorum bendee hahahahaha
tamam canım yüklicem akşama ama birazdan yemek yiycem geç kalmak istemiyorum
oh oh maşallah bravoo iyice toparlamışsın menüyüü,sabah ekme yok bende farkettim ama önemli değil iki yımırta yemişsin
bnm göbegimdeki atıcak galiba 4.5 ay oldu yptıralı
kizlar oglumun alinda iki kirmizi yuvarlak birsey var resim ekliyom bi bakin birseymi cikartiyo acaba...
cicek gecirdi yani onu atlatik baktim baska yerinde daha birsey görmedim Eki Görüntüle 272172
slmmm kızlarr ben gelebildim sonunda.ayyy geçmişi oku oku bitmedi.ama okudukça daha bi motive oluyorum haaaa.dukn diyetine kararvermiştim ama okulda uygulayamadım.vazgeçtim.ayyyy eskiirademmmm gei gellll.irade çağırma seansları düzenlicem artık yaaaaaa.
hoşgeldin canım...ben topiğin delisiyim ,ne yapsam yeri olan kişiyim:)))))))))))))))))))merhaba..
naber ortimmmmimmmmm...bu smillera ne olmuş yaaaaa...size demedimmi ben yokken topiğe sahip olun diye hımmmmmmmmmmmmm:))))))))))))))ben iyi gidiyorum senden naber...sen azimli hatunsun düşmüşsündür 59 a kızzzzz....bu arada regl olamadım daha gerçi ayın 15 i ama hep 4 gün aşağı olrdum bu ay gününü bekliyor heralde....ama panikleme regl olacak bir hatun olarak eksilerdeyim hemide güzel bir eksi....sporun gözünü seveyim...regl öncesi+spor=hafifleme :))))))))))))))))geçen haftada görcem diye totem yapmıştım reglime denk geldi olmadı,ama inşallah cuma görürüm hatta tarın görüyim noluuuurrrrrrrrrrrrrrrr
kizlar oglumun alinda iki kirmizi yuvarlak birsey var resim ekliyom bi bakin birseymi cikartiyo acaba...
cicek gecirdi yani onu atlatik baktim baska yerinde daha birsey görmedim Eki Görüntüle 272172
slmmm kızlarr ben gelebildim sonunda.ayyy geçmişi oku oku bitmedi.ama okudukça daha bi motive oluyorum haaaa.dukn diyetine kararvermiştim ama okulda uygulayamadım.vazgeçtim.ayyyy eskiirademmmm gei gellll.irade çağırma seansları düzenlicem artık yaaaaaa.
alerjidir canım yaaaa ööle bi hastalığa benzemiyo.ama kontrol et tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?