70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Iyi aksamlarr ben geldim az once aksam yemegimi yedim bir kase salata :) cok cabuk tikaniyorum ben neden bilmiyorum doyuyorum hemen aksam 6dan sonra fazla yememeye calisiyorum aslinda arada da yesil cay ictim nasil yapsam daha iyi olur sizce ? boylede cok az yiyorum sagliksiz oluyo

Ben sporumu bugun yapamadim birazdan yapicam onuda

Son düzenleme:

bi kase salata derken tek başınamı yedin onu yanında bişey yokmu,,veya salatan tavuklumu sademii valla şaştım haa ben hayatta salatayla doyamam, içinde tavuk olucak illaki yanında bişey olmadan yiyceksem ama,,,,,

Bugün kü menümü yazayımm;

Kahvaltı: 2 dil ekmek, 1 sucuklu yumurta (yağsız), domates, peynir, biber, 2 tat kaş. kuşburnu.
Ara: mandalinalı yeşilçay, 1 mandalina.
Öğle: 1 tb sebzelı fırın but ( 3 tane), yarım kase çorba, 1,5 dil ekmek.
Ara: 3 tat. kaş. kuşburnu.
Akşam: Kfleks+süt.
Ara: Limonlu yeşilçay.

3 lt civarı su...

Eveet kızlarrrr ...
Çizelgemii değiştirdimm artık... ilk hedefımı 70 olarak yazmıstım 70 kıloya gelınce değiştirip 60 yazacaktım..
Ama 71 olduktan sonra bır turlu 70 e ınemedım bende sonunda değiştirdim anasını satim 60 yaptım artık... 70 ın altına ınerım ınsallah ugur getırsınde...

merhaba..
acaba grupda boş yer var mıydı? :) ciddi bir katılımcı olup kilolarımdan kurtulmak istiyorum...

iyi akşamal rkızlar..
ikindiden sonra giremedim arkdaşı aradım yürüyelim dedim,stada gitmedik yağmurdan çamurdur diye..bayır aşağı indik çarşılara,bir arkdaşa düğün hediyesi baktık..
benim ekmeğim bitmişti bukezde ruişeymli aldım...
menümü yazayım eşim akşam yok arkdaşım gelcek çaya....
merak etmeyin cıss yapmadım kuruyemiş koyarım bende atmamaya çalışcam ağzıma ama ayıp olur diye bikaç yerim

menümüde yazayım buara bırakmadım yazmayı aferin bana bide tam not alsamm:)))
uyanınca
1bardak su
kahvaltı
2dilim ekmektendomatesli peynirli tost yağsız
2zeytin
2ceviz
çay
ara
1küçük boy elma
öğlen
3kaşık patlıcan yemeği
4kaşık bezelyeli kıymalı yemek(bir iki tane havuç ve patates vardı,dün akşamdan bugüne ayırdım canım çekti)
yarım kase yoğurt
ara
8 badem
akşam
2kaşık yulaf ezmesi,süt ve kuru incir..

bnm göbegimdeki atıcak galiba 4.5 ay oldu yptıralı

isallah canim yapariz yine bi ara bekliyom seni :97:

ya hic sorma bende görünce sinirden patlamisdim canim

hadi bekliyom bakem
bnm göbegimdeki atıcak galiba 4.5 ay oldu yptıralı

cildinmi alerji mi oldu canim anlamadim :97:

kizlar oglumun alinda iki kirmizi yuvarlak birsey var resim ekliyom bi bakin birseymi cikartiyo acaba...
cicek gecirdi yani onu atlatik baktim baska yerinde daha birsey görmedim

slmmm kızlarr ben gelebildim sonunda.ayyy geçmişi oku oku bitmedi.ama okudukça daha bi motive oluyorum haaaa.dukn diyetine kararvermiştim ama okulda uygulayamadım.vazgeçtim.ayyyy eskiirademmmm gei gellll.irade çağırma seansları düzenlicem artık yaaaaaa.

ya canim bidaha öyle uzun ayrilma özlüyoz artik gelcen dimi arayi acmiycan...

Son düzenleme:
merhaba..
acaba grupda boş yer var mıydı? :) ciddi bir katılımcı olup kilolarımdan kurtulmak istiyorum...
hoşgeldin canım...ben topiğin delisiyim ,ne yapsam yeri olan kişiyim:)))))))))))))))))))
geçen haftada görcem diye totem yapmıştım reglime denk geldi olmadı,ama inşallah cuma görürüm hatta tarın görüyim noluuuurrrrrrrrrrrrrrrr
naber ortimmmmimmmmm...bu smillera ne olmuş yaaaaa...size demedimmi ben yokken topiğe sahip olun diye hımmmmmmmmmmmmm:))))))))))))))ben iyi gidiyorum senden naber...sen azimli hatunsun düşmüşsündür 59 a kızzzzz....bu arada regl olamadım daha gerçi ayın 15 i ama hep 4 gün aşağı olrdum bu ay gününü bekliyor heralde....ama panikleme regl olacak bir hatun olarak eksilerdeyim hemide güzel bir eksi....sporun gözünü seveyim...regl öncesi+spor=hafifleme :))))))))))))))))
kizlar oglumun alinda iki kirmizi yuvarlak birsey var resim ekliyom bi bakin birseymi cikartiyo acaba...
cicek gecirdi yani onu atlatik baktim baska yerinde daha birsey görmedim
Eki Görüntüle 272172

aşkitom ...
öncelikle geçmiş olsun ama hastamısın geçmişe bakamadım...
oğluşuna gelince maşallah çok güzel bir çocuk ,o lekelerde sanki bişey ısırmış yada yediği bişeyden kabarmış gibi duruyor tatlımcım

ooooooooooo seherim gelmiş ...nabersin arkadaşım özlüyosss guuuu seni mucuk mucuk smillı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…