70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

menümü vereyim
sabah(07.20)
kızarmış 2 dlm. çavdar ekm.üzeri labne,1 hşl.yumurta,5 zeytin,1 çk. çokokrem(regl öncesi kriz),çay
ara(10.15)
7-8 tane iç fındık,1 limonlu yeşil çay
öğle(12.20)
4 kaşık pilav üzerine 2 kepçe etli nohut,2 sivri biber turşusu(ev yapımı),1 kuru soğan,3 kaşık yoğurt
ara(15.30)
1 bardak süt
akşam(spor sonrası)
1 brd.süt,1 kırmızı sert elma
gün boyu 3.5 lt. su
yatmadan(10.00)
1 brd.süt,1 yeşil çay
spor(18.20-19.30)
20 dk.ayakta eliptik bisiklet(zor ayarda),50 dk. 6.8 de yürüme bandında tempolu yürüyüş...ayrıca gün boyu iş yerinde kaç kez merdiven inip çıktığımı saymıyorum bile

hayatim isyerinde yine abuk sapuk birsey gönderdiler ona sinirlendim dün kizlarla konusunca biraz sakinlesdim
cok sagol canim benim , rahatladim canim sagol gecer ozaman ilk ve tek cocuk ya bilmiyorum cocuklar baska birsey geciriyormu gecirmiyormu sizlere danisayim dedim :öptümsenismiley:

ay smile lerin numaralarini aklimda tutamadim kizlar 1 den 10 a kadar yapistirip bakayim bi
:2:

11-20
:13::18:
ya kizlar ben bunlari yapistiriyorum cünkü ben bunlara iyice alisdim sizleri sarilip öpecem agliycam falan filan

merhaba..
acaba grupda boş yer var mıydı? :) ciddi bir katılımcı olup kilolarımdan kurtulmak istiyorum...

Hoşgeldin

kizlar oglumun alinda iki kirmizi yuvarlak birsey var resim ekliyom bi bakin birseymi cikartiyo acaba...
cicek gecirdi yani onu atlatik baktim baska yerinde daha birsey görmedim
Eki Görüntüle 272172

Ben bilemedim ama :26: kılavuz abla yardımcı olmuş zaten inşallah çok önemli bişey değildir canım

Ne kadar güzel spor yapıyosun abla maşallahh

hu huuuuuuu...merhaba....el sallayan smiyle...

Huu huuuu

Ben ikinci bir sayfa açtım geçmişten ihtiyaç duyduklarıma bakıyorum

oy oy oyyyyyyyyyy
nasıl yorulmuşum var ya resmen koltuğa yapışmış durumdayım,saçlarım havluyla sarılı,bide kalorifer tam gaz yanıyor...resmen mayıştım yeşil çayımı içiyorum ve size laf yetiştiriyorum...zannedersem sanırsam tahminen:))))bu gecede erkenden uyuyacağım gibi duruyor

sağol tatlım yaaaa...biraz yorucu oluyor iş sonrası ama alışkanlık oldu biliyormusun bağımlılıkyaptı...es geçtiğim gün sanki kendimi suç işlemiş ve bişey yapmayı unutmuşum gibi hissediyorum...spora geç başladım ama bundan sonra bırakmaya hiç niyetim yok,bastonlada olsa yaparım heralde...ozaman 6-7 de yürüyememde 1 de yürürüm hız olarak:))))))))))))))))))))))))))))))))

alaca

canim sabah yazamadim is e gec kaldim sana birsey diycekdim senin oglunun nesi var tam olarak bilmiyorum ama sen yazmisdin burdaki doktorlar birsey anlamiyo diye onu diyecekdim avrupa daki doktorlarda pahali aletleri var calisabildikleri donanimli yani türkiye de doktorlarin beyin olarak daha ilerde oldugunu düsünüyorum benim türkcemde biraz bozuk anlatabiliyormuyum bilmiyorum ama benim kardesim ayaklariyla düzgün yürüyemiyordun ilk ameliyatini türkiyede yaptirdik inanirmisin öbür ayagini iznimiz yetmedi diye burda bir numarali hastaneye götürdük ve dediler ki ne güzel yapmislar biz buna göre yapalim ameliyati diye ve kardesimin öbür ayagini ameliyat ederken türkiyede yapilani acarak yaptilar yani ona bakalak.. yani bilmiyorum anlatma ihtiyaci duydum cünkü türkiyede baktirsam mi diye sormusdun bende yasadiklarimizi yazayim dedim...
cok cok gecmis olsun acil sifalar...

slm kizlar hepinize iyi dileklerinizden dolayi cook cok tesekur ederim kusura bakmayin iki defa yazdiklarinizi alinti yaptim ama oglum durmadi diye cevaplayamadim size en iyisi boyle genel yazayim dedim iyiki varsiniz iyiki burayla sizlerle tanismisim

gerergi dusunuldu
ger dus
canim oglum genelde sitrese girdiginde uzuldugunde boyle kirizleri artiyor uyku durumu iyidir zaten halsiz kalirsada kiriz yapar diye onun uyku duzenine cok onem veririm uyku saatinde nerde olursam olayim eve gelirim gunduzleri muhakak yatiririm bide numuneden bahsetmissin numuneyle ilgili fazla bir bilgim yok ama ankara hacetepenin bu alandan cok iyi oldugunu duydum bir kac dokturda tavsiye etti bilmiyom arastiriyorum seninde bilgin varsa yardimci olursan sevinirim tesekurler canim

cnm hyr iltihap olmadı ama iltihap olmasa bile kas ve göbek atabilrimiş yani öle duymustum cnku iyileşme sürecleri cok zormus. bnm 2 sene önce yaptırdıgmda atmıstı 5. ayda şimdi arası incelmiş gibi duruo hani göbekte kan dolasımı yq ya cok o yuzdnde iyileşme cok zor olurmus bazı bnyeler kabul etmzmiş fln.. piercingciye yazdım sordm bakalm ne dicek

isallah canim yapariz yine bi ara bekliyom seni :97:

ya hic sorma bende görünce sinirden patlamisdim canim

hadi bekliyom bakem

cildinmi alerji mi oldu canim anlamadim :97:

KIZLAAARR

Bugün çektiğim acıyı size anlatamam topuklu ayakkabı beni mahvetti resmen ağladım yaa
neyse menümü yazayım...

Sabah: 1 yumurta - 2 dlm çavdar ekmeği-domates (yarım)

ara: salep

Öğlen: 1 kase bol biberli mercimek çorbası, tavuk sote, bulgul pilavı

Ara: yok

Akşam: 1 elma

Su: hiç içemedim yine

mrb benide aranıza alırmısınız?daha yeniyim kullanmayıda bilemiyorum siteyi yani gruba nasıl üye olucm bilmiyorum.boy:1.60 kg 71

hoşgeldin canım üye oldun da kalıcı olurmusun bilem tatlım...
buraya hergün en azından akşamları düzenli girip(ki boştaysan gündüz muhabbet daha gırla gidiyor)bütün gün yediklerini içtiklerini yazarsan (geçmişe bak örnek yazılanları oku )kaptanımız ve diğer kızlar vede ben menülerine yorum yapıp iyi yada kötü ne yaptığını söyleriz sende ona göre kendine yol çizersin hemde muhabbet ederiz...yeni gelenler için topiğin kurallarını arada yapıştırıyorlar okursun canım...kolay gelsin ve muhakkak muhabbetlere katıl olurmu

ay gerci öyle de yapabilirim sagol hic de aklima gelmedi a

Ayy ne güzell yaaa bende üşüdüm ama altımda şort vardı gidip eşofman giyeyim ütü yapmam lazım koltukta kaykılmazsam

Ne güzellll Bende bikaç kilo vereyim ilk hedefime ulaşayım motivem tavan yapsın ondan sonra bırakmamak üzere spora başlamayı düşünüyorum evim ufak belki yürüyüş bandı filan alamam ama yapıcam bi ekşın

mrb benide aranıza alırmısınız?daha yeniyim kullanmayıda bilemiyorum siteyi yani gruba nasıl üye olucm bilmiyorum.boy:1.60 kg 71

Hoşgeldinnnn

slm canim oncelikle ilginden dolayi tesekur edrim oglum sarah hastasi ama daha nedenini bulamadilar biryildan fazladir tahlil yaptirmisiz tahlil sonuclarini ogrenemedik hep cikmadi diyorlar iyice bunalima girdim en iyisi turkiyeye gotureyim dedim .. bu arada ben firansadayim sen nerdesin..hangi ulkedesin...

geçmiş olsun canımcım yaaa...

ozaman hic ugrasma bence cikart ben genc kizken kulagimi yukari tarafina hani su ince yeri varya üst tarafda oraya iki tane yaptirdim küpe ay damara mi gelmis ne resmen mor bir renk aldi dedim gecer 3 hafta gecti halen ayni duruyor sonra doktor küpeyi cikarip kendim aldim baktim halen gecmiyo cikartmisdim
kendi vucütun eyer rahatsiz olduysan anormal geliyorsa hic ugrasma bence zorlama :26:

Cnm sen napıyosun bana yorum yapmak düşmez ben çömezim ablalarımın yanında ama hiç yediklerine dikkat etmiyosun :26:

ay gerci öyle de yapabilirim sagol hic de aklima gelmedi a

Hep söylerim tembel insan üretici insandır diye tembelim napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…