70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok şekersin yaaa...yesinler senin ekşınını.he he heeeeeeeee...nasıl bi ekşınmış bu

canim fransa da bizim kasabanin yarisi orda birde dayilarim teyzelerim bütün sülale nerdeyse... kisin nerdeyse hersene geliriz ben viyana dayim canim
canim benim benim kizarkadas var onda da var epilepsie (sarah) kocamin kizkardesi 10 yasinda onunda vardin onun da gecti allahim isallah senin ogluna da acil sifa versin ama benim kizarkadas ankaraya gitti ama onun kafasini hertarafinda varmis o yüzden ameliyat yapilamadi yoksa yaptiracakdin simdi iki sene olacak isallah hic atak gecirmedi arastirayim istiyorsan sorup sorusturayim nasil gecti diye ikisindede :26:

çok şekersin yaaa...yesinler senin ekşınını.he he heeeeeeeee...nasıl bi ekşınmış bu

Öncelikle öpüyorum yanacıklardan şimcikk ablacım plates topum var bide bantlarım internetten videolara bakıp plates yapayım diyorum yürüyüş yapma imkanım şu sıralar yok ip atlamak istiyorum ama alt katta

çocuklu aile var akşam akşam olmaz evde başka ne spor yapabilirim araştırıp uygulamaya geçmeyi düşünüyorum

Senin tavsiyen varmı ablacım

Ne gibi canım :26:

Öğle öğününde abartıp akşam kurtarayım diye hiç yememişsin yani ben öyle düşünüyorum

Cnm sen napıyosun bana yorum yapmak düşmez ben çömezim ablalarımın yanında ama hiç yediklerine dikkat etmiyosun :26:

Hep söylerim tembel insan üretici insandır diye tembelim napim

türkün akli sonradan calisir bana hitap yapilmisdir

kizlar ben kactim gelirim sonra uyuya kalmasam cocugu yatirayim

canim sizede cok cok gecmis olsun peki kiz kardesini ankarada hangi hastane veya doktura goturdunuz bide iki sene once sik sik atak gecirirmiydi atklari nasildi bilgi verebilirmisin....

Öğle yemeğimde abartı yok canım, sen sanırım 3 farklı yemek ismi görünce öyle düşündün ama çeşit bol miktar az öyle yazdığına bakma :))

valla bitanem kış için evde yapılabilecek en güzel spor bencede plates...hem sıkılaşırsın hem şekillenirsin hemde kas yaparsın...bide moral olarak kendini çok zinde hissedersin...ben yaklaşık bir sene kadar plates yapmıştım ve çok farketmişti...ve onun şımarıklığıyla bırakmıştım,sonrada sağlık sorunum baş gösterip kortizona başlayınca dünyam şaşmıştı...neyse şimdilik platesle başla ve devam et,çok faydasını görürsün ...eklemlerede esnekliğede çok faydası var

türkün akli sonradan calisir bana hitap yapilmisdir

kizlar ben kactim gelirim sonra uyuya kalmasam cocugu yatirayim

Görüşürüz canımm

Öğle yemeğimde abartı yok canım, sen sanırım 3 farklı yemek ismi görünce öyle düşündün ama çeşit bol miktar az öyle yazdığına bakma :))

Kaptan tek çeşit tutun yanına salata - yoğurt vs yiyin diyo ya ondan dedim cnm bide evet ölçü belirtmemişsin ama dediğim gibi bilgili tecrübeli ablalarım dururken bana yorum düşmez ben nacizane fikrimi söyledim alınmadın umarım

Tamam abla teşekkür ederimmm

kızlar ben saçımı kurutp yatıcam...hepinizi çok seviyorum,kendinize iyi bakın...yeni gelenlerde tekrardan hoş gelmişler sefalar getirmişler,byyyyyyyyyyyyyyyyyy

kızlar ben saçımı kurutp yatıcam...hepinizi çok seviyorum,kendinize iyi bakın...yeni gelenlerde tekrardan hoş gelmişler sefalar getirmişler,byyyyyyyyyyyyyyyyyy

İyi geceler ablacım çok öptüm

Bende çıkıyorum kızlar yarın görüşürüz bir problem çıkmazsa hoşçakalın

selam kızlarr nbrsiniz.. ben bu akşam çamaşırlarla uğraşmaktan kafamı kaldıramıyorum baya birikmişlerdi 3.makina yıkanıyor :)) ancak as katla vss uğraşıyorum bi yandan sülümanı izliyorum tv izlemeyi özledim yaww :))

yemek faslım aynen karışık düzene sokamadım

sabah
1 dilim ekmek üzerine labne sürdüm yedim 2 bardak su

ara 1 yeşil çay (iş yerinde içtim ama gün içinde 2-3 çay ve 2 nescafe içiyorum kesin bide ürk kahvesi :))

öğlen 2 kaşık pilav 3 kaşık kadar kuru fasulye 1 porsiyon yeşil salata 3 bardak su

akşam 3 kaşık kadar menemen 2 kaşık kadar yoğurt 2 dilim tam buğday ekmeği yedim 2 bardak su

2 adet mürdüm eriği 1 türk kahvesi

şimdi 0,5 lik su şişem elimde bitirmeye çalışıyorum..

Kızlar ben çıkıyorum sorunlu bi fatura var onu halledeyim sonra eve geçerim görüşürüz öptüm
bnmde muhasebeden ödecim vardı..alış satış kdv hariç kdv dahil vs...neyse yaptım bitti...yarınki yemeqimide yaptım..şimdi uyku zamanı..kendimi yataqa atmak için can atıyorum..

merhaba..
acaba grupda boş yer var mıydı? :) ciddi bir katılımcı olup kilolarımdan kurtulmak istiyorum...
var cnm var...dolu olsakt alıyoruz biz...ama önce kkya giriş parası yatırman gerekiyro..makbuzuda özelime kopyalaman gerekiyor..sonrasında aramzıa katılabilirsin cnm..
öqlen dengeszi olmuş ama genel olarak güzel bir menü...aferinn iyi gidiyosun..

mrb benide aranıza alırmısınız?daha yeniyim kullanmayıda bilemiyorum siteyi yani gruba nasıl üye olucm bilmiyorum.boy:1.60 kg 71

alırız cnm hoşgeldin..sende ikametgah falan çıkar...her ya 50tl de kaptan parası topluyoruz....bilgin olsun..

menüm kızlar

kahvaltı
1bardak su

1 yumurta
1 dilim buqday ekmeqi
ızgara sucuk (4 tane)
krem peynir
yaırm salatalık
yarım domates
bitkiçayı..

ara
bikaç fındık

öqleden sonra 2.5

ızgara köfte
akdeniz salatası
çeçil peyniri

akşam
1 bardak süt
1 tabak çeçil payniri..

3 litre su..

(öqlen dışardaydım eve gelip yemek yemem 2.5 oldu.. çok tok olduqum için ara yapamadım..akşamda bişey yiyemicek durumdaydım öqün atlamıyım diye süt ve çeçil peyniri yedim...

muazzez naber kuzuuu....

kızlar uykum hat safhada...acil çıkış acil yatış....bay bayyyyyyyyyyy................

teşekkürler sanırım bana yazdın ben dedimya uzun zamandır üyeyim fakat 1 kaç kez mesaj yazdım.inşallah hep birlikte başarırız evet gündüzleri müsaitim girerim yine kısmetse ama çok acıkıyorum...ne yapıcam bilmem...

nasıl yani ne parası??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…