Ayy ne güzell yaaa bende üşüdüm ama altımda şort vardıgidip eşofman giyeyim ütü yapmam lazım koltukta kaykılmazsam
Ne güzellllBende bikaç kilo vereyim ilk hedefime ulaşayım motivem tavan yapsın ondan sonra bırakmamak üzere spora başlamayı düşünüyorum evim ufak belki yürüyüş bandı filan alamam ama yapıcam bi ekşın
Hoşgeldinnnn
slm canim oncelikle ilginden dolayi tesekur edrim oglum sarah hastasi ama daha nedenini bulamadilar biryildan fazladir tahlil yaptirmisiz tahlil sonuclarini ogrenemedik hep cikmadi diyorlar iyice bunalima girdim en iyisi turkiyeye gotureyim dedim .. bu arada ben firansadayim sen nerdesin..hangi ulkedesin...
geçmiş olsun canımcım yaaa...
çok şekersin yaaa...yesinler senin ekşınını.he he heeeeeeeee...nasıl bi ekşınmış bu
Ne gibi canım :26:
Cnm sen napıyosun bana yorum yapmak düşmez ben çömezim ablalarımın yanında ama hiç yediklerine dikkat etmiyosun :26:
Hep söylerim tembel insan üretici insandır diyetembelim napim
canim fransa da bizim kasabanin yarisi orda birde dayilarim teyzelerim bütün sülale nerdeyse... kisin nerdeyse hersene geliriz ben viyana dayim canim
canim benim benim kizarkadas var onda da var epilepsie (sarah) kocamin kizkardesi 10 yasinda onunda vardin onun da gecti allahim isallah senin ogluna da acil sifa versin ama benim kizarkadas ankaraya gitti ama onun kafasini hertarafinda varmis o yüzden ameliyat yapilamadi yoksa yaptiracakdin simdi iki sene olacak isallah hic atak gecirmedi arastirayim istiyorsan sorup sorusturayim nasil gecti diye ikisindede :26:
Öncelikle öpüyorum yanacıklardanşimcikk ablacım plates topum var bide bantlarım internetten videolara bakıp plates yapayım diyorum yürüyüş yapma imkanım şu sıralar yok ip atlamak istiyorum ama alt katta
çocuklu aile var akşam akşam olmazevde başka ne spor yapabilirim araştırıp uygulamaya geçmeyi düşünüyorum
Senin tavsiyen varmı ablacım
Öğle öğününde abartıp akşam kurtarayım diye hiç yememişsin yani ben öyle düşünüyorum
Öncelikle öpüyorum yanacıklardanşimcikk ablacım plates topum var bide bantlarım internetten videolara bakıp plates yapayım diyorum yürüyüş yapma imkanım şu sıralar yok ip atlamak istiyorum ama alt katta
çocuklu aile var akşam akşam olmazevde başka ne spor yapabilirim araştırıp uygulamaya geçmeyi düşünüyorum
Senin tavsiyen varmı ablacım
Öğle öğününde abartıp akşam kurtarayım diye hiç yememişsin yani ben öyle düşünüyorum
türkün akli sonradan calisir bana hitap yapilmisdir
kizlar ben kactim gelirim sonra uyuya kalmasam cocugu yatirayim
Öğle yemeğimde abartı yok canım,sen sanırım 3 farklı yemek ismi görünce öyle düşündün ama çeşit bol miktar az öyle yazdığına bakma :))
valla bitanem kış için evde yapılabilecek en güzel spor bencede plates...hem sıkılaşırsın hem şekillenirsin hemde kas yaparsın...bide moral olarak kendini çok zinde hissedersin...ben yaklaşık bir sene kadar plates yapmıştım ve çok farketmişti...ve onun şımarıklığıyla bırakmıştım,sonrada sağlık sorunum baş gösterip kortizona başlayınca dünyam şaşmıştı...neyse şimdilik platesle başla ve devam et,çok faydasını görürsün ...eklemlerede esnekliğede çok faydası var
kızlar ben saçımı kurutp yatıcam...hepinizi çok seviyorum,kendinize iyi bakın...yeni gelenlerde tekrardan hoş gelmişler sefalar getirmişler,byyyyyyyyyyyyyyyyyy
bnmde muhasebeden ödecim vardı..alış satış kdv hariç kdv dahil vs...neyse yaptım bitti...yarınki yemeqimide yaptım..şimdi uyku zamanı..kendimi yataqa atmak için can atıyorum..Kızlar ben çıkıyorum sorunlu bi fatura var onu halledeyim sonra eve geçerim görüşürüz öptüm
var cnm var...dolu olsakt alıyoruz biz...ama önce kkya giriş parası yatırman gerekiyro..makbuzuda özelime kopyalaman gerekiyor..sonrasında aramzıa katılabilirsin cnm..merhaba..
acaba grupda boş yer var mıydı? :) ciddi bir katılımcı olup kilolarımdan kurtulmak istiyorum...
öqlen dengeszi olmuş ama genel olarak güzel bir menü...aferinn iyi gidiyosun..menümüde yazayım buara bırakmadım yazmayı aferin bana bide tam not alsamm:)))
uyanınca
1bardak su
kahvaltı
2dilim ekmektendomatesli peynirli tost yağsız
2zeytin
2ceviz
çay
ara
1küçük boy elma
öğlen
3kaşık patlıcan yemeği
4kaşık bezelyeli kıymalı yemek(bir iki tane havuç ve patates vardı,dün akşamdan bugüne ayırdım canım çekti)
yarım kase yoğurt
ara
8 badem
akşam
2kaşık yulaf ezmesi,süt ve kuru incir..
mrb benide aranıza alırmısınız?daha yeniyim kullanmayıda bilemiyorum siteyi yani gruba nasıl üye olucm bilmiyorum.boy:1.60 kg 71
hoşgeldin canım üye oldun da kalıcı olurmusun bilem tatlım...
buraya hergün en azından akşamları düzenli girip(ki boştaysan gündüz muhabbet daha gırla gidiyor)bütün gün yediklerini içtiklerini yazarsan (geçmişe bak örnek yazılanları oku )kaptanımız ve diğer kızlar vede ben menülerine yorum yapıp iyi yada kötü ne yaptığını söyleriz sende ona göre kendine yol çizersin hemde muhabbet ederiz...yeni gelenler için topiğin kurallarını arada yapıştırıyorlar okursun canım...kolay gelsin ve muhakkak muhabbetlere katıl olurmu
bnmde muhasebeden ödecim vardı..alış satış kdv hariç kdv dahil vs...neyse yaptım bitti...yarınki yemeqimide yaptım..şimdi uyku zamanı..kendimi yataqa atmak için can atıyorum..
var cnm var...dolu olsakt alıyoruz biz...ama önce kkya giriş parası yatırman gerekiyro..makbuzuda özelime kopyalaman gerekiyor..sonrasında aramzıa katılabilirsin cnm..
öqlen dengeszi olmuş ama genel olarak güzel bir menü...aferinn iyi gidiyosun..
alırız cnm hoşgeldin..sende ikametgah falan çıkar...her ya 50tl de kaptan parası topluyoruz....bilgin olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?