70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırdır bir sıkıntın mı var canım?

Laayyy laaa laa layyyyy laaa laayyyy :119::119::119:
Günaydın canlarrr, cancagızzlarrr, bitaneciklerrrr, çıtırdakklarrr, biricikkk kısçelerrr:124::124:
Nasılsınızz efendiimmmm? İyisinizdirrr inşaallaahhhhhh :130::108:
Renklerimiz gelmişşş smileylerr gelmişşşş herbişeyimiz var bugünn.
Hadi gelin de muhabbet edelimm.
Bu arada ben kahvaltımı edeyim (ekmekli :109:)

Son düzenleme:
günaydin kizlar
canim sizede cok cok gecmis olsun peki kiz kardesini ankarada hangi hastane veya doktura goturdunuz bide iki sene once sik sik atak gecirirmiydi atklari nasildi bilgi verebilirmisin....
canimcim ben bugün ariycam aksam sana bildireyim sIk sIk atak geciriyordun 2 ay arayla yani simdi yok cok sükür birinde nerdeyse dili cok kötü morar misdin bikere banyoda ben hic ikisininde ataklarini görmedim canimcim görsem dayanamam bugün ariyacam ve ne kulandigini ögreneyim avrupadaki ilaclar standard dir herhalde sizde de vardir sanirsam senin oglun kac yasinda bitanem :26:

hep öyle oluyor cocugu uyutayim diye uyuya kaliyorum yaninda önceden kendi yatiyordun simdi karanlikdan korkuyor bi hastalandi öyle kaldi korku gecelambasi acik sürekli ama oda da tek kalamiyor yani onu uyutayim derken bende kendimden geciyorum sanirsam

günaydin fistikkk smiler gelmis oh ne ugrastirdirlar bide bizi

günaydın cnm ohh ne güzelll mutlu mutlu açmışsın bugünnn
ayyyy özledim siziiiiii

nasıl yani ne parası??

kaptan parası cnm..bu gemininde bir kaptanı var birde yardımcısı parayı ikimiz bölüşüyoruz malesef aslında hepsi bnm ama tuqba sonradan yarımcım oldu paylaşmak zorunda kaldım canım bedava hiçbirşey yok burasıda ücretli

canım...bu bnm yeni gelen bazı arkadaşalrıma yaptıqım e...şakası....hoşgeldin tatlım senide aramzıda görmekten mutluluk duyarız

günaydın cnmmmm

günaydın canımmmm

günaydın kısçelerrrrrrrr
sabha bir günaydın diyerek kursa gideyim diyorum mübarek saat uçuyor sanki...9da ders başlıcam ben daha kkdayım ve bitki çayımı içiyorum...özledim şimdiden sabahları burda olmayı...hadi kendinize iyi bakın 1 den sonra görüşürüz

kızlarrrrr bu arada yarın cumaa:92::92::92::92::92: vee bu sabah yine harika bir rakam gördümmmmm ortilerrr hadi bakalım yarın için hodri meydan diyorumm

mrb erginsena ben sitede yeniyim biri bana 50 tl kaptan parası topluyoruz yazmış ne parası anlayamadım.siteyide kullanmayı bilemiyorum daha

cnm salı çok yoğundum dünde doktor işlerim vardı koşuşturdum yarında öğleye kadar yine yokum
Geçmiş olsun canımmmm...

Günaydın kaptanımmm
Vayy hodri meydan hee benim ortiden ses yok bir gündür bakalım bugün gelcek mi
Bende güzel bi rakam gördüm
Umarım yarın daha güzelini görürüm

sao cnm ya inşallah hayırlısı ile biter :)

günaydınnn kızlar

oh ne güzel pozitij enerji gibisi yokkk

Evet canım ya dünün inadına herşeyi farklı renkle yazasım varr
Bu arada güle güleeee işte bakarsın artık
evet fistik okuma moduna gircem simdi

günaydin senacim bendende altin istemisdin daha ödüyemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…