Hıı,ta kendisiyim de,olaylarımız farklı,sizi rahatsız etmek istemiyorum.Çıktım o yüzden abonelikten.Kusura bakmayın,utanıyorum valla,sinirlerinizi bozmak istemiyorum çünkü.Sadece arkadaşlık için katılmak istemiştim ama şansımı zorlamak istemiyorum.Sağolun yine de arkadaşlar.
kızlaaaaaaaaaarr görün beni görüüüüüüüüünnnnnnnnnnn........yaw şunu bi izleyinde ilk başta söylenen şarkı kime ait kim söylüyo şarkının adı neee,nolur biri biliyorum desin yaaaaa,,ben onu istiyorum....
Dinle Sevgili 78. Bölüm izle 12 Ekim 2011, Dinle Sevgili 78. Bölüm izle 12 Ekim 2011 izle, Dinle Sevgili 78. Bölüm izle 12 Ekim 2011 Son Bolum - Diziizle24.Com 24 Saat Kesintisiz Dizi Keyfi
canimcim ben bugün ariycam aksam sana bildireyim sIk sIk atak geciriyordun 2 ay arayla yani simdi yok cok sükür birinde nerdeyse dili cok kötü morar misdin bikere banyoda ben hic ikisininde ataklarini görmedim canimcim görsem dayanamam bugün ariyacam ve ne kulandigini ögreneyim avrupadaki ilaclar standard dir herhalde sizde de vardir sanirsam senin oglun kac yasinda bitanem :26:canim sizede cok cok gecmis olsun peki kiz kardesini ankarada hangi hastane veya doktura goturdunuz bide iki sene once sik sik atak gecirirmiydi atklari nasildi bilgi verebilirmisin....
hep öyle oluyor cocugu uyutayim diye uyuya kaliyorum yaninda önceden kendi yatiyordun simdi karanlikdan korkuyor bi hastalandi öyle kaldi korku gecelambasi acik sürekli ama oda da tek kalamiyor yani onu uyutayim derken bende kendimden geciyorum sanirsamGörüşürüz canımm
Kaptan tek çeşit tutun yanına salata - yoğurt vs yiyin diyo ya ondan dedim cnm bide evet ölçü belirtmemişsinama dediğim gibi bilgili tecrübeli ablalarım dururken bana yorum düşmez ben nacizane fikrimi söyledim alınmadın umarım
Laayyy laaa laa layyyyy laaa laayyyy :119::119::119:
Günaydın canlarrr, cancagızzlarrr, bitaneciklerrrr, çıtırdakklarrr, biricikkk kısçelerrr:124::124:
Nasılsınızz efendiimmmm? İyisinizdirrr inşaallaahhhhhh :130::108:
Renklerimiz gelmişşş smileylerr gelmişşşş herbişeyimiz var bugünn.
Hadi gelin de muhabbet edelimm.
Bu arada ben kahvaltımı edeyim (ekmekli :109:)
günaydin fistikkk smiler gelmis ohne ugrastirdirlar bide bizi
Günaydın canlarrr, cancagızzlarrr, bitaneciklerrrr, çıtırdakklarrr, biricikkk kısçelerrr:124::124:
nasıl yani ne parası??
günaydın cnmmmmLaayyy laaa laa layyyyy laaa laayyyy :119::119::119:
günaydin kizlar
canimcim ben bugün ariycam aksam sana bildireyim sIk sIk atak geciriyordun 2 ay arayla yani simdi yok cok sükür birinde nerdeyse dili cok kötü morar misdin bikere banyoda ben hic ikisininde ataklarini görmedim canimcim görsem dayanamam bugün ariyacam ve ne kulandigini ögreneyim avrupadaki ilaclar standard dir herhalde sizde de vardir sanirsam senin oglun kac yasinda bitanem :26:
hep öyle oluyor cocugu uyutayim diye uyuya kaliyorum yaninda önceden kendi yatiyordun simdi karanlikdan korkuyor bi hastalandi öyle kaldi korku gecelambasi acik sürekli ama oda da tek kalamiyor yani onu uyutayim derken bende kendimden geciyorum sanirsam
günaydın cnm ohh ne güzelll mutlu mutlu açmışsın bugünnn
ayyyy özledim siziiiiii
Günaydın canım
Nerelerdesin sen çok mu yogun çalışıyon hı???
menüm kızlar
kahvaltı
1bardak su
1 yumurta
1 dilim buqday ekmeqi
ızgara sucuk (4 tane)
krem peynir
yaırm salatalık
yarım domates
bitkiçayı..
ara
bikaç fındık
öqleden sonra 2.5
ızgara köfte
akdeniz salatası
çeçil peyniri
akşam
1 bardak süt
1 tabak çeçil payniri..
3 litre su..
(öqlen dışardaydım eve gelip yemek yemem 2.5 oldu.. çok tok olduqum için ara yapamadım..akşamda bişey yiyemicek durumdaydım öqün atlamıyım diye süt ve çeçil peyniri yedim...
Geçmiş olsun canımmmm...cnm salı çok yoğundum dünde doktor işlerim vardı koşuşturdum yarında öğleye kadar yine yokum
günaydın kısçelerrrrrrrr
sabha bir günaydın diyerek kursa gideyim diyorum mübarek saat uçuyor sanki...9da ders başlıcam ben daha kkdayım ve bitki çayımı içiyorum...özledim şimdiden sabahları burda olmayı...hadi kendinize iyi bakın 1 den sonra görüşürüz
kızlarrrrr bu arada yarın cumaa:92::92::92::92::92: vee bu sabah yine harika bir rakam gördümmmmmortilerrr hadi bakalım yarın için hodri meydan diyorumm
Geçmiş olsun canımmmm...
Günaydın kaptanımmm
Vayy hodri meydan hee benim ortiden ses yok bir gündür bakalım bugün gelcek mi
Bende güzel bi rakam gördüm
Umarım yarın daha güzelini görürüm
günaydınnn kızlar
oh ne güzel pozitij enerji gibisi yokkk
evet fistik okuma moduna gircem simdi
Evet canım ya dünün inadına herşeyi farklı renkle yazasım varr
Bu arada güle güleeee işte bakarsın artık
günaydin senacimkaptan parası cnm..bu gemininde bir kaptanı varbirde yardımcısı parayı ikimiz bölüşüyoruz malesef aslında hepsi bnm ama tuqba sonradan yarımcım oldu paylaşmak zorunda kaldım canım bedava hiçbirşey yok burasıda ücretli
canım...bu bnm yeni gelen bazı arkadaşalrıma yaptıqım e...şakası....hoşgeldin tatlımsenide aramzıda görmekten mutluluk duyarız
günaydın cnmmmm
günaydın canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?