70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

biz kadınlar için ne yazık ki hayat böyle. ya genlerimizle savaşıyoruz(çünkü bir çoğumuzun aileden geliyor bu kilo hali) ya da yediklerimizle. bi koyverdim mi gerisi çorap söküğü gibi hızla geliyor işte.

günaydın kızlarrr çok keyifisizim niye bilmiyorym böle bi durgunluk varr bu hafta benden hayır yok ortim affet beni yine gelirim öpüyorum sizi kızlarrr

günaydın canım. dilerim sıkıntın geçer.
bence hiç fena değil

günaydın kızlarrr çok keyifisizim niye bilmiyorym böle bi durgunluk varr bu hafta benden hayır yok ortim affet beni yine gelirim öpüyorum sizi kızlarrr

Ahh ortimm ahh :))
Havalardan olabilir yazı çok seviyorsun ya kış gelince bunalım yapmış olabilirsin
Yarın sabah gelde görüşelim

sağol canım. inşallah döneriz yine burada olmanın verdiği güçle. gerçi 9 kiloyu öyle böyle veriyor insanda o kiloda kalamıyor işte. sorun bu

Ne de olsa verdik diye tekrar gece yemelerine başlıyoruz bence sebep bu
Gece yemek yemek ne kadar zararlı aslında.
İnş. hedef kiloma geleyim bu konuda çok dikkat edicem.
Burası tam bi motivasyon kaynağı burası olmasa ben 80de bırakmıştım diyeti

evet haklısın gerçekten bir gün bunalımla diyeti bozsan bile burada olunca devam etme gücü geliyor insana.

bi keyifsizlikkk anlamadımm neler yedim yazamam bile ama kilo vermişim artıda bekliyodum kendimi

Hoşgeldin canım aranmıza.. umarım hedefine en kısa zamanda ulaşırsın

e ne güzel işte keyiflenmen için bir sebep. hem birsürü kaçamak yaptın hemde 0 zararla atlatmak bir yana birde kazançlı çıktın. süper valla süper.

Orticim formülün ne bakalım
Bana da ver yabancı değiliz şurda

bu metabolizma bana torpil geçiyorrrrrrr gece yeşil çay içiyorum metabolizma hızlnsın diye

kızlar bu sabah bir bütün gevrek yedim yani simit ama akşama kadar ekmek yemek yok dengeleyecim canlarım dengelemeyi öğreniyorum.. ama napayın gevreğim sıcacıktı ve çıtırdı dayanamadım ne de olsa akşama kadar eritecek vaktim çok olcak...

gece iç cnm da metoya haksızlık etme 10 kilo verdin

gece yeşil çay içiyorum cnm

ay bende içeyim bari her akşam canım abuk sabuk şeyler istiyo gece oldumu delirmeye başlıyom kurt adam luyom sanki ama kendimi terbiye etmesini öğrendim yemiyom hiç bişey.. belki bu iştahımı kapatır yeşilçay hemde bugünden itibaren içiyorum bendeeee

Haftaya da bu yöntemi deniyim yeniliğe açığım ben:13:

Ortim demiş valla bol su içcez bide başka çaresi yok.

yeşil çayyyyyyyyyyy

geç kalmış bir günaydınnnnn
tabi 9da uyandım allahım buara bir uyku va ryine dayak yemiş gibi bedenle uyanıyorum kocişim aç gitti yine engüzel beraber kahvaltı yapınca oda aç gitmiyordu ama alarmı kapaıtp uyuyorum kalkar kalkmaz gidiyor...
bide kahvaltının önemini bildiğim haldeokuldada yer ama niye aç gitsin aşkitom
bende 9da arkdaş aradı pazara gittik burda böyle erkenden pazara gidilir önceleri çok tuhaf geliyordu bende alıştım herşeyi tazeyken alıyosun...
saat 10a gelirken döndük..
dolabıma koymalık 2 kilo barbunya daha aldım,mısır aldım haşlayıp ayıklıycam salatalara kullancam kışın...
kırmızı biber közliycem 2 kiloda ondan aldım..
tavuklu salatam için kıvırcık aldım yaaa

günaydın cnmmm senden bekliyorummmmmm bombayıııııııı

Beraber patlatalım yaa etkili olsunnn...

Günaydın Charmcımmm
Kesin 71 i gördüün sen

Bende yeşilçay içiyorum amma nerde bende o metabolizma

yok ama 71 kusuru gordum...
bırden wc den endişeliyim o değiştirebilir işi...

günaydınnnn geliyoruz tatlım yehuuuuuuuuuuuuuuuuu

yaşasıınnn..... daba daba duuu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…