70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın
dünkü menüm

kahvaltı
1bardak çay
2 yumurta
1 dilim çok tahıllı ekmek
4 tane zeytin - peynir
salatalık
domates
ara
1 elma
öqle
ızgara tavuk
çorba
ögle ara
boş
akşam
4 tane ızgara köfte
ayran + 2lt su
bi yerde yanlış var tartı beni mutlu etmiyor

teşekkürler canım daha inan siteyi çözmüş değilim neyse tanışalım ben bir çocuk annesiyim dün daha yeni diğer sitede duyduğum soda yeşilçay limon kürüne başladım yediklerimede inşallah dikkat edicem 1 ay önce 67 kg dım ama 4 kg aldım kızım okula başladı ve sabah 7 den itibaren ayaktayım niye bukadar acıktığımıda çözmüş değilim ama yol yakınken dönmek lazım aranızda bu kürle gerçekten kg veren armı acabaaa:26:

Hoşgeldinn aazzrraa :))
Ben bu topiğin müdavimlerinden Dilek :)
Kaptan hep der ki tek bişey yapmak kilo verdirmez :)
Biz burda sağlıklı besleniyoruz.
Kaptanının yeni gelenler için yazdıklarını kopyalıyım:)

sağol canım bende sağlıklı beslenmek istiyorum tabi dikkat ediyorum da ben sadece merak ettim bilgisi olan varmı gerçekten işe yararmı ??

sağol canım bende sağlıklı beslenmek istiyorum tabi dikkat ediyorum da ben sadece merak ettim bilgisi olan varmı gerçekten işe yararmı ??

Bitki çayları kilo vermek için sadece destekleyici bi ürün tek başına bir işe yaramaz :)
Yani homini gırtlak yiyip sonra da yeşilçay içersek çok bekleriz zayıflamayı

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir
6-Ara öğün tekrar yapılacak
7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

hoşgeldin canım

benimde denemediğim kür kalmadı. kısa süreli başarılar elde ettim ama dönüş hep hüsran oldu. kalıcı başarının yolu sağlıklı diyetten geçiyor ve gerçekten tek başına yapılan hiçbir çaba iyi sonuç vermiyor.

günaydın kızlarr....
iş güç asap bozukluğu derken motivasyonum yerle yeksan oldu.. n
karbonhidrat diyeti yaramadı bana ya.. bu da beni baya bi geriletti..
benim için ne varsa kalori hesabıyla sağlıklı zayıflamakta var kuzum ben bunu anladım..
senacım şehir dışına çıktım sürekli giremedim nete.. kusuruma bakmayın artık..
düzene sokmam lazım spor ve diyet hayatımı ya..

biraz da yoruldum sanırım ya srekli bi zayıflama çabasında olmaktan :44:

ama yılmak yok kurtulmak lazım yüklerden

günaydın canlarım dün çok yoğun bir sitresli bir günün ardından güzel bir güne başladım her ne kadar uykusuz olsamda :2: bugün işallah güzel geçer dünü çok güzel kapattım bence bakalım sizlerde beğenecekmisiniz menümü yazayım bari

sabah: 2 dl ekmek
2 kk peynir
2 yeşil biber
birkaç ince dilim salam
4 zeytin

ara: yarım muz

öğlen: ton balıklı salata 1 dl ekmek

ara: kalan muzun yarısı

akşam: 5çk yaze fasulye 1 dl ekmek 4çk yoğurt
yağsız salata

ara: 1 bardak ayran 3 adet çörekotlu etiform bisküvi :26: tek fazlam bu ama en son aradan sonra geç yattım ara öğünden sonra 3 saat uyumadım o yüzden vicdan azabı çekmiyorum

günaydın kızlarrr çok keyifisizim niye bilmiyorym böle bi durgunluk varr bu hafta benden hayır yok ortim affet beni yine gelirim öpüyorum sizi kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…