günaydın kısçelerrrrrrrr
sabha bir günaydın diyerek kursa gideyim diyorum mübarek saat uçuyor sanki...9da ders başlıcam ben daha kkdayım ve bitki çayımı içiyorum...özledim şimdiden sabahları burda olmayı...hadi kendinize iyi bakın 1 den sonra görüşürüz
kızlarrrrr bu arada yarın cumaa:92::92::92::92::92: vee bu sabah yine harika bir rakam gördümmmmmortilerrr hadi bakalım yarın için hodri meydan diyorumm
Günaydın tostcu abla nasılsın
Evett yaa tartıda güzel bi rakam görünce enerji tavan yapıyor :119::119::119:
Günaydın tostcu abla nasılsın
Evett yaa tartıda güzel bi rakam görünce enerji tavan yapıyor :119::119::119:
teşekkürler canım daha inan siteyi çözmüş değilim neyse tanışalım ben bir çocuk annesiyim dün daha yeni diğer sitede duyduğum soda yeşilçay limon kürüne başladım yediklerimede inşallah dikkat edicem 1 ay önce 67 kg dım ama 4 kg aldım kızım okula başladı ve sabah 7 den itibaren ayaktayım niye bukadar acıktığımıda çözmüş değilim ama yol yakınken dönmek lazım aranızda bu kürle gerçekten kg veren armı acabaaa:26:
Hoşgeldinn aazzrraa :))
Ben bu topiğin müdavimlerinden Dilek :)
Kaptan hep der ki tek bişey yapmak kilo verdirmez :)
Biz burda sağlıklı besleniyoruz.
Kaptanının yeni gelenler için yazdıklarını kopyalıyım:)
iyiyim canım bu arada
şurada albüm yapmaya çalışırken fıtık olmamaya çalışıyorum:44::26:
sağol canım bende sağlıklı beslenmek istiyorum tabi dikkat ediyorum da ben sadece merak ettim bilgisi olan varmı gerçekten işe yararmı ??
teşekkürler canım daha inan siteyi çözmüş değilim neyse tanışalım ben bir çocuk annesiyim dün daha yeni diğer sitede duyduğum soda yeşilçay limon kürüne başladım yediklerimede inşallah dikkat edicem 1 ay önce 67 kg dım ama 4 kg aldım kızım okula başladı ve sabah 7 den itibaren ayaktayım niye bukadar acıktığımıda çözmüş değilim ama yol yakınken dönmek lazım aranızda bu kürle gerçekten kg veren armı acabaaa:26:
Aaa gördüm albümünüüüü
Abla geçen sene neymişsin sen öyle
Acilen geçen seneye dönmen lazım
Aaa gördüm albümünüüüü
Abla geçen sene neymişsin sen öyle
Acilen geçen seneye dönmen lazım
ah ah canım bir öyle bir böyle işte bu gelgitler yedi ömrümü yedi
çok teşekkürler kızlar çizelge nasıl yapılıyor?
Eski resimlerde kaç kilosun ki?
Bide seninde boy uzun
66 kiloyum o resimlerde
şimdi 9 kilo fazlayım
boyum 1.64 canım
sağol canım. inşallah döneriz yine burada olmanın verdiği güçle. gerçi 9 kiloyu öyle böyle veriyor insanda o kiloda kalamıyor işte. sorun bu
İyiymiş valla o halin beğendim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?