ya ben bugun de oglen tavıgımı yiyip akşam kfelks le gunu kapatıcaktım..
ama görümceme gidiyoruz ve hiç yemezsem alınır diye öğlen salata yıyıp aksam da corba ve köfte yada tavuk yemeyı dusunuyorum ekmeksiz..
ınsallah yarına kotu etkısı olmaz yoksa gıcık olurum...
geç kalmış bir günaydınnnnn
tabi 9da uyandım allahım buara bir uyku va ryine dayak yemiş gibi bedenle uyanıyorum kocişim aç gitti yine engüzel beraber kahvaltı yapınca oda aç gitmiyordu ama alarmı kapaıtp uyuyorum kalkar kalkmaz gidiyor...
bide kahvaltının önemini bildiğim haldeokuldada yer ama niye aç gitsin aşkitom
bende 9da arkdaş aradı pazara gittik burda böyle erkenden pazara gidilir önceleri çok tuhaf geliyordu bende alıştım herşeyi tazeyken alıyosun...
saat 10a gelirken döndük..
dolabıma koymalık 2 kilo barbunya daha aldım,mısır aldım haşlayıp ayıklıycam salatalara kullancam kışın...
kırmızı biber közliycem 2 kiloda ondan aldım..
tavuklu salatam için kıvırcık aldım yaaa
yok ama 71 kusuru gordum...
bırden wc den endişeliyim o değiştirebilir işi...
benim menümde tavık ve müsli...
hım evet dikkatli ol çeşit olabilir...ben mümkünse 2 gündür komşu oturması alan yapmıyorum okadar diakkt ediyorum sonra öğleden sonraki ara öğün çok oluyor yani:26:
olmaz yarına etkisi merak etmeee
Gene almışın kışlıkları
Hamarat insan seni
Oo tavık yicen he süpermişşş yanında da ayraannnn :)
vayyyy süper bişi buuuu
ver gazı ver gazııııucacammm
Gene almışın kışlıkları
Hamarat insan seni
Oo tavık yicen he süpermişşş yanında da ayraannnn :)
ya geçen gün daha yeni koyduğum barbunyayı pişridim dolaptan alıp bari yerine koyayım dedim
2kilo zaten 3 poşet anca olur..
sende evlen hayırlısıyla benim kocam gibi suluyemek istesin her akşam yani onu başka salatalr doyurmuyo yemekten saymıyor çokta seçmez sağolsun ama illa çorbada olmasa suluyemek şart bizde
mesela bi akşam çorba,fasulye piyaz yaptım (düşün ne kadar doyurucu salata)yemek varmı dedi
deli oldum haaaao yüzden barbunya,taze fasulye, kuru fasulye,nohut,bezelye artık sırayla dönerim
aha bugün dün ona bulgur pilavı yaptım bzelye bitti,pialvın yanına yemek şart oldu neryapcam:18:
kendim öğeln tavık salata yiyecem akşamda yulaf bitti
Çok süper bişey ama bu canımm
Dikkat edince nasıl gidiyormuş dimii
6yı görüceksin haftaya ben inanıyorummm
Hatta beraber görelim tek bırakmıyım seni
Bakalım yarın ben kaç çıkıcam
Çok süper bişey ama bu canımm
Dikkat edince nasıl gidiyormuş dimii
6yı görüceksin haftaya ben inanıyorummm
Hatta beraber görelim tek bırakmıyım seni
Bakalım yarın ben kaç çıkıcam
ya geçen gün daha yeni koyduğum barbunyayı pişridim dolaptan alıp bari yerine koyayım dedim
2kilo zaten 3 poşet anca olur..
sende evlen hayırlısıyla benim kocam gibi suluyemek istesin her akşam yani onu başka salatalr doyurmuyo yemekten saymıyor çokta seçmez sağolsun ama illa çorbada olmasa suluyemek şart bizde
mesela bi akşam çorba,fasulye piyaz yaptım (düşün ne kadar doyurucu salata)yemek varmı dedi
deli oldum haaaao yüzden barbunya,taze fasulye, kuru fasulye,nohut,bezelye artık sırayla dönerim
aha bugün dün ona bulgur pilavı yaptım bzelye bitti,pialvın yanına yemek şart oldu neryapcam:18:
kendim öğeln tavık salata yiyecem akşamda yulaf bitti
çok büyük patlama seziyorum bunda...
yarın görücez..
bende sabah anmazında uykulu çıktım tartıya ya patlayacak bomba olduğum halde bide üstümde vardı iyi çıktım iyi
söylemeyim yarına değişri falan
evet canım, iş sadece dikkat etmeye bakıyor..
valla herseyıde cok sıkmıyorum gercı bu topikteki çoğu kişi öyle..
yanı evet ekmegı yagı sekerı kısıyoruz ama mesela herseyı ölçeklendirmiyoruz..
özellikle peynir kibrit kutusu fılan takılamam yanı.. hatta bol ve çeşitli peynir yıyorum, çeçil, dil, eski kaşar, yada tulum...
proteinden sakınmıyorum yanı.. tavukta oyle mıktarını cok kısmam... ona ragmen hızlı gıdıyor bence.. bırde o dıyetısyenlerın lıstesındekı gıbı tamamen kucuk ve sınırlı olceklerde herseyı lıght kullanarak yesek kım bılır nolcak.. ama oyle yapamam o ayrı...
sen benı tek bırakma evet, beraber gıdelım 60 lara dogru..
senın cızelgen yenımı suankı kılon kac ? biliyorsun en son 71 de dıyete stop yapmıstım pazartesı 73.5 le basladım aynıyız galıba ?
Hoşgeldin canım aranmıza.. umarım hedefine en kısa zamanda ulaşırsın
günaydıııııın herkezeeebüyük güne 1 gün kaldı ve ben çok heycanlıyım...59u görsem hatta ucundan görsemde bana yeticek bu haftalık
neyse kahvaltımı ettim geldim akşama doğru komple menümü paylaşıcam
Bulgurun yanınndaaa hmmm patatesli tavuk yapabilirsin fırındaa.
Ben çok seviyorum özellikle soslu falan annem sarımsaklı, yogurtlu, salcalı bi sos yapıyor poşette pişiriyor tadı süper oluyor.
Valla şimdiki sevdicek koca olursa ben bol bol mantı bükerim ona
Bayılıyor mantı yemeğe
Hıı hıııı
Bende geliyorum derin derin ağır ama sağlam adımlarla seni de aramızda görücez bu hafta cozutsan da gene iyiydin bence
Suzanla ikinizi de sürüklicem peşimden
Aynen bide listeler bana göre de değil.
Hergün canının ne yemek istediğini sen biliyorsun.
Aynı şeyler sıkıyor insanı. Yemekten kısmıyorum özellikle yoğurttan,ayrandan asla kısmam
Böyle de çok güzel bencee
Cuma günü 73.4 düm canım sabaahhhh 72.3 ü gördümm
ohh canım ınsallah yarına 71 kusur gorursun..
haftaya da 69 goruruz artıkk ınsallaahhhhhh.......
çok büyük patlama seziyorum bunda...
yarın görücez..
bende sabah anmazında uykulu çıktım tartıya ya patlayacak bomba olduğum halde bide üstümde vardı iyi çıktım iyi
söylemeyim yarına değişri falan
günaydıııııın herkezeeebüyük güne 1 gün kaldı ve ben çok heycanlıyım...59u görsem hatta ucundan görsemde bana yeticek bu haftalık
neyse kahvaltımı ettim geldim akşama doğru komple menümü paylaşıcam
Hayy ağzın bal yesinn Charrmmmm
İnşaallah haftaya 69u görürüz.
Yarında 71 kusür bana göz kırpar inşaallaahhh
Askerin gelmesine son 46 gün
Ne kadar verirsem o kadar kârdır.
En son 84 kiloyken görmüştü beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?