70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Azimle gidersen ve sporda yaparsan 68 olabilir.
1 ayda 4 kilo normal olan sonucta :)
Bakalım şu 6 rakamına hasret kaldım. Bi görsem daha da hırslancam eminim
Birbirimizi motive ede ede düşcez başka çaresi yok

bende bayrama 70 olurmuyum acaba?????:26:
kaynımın nişanıda olabilir hemmmm
kız dilek...
bende ilk evlendiğim yıllar eşime çok yapardım ee ankarada gelmişim evde tek başına çevre yok dost yok..
uğraşırıdm öyle...sonradan pes ettim düşün mutfaktaki küçücük havluları bile ütülerdim
sonradan azçok çevrem oldu attım kendimi dışaırya bide açıköğretim bitirdim derken tenbel karı oldum dermişim
ya birazda eşimle geliştikte ondan eşimde bende zayıftık yani ozaman 24 yaşalrındaydık gençtik kanımız hızlıydı mantı kalmıyodu yakıyodu bünyee
ee olduk şimdi ben 30 eşim 31 yaniiiivayy beee beraber yaşlanıyoruz galibaa

Son düzenleme:

Şu an 74 kilomusun hala canım??
Çizelge değiştirmeyi bilmediğini biliyom. Yarın yeni rakamını söylersin değiştiririz
Valla benim sevdiceğin bünyesi yakıyor da bende löp löp et olarak kalıyor
Yazın ailesi olmadıgında hazır mantılardan yapıyordum ona 2 tabak bana 1 tabak
Şimdi sevdicek 24 ben 22
Allah bize de hayırlısıysa beraber yaşlanmayı nasip etsin.
Ne güzel birlikte yaşlanacagın bi kocan var mutlusun daha ne istiyon herkes yaşlanıyor.
Önemli olan yaşadıkların

sanada günaydın kaptancığım sanada günaydındemek öyle haa,parayı bölüşüyoruzdaa noluyo hep %99unu sen alıyon,bana o geri kalanıda vermesen olur yanii

mrb erginsena ben sitede yeniyim biri bana 50 tl kaptan parası topluyoruz yazmış ne parası anlayamadım.siteyide kullanmayı bilemiyorum daha
hoşgeldin canım benim yatırdınmı parayıııı
iyide menünde bi hata yok canım da belki bnye alışmamıştır daha ne biliyim,yada su miktarını 3ltye çıkarbide 3 bardak bitki çayı iç ,,hiç çay görmedim menündeve yoğurtta tüket yağ yakıcı özelliği bulunuyoo onundaa...öğlenleride yiyebilirsin yoğurtu
iyiyim canım bu arada
şurada albüm yapmaya çalışırken fıtık olmamaya çalışıyorum:44::26:

arkasını dönüp dil çıkaran smiley

Bitki çayları kilo vermek için sadece destekleyici bi ürün tek başına bir işe yaramaz :)
Yani homini gırtlak yiyip sonra da yeşilçay içersek çok bekleriz zayıflamayı
aynen canım aynen katılıyorum

Günaydın çıtırlaarrrr.....
Yarına bomba gibi geliyormuyuzzz ??
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttttttttttttt:119::124::119::124::119::124::119::124::119::124::119::124:

Naberr Tuğbaaa
Bu hafta hep kaçaktın eskisi gibi gelmiyosunnn 5lere geçicen yaa havalandın seenn
yok beee noldu bu hafta bana bilmiyorum,pek girmek gelmedi içimden çünkü her girdiğimde batu ilgi istedi oturma dedi,bende onlarımı kırıcam oyun oynadık bol bol,her akşam girdim ama siz yoktunuz bazen geçmişi okudum alıntı yaptım çok çok olunca tabi,alıntılara cvb vercek meşaakat bulamadım kendimde bende okuyup çıktım,bu aralar üşengeçliğim üstümde,canım bişeye sıkılıyo ama neye bilmiyorum of

burdayım canım bende dileğe yazdım işte sebeplerimi,ne biliyim bi döneme girdim can sıkıntım geçmiyoo,,ne biliyim bi tuhaflık var üstümdee,sanırım gelecekteki olucaklar için meraklardayım:44:

Son düzenleme:

Hmm anladım canım dönem dönem insana öyle bir durgunluk geliyor.
Çocuklarınla oynaman ayrıca güzell. :) Bende nete gireceğime çocuklarımla oynamayı tercih ederdim.
Ya 6da kalkıyorum sabah. Ben kalkıyorum hoca ezan okuyor düşün.
Kapkaranlık her yer.. Dolayısıyla akşam erkenden yani 11-12 gibi yatıyorum :)

Azimle gidersen ve sporda yaparsan 68 olabilir.
1 ayda 4 kilo normal olan sonucta :)
Bakalım şu 6 rakamına hasret kaldım. Bi görsem daha da hırslancam eminim
Birbirimizi motive ede ede düşcez başka çaresi yok

evet motive etmenin cok buyuk etkısı var...
spor yapmıyorum valla.. sadece ıyıce 60 a yaklasınca baslamayı dusunuyorum..
valla bende ters tepıyor heralde.. spora baslamıstım 1 ay delı gıbı yapmıstım ama verecegıme 1 kılo fılan almıstım hatta.. benı cok demotıve ettı..
hergun 500-600 kalorı yakıyorum kardio yaparak ama dedıgım gıbı ters oldu o yuzden sımdı ıstemıyorum zayıflayınca sıkılasmak ıcın yapıcam ınsallah..

dilek cok dogru demiş... herkes yaslanıcak hayatın gercegı bu..
önemli olan hayatın nasıl geçti... hatta daha derin sorgularsak.. hayat geçti ama nasıl geçti, ardında bırsey bıraktın mı..
kaç kişiye faydan oldu.. yada bırıne faydan dokundu mu... öbür dunyaya ne hazırladık... bu dunyaya ne bıraktık...
bunları sureklı sorup duruyorum kendıme.. bırde bu sene cenazemız ıkı tane oldu... ardı ardına.. daha cok sorgular oldum..
neyse canınızı sıkmayım sımdı...

Geleceğe dair ne merakın var.. kafanı taktıgın bır durum mu var. yoksa durduk yere gelecegı bu kadar takmaz insan...
olur boyle dönemler canım...

onları sırf net yüzünden ihmal etmeyi istemiyorum,ne biliyim akılları başlarınamı geliyo ne artık bensiz pek oyun oynamıyolar,oturma gel illakiyanımızda dur bize bakta istersen oynama diyolar sankibende ikna olup gidip vakit geçiriyorum nasılda mutlu oluyolar yanlarındayken,ama buraya bişey yazıp çıkıcam diyorum yok anam kabul ettiremiyorum zırda zırbende onlar uyurken kaçıp geliyorum,bazende keyifleri yerinde oluyo evde oynuyolar bende buraya giriyorum,valla nette burdan başka yere girdiğim söylenemezyaw bağlıyo burası okadar çok şey varki,başka arattırmıyoo:126:bütün gün dokunmasalar böyle olurum yanii

ya bide bişey daha,,sizde smileylerin tamamı varmıı bende kafasına ah diyen smileyden sonrası yok:26:

merhabalarr
öyle çok cevap veremiyorum ama okuyorum odaya girip çıktıkça bakıyorum yusuf ağlar berat ders yapmaz kociş akşam şu yo bu yok diye laf eder vallahi gına geldi artık ha ben temizlik robotumuyum dadımıyım neyim:26: kendime hiç vakit ayıramıyorum bi ehliyet istiyorum ona bile karşı çıkyıyor yok bilmem yaşın kaç yok iki çocuk annesisin ya da başka işin yok mu diyor istiyorum ya diyorum ötesi var mı aslında ben genel olarak baktığımda kadının yeri evi diyorum ama kadının maddi özgürlüğü olucak ne böyle ya k...za don alıcak olsak kocadan para istiyoruz yetti canıma haaa zaten kilo veremiyorum kaldım 75'de ne zamandır ama boşladım baya ne bitki çayı ne su içiyorum öfff işte içinizi karartıcam biraz daha konuşursam

Geleceğe dair ne merakın var.. kafanı taktıgın bır durum mu var. yoksa durduk yere gelecegı bu kadar takmaz insan...
olur boyle dönemler canım...

yaa söyledim gerçi burda noldunuda sen yokmuşsundur sanırım,bizim köy vardı bu gümüş madeninin siyanür barajı yıkılmıştıya baraj yapmak için köyü satın alıcaz derken iptal olmuştu öyle böyle aylardır bekliyoruz tam ümidimizi kesmişken,tekrar satış için anlaşılmış istenilen parayı vermeyi kabul etmişlerde onun için çok mutlu olmuştum,ama ne biliyim tekrardan bi prüz çıkarmı diye endişeleniyorum açıkçası,annemler parayı bi ellerine alsalar bi kurtulsak düşünme derdinden sonra değmeyin keyfime siz

Seninle oyun oynamak ayrıca sevindiriyordur bıdıkları..
Smileylerin altında -fazlası- yazıyor oraya tıkla hepsi orda

Hadi ya spor sende ters etki yapıyormuş yapmaman en güzeli o zaman.
Geçen resimlerine baktım ev hali dediğin eşofmanlı resimde belin ne kadar ince
Ben hala kütük gibiiyim
Bende sadece yarım mekik bide bacak hareketlerini yapmayı seviyorum.
Nivea body cdsiyle beraber spor yapmayı veya.
Bu aralar ev dolu oldugundan pek yapamıyorum yatmadan 20 dk önce anca mekik+ bacak hareketi arada bir.

aynı beni anlattın canım yaa vallasinir olmaya başladım bendee,,geçen bende tekrar dediydim ehliyet alıcam diye ,çünkü bizaman önce eşimde vardı yanımda annem bana sen çalış kazan ben alıverem ehliyeti sana demiştide,eşimde demesinmi sen ehliyet alıcana araba alıver kızınada önce diyince annem bi kızmıştı,ehliyet olmadan ne alıcam araba,dedi ben şimdi araba alsam sen kullanırsın hayatta olmaz,ben alırsam kızımın üstüne yaparım arabayı dedi ve bana dönüp bu adamı bindirmiyceksin ama arabaya demesinmi,ama cidden kızmıştı ogünbenimkide bi manyakanneme öyle şey denirmi,ehliyet sen almıyon madem annem alıcak sanane arabayıda sen al
neyse işte dün tekrar dedim annem alcakya ben istiyortum ehliyet diye,bana sen napıcan ehliyeti araba kullandırmam ki sana tek başına diyo kıskanç nolcak
arkasını dönüp dil çıkaran smiley

Selammm
Çocuklu hele de 2 çocuklu olmak zor ya..
Etrafımı gözlemlemeyi severim ben bakıyorum da kadın herşeyi düşünüyor.
Ev işi, temizlik, yemek, alışveriş, iki aile, çocuklar, bir koca sürekli herşeye yetişmek zorunda.
Zor valla Allah sabır versin.
Ehliyet için erkekler hep bir bahane bulur :)
Sana 2 çocuğun var demiş eşin bende başvuracagım zaman babam ne gerek var falan demişti.
İnat ettim gittim yazıldım benim kursa bile gelmedi aşağıda bekledi o kadar isteksizdi yani
Neyse öyle böyle aldım ama dediğim gibi erkekler için kadınların araba kullanması gereksiz kafaları böyle çalışıyor
Yarından itibaren su ve bitki çayı içimine başla bence bu böyle gitmez.
Boşuna zaman kaybetme

herkese merhabalar:92:

gecmısı okumadan yazmıyım dedım, ne guzel hbrler var boyle gecmıste, ben demıstım bomba gıbı gelıyo herkes diye yarın yıkılcak topık ha valla boyle sızı ızlemekte cok eglencelı tabı siz benım gıbı genclerı de pıstlerde gormek ıstersınız ama takıpcınızım merak etmeyın

hani dün aksam cıkmadan mıdem bulanıyo demıstım ya, sonra mahvettı benı, dun oğlen ofıste dolapta yesıl elma vardı, meyve yemıyorum dıye almıstım, bı tane kalmıs onu yıyeyım dedım, ama soguktu bıraz ısınsın dıye masama bıraktım sonra da dayanamayıp soguk soguk yedım:26: vee o elma mahvettı benı ya Allahım hala etkısındeymm:26:

dun bı de yagmurluydu hava ayagımda babet vardı ayaklarım ıslandı, baya üşüdüm, soguk soguk yıyıncede mıdeyı de usuttum, mıdem sancılandı uzıerne bagırsaklarım bozuldu, fena bı aksam gecırdım, nöbet yaptı, bı üşüdüm bi sıcak bastı fılan:26: tuvalete zor yetıstım valla kardesım nanelı corba yaptı, ıkı tabak ondan ıctım dun akşam sonrada hep yattım :26: en son saat sabaha karsı 4 bckta tuvalete kalktım sancıyla kendımden korktum valla:26:

kocama hak verıyorum valla, benım hanım çürük çıktı dıyıp duruyo haklı vallaaaa :26: artık bu evde hastalık ıstemıyorum dıo, oof of ben de ıstemıyorum da nası bı bunyem var anlamadım ben de:26:

Son düzenleme:

saol canım böyle beni anlayan kişilerin olması ne güzel ahh dilekciğim ahhh valla benden sana tavsiye ne yapıyosan anca baba evinde yapabiliyorsun sonra evlenince işler değişiyo hele de çocuk olup hayat zorlaşmaya başlayınca ne olmuş yani dimi alsam geçen ay araba aldık beraber ben beğendim otomatik vites bu senin dedi daha bi kere kulandırdı onda da bir sürü fırça yedim sanki anamın karnından şöför doğdum

bende bazen babama diim o alsın diyorum söyle alsın diyo hiç gururu yok bence ne ayıp yaaa yani ne kadar istediğimi anlammıyo bişeyler başarmak istiyorum takdir edilmek istiyorum benimkide beni mi kıskanıyo acep de belli etmiyo

geçmiş olsun canım demek ki hassassın anam ben karda yatsam bişi olmuyo bana

Aynı annem gibi konuştun o da diyo ne yaparsan şimdi yaptın.
Koca evinde hiçbişi yapamazsın
Bende araba istiyorum ama kısmet seneye Allah kısmet ederse alıcam.
Araba almadan evlenmem dedim
Babam ne gerek var evlencen iki gün sonra gerek olmıcak diyo tipik erkek işte
Sevdicekte ben varken kullanamazsın diyo iyi bi yere giderken sen kendi arabanla ben kendi arabamla giderim dedim en son
Aman usta şoförler ne hatalar yapıyor bunlar tutturmuş bi kadınız diye boşverrr.
Hırsın varsa istiyorsaan sonuna kadar diret derim ben

Ger-düşüümmmm geçmiş olsunnn :26:
Ya annen seni çok mu titiz yetiştirdi. Pammbıklarraa mı sarıp sarmaladı büyüttüü hıı??
Benim çevremde nazlı büyüyen insanlar genelde çok çabuk hasta oluyorlar.
Veya prematüre doğanlar..
Geçmiş olsun tekrarr. Kış geliyo kendini çok koruycan artıkın.
Üzüldüm valla gene hasta olmana

rüzgargülü hoşgeldin bende tam gidiyodum

kızlar eşim geldii hastaneye gitmişti sabah şimdi geldi 15te işe gitcek ozaman gelebilirim ,,hadin görüşürük byeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…