- 13 Ağustos 2011
- 418
- 19
- 48
- 40
Aynı annem gibi konuştun o da diyo ne yaparsan şimdi yaptın.
Koca evinde hiçbişi yapamazsın
Bende araba istiyorum ama kısmet seneye Allah kısmet ederse alıcam.
Araba almadan evlenmem dedim
Babam ne gerek var evlencen iki gün sonra gerek olmıcak diyo tipik erkek işte
Sevdicekte ben varken kullanamazsın diyo iyi bi yere giderken sen kendi arabanla ben kendi arabamla giderim dedim en son
Aman usta şoförler ne hatalar yapıyor bunlar tutturmuş bi kadınız diye boşverrr.
Hırsın varsa istiyorsaan sonuna kadar diret derim ben
yaa söyledim gerçi burda noldunuda sen yokmuşsundur sanırım,bizim köy vardı bu gümüş madeninin siyanür barajı yıkılmıştıya baraj yapmak için köyü satın alıcaz derken iptal olmuştu öyle böyle aylardır bekliyoruz tam ümidimizi kesmişken,tekrar satış için anlaşılmış istenilen parayı vermeyi kabul etmişlerde onun için çok mutlu olmuştum,ama ne biliyim tekrardan bi prüz çıkarmı diye endişeleniyorum açıkçası,annemler parayı bi ellerine alsalar bi kurtulsak düşünme derdinden sonra değmeyin keyfime siz
Seninle oyun oynamak ayrıca sevindiriyordur bıdıkları..
Smileylerin altında -fazlası- yazıyor oraya tıkla hepsi orda
Hadi ya spor sende ters etki yapıyormuş yapmaman en güzeli o zaman.
Geçen resimlerine baktım ev hali dediğin eşofmanlı resimde belin ne kadar ince
Ben hala kütük gibiiyim
Bende sadece yarım mekik bide bacak hareketlerini yapmayı seviyorum.
Nivea body cdsiyle beraber spor yapmayı veya.
Bu aralar ev dolu oldugundan pek yapamıyorum yatmadan 20 dk önce anca mekik+ bacak hareketi arada bir.
herkese merhabalar:92:
gecmısı okumadan yazmıyım dedım, ne guzel hbrler var boyle gecmıste, ben demıstım bomba gıbı gelıyo herkes diye yarın yıkılcak topık havalla boyle sızı ızlemekte cok eglencelı tabı siz benım gıbı genclerı de pıstlerde gormek ıstersınız ama takıpcınızım merak etmeyın
hani dün aksam cıkmadan mıdem bulanıyo demıstım ya, sonra mahvettı benı, dun oğlen ofıste dolapta yesıl elma vardı, meyve yemıyorum dıye almıstım, bı tane kalmıs onu yıyeyım dedım, ama soguktu bıraz ısınsın dıye masama bıraktım sonra da dayanamayıp soguk soguk yedım:26: vee o elma mahvettı benı yaAllahım hala etkısındeymm:26:
dun bı de yagmurluydu hava ayagımda babet vardı ayaklarım ıslandı, baya üşüdüm, soguk soguk yıyıncede mıdeyı de usuttum, mıdem sancılandı uzıerne bagırsaklarım bozuldu, fena bı aksam gecırdım, nöbet yaptı, bı üşüdüm bi sıcak bastı fılan:26: tuvalete zor yetıstım vallakardesım nanelı corba yaptı, ıkı tabak ondan ıctım dun akşam sonrada hep yattım :26: en son saat sabaha karsı 4 bckta tuvalete kalktım sancıyla kendımden korktum valla:26:
kocama hak verıyorum valla, benım hanım çürük çıktı dıyıp duruyo haklı vallaaaa :26: artık bu evde hastalık ıstemıyorum dıo, oof of ben de ıstemıyorum da nası bı bunyem var anlamadım ben de:26:
geçmiş olsun canım.herkese merhabalar:92:
gecmısı okumadan yazmıyım dedım, ne guzel hbrler var boyle gecmıste, ben demıstım bomba gıbı gelıyo herkes diye yarın yıkılcak topık havalla boyle sızı ızlemekte cok eglencelı tabı siz benım gıbı genclerı de pıstlerde gormek ıstersınız ama takıpcınızım merak etmeyın
hani dün aksam cıkmadan mıdem bulanıyo demıstım ya, sonra mahvettı benı, dun oğlen ofıste dolapta yesıl elma vardı, meyve yemıyorum dıye almıstım, bı tane kalmıs onu yıyeyım dedım, ama soguktu bıraz ısınsın dıye masama bıraktım sonra da dayanamayıp soguk soguk yedım:26: vee o elma mahvettı benı yaAllahım hala etkısındeymm:26:
dun bı de yagmurluydu hava ayagımda babet vardı ayaklarım ıslandı, baya üşüdüm, soguk soguk yıyıncede mıdeyı de usuttum, mıdem sancılandı uzıerne bagırsaklarım bozuldu, fena bı aksam gecırdım, nöbet yaptı, bı üşüdüm bi sıcak bastı fılan:26: tuvalete zor yetıstım vallakardesım nanelı corba yaptı, ıkı tabak ondan ıctım dun akşam sonrada hep yattım :26: en son saat sabaha karsı 4 bckta tuvalete kalktım sancıyla kendımden korktum valla:26:
kocama hak verıyorum valla, benım hanım çürük çıktı dıyıp duruyo haklı vallaaaa :26: artık bu evde hastalık ıstemıyorum dıo, oof of ben de ıstemıyorum da nası bı bunyem var anlamadım ben de:26:
belım ıncelmıstı baya evet 73,5 e cıkınca en son bırden yıne kalınlastı bılıyormusun..
sımdı tekrar bu sabah baktım aynada hemen farkedıyor ya.. ıncelmeye baslamıs yıne..
senın boy kactı bu arada sormusmuydum daha once ?
Bulgurun yanınndaaa hmmm patatesli tavuk yapabilirsin fırındaa.
Ben çok seviyorum özellikle soslu falan annem sarımsaklı, yogurtlu, salcalı bi sos yapıyor poşette pişiriyor tadı süper oluyor.
Valla şimdiki sevdicek koca olursa ben bol bol mantı bükerim ona
Bayılıyor mantı yemeğe
Hıı hıııı
Bende geliyorum derin derin ağır ama sağlam adımlarla seni de aramızda görücez bu hafta cozutsan da gene iyiydin bence
Suzanla ikinizi de sürüklicem peşimden
Aynen bide listeler bana göre de değil.
Hergün canının ne yemek istediğini sen biliyorsun.
Aynı şeyler sıkıyor insanı. Yemekten kısmıyorum özellikle yoğurttan,ayrandan asla kısmam
Böyle de çok güzel bencee
Cuma günü 73.4 düm canım sabaahhhh 72.3 ü gördümm
ortim ne sIkiyon canini amanen yazayim derken benim telefon bölümü kapandimerhabalarr
öyle çok cevap veremiyorum ama okuyorum odaya girip çıktıkça bakıyorum yusuf ağlar berat ders yapmaz kociş akşam şu yo bu yok diye laf eder vallahi gına geldi artık haben temizlik robotumuyum dadımıyım neyim:26: kendime hiç vakit ayıramıyorum bi ehliyet istiyorum ona bile karşı çıkyıyor yok bilmem yaşın kaç yok iki çocuk annesisin ya da başka işin yok mu diyor istiyorum ya diyorum ötesi var mı aslında ben genel olarak baktığımda kadının yeri evi diyorum ama kadının maddi özgürlüğü olucak ne böyle ya k...za don alıcak olsak kocadan para istiyoruz yetti canıma haaa zaten kilo veremiyorum kaldım 75'de ne zamandır ama boşladım baya ne bitki çayı ne su içiyorum öfff işte içinizi karartıcam biraz daha konuşursam
aynı beni anlattın canım yaa valla sinir olmaya başladım bendee,,geçen bende tekrar dediydim ehliyet alıcam diye ,çünkü bizaman önce eşimde vardı yanımda annem bana sen çalış kazan ben alıverem ehliyeti sana demiştide,eşimde demesinmi sen ehliyet alıcana araba alıver kızınada önce diyince annem bi kızmıştı,ehliyet olmadan ne alıcam araba,dedi ben şimdi araba alsam sen kullanırsın hayatta olmaz,ben alırsam kızımın üstüne yaparım arabayı dedi ve bana dönüp bu adamı bindirmiyceksin ama arabaya demesinmi,ama cidden kızmıştı ogün benimkide bi manyak anneme öyle şey denirmi,ehliyet sen almıyon madem annem alıcak sanane arabayıda sen al
neyse işte dün tekrar dedim annem alcakya ben istiyortum ehliyet diye,bana sen napıcan ehliyeti araba kullandırmam ki sana tek başına diyo kıskanç nolcak arkasını dönüp dil çıkaran smiley
gecmis olsun canimherkese merhabalar:92:
söyle tut beni götür beni gittigin yere
Hadi ya ne güzeell. Benim her yerim altı başını azcık gitseler keşke
1.58 boyum canım ben bodurum
hım ondan farkedıyor.. ıdeal kılon kac.. benım 58-60 ı gecmemem gerekıyor..
kızlar selammmm
öğlen 1 simir 2 çatal peynir yedim noldu bana böyle yaa canım hep karbonhidrat çekiyor protein istemiyorr of ya of yarın da cuma napcam ben şimdi.
Bu hafta seni de bekliyorum baakkk geçen hafta çok saldın sankimm yarın belli olcek gerçi
hic sorma fistik cuma ve haftasonu fazlasiyla kacirmisdim 75.9 gördümpazartesi ama hemen toparladim kendimi ve bugün 74.2 dim yani ben geri aldiklarimi verdim diye seviniyorum belki bi ihtimal 73 ü görebilirim cuma ya yani yarina ortime güveniyorum o beni bu hafta idare eder umarim sanirsam öyledir :18:
Eki Görüntüle 272641 Eki Görüntüle 272642 Eki Görüntüle 272643
işte şimdiki halim bu
sağdaki 56-58 filan böyle olmak istiyorum offf offf
ne kadar tombik olmuşum
Eki Görüntüle 272641 Eki Görüntüle 272642 Eki Görüntüle 272643
işte şimdiki halim bu
sağdaki 56-58 filan böyle olmak istiyorum offf offf
ne kadar tombik olmuşum
56 kiloda ki halin ne kadar güzel.
İnşaallah istediğin kiloya saglıklı bir şekilde düşersin..
Azmedersen olur zaten olmayacak şey yok kii millet kaç kilolar veriyor..
ya genclik :97: ama ortim okadar da yok canim :44:benim gibi biraz göbeklisin okadarkilo verdikmi gidecek fazlaliklarimiz hadi gaz verelim artik
ah canım ya üzgünüm gram yok eksilmiyoooobende sana güveniyodum artık haftaya haftaya bişi denicem bakalım ne olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?