70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen öyle yapmayı planlıyorum gelişmeleri size yazıcamm

kızlar selammmm
öğlen 1 simir 2 çatal peynir yedim noldu bana böyle yaa canım hep karbonhidrat çekiyor protein istemiyorr of ya of yarın da cuma napcam ben şimdi.

anladım canım bende baska bır sorun sandım..
hayırlısı olsun...

belım ıncelmıstı baya evet 73,5 e cıkınca en son bırden yıne kalınlastı bılıyormusun..
sımdı tekrar bu sabah baktım aynada hemen farkedıyor ya.. ıncelmeye baslamıs yıne..
senın boy kactı bu arada sormusmuydum daha once ?

geçmiş olsun canım..
valla evet erkekler hastalanan kadına katlanamıyorlar cok azdır yanı laf etmeyen..
ben evlendım evlenelı masallah dıyım kendı kendıme nazar etmeyım de bır kere yattıgımı bılmem hastayım dıye..
bi midem rahatsızdır benım ara ara o depreşir onda da yarım saat 1 saat uzanır ısıtırım sırtımı karnımı ılac alırım fılan oyle. grip filan olduğumda da ayakta gecırırım hep...
yanı hasta yatıpta bır kere kocamın bana baktıgını bılmem.. bırtek Allah var lohusalık zamanı yenı dogum yaptıgımda 1 hafta elımı bırseye elletmemıstı ama ondada yatmıyordum tavuk gıbı gezıyordum sadece ıslerı yemeklerı o yapmıstı... :)

yenı evlendıgımızde daha 1 ay olmamıstı adet sancım tutmustu , bekarken oyle sancı cektıgımde ustumu orterdım annem ayagıma utu ısıtır tutardı bende esımden ıstedım bır kerede hemen sıkılıverdı ıh mıh etmeye basladı.. o zaman anladım valla erkek hastaya gelemıyor.. bır daha da olmadı Allahtan evlenınce adet sancısı gecenlerden oldum bende...
amma yazdım he

sen vitamin filan kullanıyormusun.. gercı boyle seyler yapısal oluyor yanı doğuştan gelen bir yapı meselesı... yınede bunyenı kuvvetlendırmek ıcın takvıye kullanabılırsın...

geçmiş olsun canım.

Hadi ya ne güzeell. Benim her yerim altı başını azcık gitseler keşke
1.58 boyum canım ben bodurum

söyle tut beni götür beni gittigin yere

ortim ne sIkiyon canini amanen yazayim derken benim telefon bölümü kapandi

gecmis olsun canim

Şimdi salatamı yıyorum.. kızlar göbek, rende havuç ve mısır, limon, cok az yag ve tuz cok guzel oluyor denemeyenınız varsa...

Son düzenleme:
Ben 2 ogun yiyorum gunde aralarda da 1 tane elma iste bol bol da su sabah 2 dilim ekmek 1 dilim peynir 2 zeytin ve sekersiz cay ictim doyuyorum hemen ve spor yapicam birazdan aslinda isteseymisim coktan verirmisim bu kilolari ben yaa Allah dayanma gucu versin bizlere gozumuzun gordugu abur cuburlardan esirgesin Aksam da ne yersem artik haslanmis patates yerim heralde

ortim günydın yakaladım sni sonnda
bnde bu hfta kötü gecirdim cnku tatilimz vardı
gcn cumaya göre 200 gr artıdayım ama o sislik biliorm 1 hfta içinde hastalanmam lazım gecikti cnku. bgn cok dikkat edicem sisligi atarım biliorm

kızlar selammmm
öğlen 1 simir 2 çatal peynir yedim noldu bana böyle yaa canım hep karbonhidrat çekiyor protein istemiyorr of ya of yarın da cuma napcam ben şimdi.

Bu hafta seni de bekliyorum baakkk geçen hafta çok saldın sankimm yarın belli olcek gerçi

hic sorma fistik cuma ve haftasonu fazlasiyla kacirmisdim 75.9 gördüm pazartesi ama hemen toparladim kendimi ve bugün 74.2 dim yani ben geri aldiklarimi verdim diye seviniyorum belki bi ihtimal 73 ü görebilirim cuma ya yani yarina ortime güveniyorum o beni bu hafta idare eder umarim sanirsam öyledir :18:

ah canım ya üzgünüm gram yok eksilmiyoooobende sana güveniyodum artık haftaya haftaya bişi denicem bakalım ne olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…