70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ortimm inşallah seni mahçup etmem

mrb erginsena ben sitede yeniyim biri bana 50 tl kaptan parası topluyoruz yazmış ne parası anlayamadım.siteyide kullanmayı bilemiyorum daha

Canım kaptan sana şaka yapmış

Çok canını sıkmışlar senin canım yaa :26: Allah sabır versin ehliyet konusunda da arabanız varsa kesinlikle al ne zaman lazım olacağı hiç belli olmaz çoluğun çocuğun var

Annen haklıymış ama belki kıskandığından değilde korktuğundan tek başına araba kullandırmam demiştir eşin :26: bi ihtimal yani

Çok geçmiş olsun canım Benim eşimde yenisine bakmak lazım diyo benim için hastalık = NaF ama öğrendim kansızlıktan dolayı

bağışıklık sistemim zayıflamış benim ondan hasta oluyomuşum sürekli :2: sen en son ne zaman tahlil yaptırmıştın :26:

Eki Görüntüle 272641 Eki Görüntüle 272642 Eki Görüntüle 272643
işte şimdiki halim bu
sağdaki 56-58 filan böyle olmak istiyorum offf offf
ne kadar tombik olmuşum

Başörtülü halin mi 56-58 canım çok güzel çıkmışsın orda

Selam kızlarrrr kendimi gizledim geçmişi okuyup öyle geleyim diye gideyim online olayım

Tahminen 4 saat patronum yanımdaydı sorunlu bir fatura vardı teşvikli bitti çok şükür kamyonuda yolladık şimdi rahatım

Tabi patron varken ne doğru düzgün ara yapabildim ne su,çay içebildim

Menümü toparlayıp paylaşayım hemencük

Bu arada çoğunluk güzel rakamlar görmüş tartıda demek ki yarın yıkılacak topik

evet canım orda 56-58 im 2 sene önce öyledim
ehliyet konusunda direnecem araba aldı güya bana otomatik vites sende kullanırsın diyo ama nerdeee
ama alıcam ne olursa olsun hırs yaptım

12.10.2011
Sabah

2 dilim tam tahıllı ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
domates,salatalık bir tane kırmızı biber ( közlenmiş )
doğadan kayısılı form ( bidaha akşam içicem ortim öyle dedi )

Ara

1 mandalina

Öğle
Haşlanmış brokoli
yoğurt
1 domatesten üstüne sos (yağsız)

Ara
Kuru üzüm & limonlu yeşil çay

Akşam
Bir kase mercimek çorbası

Gün içinde 2,5 - 3 litre su

hoşgeldin orti

ben eksideyim ama 100-200 gram. yani gidiş kötü bende bugün başka birşey yemeyeceğim. KŞm 1 bardak süt ve biraz müsli o kadar. belki yarına fark eder. dayanalım canım sıkalım dişimizi:)))

51 mişş
Lakin hiiç bi zaman 51 olamayacagım için
Ben sıska sevmiyorum. Asıl hedefim 56-57 canım :)

ooh.. benımde bazı sitelerde 56 fılan gosterıyor.. ama ınsan en ıyı kendı bılır.. ben 58-60 arası gecmezsem süper demektir...
bir kere 55 olmustum da hakkaten ne kıc ne bas kalmıstı afedersın cocuk gıbı kalmıstım esımde dıyordu kılo al bıraz dıye..

önceden kıloyu koruma yetenegım yoktu bır aldımı 5-10 bırden gıdıyordu.. sekıl a da goruldugu gıbı 81 ı vurmustum..
artık 1-2 kılo aldıgımda hemen 2-3 gun dıkkat edınce eskı halıne donuyorum.. onu öğrendım dengelemeyı. evet hayatım boyunca dıyet yapamam ama 1 hafta ayarı kacırdıysam dıger hafta dengelerım yanı aldıgım verdıgım 1-2 kıloyla sınırlı kalır dıye dusunuyorum o yuzden 60 a gelırsem harıka olucak koruyabılecegım umarım artık...

Eki Görüntüle 272641 Eki Görüntüle 272642 Eki Görüntüle 272643
işte şimdiki halim bu
sağdaki 56-58 filan böyle olmak istiyorum offf offf
ne kadar tombik olmuşum

canım ne kadar guzelsın masallah.. 56 kıloluk halınde cok zarıf... sen o resımlerıne bak dur sureklı azım olsun... bence bır an once o halıne don... harıka gorunuyorsun...

neyse kızlar ben kacayım... trafiğe kalmadan oğlanı okuldan alıp görümceme gecıcemm.. haydın yarına görürüşüüüükkkk....

neyse kızlar ben kacayım... trafiğe kalmadan oğlanı okuldan alıp görümceme gecıcemm.. haydın yarına görürüşüüüükkkk....

iltifatın için teşekkür ederim canım o senin güzelliğin
o resimlere bakıp bakıp iç geçiriyorum ancak
yarın görüşürüz

sende mi İzmirlisin gevrek dedin de. Ben İzmirliyimde İstanbul'a ilk geldiğimde bende hep gevrek derdim kimse bişey anlamazdı. hey gidi günler hey şimdi izmirceyi unuttuk

sende mi İzmirlisin gevrek dedin de. Ben İzmirliyimde İstanbul'a ilk geldiğimde bende hep gevrek derdim kimse bişey anlamazdı. hey gidi günler hey şimdi izmirceyi unuttuk

İzmirce

simit = gevrek
çekirdek = çiğdem
domates = domat
çamaşır suyu = klorak
yumuşatıcı (ne marka olursa olsun)= vernel

Örnek cümle ; Evde vernel bitmiş ( Ama yumoş kullanılıyodur )

Güzel İzmirim

:

asfalya= sigorta
örnek cümle: asfalyalarımı attırma şimdi benim

canım İzmirim gerçekten

Bugün felaket bi gün geçiriyorum. İşyerindeki sorunlar bardağı taşırdı taşırıyor. delirmek üzereyim patonumun kendini bilemez konuşmalarına dayancak sabrım kalmadı artık.

bugün bana birşey söyledi olayı anlatayım haklı yada haksız olduğumu siz söyleyin kızlar midem ağrıyor sabahtan beri. bana birşey söylesi ödeme yapılacak bir firmayla ilgili ben yalnış anladım bir konuyu tekrar sordum hata yapmamak için bana sen beni kıçındanmı anlıyorsun dedi ? normalde küfürbaz bir insan yanımda çok rahat küfür eder ben rahatsız olurum herzaman ama iç dikkat etmez bu son bana yaptığı haraket canımı çok sıktı

konuşmaya gittim benimle küfürlü konuşmanızdan rahatsız oluyorum dedim sizden rica ediyorum benim yanımda küfürlü konuşmayın bana küfürlü konuşmaya hakkınız yok zaten dedim bana ne dese beğenirsiniz bana gelip bunu söylemen çok yalnış gözümdeki değerini düşürme dedi bende siz nasıl yalnış olan birşeyde uyarıyorsanız bana kişisel bir yalnışınızı uyarmak benim en doğal hakkım dedim patron olmanız size her hakkı tanımıyor. birbirimize saygılı olmak durumundayız dedim. bununla değerin düşmesinin ne alakası var ben rahatsızlığımı dile getiriyorum düzeltip dzeltmemek size kalmış bu sizin kendinizede olan saygınızla alakalı dedim. ama kendisine saygısı yok böyle birşeyden sonra bile bu şekilde tepki vermesi ne kadar cahil bi yaratık olduğunu gösteriyor zaten. yahammül edilecek yeri kalmadı işimin iş arıyorum artık bulduğum anda basıp gidecem. umarım en kısa zamanda iş bulabilirm zaten her sabah ayaklarım geri geri gidiyor işe

>Allah sabır versin canım ne terbiyesiz adammış ve sana asla öyle bir kelime konuşamaz nefret ederim ben küfürden sana tavsiyem çalışma zorunluluğun yoksa hiç durma ağzı bozuk olanın terbiyeside bozuk tur mazallah kendine dikkat et

terbiyesizlik etmiş gerçekten
insanları işinden soğutan zaten yaptığı iş değil çalışma arkadaşları oluyor
inşallah canım daha iyi bir ortamda iş bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…