- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
günaydın kısçelerrrrrrrr
sabha bir günaydın diyerek kursa gideyim diyorum mübarek saat uçuyor sanki...9da ders başlıcam ben daha kkdayım ve bitki çayımı içiyorum...özledim şimdiden sabahları burda olmayı...hadi kendinize iyi bakın 1 den sonra görüşürüz
kızlarrrrr bu arada yarın cumaa:92::92::92::92::92: vee bu sabah yine harika bir rakam gördümmmmmortilerrr hadi bakalım yarın için hodri meydan diyorumm
Ortimm inşallah seni mahçup etmem
mrb erginsena ben sitede yeniyim biri bana 50 tl kaptan parası topluyoruz yazmış ne parası anlayamadım.siteyide kullanmayı bilemiyorum daha
Canım kaptan sana şaka yapmış
merhabalarr
öyle çok cevap veremiyorum ama okuyorum odaya girip çıktıkça bakıyorum yusuf ağlar berat ders yapmaz kociş akşam şu yo bu yok diye laf eder vallahi gına geldi artık haben temizlik robotumuyum dadımıyım neyim:26: kendime hiç vakit ayıramıyorum bi ehliyet istiyorum ona bile karşı çıkyıyor yok bilmem yaşın kaç yok iki çocuk annesisin ya da başka işin yok mu diyor istiyorum ya diyorum ötesi var mı aslında ben genel olarak baktığımda kadının yeri evi diyorum ama kadının maddi özgürlüğü olucak ne böyle ya k...za don alıcak olsak kocadan para istiyoruz yetti canıma haaa zaten kilo veremiyorum kaldım 75'de ne zamandır ama boşladım baya ne bitki çayı ne su içiyorum öfff işte içinizi karartıcam biraz daha konuşursam
Çok canını sıkmışlar senin canım yaa :26: Allah sabır versin
aynı beni anlattın canım yaa valla sinir olmaya başladım bendee,,geçen bende tekrar dediydim ehliyet alıcam diye ,çünkü bizaman önce eşimde vardı yanımda annem bana sen çalış kazan ben alıverem ehliyeti sana demiştide,eşimde demesinmi sen ehliyet alıcana araba alıver kızınada önce diyince annem bi kızmıştı,ehliyet olmadan ne alıcam araba,dedi ben şimdi araba alsam sen kullanırsın hayatta olmaz,ben alırsam kızımın üstüne yaparım arabayı dedi ve bana dönüp bu adamı bindirmiyceksin ama arabaya demesinmi,ama cidden kızmıştı ogün benimkide bi manyak anneme öyle şey denirmi,ehliyet sen almıyon madem annem alıcak sanane arabayıda sen al
neyse işte dün tekrar dedim annem alcakya ben istiyortum ehliyet diye,bana sen napıcan ehliyeti araba kullandırmam ki sana tek başına diyo kıskanç nolcak arkasını dönüp dil çıkaran smiley
Annen haklıymış ama
herkese merhabalar:92:
gecmısı okumadan yazmıyım dedım, ne guzel hbrler var boyle gecmıste, ben demıstım bomba gıbı gelıyo herkes diye yarın yıkılcak topık havalla boyle sızı ızlemekte cok eglencelı tabı siz benım gıbı genclerı de pıstlerde gormek ıstersınız ama takıpcınızım merak etmeyın
hani dün aksam cıkmadan mıdem bulanıyo demıstım ya, sonra mahvettı benı, dun oğlen ofıste dolapta yesıl elma vardı, meyve yemıyorum dıye almıstım, bı tane kalmıs onu yıyeyım dedım, ama soguktu bıraz ısınsın dıye masama bıraktım sonra da dayanamayıp soguk soguk yedım:26: vee o elma mahvettı benı yaAllahım hala etkısındeymm:26:
dun bı de yagmurluydu hava ayagımda babet vardı ayaklarım ıslandı, baya üşüdüm, soguk soguk yıyıncede mıdeyı de usuttum, mıdem sancılandı uzıerne bagırsaklarım bozuldu, fena bı aksam gecırdım, nöbet yaptı, bı üşüdüm bi sıcak bastı fılan:26: tuvalete zor yetıstım vallakardesım nanelı corba yaptı, ıkı tabak ondan ıctım dun akşam sonrada hep yattım :26: en son saat sabaha karsı 4 bckta tuvalete kalktım sancıyla kendımden korktum valla:26:
kocama hak verıyorum valla, benım hanım çürük çıktı dıyıp duruyo haklı vallaaaa :26: artık bu evde hastalık ıstemıyorum dıo, oof of ben de ıstemıyorum da nası bı bunyem var anlamadım ben de:26:
Çok geçmiş olsun canım
bağışıklık sistemim zayıflamış benim ondan hasta oluyomuşum sürekli :2: sen en son ne zaman tahlil yaptırmıştın :26:
Eki Görüntüle 272641 Eki Görüntüle 272642 Eki Görüntüle 272643
işte şimdiki halim bu
sağdaki 56-58 filan böyle olmak istiyorum offf offf
ne kadar tombik olmuşum
Başörtülü halin mi 56-58 canım çok güzel çıkmışsın orda