Bugün felaket bi gün geçiriyorum. İşyerindeki sorunlar bardağı taşırdı taşırıyor. delirmek üzereyim patonumun kendini bilemez konuşmalarına dayancak sabrım kalmadı artık.
bugün bana birşey söyledi olayı anlatayım haklı yada haksız olduğumu siz söyleyin kızlar midem ağrıyor sabahtan beri. bana birşey söylesi ödeme yapılacak bir firmayla ilgili ben yalnış anladım bir konuyu tekrar sordum hata yapmamak için bana sen beni kıçındanmı anlıyorsun dedi ? normalde küfürbaz bir insan yanımda çok rahat küfür eder ben rahatsız olurum herzaman ama iç dikkat etmez bu son bana yaptığı haraket canımı çok sıktı
konuşmaya gittim benimle küfürlü konuşmanızdan rahatsız oluyorum dedim sizden rica ediyorum benim yanımda küfürlü konuşmayın bana küfürlü konuşmaya hakkınız yok zaten dedim bana ne dese beğenirsiniz bana gelip bunu söylemen çok yalnış gözümdeki değerini düşürme dedi bende siz nasıl yalnış olan birşeyde uyarıyorsanız bana kişisel bir yalnışınızı uyarmak benim en doğal hakkım dedim patron olmanız size her hakkı tanımıyor. birbirimize saygılı olmak durumundayız dedim. bununla değerin düşmesinin ne alakası var ben rahatsızlığımı dile getiriyorum düzeltip dzeltmemek size kalmış bu sizin kendinizede olan saygınızla alakalı dedim. ama kendisine saygısı yok böyle birşeyden sonra bile bu şekilde tepki vermesi ne kadar cahil bi yaratık olduğunu gösteriyor zaten. yahammül edilecek yeri kalmadı işimin iş arıyorum artık bulduğum anda basıp gidecem. umarım en kısa zamanda iş bulabilirm zaten her sabah ayaklarım geri geri gidiyor işe
>Allah sabır versin canım ne terbiyesiz adammış ve sana asla öyle bir kelime konuşamaz nefret ederim ben küfürden sana tavsiyem çalışma zorunluluğun yoksa hiç durma ağzı bozuk olanın terbiyeside bozuk tur mazallah kendine dikkat et
>Allah sabır versin canım ne terbiyesiz adammış ve sana asla öyle bir kelime konuşamaz nefret ederim ben küfürden sana tavsiyem çalışma zorunluluğun yoksa hiç durma ağzı bozuk olanın terbiyeside bozuk tur mazallah kendine dikkat et
Bugün felaket bi gün geçiriyorum. İşyerindeki sorunlar bardağı taşırdı taşırıyor. delirmek üzereyim patonumun kendini bilemez konuşmalarına dayancak sabrım kalmadı artık.
bugün bana birşey söyledi olayı anlatayım haklı yada haksız olduğumu siz söyleyin kızlar midem ağrıyor sabahtan beri. bana birşey söylesi ödeme yapılacak bir firmayla ilgili ben yalnış anladım bir konuyu tekrar sordum hata yapmamak için bana sen beni kıçındanmı anlıyorsun dedi ? normalde küfürbaz bir insan yanımda çok rahat küfür eder ben rahatsız olurum herzaman ama iç dikkat etmez bu son bana yaptığı haraket canımı çok sıktı
konuşmaya gittim benimle küfürlü konuşmanızdan rahatsız oluyorum dedim sizden rica ediyorum benim yanımda küfürlü konuşmayın bana küfürlü konuşmaya hakkınız yok zaten dedim bana ne dese beğenirsiniz bana gelip bunu söylemen çok yalnış gözümdeki değerini düşürme dedi bende siz nasıl yalnış olan birşeyde uyarıyorsanız bana kişisel bir yalnışınızı uyarmak benim en doğal hakkım dedim patron olmanız size her hakkı tanımıyor. birbirimize saygılı olmak durumundayız dedim. bununla değerin düşmesinin ne alakası var ben rahatsızlığımı dile getiriyorum düzeltip dzeltmemek size kalmış bu sizin kendinizede olan saygınızla alakalı dedim. ama kendisine saygısı yok böyle birşeyden sonra bile bu şekilde tepki vermesi ne kadar cahil bi yaratık olduğunu gösteriyor zaten. yahammül edilecek yeri kalmadı işimin iş arıyorum artık bulduğum anda basıp gidecem. umarım en kısa zamanda iş bulabilirm zaten her sabah ayaklarım geri geri gidiyor işe
zeynepp ve suziii nasılsınız
zeynepp ve suziii nasılsınız
puff yorucu bir perşembeydi...
ee pazara gidersem bişeyler alırsam böyle...
barbunya ayıkladım attım buzluğa,biberleri fırında közledim..
mısırları attım pişmeye..
sonna bir arkdaşım geldi ve en acısı öğle yemeğim 4te oldu
çünkü önce tüp yoktu benim dalgın eşim arıycam dedi aramamış bende tüpcüye kızıyorum biyandan gelmiyro diye
olan benim erken pişmeyen tavuğuma oldu..
sonrada arkdaşım gelince yanında sadece doğradım tavuk göğsünü attım tavaya...
hiç oturamadım oturdum kadınla ne ikram etsem dedim,süt teklif ettim
ona salep kendimede sade tarçınlı süt yaptım...
gündüz gündüz tuhaf geldi genelde eşimle akşam içerim akşam üşüyünc ehoşuma gider sıcak sıcak....
yani ben gündüzden gevşettim bizi
hem arkdaşın migreni var kafein olmasın diye kahvede yapmadımmm..
ahhh herkese bana böyle sağlıklı davransa ne güzell
sonra ona haşlanan yarım mısır ve üzüm suyumdan ikram ettim...
ben sadece küçük çaybardağı üzüm suyu içtim tabi su kattım şekerli yaa
arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz.. bi kişilik yeriniz var mı? 72-73 kilolarda gezinip duruyorum ve artık çok sıkıldım zayıflamak istiyorum hedefim 10 kilo kadar verebilmek..
puff yorucu bir perşembeydi...
ee pazara gidersem bişeyler alırsam böyle...
barbunya ayıkladım attım buzluğa,biberleri fırında közledim..
mısırları attım pişmeye..
sonna bir arkdaşım geldi ve en acısı öğle yemeğim 4te oldu
çünkü önce tüp yoktu benim dalgın eşim arıycam dedi aramamış bende tüpcüye kızıyorum biyandan gelmiyro diye
olan benim erken pişmeyen tavuğuma oldu..
sonrada arkdaşım gelince yanında sadece doğradım tavuk göğsünü attım tavaya...
hiç oturamadım oturdum kadınla ne ikram etsem dedim,süt teklif ettim
ona salep kendimede sade tarçınlı süt yaptım...
gündüz gündüz tuhaf geldi genelde eşimle akşam içerim akşam üşüyünc ehoşuma gider sıcak sıcak....
yani ben gündüzden gevşettim bizi
hem arkdaşın migreni var kafein olmasın diye kahvede yapmadımmm..
ahhh herkese bana böyle sağlıklı davransa ne güzell
sonra ona haşlanan yarım mısır ve üzüm suyumdan ikram ettim...
ben sadece küçük çaybardağı üzüm suyu içtim tabi su kattım şekerli yaa
teşekkür ederim canlarım okadar sıkıldımki dertleşmek istedim sizinle maalesef çalışmam lazım iş bulana kadar. tanıdıklara sağa sola haber saldım işallah en kısa zamanda çıkar yeni yer
arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz.. bi kişilik yeriniz var mı? 72-73 kilolarda gezinip duruyorum ve artık çok sıkıldım zayıflamak istiyorum hedefim 10 kilo kadar verebilmek..
ben kactim masami temizliycem camlari kapatim cikiyorum görüsürüz citirlar ve citir adaylari
saol canımben ortim iyiyiz ev içinde koşuşturuyom ben suziş ne yapıyo bilmiyorum en son beni teselli ediyodu
bi pcye bi mutfağa bi berata bi yusufa bi eve yani ne olsun başka resimlerimi koydum bi geçmişe bak tombikliğime bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?