70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İnanmıyorum yaaa o kimki sana hakaret edebiliyo canım işe ihtiyacın yoksa hiç durma bas git ve o patronun olacak

mahluka da onu çalışma bakanlığına şikayet edeceğini söyle (şahidin varmı bu lafı sana söylediğini duyan filan) ayy mideme

kramp girdi birden çok sinirlendimmmmmmm

Ger-düşş gelse o daha iyi bilir bu durumları aslında :26:

puff yorucu bir perşembeydi...
ee pazara gidersem bişeyler alırsam böyle...
barbunya ayıkladım attım buzluğa,biberleri fırında közledim..
mısırları attım pişmeye..
sonna bir arkdaşım geldi ve en acısı öğle yemeğim 4te oldu
çünkü önce tüp yoktu benim dalgın eşim arıycam dedi aramamış bende tüpcüye kızıyorum biyandan gelmiyro diye
olan benim erken pişmeyen tavuğuma oldu..
sonrada arkdaşım gelince yanında sadece doğradım tavuk göğsünü attım tavaya...
hiç oturamadım oturdum kadınla ne ikram etsem dedim,süt teklif ettim
ona salep kendimede sade tarçınlı süt yaptım...
gündüz gündüz tuhaf geldi genelde eşimle akşam içerim akşam üşüyünc ehoşuma gider sıcak sıcak....
yani ben gündüzden gevşettim bizi
hem arkdaşın migreni var kafein olmasın diye kahvede yapmadımmm..
ahhh herkese bana böyle sağlıklı davransa ne güzell
sonra ona haşlanan yarım mısır ve üzüm suyumdan ikram ettim...
ben sadece küçük çaybardağı üzüm suyu içtim tabi su kattım şekerli yaa

Çalışma zorunluluğum olmasa 1 dk durmucam zaten canım. hem kendi terbiyesizlik yapıyor ben uyarıncada sanki ben terbiyesizmisim gibi tavır sergiliyor yüzsüzlüğün bu kadarı pess yani iş bulur bulmaz anında çıkacağım hemen 15 gün falan beklemeyeceğim bile ihbar süresini..

Çalışma zorunluluğum olmasa 1 dk durmucam zaten canım. hem kendi terbiyesizlik yapıyor ben uyarıncada sanki ben terbiyesizmisim gibi tavır sergiliyor yüzsüzlüğün bu kadarı pess yani iş bulur bulmaz anında çıkacağım hemen 15 gün falan beklemeyeceğim bile ihbar süresini..

zeynepp ve suziii nasılsınız
tekrar gelmiş neysee diğerlerii siz nasıslınız...
deryacım işin zor küfre asla gelemem inş.tez zamanda allah sana yeni bri kapı açarr

Son düzenleme:

terbiyesiz iste huyunun deyisecegini sanmiyorum ne demisler huylu huyundan vazgecmez eyer is deyistirme imkanin varsa veya calisma zorunlulugunu fazla yoksa düsünme git bence :44:

canım zaten söylediğin gibi adam yaptığının hata olduğunu bile anlamayacak kadar cahil hödük .inş kısa zamanda istedğin gibi bir iş bulabilirsin

teşekkür ederim canlarım okadar sıkıldımki dertleşmek istedim sizinle maalesef çalışmam lazım iş bulana kadar. tanıdıklara sağa sola haber saldım işallah en kısa zamanda çıkar yeni yer

arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz.. bi kişilik yeriniz var mı? 72-73 kilolarda gezinip duruyorum ve artık çok sıkıldım zayıflamak istiyorum hedefim 10 kilo kadar verebilmek..

zeynepp ve suziii nasılsınız

saol canım ben ortim iyiyiz ev içinde koşuşturuyom ben suziş ne yapıyo bilmiyorum en son beni teselli ediyodu
bi pcye bi mutfağa bi berata bi yusufa bi eve yani ne olsun başka resimlerimi koydum bi geçmişe bak tombikliğime bak

arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz.. bi kişilik yeriniz var mı? 72-73 kilolarda gezinip duruyorum ve artık çok sıkıldım zayıflamak istiyorum hedefim 10 kilo kadar verebilmek..

ne demek hoş geldin inşallah verirsin canım

Ohh gülegüle yiyin cnm ne güzel arkadaşını düşünmen

teşekkür ederim canlarım okadar sıkıldımki dertleşmek istedim sizinle maalesef çalışmam lazım iş bulana kadar. tanıdıklara sağa sola haber saldım işallah en kısa zamanda çıkar yeni yer

Kulağıma bişeyler çalınırsa mutlaka haberdar edicem seni canım

Hadi yine iyisin yarın bomba bigün olcak totolardan bikaç cm gider sanada yer açılır şaka bi tarafa hoşgeldin

ben kactim masami temizliycem camlari kapatim cikiyorum görüsürüz citirlar ve citir adaylari

Gülegüle cnm

yeniden merhaba kızlar

acil bi iş cıktı yemegımı yıyemeden adlıyeye gıtmek zorudna kaldım apar topar yenı geldım.. midem hala acaıp rahatsız, haslanmıs papates yıyorum şimdi :26:

adlıyede de cogu kişi mıde bulantısı ve ıshalden sıkayet oldugunu soledı, galıba sulardanmış, bı kac kısı hastaneye gıtmıste bı grıp salgını bı debu salgından serum yıyenlerle dolu fılan dedıler:26:

mywishim demişssin ya annen senı pamuklara mı sardı dıye, valla sarsa anlarım nıye boyle oldugumu da sarmadı malesef ama sen dıyınce jeton düştü ben cok zayıf dogmusum ondan mı acaba:26: babannemın kacıncı torunuyum ama ben dogunca bunun bı yerı fılan kırılır dıye elıne alamamıs benı korkudan
acaba ondan mı oluo boyle,sonra bu hale gelmısım ama o mınık yavrucağı ne hale getırmısım ılkokuldayken fılan da sureklı boyle ateslenırdım, öksürürdüm hıc eksık olmazdı havalar soguyunca hastalıgım, paso iğneye gıderdım kesin o iğneler şişirdi benım popomu

ay bugunu de aksam yaptık yaa

baktım hayatım 2.oğlundan sonramı olan oldu sana
verirsin inş. canım ya bak maaşallah aslan gibi 2 oğlun var ya biz daha doğuramadık ama şişkoyuz sen haketmişin enazından:26:
ahh yeniden 58 olmasakta bende enson eşimle tanıştığımda öyleydim senin boyun kaç???
enazından 6larda olmakta iyidir yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…