ay canim benimartik aksamlari gelmiyom herhal dimi :26:
birazdan cikacam hayatim eve gidecem aksam gel biraz lak lak edek gerci bugün kocis de izinli herhalde
belki yinede kaparim ondan bilgisayari gelirim :44:
Ayyyy yangıınnn varr diyee bağııırcaaammm şimdiiiii...
Sorun varrr mesai kalmazsam iyidir
Kalmam herhalde ama off sıkıldım bugün.
Cumarteside çalışcam yarımm günnn offffffff:2:
teşekkür ederim canım düşünmen bile yeter bana..:13:
yeniden merhaba kızlar
acil bi iş cıktı yemegımı yıyemeden adlıyeye gıtmek zorudna kaldım apar topar yenı geldım.. midem hala acaıp rahatsız, haslanmıs papates yıyorum şimdi :26:
adlıyede de cogu kişi mıde bulantısı ve ıshalden sıkayet oldugunu soledı, galıba sulardanmış, bı kac kısı hastaneye gıtmıste bı grıp salgını bı debu salgından serum yıyenlerle dolu fılan dedıler:26:
mywishim demişssin ya annen senı pamuklara mı sardı dıye, valla sarsa anlarım nıye boyle oldugumu da sarmadı malesef ama sen dıyınce jeton düştü ben cok zayıf dogmusum ondan mı acaba:26: babannemın kacıncı torunuyum ama ben dogunca bunun bı yerı fılan kırılır dıye elıne alamamıs benı korkudan
acaba ondan mı oluo boyle,sonra bu hale gelmısım ama o mınık yavrucağı ne hale getırmısımılkokuldayken fılan da sureklı boyle ateslenırdım, öksürürdüm hıc eksık olmazdı havalar soguyunca hastalıgım, paso iğneye gıderdım kesin o iğneler şişirdi benım popomu
ay bugunu de aksam yaptık yaa
baktım hayatım 2.oğlundan sonramı olan oldu sana
verirsin inş. canım ya bak maaşallah aslan gibi 2 oğlun var ya biz daha doğuramadık ama şişkoyuz sen haketmişin enazından:26:
ahh yeniden 58 olmasakta bende enson eşimle tanıştığımda öyleydim senin boyun kaç???
enazından 6larda olmakta iyidir yani...
teşekkürler arkadaşlar..kabul edildiğime göre kendimi tanıtayım.. ben emine 28 yaşındayım, 2,5 yaşını geçkin bi çocuk annesiyim, öğretmenim ve 72 kiloyum.. doğum sonrası kilom.. bi aralar dikkat ederek 67 kadar olmuştum ama nasıl olduğunu anlamadan yeniden geldi kilolar..
siz neler yapıyorsunuz grubunuzdan, kurallarınızdan bahseder misiniz biraz?
inş. hayatım olur bigün benimde bebeğim..ya ikiden sonra oldu bana inşallah senin de olur canım tüm kalbimle diledim...
tabiiii bi 6/ları görsem gerisi gelir zaten eşimde 60 ol sana ne istersen alıcam dedim bende atın set istedim tamam dedi bakalım
benim boyum 1,55 sanırım burada en kısa benimdir çok kısa duruyom dimi eşim işte 1,75 yan yana fena dimi ama ben topuklu giyemiyorum da artık alıştıracam kendimi o resimde de babet var ayağımda
tatlım inş. kalmazsın okudunmu geç yedim yemeğimi yaa tavıklı salata çok tok tutuyor bide midem patlıycak haaa:2:
oysa 200 gr göğüsten anc aoldu,domates,kıvırcık soğan,maydanoz eşliğnde bide ayran tabiki
Bende çalışıyorum hemde akşama kadar sana arkadaşlık ederim
yeniden merhaba kızlar
acil bi iş cıktı yemegımı yıyemeden adlıyeye gıtmek zorudna kaldım apar topar yenı geldım.. midem hala acaıp rahatsız, haslanmıs papates yıyorum şimdi :26:
adlıyede de cogu kişi mıde bulantısı ve ıshalden sıkayet oldugunu soledı, galıba sulardanmış, bı kac kısı hastaneye gıtmıste bı grıp salgını bı debu salgından serum yıyenlerle dolu fılan dedıler:26:
mywishim demişssin ya annen senı pamuklara mı sardı dıye, valla sarsa anlarım nıye boyle oldugumu da sarmadı malesef ama sen dıyınce jeton düştü ben cok zayıf dogmusum ondan mı acaba:26: babannemın kacıncı torunuyum ama ben dogunca bunun bı yerı fılan kırılır dıye elıne alamamıs benı korkudan
acaba ondan mı oluo boyle,sonra bu hale gelmısım ama o mınık yavrucağı ne hale getırmısımılkokuldayken fılan da sureklı boyle ateslenırdım, öksürürdüm hıc eksık olmazdı havalar soguyunca hastalıgım, paso iğneye gıderdım kesin o iğneler şişirdi benım popomu
yeniden merhaba kızlar
teşekkürler arkadaşlar..kabul edildiğime göre kendimi tanıtayım.. ben emine 28 yaşındayım, 2,5 yaşını geçkin bi çocuk annesiyim, öğretmenim ve 72 kiloyum.. doğum sonrası kilom.. bi aralar dikkat ederek 67 kadar olmuştum ama nasıl olduğunu anlamadan yeniden geldi kilolar..
siz neler yapıyorsunuz grubunuzdan, kurallarınızdan bahseder misiniz biraz?
Çalışma zorunluluğum olmasa 1 dk durmucam zaten canım. hem kendi terbiyesizlik yapıyor ben uyarıncada sanki ben terbiyesizmisim gibi tavır sergiliyor yüzsüzlüğün bu kadarı pess yani iş bulur bulmaz anında çıkacağım hemen 15 gün falan beklemeyeceğim bile ihbar süresini..
Ay inş.. son dk belli oluyorr.
Bitirdim azcık buraya dalıyım dedim
Evet çok tok tutuyor ben dün yediydimm çok seviyorum salatayı
Bugünde mantar yedim midemi bayagı calıstırdı.
aa beraber takılırız artık
C.tesi pek iş olmuyor oturmaya geliyoruz resmen
Evet ger-düşüm doğru anlamışsın
Benim arkadaşlarımdan biliyorum anneleri pimpirikli böyle aman üşümesin, soguk zemine basmasın, hava soguk dısarı cıkmasın vs vs diye büyütülen geçmişin bebeleri şimdinin gençleri en ufak bi hava değişiminde hasta oluyorlar..
Mesela benim yeğeni kat kat giydirmiyoruz.
Oda sıcaklıgını da hep normal tutuyoruz. Doktoru öyle demişti.
Çocuk ne kadar çok sıcakta durursa dışarı çıktıgında veya en ufak bi hava değişiminde bünyesi şaşar hasta olur demişti.
İşte küçükken nasıl alışırsan ilerde de öyle gidiyor.
Ay inş.. son dk belli oluyorr.
Bitirdim azcık buraya dalıyım dedim
Evet çok tok tutuyor ben dün yediydimm çok seviyorum salatayı
Bugünde mantar yedim midemi bayagı calıstırdı.
aa beraber takılırız artık
C.tesi pek iş olmuyor oturmaya geliyoruz resmen
Evet ger-düşüm doğru anlamışsın
Benim arkadaşlarımdan biliyorum anneleri pimpirikli böyle aman üşümesin, soguk zemine basmasın, hava soguk dısarı cıkmasın vs vs diye büyütülen geçmişin bebeleri şimdinin gençleri en ufak bi hava değişiminde hasta oluyorlar..
Mesela benim yeğeni kat kat giydirmiyoruz.
Oda sıcaklıgını da hep normal tutuyoruz. Doktoru öyle demişti.
Çocuk ne kadar çok sıcakta durursa dışarı çıktıgında veya en ufak bi hava değişiminde bünyesi şaşar hasta olur demişti.
İşte küçükken nasıl alışırsan ilerde de öyle gidiyor.
inş. hayatım olur bigün benimde bebeğim..
zaten adetim 2gün olacak olamadım,süpriz olur bana inş. buay olmasa başka aylar rabbim vakti zamanı gelince verecektir muhakkak
benim eşimde 65 dedi ama ödül yok yaa hiç konuşmadık:26:
altın setin yokmu gelinliğinden daha orjinal bişeyler al ben takmıyorum kaynanam almış,nebileyim geniş eski tarzlardankünyesini takıyomda ama sende yeni tarzlardana lırsın bi inde bakalım
ya sen amasyadasın biz buluşabilriiz
Takılırız tabi tatlım
Tabi bizim internette yine bi sorun çıkmazsa
bazende yapısal oluyor yaa ben kalabalık ailede büyümüşüm,büyük amcam aileis,bekar amcalarım,babaannem nerdeeee özel ilgi yemek yedirmek..öylesine büyümüşüz bende ortaokuldna sonra hastalanamlrım başladı bide evlenip karadenize yeni ortama havaya gelince kıçım tutmaz oldu
inşallah adet olmassın inşallah bizde teyze oluruz
gelinliğimden yok ben kaçağım bi alyans bi küpeye gelin oldum malesef tabiki modern bişiler alırım da
evet ya ben aslen samsunluyum ailem orda gelince görüşelim mutlaka modern pazarının orda bizim evimiz sen nerde oturuyorsun
inşallah adet olmassın inşallah bizde teyze oluruz
gelinliğimden yok ben kaçağım bi alyans bi küpeye gelin oldum malesef tabiki modern bişiler alırım da
evet ya ben aslen samsunluyum ailem orda gelince görüşelim mutlaka modern pazarının orda bizim evimiz sen nerde oturuyorsun
modern pazarı neresı ya, onca geldım samsuna kımse benı modern pazarına goturmedı:26: rus pazarına götürdüler
inş. olmam olursamda canımız sağolsun tabi olursa amenna başımızın üstündeherşeyimiz olucak gelmezsede başka zaman gelir bebeğimiz napalımm
coraspin ve folibole başladım 1yadır içiyroum ya inş.ilk aydan tutar...
benim eşim samsunlu ben samsun bafradayım aahhh deşifre oldum dedim özeldenmi yazsammmm:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?