70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay canim benim artik aksamlari gelmiyom herhal dimi :26:
birazdan cikacam hayatim eve gidecem aksam gel biraz lak lak edek gerci bugün kocis de izinli herhalde
belki yinede kaparim ondan bilgisayari gelirim :44:

buara akşamalır giremedim ya gelen oldu ya ben evde olmadım yada kocişle takıldım...
inş. bakalım girebilirsem bende özledim lak laklarımızı
eşim salonda iyi çekiyor diye bizim tosunu salona taşıdı artık daha iyi çekiyor ve giriyorum nete

Ayyyy yangıınnn varr diyee bağııırcaaammm şimdiiiii...
Sorun varrr mesai kalmazsam iyidir
Kalmam herhalde ama off sıkıldım bugün.
Cumarteside çalışcam yarımm günnn offffffff:2:

tatlım inş. kalmazsın okudunmu geç yedim yemeğimi yaa tavıklı salata çok tok tutuyor bide midem patlıycak haaa:2:
oysa 200 gr göğüsten anc aoldu,domates,kıvırcık soğan,maydanoz eşliğnde bide ayran tabiki

teşekkür ederim canım düşünmen bile yeter bana..:13:

Düzelmedin mi canım pirinç lapasıda iyi geliyodu galiba sanırsam :26:

Bende çalışıyorum hemde akşama kadar sana arkadaşlık ederim

PELİNCİM....
bende çok zxayıf doğmuşum geçen dedm ya sarıp sarmalayıp tombiş yüzüme bakarlarmış...
ama sonradan tosun olduk beeee
niden acabaa
hatta ilkokuld akarnımda kurt çıktı çok iştaHSIZDIM babam bana iştah şurubu almıştı
tabi onun etkileri değildir şişmemde ama...anormal iştah yapım olmasada çokbüyüdüm yaaa

ya ikiden sonra oldu bana inşallah senin de olur canım tüm kalbimle diledim...
tabiiii bi 6/ları görsem gerisi gelir zaten eşimde 60 ol sana ne istersen alıcam dedim bende atın set istedim tamam dedi bakalım
benim boyum 1,55 sanırım burada en kısa benimdir çok kısa duruyom dimi eşim işte 1,75 yan yana fena dimi ama ben topuklu giyemiyorum da artık alıştıracam kendimi o resimde de babet var ayağımda

teşekkürler arkadaşlar..kabul edildiğime göre kendimi tanıtayım.. ben emine 28 yaşındayım, 2,5 yaşını geçkin bi çocuk annesiyim, öğretmenim ve 72 kiloyum.. doğum sonrası kilom.. bi aralar dikkat ederek 67 kadar olmuştum ama nasıl olduğunu anlamadan yeniden geldi kilolar..

siz neler yapıyorsunuz grubunuzdan, kurallarınızdan bahseder misiniz biraz?

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buqday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeqi kansızlık yaptıqı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eqer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde deqil kahvaltıda 2dilim ekmeqin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öqün yapılacak ara öqünlerde 1 tane meyva yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eqer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiceksek kesinlikle öqle öqününde 2 kaşık yenecek akşam öqününde bunlar olmayacak klasik öqlen menümüz çorba+sebze veya et yemeqi+salata+yoqurt ürünleridir
6-Ara öqün tekrar yapılacak
7-Akşam öqünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öqlen ne yediysek ona göre dengelicez öqlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoqurt gibi yicez akşam tek çeşit yemek yemeqe gayret edicez yanında salata yada yoqurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediqimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteqimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öqle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyorki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

Not etmiştim kendime

inş. hayatım olur bigün benimde bebeğim..
zaten adetim 2gün olacak olamadım,süpriz olur bana inş. buay olmasa başka aylar rabbim vakti zamanı gelince verecektir muhakkak
benim eşimde 65 dedi ama ödül yok yaa hiç konuşmadık:26:
altın setin yokmu gelinliğinden daha orjinal bişeyler al ben takmıyorum kaynanam almış,nebileyim geniş eski tarzlardankünyesini takıyomda ama sende yeni tarzlardana lırsın bi inde bakalım
ya sen amasyadasın biz buluşabilriiz

Ay inş.. son dk belli oluyorr.
Bitirdim azcık buraya dalıyım dedim
Evet çok tok tutuyor ben dün yediydimm çok seviyorum salatayı
Bugünde mantar yedim midemi bayagı calıstırdı.

Bende çalışıyorum hemde akşama kadar sana arkadaşlık ederim

aa beraber takılırız artık
C.tesi pek iş olmuyor oturmaya geliyoruz resmen

Evet ger-düşüm doğru anlamışsın
Benim arkadaşlarımdan biliyorum anneleri pimpirikli böyle aman üşümesin, soguk zemine basmasın, hava soguk dısarı cıkmasın vs vs diye büyütülen geçmişin bebeleri şimdinin gençleri en ufak bi hava değişiminde hasta oluyorlar..
Mesela benim yeğeni kat kat giydirmiyoruz.
Oda sıcaklıgını da hep normal tutuyoruz. Doktoru öyle demişti.
Çocuk ne kadar çok sıcakta durursa dışarı çıktıgında veya en ufak bi hava değişiminde bünyesi şaşar hasta olur demişti.
İşte küçükken nasıl alışırsan ilerde de öyle gidiyor.

kolay gelsin canım cumartesi neysede akşam çok sıkıcı oluyo inşalllak kalmazsın

herkesin bünyesi farlı canım benim sen nazlı büyümüşsün saka saka olacağına yarına bişeyin kalmaz inşallah akşam ıhlamur iç eğer ishalsen de muz filan ye

biz bir güzel yiyoruz 3+3 ama dikkat ediyoruz beyaz ekmek hiç yemiyoruz tam buğday veya çavdar o da kahvaltıda bol bol su yeşilçay filan da kaptanımız var erginsena du bakim onun vardı listesi alıntı yaparım hee bide kilo çizelgesi hepimizin var hani ondan yapman gerekiyor

dimi bizimkiside soru inşallah en kısa zaman da iş bulursun canım

Takılırız tabi tatlım

Tabi bizim internette yine bi sorun çıkmazsa

bazende yapısal oluyor yaa ben kalabalık ailede büyümüşüm,büyük amcam aileis,bekar amcalarım,babaannem nerdeeee özel ilgi yemek yedirmek..öylesine büyümüşüz bende ortaokuldna sonra hastalanamlrım başladı bide evlenip karadenize yeni ortama havaya gelince kıçım tutmaz oldu

inşallah adet olmassın inşallah bizde teyze oluruz

gelinliğimden yok ben kaçağım bi alyans bi küpeye gelin oldum malesef tabiki modern bişiler alırım da

evet ya ben aslen samsunluyum ailem orda gelince görüşelim mutlaka modern pazarının orda bizim evimiz sen nerde oturuyorsun

Takılırız tabi tatlım
Tabi bizim internette yine bi sorun çıkmazsa

Aynen net bigün var bigün yok sizin
Hoş bizim burda da gidip gidip geliyor kısa süreli

Yani ama genel olarak doktorlar acıkladıgımı söylüyo tabi istisna olabilir

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buqday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeqi kansızlık yaptıqı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eqer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde deqil kahvaltıda 2dilim ekmeqin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta sala sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öqün yapılavak ara öqünlerde 1 tane meyva yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eqer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiceksek kesinlikle öqle öqününde 2 kaşık yenecek akşam öqününde bunlar olmayacak klasik öqlen menümüz çorba+sebze veya et yemeqi+salata+yoqurt ürünleridir
6-Ara öqün tekrar yapılacak
7-Akşam öqünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öqlen ne ydiysek ona göre dengelicez öqlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoqurt gibi yicez akşam tek çeşit yemek yemeqe gayret edicez yanında salata yada yoqurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediqimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteqimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öqle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyorki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

modern pazarı neresı ya, onca geldım samsuna kımse benı modern pazarına goturmedı:26: rus pazarına götürdüler

inş. olmam olursamda canımız sağolsun tabi olursa amenna başımızın üstünde herşeyimiz olucak gelmezsede başka zaman gelir bebeğimiz napalımm
coraspin ve folibole başladım 1yadır içiyroum ya inş.ilk aydan tutar...
benim eşim samsunlu ben samsun bafradayım aahhh deşifre oldum dedim özeldenmi yazsammmm:26:

kızlar ebn çıkıyorum işlerimi tamamlayayım sonra menümle gelirim yaa..
yada yazayım zaten bitti gün
kahvaltı
2dilim ekmekle tost
1domates,1salatalık
2 zeytin
bikaç çatal kuşburnu
çay
ara+ öğlen oldu
1 çay fincanı süt tarçınlı
1.aybardağı üzüm suyu
öğlen yani ikindi.geç kaldık ...
tavıklı salata
1bardak ayran
ara
yok
akşam....hala acıkmadım belki
2kaşık yulaf ve süt olabilir...
SPOR:REGL OLDUM OLUCAK GİBİYİM EVDE YÜRÜDÜM SADECE SPOR YAPAMIYORUM
SU:2.5 LİTRE OLUCAK İNŞ..
SONUÇ:BOL PROTEİNLİ BİGÜN OLACAK AKŞMADA SÜT OLURSA..:26:

kız ben nerdeyse açık adresimi verdim ne olcak inşallah tutar diğer mesajında oldum olucam yazmışsın ama ilk belirtileri zaten adet olacakmış gibi oluyo sancın oluyo nasıl yaşıyosan aynen öyle oluyo hatta kanaması olanlar bile oluyo ya ben umutlanmıştım inşallah hamilesindir inşallah kızın olurda dünür oluruz da seninnki pek kıymetli olur şimdi kimseye de vermezin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…