- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
Ben 2 ogun yiyorum gunde aralarda da 1 tane elma iste bol bol da su sabah 2 dilim ekmek 1 dilim peynir 2 zeytin ve sekersiz cay ictim doyuyorum hemen ve spor yapicam birazdan aslinda isteseymisim coktan verirmisim bu kilolari ben yaaAllah dayanma gucu versin bizlere gozumuzun gordugu abur cuburlardan esirgesin Aksam da ne yersem artik haslanmis patates yerim heralde
51 mişş
Lakin hiiç bi zaman 51 olamayacagım için
Ben sıska sevmiyorum. Asıl hedefim 56-57 canım :)
Eki Görüntüle 272641 Eki Görüntüle 272642 Eki Görüntüle 272643
işte şimdiki halim bu
sağdaki 56-58 filan böyle olmak istiyorum offf offf
ne kadar tombik olmuşum
İzmirce
simit = gevrek
çekirdek = çiğdem
domates = domat
çamaşır suyu = klorak
yumuşatıcı (ne marka olursa olsun)= vernel
Örnek cümle ; Evde vernel bitmiş ( Ama yumoş kullanılıyodur )
Güzel İzmirim
Bugün felaket bi gün geçiriyorum. İşyerindeki sorunlar bardağı taşırdı taşırıyor. delirmek üzereyim patonumun kendini bilemez konuşmalarına dayancak sabrım kalmadı artık.
bugün bana birşey söyledi olayı anlatayım haklı yada haksız olduğumu siz söyleyin kızlar midem ağrıyor sabahtan beri. bana birşey söylesi ödeme yapılacak bir firmayla ilgili ben yalnış anladım bir konuyu tekrar sordum hata yapmamak için bana sen beni kıçındanmı anlıyorsun dedi ? normalde küfürbaz bir insan yanımda çok rahat küfür eder ben rahatsız olurum herzaman ama iç dikkat etmez bu son bana yaptığı haraket canımı çok sıktı
konuşmaya gittim benimle küfürlü konuşmanızdan rahatsız oluyorum dedim sizden rica ediyorum benim yanımda küfürlü konuşmayın bana küfürlü konuşmaya hakkınız yok zaten dedim bana ne dese beğenirsiniz bana gelip bunu söylemen çok yalnış gözümdeki değerini düşürme dedi bende siz nasıl yalnış olan birşeyde uyarıyorsanız bana kişisel bir yalnışınızı uyarmak benim en doğal hakkım dedim patron olmanız size her hakkı tanımıyor. birbirimize saygılı olmak durumundayız dedim. bununla değerin düşmesinin ne alakası var ben rahatsızlığımı dile getiriyorum düzeltip dzeltmemek size kalmış bu sizin kendinizede olan saygınızla alakalı dedim. ama kendisine saygısı yok böyle birşeyden sonra bile bu şekilde tepki vermesi ne kadar cahil bi yaratık olduğunu gösteriyor zaten. yahammül edilecek yeri kalmadı işimin iş arıyorum artık bulduğum anda basıp gidecem. umarım en kısa zamanda iş bulabilirm zaten her sabah ayaklarım geri geri gidiyor işe
Ayyyy yangıınnn varr diyee bağııırcaaammm şimdiiiii...
Sorun varrr mesai kalmazsam iyidir
Kalmam herhalde ama off sıkıldım bugün.
Cumarteside çalışcam yarımm günnn offffffff:2:
hoşgeldin tatlım ,ben tuğba kaptan yardımcısıyım bendeee,,arkadaşlar yapman gerekenleri hatırlatmışlar,,,önce çizelgeni oluşturup paylaşımda bulunman gerekiyo hadi kolay gelsiinnteşekkürler arkadaşlar..kabul edildiğime göre kendimi tanıtayım.. ben emine 28 yaşındayım, 2,5 yaşını geçkin bi çocuk annesiyim, öğretmenim ve 72 kiloyum.. doğum sonrası kilom.. bi aralar dikkat ederek 67 kadar olmuştum ama nasıl olduğunu anlamadan yeniden geldi kilolar..
siz neler yapıyorsunuz grubunuzdan, kurallarınızdan bahseder misiniz biraz?