70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

51 mişş
Lakin hiiç bi zaman 51 olamayacagım için
Ben sıska sevmiyorum. Asıl hedefim 56-57 canım :)
51miiibenimki 62
Eki Görüntüle 272641 Eki Görüntüle 272642 Eki Görüntüle 272643
işte şimdiki halim bu
sağdaki 56-58 filan böyle olmak istiyorum offf offf
ne kadar tombik olmuşum
tatlım zayıfken ne kadarda hoş görünüyomuşsun,maşallah,,çıtı pıtı ayy pekte tatlısın maşallah,,inşallah tekrar o hallerinle resimlerini görürüz
evetyaa bu yumuşatıcıya genelde öyle diyolardaa,,benimde annem biz küçükken hep babama omo bitmiş derdi deterjan için oysaki farklı bi marka kullanırdıı
aa terbiyesiz patron memlekette çoooookkkkkkkkkkkkkherkez söylenmesi gereken herşeyi söylemiş,bende açarsam ağzımı iyi olmıcak susuyorum
Ayyyy yangıınnn varr diyee bağııırcaaammm şimdiiiii...
Sorun varrr mesai kalmazsam iyidir
Kalmam herhalde ama off sıkıldım bugün.
Cumarteside çalışcam yarımm günnn offffffff:2:
inşallah kalmazsın yaaa,,bide tatil günü çalışmak kadar moral bozucu bişey olamaz heraldeee
hoşgeldin tatlım ,ben tuğba kaptan yardımcısıyım bendeee,,arkadaşlar yapman gerekenleri hatırlatmışlar,,,önce çizelgeni oluşturup paylaşımda bulunman gerekiyo hadi kolay gelsiinn

Kızlar ben çıkıyorum akşam giremem büyük ihtimalle temizlik yapıcam çünkü yarın görüşürüz hoşçakalınn

aa terbiyesiz patron memlekette çoooookkkkkkkkkkkkkherkez söylenmesi gereken herşeyi söylemiş,bende açarsam ağzımı iyi olmıcak susuyorum[/B]

[/COLOR]

sonradan görme işte hem cahil hem terbiyesiz ne konuştuğunu bilmiyor. onun seviyesine insem zaten ben neler söyleyeciğimde bende susuyorum.

sonradan görme işte hem cahil hem terbiyesiz ne konuştuğunu bilmiyor. onun seviyesine insem zaten ben neler söyleyeciğimde bende susuyorum.
iyi yapıyosun boşver
Ben evee gidiyorummmmm :))
Akşam gelirim gene sorun olmazsa
Öpüldünüzzz

Bu arada Tuğbacım evet 51 çünkü boy yok bende
1.58lik bıdık ben

biliyorumbaksana ne tuhaf 158 sen 51...1.68 ben 62 ne tuhafboy kaçsa ona göre ayarlamışlar sen 50li kiloda ben 60lı kiloda olmalıymışızda,,sen ben gibi bikaç daha vercem diyipte 48 kilo hedef koymaa

kızlar bugünki menüm çok kötü düzensiz oyüzden menümü yazmayacağım beni bu konuda affedin kabus gibi bir gün geçirdim midem ağrıyor çok fena

Son düzenleme:
Ben evee gidiyorummmmm :))
Akşam gelirim gene sorun olmazsa
Öpüldünüzzz

Bu arada Tuğbacım evet 51 çünkü boy yok bende
1.58lik bıdık ben

benimde boy 1,58 bende bıdığııımmmmmm ama nedense boyumdan hiç şikayetçi olmadım. bodur tavuk herzaman piliçtirrr

13.10.201 cuma

kahvaltım

2d. ekmekle çift kaşarlı tost

4 zeytin

1 domates

ara

1armut
:125:

1bardak biberiye çayı

öğlen

3 inegöl köfte(yağsız tavada)

2 pane tavuk(snitzel)

yeşil salata

1kase yoğurt

ara

1 elma
:125:

7 otlu çay

deminden18.00
biberiye çayı

akşam

special -k yiycektim ama öğlen yemeğini saat 16.00da yedim dedim acıkırım belki ama acıkmadım yemekte istemiyorum bu saatten sonra inş.acıkmam:26:

şimdiyye kadar 2lt su

toplamda 3lt olucak yatana kadar,,,e bide yeşil çayımı içicem birazdan,,yatmadan öncede saunaya giricem 20dk,,yarın güzel bi rakam görürüm inşallah hadi bakalım geri sayım başladııı:119::119::119::119::119::119:

Son düzenleme:
Selam birazdan aksam yemegimi yiycemm haslanmis yumurtali salata ve kucuk bir kase yogurt doyurur nasil olsa beni :44: sonrasinda da yesil cay icerim tabiki bol bol su

tamam arkadaşlar.. ben bunlara gayret etmeye çalışıyorum.. hep bir arada olunca daha düzenli olacağına inanıyorum.. vakit bulunca uğrarım..
iyi akşamlar hepinize..

Az oncede spor yaptim yarim saat ve 250 cl verdim caloriyide sayiyorum yediklerimde,aslinda gunde 2 saat spor ama bugun cok yorgunum yarim saat daha yaparim yatmadan herkese basarilar umarim diledigniz rakamlari gorursunuz

ya ne guzel siz azimlem devam ediyorsunuz ya ben bu hafta sapittim yani. ozellikle son uc gun:2: canim slkkln oldugunda deli tatli ihtiyaci hissediyorum ve yiyorum da

Az oncede spor yaptim yarim saat ve 250 cl verdim caloriyide sayiyorum yediklerimde,aslinda gunde 2 saat spor ama bugun cok yorgunum yarim saat daha yaparim yatmadan herkese basarilar umarim diledigniz rakamlari gorursunuz
inşallah hepimiz görürüz,yarın büyük günnn
ya ne guzel siz azimlem devam ediyorsunuz ya ben bu hafta sapittim yani. ozellikle son uc gun:2: canim slkkln oldugunda deli tatli ihtiyaci hissediyorum ve yiyorum da

hayır canım cuma ve sonrası için kendimizi bizde kaybedebiliyoruz ama son günler hatta son 3gün çok dikkat etmemiz gerekiyoki tartıda mutlu olalım,,ben heleki perşembe günü hiç kaçamaksız vede düzenli besleniyorumkii,hüsrana uğramıyım sabah,,sende tatlı canın çektiğinde benim yaptığımı yapabilirsin,ben 1bardak süte 2 tatlı kaşığı pekmez katıp karıştırıp içiyorum istek mistek kalmıyooo,,sonra pekmez sevmem dersen süte çubuk tarçın atıp içebilirsin ,bazen ben pratikten ani isteklerim karşısında 1 tatlı kaşığı pekmezi alıyorum ağzıma mmmm ne istek ne bişi sanki dünya çikolata yemişim gibi hiç bişi kalmıyoo dene bak,,eğer işe yaramazsa herkeze diyorum gel beni döv

cok tatlisin ya saol bakalim bu cuma olmasa bile obur cumalara bomba gibi gelcem insaallah. benimki psikolojik kendime de hem aciyorum hem kziyorum. neyse en azindan su bikac gunde yeteri kadar tatli yuklemesi yaptim. du sakikadan itibaren senin dediklerini yapiyorum ve kendime cekiduzen veriyorum. kilo cizelgemi bile kaldirdim azcik kilo verim de oyle koyim bari moralim bozulmasin

aman kaptan duymasın canım,,çizelgenin olması zorunluluk burdaa lütfen hemen geri koy yerineee

kaptana boynumuz kildan ince
dur o zaman geri koyim ben bunu ya. hem bi yandan da gprunce moralimin bozulmasi da iyi bsey yani dimi:18:

yaniiiiiiiiii dahada hırslandırıyoo artı kilo verdikçeee motive ediyo biziiiii

bu arada kızlar geçenki sorduğum şarkının kime ait olduğunu öğrendimsizden beklerseeeeeeeeeeeekkk

alın benden hediyem olsun dinleyin bu aralar favori şarkım buuuu

Hakan Tunçbilek - Bu Nasıl Veda - YouTube

canim bide berkay diye birinin gulum diye bir sarkisi var, ben bayilmistim ona bilmiyorsan bidinle derim. yurtdisinda oldugumdan oyle yeni sarkilardan falan haberim olmuyor ama bunu yahsi cazibede duymustum. cok guzlll

canim bide berkay diye birinin gulum diye bir sarkisi var, ben bayilmistim ona bilmiyorsan bidinle derim. yurtdisinda oldugumdan oyle yeni sarkilardan falan haberim olmuyor ama bunu yahsi cazibede duymustum. cok guzlll

şuan kulağımda evet dinliyorumm,yok berkayın tüm şarkılarını bilmem,favori 1kaç şarkısı var onları dinlerim bunu ilkkez dinliyorum,pek bana uygun değil gibi ben duygulanmam için içinde kıpırtılı müzikler olmıycakyoksa gülcem geliyooooama sözleri çooook güzelll
berkay dejavuuuuuuuuuuuu çok güzeeeeellll

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…