70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ortimim napıyon guuuuuyerim seni diycem ama diyetteyim kuşum ödül gününde yiyeyim seni
sabah(07.30)
1 tane 2 dlm. çavdar ekm. arası sucuklu kaşarlı tost,domates salatalık söğüş,3 zeytin,1 hşl. yumurta,çay
ara(10.45)
6-7 fındık,1 yeşil çay
öğle(12,20)
1 tabak etli nohut yemeği,2 acı biber turşusu(ev yapımı
ara(15.30)
5-6 fındık
akşam(19.00)
6 tane tavuk göğsü kıymadan köfte(yağsız tavada),4-5 dal taze soğan,bol çoban salata
gün boyu 3lt.su,2 brdk yeşil çay ve kayısılı form çay
yatmadan(21.30)1 brd.süt
bugün spor yapmadım ve hala regl olamadım,bakalım yarın sabah ne görücez hayırlısı

vay ortim burlardamısın sen,görüşemiyokvalla bugünü güzel kapattığımı düşünüyorum bakalım bi şişlik olmazsa yarın 59u görmeyi ümit ediyorumbugün hemen hemen aynı şeyleri yemişik ama ben 4te kapattım günüü,baktım akşam acıkmadım yemedim special-k mı

arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz.. bi kişilik yeriniz var mı? 72-73 kilolarda gezinip duruyorum ve artık çok sıkıldım zayıflamak istiyorum hedefim 10 kilo kadar verebilmek..
hoşgeldin tatlım ama benden önce kuralları yazmışlar
maşallah hamaratıma vede iradeli kuşuma benim
kendine saygısı olmayan insanın karşısındakinede saygısı olmazmış bunu unutma güzelim...geçmiş olsun ve tez zamanda kurtulursun inşallah...uyuz adam,seviyesiz...

Eki Görüntüle 272641 Eki Görüntüle 272642 Eki Görüntüle 272643
işte şimdiki halim bu
sağdaki 56-58 filan böyle olmak istiyorum offf offf
ne kadar tombik olmuşum
maşallah 56 iken resmen çıtırmışsın,diğerinde daha büyük ve yaşlı gösteriyorsun hepimizin kiloluyken gösterdiği gibitez zamanda kurtuluruz hepimiz inşallah fıstığım

Yupppiiiiiiiiiiiiiiiii:118::118::118::118:
2009 ekimden bu yana içine giremediğim elbisemin içineee sığğğdıımmmmm.
Çok şık bi elbiseydi hep giymek istemiştim olmuyordu.
En son 2 hafta önce denedim fermuarı kapanmamışşş.
Şimdiii cukkk diyee oturduuuuu arkadaki fermuarını bilee ben çektiimmmmmm:118:

aşkitom bende haftasonu evdeykengünü erken kapatıyorum en geç 17 de...ama haftaiçi mesaiden zaten 17.30 da çıkıp eve gelmem 17 45 falan...eeeee yemek yap spor yap duş al derken bu saati buluyorum(genelde 19 civarı)...yoksa daha iyi olur ama naaaparsın şartlar...bende bu sabah ve dün sabah 60.4 ve 60.7 yi gördüm ama önemli olan yarın sabah...bakıcazzzzzz ortimmmmmmm...
geçen gece zengin olduk falan yazmıştın ve kaybolmuştun neydi o mesele...sakıncası yoksa tabiiiii:26:

Sabah:
Az kaşarlı tam buğday ekmeğiyle yapılmış tost
1 haşlanmış yumurta
Peynir,
1 domates,
1 bardak şekersiz çay
Ara:
1 mandalina
1 bardak yeşilçay
Öğlen:
Mantar,
Ayran
Ara:
1 bardak yeşilçay
1 mandalina.
Akşam:
K-fleks
3 litre su

gördünmü azmin ve sabırın elinden bişey kurtulmuyor...inan ben giymişimde olmuş gibi sevindim tatlım...maşallah hadi bakalım dahada heves ve tempo

woooovvvv...gördünmü sende menünü dengelemeyi iyice öğrendin...aferim kuzuma benim...hep böyle devam

s a kızlar nasılsınız
ya ben çok yorgunum çamaşır makinam bozuldu bugün makina almaya ğittik eşimle tabi erkekler hiç gezmeden ilk gördüğünü almak istiyo gerçi pc de inceledim ama illa görcem neyse aldık inşallah yarın getirirler sabah işimi yapmadan gittiğim için işim çok banyoda temizlenecek eski makina paslanmıştı mermeri pas içinde temizlenirse
dün pc de makina bakacam diye menümü yazamadım bügünkü menümü yazayım
saat 11 2dilim çavdar ekmeği 1 domates çok az peynir 4 zeytin 1yemek kaşığı patates(akşam fırına sürmüştüm yağsız) çay
saat 3 1 elma
saat 5 biraz üzüm
saat 6 1kase çorba kıvırcık salata
suyu dışarda olduğum için çok içemedim içmeye çalışıyorum
yeşil çayımı demledim içiyorum 2 kupa
dün tartıda çok güzeldi bugün ödem var galiba dünden fazla çıktım

gördünmü azmin ve sabırın elinden bişey kurtulmuyor...inan ben giymişimde olmuş gibi sevindim tatlım...maşallah hadi bakalım dahada heves ve tempo

Ablacıımmmmmmmmmmmmmmmm
Nasıl sevindim anlatamam ablam aldı dolaptan kendi bakcaktı o olmuyo bana falan dedim.
Kaç kere giydim olmuyodu çıkarmıştım öylesine bi denedim oldu. 52:
Siz olmasanız ben çoktan salmıştım diyeti.
İyi varsınız ablacım hele ki sen beni motive eden insanlardan birisin.
Çıtır anneeee

woooovvvv...gördünmü sende menünü dengelemeyi iyice öğrendin...aferim kuzuma benim...hep böyle devam

eee doğru kişiileri örnek alıyorumm benn.
Valla siz en önemli motivasyon kaynağısınız. Önümüzde başarmış birilerini olması çok güzel.
Menülerinizden kopya çekiyorum.
Kaptan yorum yapıyor sende aynı şekilde ertesi gün o hatalarımı düzeltiyorum.
Azimle 6'yı görücemmm inş..

A.s. mavigoz ablaa
Makinanı güle güle kullan inş. :) :)

iltifatların için sağol canım...bende senacığımı örnek almıştım ,eninde sonunda önümüzde bir rol model oluyor ama önemli olan uygulayan kişininde kararlı isteklive eleştirilere açık olması...yoksa burda çok kişiye aferin dedik yada eleştirdik ama küsen de oldu yarıda bırakanda...oyüzden asıl başaran sensin fıstık...kendini tebrik et,kendinle gururlan

güle güle kullan ablacım

wooooaawwwwwwwwwwwwwwwwwww süper bişi buuuuu ne mutlu sanaaaa

valla ogün gece anlattım herşeyi artı bugünde charm sormuştu onada anlattım du buluyımde oku çünkü yazcek meşakaatim yok bidahaa

kızlar bn hala hastalanmadım ya normalde biraz gecikme sorunum var :/

benimde gecikti canım ama benimki hep olduğum tarihten 4 yada 5 gün önce olur ama bu ay geçen ayki tarihte yani 15 inde olucam demekki...tık yok hala yalnızca kasıklarım patlıycak okadar yani

A.s. mavigoz ablaa
Makinanı güle güle kullan inş. :) :)
teşekkür ederim canım

teşekkür ederim canım

benbiraz işyapıp geleyim

Haklısın ben burdaykende denk geldim.
Uyardıklarınız alınıp gidiyor veya kilo vermeye niyetli olmayan insanların hep bi bahanesi oluyo.
Dediğin gibi rol modeli çok önemliii ben sizi tanıdığımaa çok memnunummm :)

wooooaawwwwwwwwwwwwwwwwwww süper bişi buuuuu ne mutlu sanaaaa
valla ogün gece anlattım herşeyi artı bugünde charm sormuştu onada anlattım du buluyımde oku çünkü yazcek meşakaatim yok bidahaa

Teşekkür ederimm canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…