- 13 Ağustos 2011
- 418
- 19
- 48
- 40
hoşgeldin tatlım ama benden önce kuralları yazmışlar
maşallah hamaratıma vede iradeli kuşuma benim
kendine saygısı olmayan insanın karşısındakinede saygısı olmazmış bunu unutma güzelim...geçmiş olsun ve tez zamanda kurtulursun inşallah...uyuz adam,seviyesiz...
maşallah 56 iken resmen çıtırmışsın,diğerinde daha büyük ve yaşlı gösteriyorsun hepimizin kiloluyken gösterdiği gibitez zamanda kurtuluruz hepimiz inşallah fıstığım
beni de motive edin yahu beni de beni de
51miii benimki 62
tatlım zayıfken ne kadarda hoş görünüyomuşsun,maşallah,,çıtı pıtı ayy pekte tatlısın maşallah,,inşallah tekrar o hallerinle resimlerini görürüz
evetyaa bu yumuşatıcıya genelde öyle diyolardaa,,benimde annem biz küçükken hep babama omo bitmiş derdi deterjan için oysaki farklı bi marka kullanırdıı
aa terbiyesiz patron memlekette çoooookkkkkkkkkkkkk herkez söylenmesi gereken herşeyi söylemiş,bende açarsam ağzımı iyi olmıcak susuyorum
inşallah kalmazsın yaaa,,bide tatil günü çalışmak kadar moral bozucu bişey olamaz heraldeee
hoşgeldin tatlım ,ben tuğba kaptan yardımcısıyım bendeee,,arkadaşlar yapman gerekenleri hatırlatmışlar,,,önce çizelgeni oluşturup paylaşımda bulunman gerekiyo hadi kolay gelsiinn
edelim kuşum itinayla gaz verilir
benimde gecikti canım ama benimki hep olduğum tarihten 4 yada 5 gün önce olur ama bu ay geçen ayki tarihte yani 15 inde olucam demekki...tık yok hala yalnızca kasıklarım patlıycak okadar yani
Yupppiiiiiiiiiiiiiiiii:118::118::118::118:
2009 ekimden bu yana içine giremediğim elbisemin içineee sığğğdıımmmmm.
Çok şık bi elbiseydi hep giymek istemiştim olmuyordu.
En son 2 hafta önce denedim fermuarı kapanmamışşş.
Şimdiii cukkk diyee oturduuuuu arkadaki fermuarını bilee ben çektiimmmmmm:118:
geçen gece zengin olduk falan yazmıştın ve kaybolmuştun neydi o mesele...sakıncası yoksa tabiiiii:26:
ya ne bileyim burda rahat ortam birileir bulmasın diyekız ben nerdeyse açık adresimi verdim ne olcak inşallah tutar diğer mesajında oldum olucam yazmışsın ama ilk belirtileri zaten adet olacakmış gibi oluyo sancın oluyo nasıl yaşıyosan aynen öyle oluyo hatta kanaması olanlar bile oluyo ya ben umutlanmıştım inşallah hamilesindir inşallah kızın olurda dünür oluruz da seninnki pek kıymetli olur şimdi kimseye de vermezin
o hamarat kuşun akşam namazından sonra düştü yerinden kalkamadı uyumuşum kanapede üşümüşüm zile uyandım
senden hamaratı yokta bu topikte zaten bizde idare ediyoruz işte..kalktım bir kaysılı form çay ikide siyah çay içtim kendime geldim eşim vadiye bakıyor buraya kaçtım
kız ne öyle aaa ölmek falan bizde aynıyız hee napalım hep 7lerdemiydik sankiöyle güzel değerlendirdiniz ki eski halimi ölesim geldi bi an çok sao cancazım inşallah bende senin gibi çıtırcık olurum
verin verin nerde benim gazim
burda istemediğin kadar gaz var ama sendede benim gibi irade olmazsa tamamdır
bn gecen sne 6 ay hep ilacla hasta olmstm onn için yine aynı seyleri yasıycm die endişeleniorm ...umarım öle bişi olmaz
yoksa kilo vermemi engellio
Kızlar yarın ögle yemeği için ne yiyim sizce?
Aklıma hiç bişey gelmiyo.:18:
ya ne bileyim burda rahat ortam birileir bulmasın diyeoldu burda öyle şeyler çünkü...
biliyorum benimde ilkhamileiğimde olsun diğer kimyasal gebeliklerdede aynıydı hep adet olucak gibiydim olmadım ama yıllardır artık belirti falan herşey altüst nezaman kanda idrarada pozitif görürsem ozaman inanırım...
inş.olur tez zamanda hala olmadım ve sporda yapamıyorum karnım patlıycak göğüsler bomba
verme konusunuda düşünmem lazım ama turşusunuda kurmuycaz yaaa
o hamarat kuşun akşam namazından sonra düştü yerinden kalkamadı uyumuşum kanapede üşümüşüm zile uyandım
senden hamaratı yokta bu topikte zaten bizde idare ediyoruz işte..kalktım bir kaysılı form çay ikide siyah çay içtim kendime geldim eşim vadiye bakıyor buraya kaçtım
kız ne öyle aaa ölmek falan bizde aynıyız hee napalım hep 7lerdemiydik sanki
burda istemediğin kadar gaz var ama sendede benim gibi irade olmazsa tamamdır
iradem tamamen psikolojimle orantili ya. bunalima girdigim zamanlarda onume babam gelse yirim
bu duruma sinir oluyorum o yuzden zaten bu topikteyim ve kendime destekci ariyorum. su anda bi isim yok okulum ocakta baslicam insaallah , ailemden kilometrelerce uzaktayim. bi tek esim var ve kendimi ne kadar zorlasamda bazen normal olarak inanilmaz moralim bozuluyor. bu anlari daha azaltmak icin burdayim zaten. hayatimda hic bu kadar bosluga gecmemistim ve hic bu kadar bos kalmamistim
burda takilmak yine iyi geliyor ama bu hafta cok kotuydum obur haftaya insaallah bomba olacagim
verin verin nerde benim gazim
mrb erginsena ben sitede yeniyim biri bana 50 tl kaptan parası topluyoruz yazmış ne parası anlayamadım.siteyide kullanmayı bilemiyorum daha
evet fistik okuma moduna gircem simdi
günaydin senacimbendende altin istemisdin daha ödüyemedim
gayet güzel bir menü..bu menüde hata yok cnm...su oranını 3 e çıkar cnm..günaydın
dünkü menüm
kahvaltı
1bardak çay
2 yumurta
1 dilim çok tahıllı ekmek
4 tane zeytin - peynir
salatalık
domates
ara
1 elma
öqle
ızgara tavuk
çorba
ögle ara
boş
akşam
4 tane ızgara köfte
ayran + 2lt su
bi yerde yanlış var tartı beni mutlu etmiyor
geçmiş olsun cnm ..herkese merhabalar:92:
gecmısı okumadan yazmıyım dedım, ne guzel hbrler var boyle gecmıste, ben demıstım bomba gıbı gelıyo herkes diye yarın yıkılcak topık havalla boyle sızı ızlemekte cok eglencelı tabı siz benım gıbı genclerı de pıstlerde gormek ıstersınız ama takıpcınızım merak etmeyın
hani dün aksam cıkmadan mıdem bulanıyo demıstım ya, sonra mahvettı benı, dun oğlen ofıste dolapta yesıl elma vardı, meyve yemıyorum dıye almıstım, bı tane kalmıs onu yıyeyım dedım, ama soguktu bıraz ısınsın dıye masama bıraktım sonra da dayanamayıp soguk soguk yedım:26: vee o elma mahvettı benı yaAllahım hala etkısındeymm:26:
dun bı de yagmurluydu hava ayagımda babet vardı ayaklarım ıslandı, baya üşüdüm, soguk soguk yıyıncede mıdeyı de usuttum, mıdem sancılandı uzıerne bagırsaklarım bozuldu, fena bı aksam gecırdım, nöbet yaptı, bı üşüdüm bi sıcak bastı fılan:26: tuvalete zor yetıstım vallakardesım nanelı corba yaptı, ıkı tabak ondan ıctım dun akşam sonrada hep yattım :26: en son saat sabaha karsı 4 bckta tuvalete kalktım sancıyla kendımden korktum valla:26:
kocama hak verıyorum valla, benım hanım çürük çıktı dıyıp duruyo haklı vallaaaa :26: artık bu evde hastalık ıstemıyorum dıo, oof of ben de ıstemıyorum da nası bı bunyem var anlamadım ben de:26:
işte budurr12.10.2011
Sabah
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
domates,salatalık bir tane kırmızı biber ( közlenmiş )
doğadan kayısılı form ( bidaha akşam içicem ortim öyle dedi )
Ara
1 mandalina
Öğle
Haşlanmış brokoli
yoğurt
1 domatesten üstüne sos (yağsız)
Ara
Kuru üzüm & limonlu yeşil çay
Akşam
Bir kase mercimek çorbası
Gün içinde 2,5 - 3 litre su
hoşgeldinnnnarkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz.. bi kişilik yeriniz var mı? 72-73 kilolarda gezinip duruyorum ve artık çok sıkıldım zayıflamak istiyorum hedefim 10 kilo kadar verebilmek..
süper bir menü brawoo cnmSabah:
Az kaşarlı tam buğday ekmeğiyle yapılmış tost
1 haşlanmış yumurta
Peynir,
1 domates,
1 bardak şekersiz çay
Ara:
1 mandalina
1 bardak yeşilçay
Öğlen:
Mantar,
Ayran
Ara:
1 bardak yeşilçay
1 mandalina.
Akşam:
K-fleks
3 litre su
Menü Menü MEnüüü mügeyi zorlayan menüüüüü
Sabah:
1 elma , 1 saat sonra çörek otlu diyet bisküvi ( evde değildim)
ara: 1 adet şeftali
Öğlen:
Patlican yemeği,1 domates, 2 salatalık
Ara: yok
Akşam: 1 Ayva :18:
su: yarım litre anca o da zorla yani , gün içinde şekersiz 1 kahve 1 çay ...
Ayyy yarın cuma amaaa
KAPTANIM CİVANIM MESAJLARINA Bİ BAKARMISIN Bİ MARUZATIM OLCEKTİ ??
Kızlar umarım hepinizin diyetleri süper gidiyordur, zayıflamak incelmek çok güzel bir duygu, insanın içi içine sığmıyor, yaşama sevincim arttı resmen daha şimdiden...Ve kendime kilo vermeye çalışan değil, sanki zayıfmış ama kilosunu korumaya çalışıyormuş kız gözüyle bakıyorum o zaman herşey daha kolay oluyor..Hepinizi çok seviyoruum :26:
kılavuz, erginsena, trendy21, gereği düşünüldü, naf, charm, mywish, hepinizin fotolarını gördüm.
feci çok feci komplekslerdeyim. :18::18::18:
fıstık gibi olmuşsunuz hepiniz.
bende olmak istiyorummmm
tutun elimden beni de fıstık gibi yapınnn
Hmmm güzel fikir dolabın derinliklerine bakayım ağzıma layık ne varsebze sote cnm :)
Kızlar yarın ögle yemeği için ne yiyim sizce?
Aklıma hiç bişey gelmiyo.:18:
ben sana bugün bulduğum ölçümlerimi yazayım belki gaza gelirsin çünkü benim geçen sene buzamanki kilomdasın bitanem
TARİH KİLO BEL KALÇA
11.10.2010 79 90 116
08.12.2010 78 90 113
04.01.2011 76 85 112
04.02.2011 73 80 109
02.03.2011 71.5 78 108
04.04.2011 69 77 104
02.05.2011 68 77 102
03.06.2011 66 75 100
05.07.2011 64 74 100
26.08.2011 63 72 98
26.09.2011 61.5 72 98
bu çizelge sadece dengeli ve doğru beslenmeyi öğrenmeyle olmadı,ilk tarihten itibaren eve yürüme bandı,ocak takibindede eliptik bisiklet alıp sporla beraber verdim ve halada sporumu hergün iş dönüşü evimde 1,5-2 saat yapıyorum vede sağlığım elverdiğincede yapıcam inş.
ben bunu kortizon kullanıyorken ve bu yaştayken başardıysam,sen muhtemelen benden gençsindir ve daha kolay verirsin...ben bide çalışıyorum ve menülerimi sporumu ev işimi çocuklarımın derslerini ilgi ve alakaşlarını(ki 2 oğlum bide eşim evde 3 erkek var düşün,hepsi bana bakıyor)yerine getiriyorum ve aşırı titiz ve düzenli bir insanımdır....
oyüzden kendine inan güven ve beyninde olayı bitir...şu kiloya inip bu olayı bitiricem demekle olmuyor...istediğin kiloya inmek için beslenme tarzını yaşam tarzını değiştirip onu artık yaşam stilin haline getirdinmi kilonu korumana bile gerek kalmıycak çünkü o senin yaşam tarzın olduğu için doğal gelicek sana...doğru beslenmeyi öğrendiğin için hayatına sporu soktuğun içinde 1-2 kilo alsan bile hemen rahatsız olup sonraki günlerde dikkatli olucaksın...
GAZA GELDÜNMÜ GUUUUUUUUU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?