70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

saol canım inşallah

öyle güzel değerlendirdiniz ki eski halimi ölesim geldi bi an çok sao cancazım inşallah bende senin gibi çıtırcık olurum

bn gecen sne 6 ay hep ilacla hasta olmstm onn için yine aynı seyleri yasıycm die endişeleniorm ...umarım öle bişi olmaz
yoksa kilo vermemi engellio

benimde gecikti canım ama benimki hep olduğum tarihten 4 yada 5 gün önce olur ama bu ay geçen ayki tarihte yani 15 inde olucam demekki...tık yok hala yalnızca kasıklarım patlıycak okadar yani

Menü Menü MEnüüü mügeyi zorlayan menüüüüü

Sabah:

1 elma , 1 saat sonra çörek otlu diyet bisküvi ( evde değildim)

ara: 1 adet şeftali

Öğlen:

Patlican yemeği,1 domates, 2 salatalık

Ara: yok

Akşam: 1 Ayva :18:

su: yarım litre anca o da zorla yani , gün içinde şekersiz 1 kahve 1 çay ...

Ayyy yarın cuma amaaa

KAPTANIM CİVANIM MESAJLARINA Bİ BAKARMISIN Bİ MARUZATIM OLCEKTİ ??

Kızlar umarım hepinizin diyetleri süper gidiyordur, zayıflamak incelmek çok güzel bir duygu, insanın içi içine sığmıyor, yaşama sevincim arttı resmen daha şimdiden...Ve kendime kilo vermeye çalışan değil, sanki zayıfmış ama kilosunu korumaya çalışıyormuş kız gözüyle bakıyorum o zaman herşey daha kolay oluyor..Hepinizi çok seviyoruum :26:

geçen gece zengin olduk falan yazmıştın ve kaybolmuştun neydi o mesele...sakıncası yoksa tabiiiii:26:

ogünden aynen alıntı yaptım ortim
09.10.2011 22.58

geldim geldim kaçarmıyım hiç,,azcık heycanlandımda eşimle paylaşmaya gittim hemencik,,mesele şu hatırlarmısınız bilmem bizim köy vardı siyanür barajı yıkılmıştıda yeni baraj yapıcaklardı,onun için köyü satın almaları gerekiyodu,,e tabi anneminde toprakları var tarlaları e bide ev var,,hepsi için anlaşılan parayı vermeyi kabul etmişler bugün şükür yarabbim,,ne diyim çok mutluyum eşim benden daha çok çıldırdı bu habere,hemen annene hayırlı olsun diyemmiki diyip güldü yalakalık yapcekmiş

ya ne bileyim burda rahat ortam birileir bulmasın diyeoldu burda öyle şeyler çünkü...
biliyorum benimde ilkhamileiğimde olsun diğer kimyasal gebeliklerdede aynıydı hep adet olucak gibiydim olmadım ama yıllardır artık belirti falan herşey altüst nezaman kanda idrarada pozitif görürsem ozaman inanırım...
inş.olur tez zamanda hala olmadım ve sporda yapamıyorum karnım patlıycak göğüsler bomba
verme konusunuda düşünmem lazım ama turşusunuda kurmuycaz yaaa

bn gecen sne 6 ay hep ilacla hasta olmstm onn için yine aynı seyleri yasıycm die endişeleniorm ...umarım öle bişi olmaz
yoksa kilo vermemi engellio

canım rahat ol eminim zordur ama kilo verdikçede kolay adet olursun belkide..
tabiki engellemsi kötü ama sen iste yeterki...bendede adet düzensizliği yok ama azda olsa hormonalr altüst zor veriyorum napalım bizde geç zayıflıyca galibaa:2:

ya bişey diycem size,,akşam 8de mj attım eşime haber verim diye,,
güzel bi haberim var yalvarırsan söylerim falan dedim,,
yalvarmam sen nasılsa dayanamaz söylersin dedi,
neyse uzata uzata şu bu falan diye uzattım meseleyi,
işin ucunda para varmı dedi
var dedim sana kıyak bi iş bulduydum dedim
parası iyimi 1000tl falan dedi
bende daha çok dedim
neyse son mjında okadarda atma,,atma mj bida ben tavla oynacem dedi
bende kızdım ve hemen haberi verdim,ardından iki tanede mj attım ama cvb yok iletildi mjıda gelmedi anladım hafıza doldu onun..
1 saat sonra telefon etti,ne var dedim naptın dedi,sanane dedim hadi çok merak ettim söyle diyince mj attımya görseydin dedim oda hafıza dolmuş gelmedi diyince,,ozamansilde bak gelen mjlara dedim insanın hevesini kursağında bırakıyosun, böyle yapıcanı bilseydim paylaşmazdım mutluluğumu dedim kapattım..1dk sonra tekrar aradı doğrumu yazdıkların falan filan ağzı kulaklarındaa. .bide :26:satılsaydı ben duyardım öyle bişey konuşulmadıki burda hiç dedi(eşim köyü alanların fabrikasında garson) neyse kapattık
bu 2dk sonra bana ya ben seni gerçekten çok seviyormuşum diye bi mj hemen ardından daha ben yazmadan tabi,,hemen yalaka diyceksin demi ''demiş
evet öyle diycektim :117: ve yazdım yanlış adama yalakalık yapıyosun ama diye ,,
ardından gelen mj'sa
sabaha kadar mjlaşabiliriz canım benim tatlım bebişim
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84: ya ben bu adamı napiyim şimdii söylesenize banaa..... :84::84::84::84::84::84::84:

kılavuz, erginsena, trendy21, gereği düşünüldü, naf, charm, mywish, hepinizin fotolarını gördüm.
feci çok feci komplekslerdeyim. :18::18::18:
fıstık gibi olmuşsunuz hepiniz.
bende olmak istiyorummmm
tutun elimden beni de fıstık gibi yapınnn

verin verin nerde benim gazim

ben sana bugün bulduğum ölçümlerimi yazayım belki gaza gelirsin çünkü benim geçen sene buzamanki kilomdasın bitanem
TARİH KİLO BEL KALÇA
11.10.2010 79 90 116
08.12.2010 78 90 113
04.01.2011 76 85 112
04.02.2011 73 80 109
02.03.2011 71.5 78 108
04.04.2011 69 77 104
02.05.2011 68 77 102
03.06.2011 66 75 100
05.07.2011 64 74 100
26.08.2011 63 72 98
26.09.2011 61.5 72 98
bu çizelge sadece dengeli ve doğru beslenmeyi öğrenmeyle olmadı,ilk tarihten itibaren eve yürüme bandı,ocak takibindede eliptik bisiklet alıp sporla beraber verdim ve halada sporumu hergün iş dönüşü evimde 1,5-2 saat yapıyorum vede sağlığım elverdiğincede yapıcam inş.
ben bunu kortizon kullanıyorken ve bu yaştayken başardıysam,sen muhtemelen benden gençsindir ve daha kolay verirsin...ben bide çalışıyorum ve menülerimi sporumu ev işimi çocuklarımın derslerini ilgi ve alakaşlarını(ki 2 oğlum bide eşim evde 3 erkek var düşün,hepsi bana bakıyor)yerine getiriyorum ve aşırı titiz ve düzenli bir insanımdır....
oyüzden kendine inan güven ve beyninde olayı bitir...şu kiloya inip bu olayı bitiricem demekle olmuyor...istediğin kiloya inmek için beslenme tarzını yaşam tarzını değiştirip onu artık yaşam stilin haline getirdinmi kilonu korumana bile gerek kalmıycak çünkü o senin yaşam tarzın olduğu için doğal gelicek sana...doğru beslenmeyi öğrendiğin için hayatına sporu soktuğun içinde 1-2 kilo alsan bile hemen rahatsız olup sonraki günlerde dikkatli olucaksın...
GAZA GELDÜNMÜ GUUUUUUUUU

Son düzenleme:
mrb erginsena ben sitede yeniyim biri bana 50 tl kaptan parası topluyoruz yazmış ne parası anlayamadım.siteyide kullanmayı bilemiyorum daha

kıss o BİRİ benimm
evet fistik okuma moduna gircem simdi

günaydin senacim bendende altin istemisdin daha ödüyemedim

gayet güzel bir menü..bu menüde hata yok cnm...su oranını 3 e çıkar cnm..

geçmiş olsun cnm ..
işte budurr
arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz.. bi kişilik yeriniz var mı? 72-73 kilolarda gezinip duruyorum ve artık çok sıkıldım zayıflamak istiyorum hedefim 10 kilo kadar verebilmek..
hoşgeldinnnn
süper bir menü brawoo cnm

bakıcam canım şimdi mesajlara...

Sen istersen herkes elinde tutar ablacım
Kaptanın da bana dediği gibi kilo veren arkadaşların menülerini takip edeceksin.:82:
Bide günü gününe menü takip edeceksin.
Deneyimli olan kişilerin yorumları dinliceksin olay bu.
Benim kalas kafama anca dank etti.
2 haftadır çok dikkat ediyorum.
Benim daha çok yolum varr birlikte güle oynaya kilo veririz

sebze sote cnm :)
Hmmm güzel fikir dolabın derinliklerine bakayım ağzıma layık ne var

Kızlar yarın ögle yemeği için ne yiyim sizce?
Aklıma hiç bişey gelmiyo.:18:

hımm şimdi:44:aslında sen yarın 1.5 kilo kesin verdiğini öğrenceğin için kaçamak hakkın olur ama yinede evde kabak v.s varsa yine hafif menün olabilir,bende sanırım onu yapcamda yarın..çokta kaçamak yapmazsın sen zaten hedefin büyük ve günlerin azalıyor

inanki geldim yani Allah razi olsun :)) benimde evde kosu bandi var. bu hafta yemek isini saldim ama en azindan sporu birakmadim. en azindan bunu becerebildim amabundan sonrasinda insaallah olacak bu is. elimden geldiginde. tesekkur ederim.. su an senin yerinde olmak isterdim yaniii

selam kızlar iyiakşamlarr
boqazalrım şişmiş acaip aqrıyor gündüz arkadaşlar bendeydi akşamda cari hesaplarla boquştum...gümlemiş bir menüyle karşınızdayım..

kahvaltı

1 bardak su
1 yumurta
1 dilim buqday ekmeqi
krem/çeçil peyniri
yarım domates
yarım salatalık
bitki çayı

ara
1 elma

öqlen
1 kase sütlü şehriye çorbası

akşamüstü
1 incecik börek
1 porsiyon bulgur pilavı
bitki çayı...

3 litre su...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…