inanki geldim yani Allah razi olsun :)) benimde evde kosu bandi var. bu hafta yemek isini saldim ama en azindan sporu birakmadim. en azindan bunu becerebildim amabundan sonrasinda insaallah olacak bu is. elimden geldiginde. tesekkur ederim.. su an senin yerinde olmak isterdim yaniii
bu arada ben papatyaydim nilufer olmusum :) nasil oluyor bu :44:
Ben kabak sevmem kiii:26:hımm şimdi:44:aslında sen yarın 1.5 kilo kesin verdiğini öğrenceğin için kaçamak hakkın olur ama yinede evde kabak v.s varsa yine hafif menün olabilir,bende sanırım onu yapcamda yarın..çokta kaçamak yapmazsın sen zaten hedefin büyük ve günlerin azalıyor
selam kızlar iyiakşamlarr
boqazalrım şişmiş acaip aqrıyor gündüz arkadaşlar bendeydi akşamda cari hesaplarla boquştum...gümlemiş bir menüyle karşınızdayım..
bende topiğe ilk girdiğimde bu cümleyi çok geçirdim içimden ama bak şu an sen benim için söylüyorsun...demekki oluyor çok uzak değil oyüzden gayret tamammı kuzum
arkadaşlar...
YENİ GELEN ARKADAŞLAR LÜTFEN MENÜLERE YORUM YAPMAYIN
ARKADAŞLARI YANLIŞ YÖNLENDİRİYORSUNUZ
SİZE GÖRE MENÜLER İYİ OLABİLİR AMA DİYET MANTIĞINA GÖRE İYİ DEĞİL
ÖNCE KENDİ MENÜLERİNİZİ DÜZELTİN
hiç olmamışbugün
sabah
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 kk b.peynir
1 küçük parça kaşar
2 çatal yumurta
ara
2 kuru kayısı
yarım ceviz
öğlen
1 simit
2 çatal peynir
ara
yok
akşam
1 bardak yağsız süt
içine 2 kaşık müsli
Ben kabak sevmem kiii:26:
Poff gidem de bakem ne varr..
Evet yarın itibariyle 45 kalıcak zannımcaa:26:
Oyyyy 45 günde 5 kilo versemm daha ne isterimm
Yarınki kaçamağım 3 gündür beni bekleyen, dolapta kuzu kuzu miinnnacıkkk sevimlii mii sevimlii süt dilimi
Öğlen onu yemeyi düşünüyorum.
Akşamda hamsi yeriz herhalde
iyi akşamlar Sena abla
Geçmiş olsunn havalar fena dikkat et kendine...
hiç olmamış
simit yüzünden mi olmamış:26::26::26::26:
kılavuz, erginsena, trendy21, gereği düşünüldü, naf, charm, mywish, hepinizin fotolarını gördüm.
feci çok feci komplekslerdeyim. :18::18::18:
fıstık gibi olmuşsunuz hepiniz.
bende olmak istiyorummmm
tutun elimden beni de fıstık gibi yapınnn
yaw bu kadarmı kalp kalbe karşı olur,bende daha demin diyet günlüğüme bakıyodum oraya bende her hafta verdiğim kiloyu yazıyorum alt alta baya oldu onu yapıştırayım dediydim benden önce davrandınben sana bugün bulduğum ölçümlerimi yazayım belki gaza gelirsin çünkü benim geçen sene buzamanki kilomdasın bitanem
TARİH KİLO BEL KALÇA
11.10.2010 79 90 116
08.12.2010 78 90 113
04.01.2011 76 85 112
04.02.2011 73 80 109
02.03.2011 71.5 78 108
04.04.2011 69 77 104
02.05.2011 68 77 102
03.06.2011 66 75 100
05.07.2011 64 74 100
26.08.2011 63 72 98
26.09.2011 61.5 72 98
bu çizelge sadece dengeli ve doğru beslenmeyi öğrenmeyle olmadı,ilk tarihten itibaren eve yürüme bandı,ocak takibindede eliptik bisiklet alıp sporla beraber verdim ve halada sporumu hergün iş dönüşü evimde 1,5-2 saat yapıyorum vede sağlığım elverdiğincede yapıcam inş.
ben bunu kortizon kullanıyorken ve bu yaştayken başardıysam,sen muhtemelen benden gençsindir ve daha kolay verirsin...ben bide çalışıyorum ve menülerimi sporumu ev işimi çocuklarımın derslerini ilgi ve alakaşlarını(ki 2 oğlum bide eşim evde 3 erkek var düşün,hepsi bana bakıyor)yerine getiriyorum ve aşırı titiz ve düzenli bir insanımdır....
oyüzden kendine inan güven ve beyninde olayı bitir...şu kiloya inip bu olayı bitiricem demekle olmuyor...istediğin kiloya inmek için beslenme tarzını yaşam tarzını değiştirip onu artık yaşam stilin haline getirdinmi kilonu korumana bile gerek kalmıycak çünkü o senin yaşam tarzın olduğu için doğal gelicek sana...doğru beslenmeyi öğrendiğin için hayatına sporu soktuğun içinde 1-2 kilo alsan bile hemen rahatsız olup sonraki günlerde dikkatli olucaksın...
GAZA GELDÜNMÜ GUUUUUUUUU
akşam üstü incecik börek haaa,, bi porsiyon bide bulgur yemişşşselam kızlar iyiakşamlarr
boqazalrım şişmiş acaip aqrıyor gündüz arkadaşlar bendeydi akşamda cari hesaplarla boquştum...gümlemiş bir menüyle karşınızdayım..
kahvaltı
1 bardak su
1 yumurta
1 dilim buqday ekmeqi
krem/çeçil peyniri
yarım domates
yarım salatalık
bitki çayı
ara
1 elma
öqlen
1 kase sütlü şehriye çorbası
akşamüstü
1 incecik börek
1 porsiyon bulgur pilavı
bitki çayı...
3 litre su...
valla ben bisey yapmadim
geçmiş olsun aşkitom...kendine dikkat et tatlım sen bize lazımsın rol modelim benimselam kızlar iyiakşamlarr
kahvaltı
1 bardak su
1 yumurta
1 dilim buqday ekmeqi
krem/çeçil peyniri
yarım domates
yarım salatalık
bitki çayı
ara
1 elma
öqlen
1 kase sütlü şehriye çorbası
akşamüstü
1 incecik börek
1 porsiyon bulgur pilavı
bitki çayı...
3 litre su...
iyi akşamlar dostlarrrrrrrr
nasılsınız bakalım
senacım geçmiş olsun
deryacım sen nasılsın
....bütün ortilerin dikkatine!!!!!!!
Arkadaşlar her guruptan 1 kişinin yarın bnm özelime ortisinin ve kendisinin kilo bildirimini yapması gerekiyor...diğer bildirimler tubaya yapılacak...bilginize!!!!!!
13.10.201 cuma
kahvaltım
2d. ekmekle çift kaşarlı tost
4 zeytin
1 domates
ara
1armut:125:
1bardak biberiye çayı
öğlen
3 inegöl köfte(yağsız tavada)
2 pane tavuk(snitzel)
yeşil salata
1kase yoğurt
ara
1 elma:125:
7 otlu çay
deminden18.00
biberiye çayı
akşam
special -k yiycektim ama öğlen yemeğini saat 16.00da yedim dedim acıkırım belki ama acıkmadım yemekte istemiyorum bu saatten sonra inş.acıkmam:26:
şimdiyye kadar 2lt su
toplamda 3lt olucak yatana kadar,,,e bide yeşil çayımı içicem birazdan,,yatmadan öncede saunaya giricem 20dk,,yarın güzel bi rakam görürüm inşallah hadi bakalım geri sayım başladııı:119::119::119::119::119::119:
iyi akşamlar dostlarrrrrrrr
nasılsınız bakalım
senacım geçmiş olsun
deryacım sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?