70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün

sabah
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 kk b.peynir
1 küçük parça kaşar
2 çatal yumurta

ara
2 kuru kayısı
yarım ceviz

öğlen
1 simit
2 çatal peynir

ara
yok

akşam
1 bardak yağsız süt
içine 2 kaşık müsli

bende topiğe ilk girdiğimde bu cümleyi çok geçirdim içimden ama bak şu an sen benim için söylüyorsun...demekki oluyor çok uzak değil oyüzden gayret tamammı kuzum

Ben kabak sevmem kiii:26:
Poff gidem de bakem ne varr..
Evet yarın itibariyle 45 kalıcak zannımcaa:26:
Oyyyy 45 günde 5 kilo versemm daha ne isterimm
Yarınki kaçamağım 3 gündür beni bekleyen, dolapta kuzu kuzu miinnnacıkkk sevimlii mii sevimlii süt dilimi
Öğlen onu yemeyi düşünüyorum.
Akşamda hamsi yeriz herhalde

selam kızlar iyiakşamlarr
boqazalrım şişmiş acaip aqrıyor gündüz arkadaşlar bendeydi akşamda cari hesaplarla boquştum...gümlemiş bir menüyle karşınızdayım..

iyi akşamlar Sena abla
Geçmiş olsunn havalar fena dikkat et kendine...

arkadaşlar...

YENİ GELEN ARKADAŞLAR LÜTFEN MENÜLERE YORUM YAPMAYIN
ARKADAŞLARI YANLIŞ YÖNLENDİRİYORSUNUZ
SİZE GÖRE MENÜLER İYİ OLABİLİR AMA DİYET MANTIĞINA GÖRE İYİ DEĞİL
ÖNCE KENDİ MENÜLERİNİZİ DÜZELTİN

valla ben bisey yapmadim

hiç olmamış

teşekkür ederim cnm...

deryaak seninde menün hiç olmamış ve bütün hafta nerdeyse aynıydı

ahanda tuttum elinden gel buraya fıstık olmaya gidiyoruz,hergün düzenli bi şekilde menülerini yaz ve uyarılarımızı dikkate al bak nasıl kilo veriyosun hadeeeee
yaw bu kadarmı kalp kalbe karşı olur,bende daha demin diyet günlüğüme bakıyodum oraya bende her hafta verdiğim kiloyu yazıyorum alt alta baya oldu onu yapıştırayım dediydim benden önce davrandın
akşam üstü incecik börek haaa,, bi porsiyon bide bulgur yemişşş hemde cuma öncesiiii napalım şimdi sana söyle hı napalım

valla ben bisey yapmadim

bende:2:hatırlamıyorum yani:44:
senacım yoksa benim menümü çokmu beğendinde yoruma layık bulamadın aşkitom:13:
şaka yapıyorum gözden kaçabilir hasta olmuşun geçmiş oslun canım:120:bakalım akşam yemeği yemeyeli 4.günüm oluyormuş yaa..

....bütün ortilerin dikkatine!!!!!!!

Arkadaşlar her guruptan 1 kişinin yarın bnm özelime ortisinin ve kendisinin kilo bildirimini yapması gerekiyor...diğer bildirimler tubaya yapılacak...bilginize!!!!!!

Son düzenleme:
akşam üstü incecik börek haaa,, bi porsiyon bide bulgur yemişşş hemde cuma öncesiiii napalım şimdi sana söyle hı napalım[/QUOTE]
sana aynen böyel ayzıcaktım ama dedim kızar falan:2:bide bukadar kilo verene yorum yapamadım

iyi akşamlar dostlarrrrrrrr
nasılsınız bakalım
senacım geçmiş olsun
deryacım sen nasılsın

geçmiş olsun aşkitom...kendine dikkat et tatlım sen bize lazımsın rol modelim benimkızlar gene kızdırmışlar seni çek kulaklarınıda kendilerine gelsinler...bizi azmı dövdün demüüüüü

....bütün ortilerin dikkatine!!!!!!!

Arkadaşlar her guruptan 1 kişinin yarın bnm özelime ortisinin ve kendisinin kilo bildirimini yapması gerekiyor...diğer bildirimler tubaya yapılacak...bilginize!!!!!!

yaa ayrıldıkmı 2 ayrı :18:listemi olacak
budaha kötü heemn farkedilcez...sena çok garip yaaa bana muciz egibi geliyor eee aylarca TAKILDIM YA...hem adet olamadım şişim yani 2kilo fazlam olur ohalde tartıda 75 falan çıktım yani 73 oldum belkide sonunda...ilginç adet yaklaşırken şişlikle 77 olurdum yaniiiii

sena ablaa bugünkü menümü sergiye sunuyorum bi yorum atsanaa nasıl olmuş cuma günü öncesine yakışmışmıı,yoksa hatalarım varmıı:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…