iyi akşamlar dostlarrrrrrrr
nasılsınız bakalım
senacım geçmiş olsun
deryacım sen nasılsın
kılavuz, erginsena, trendy21, gereği düşünüldü, naf, charm, mywish, hepinizin fotolarını gördüm.
feci çok feci komplekslerdeyim. :18::18::18:
fıstık gibi olmuşsunuz hepiniz.
bende olmak istiyorummmm
tutun elimden beni de fıstık gibi yapınnn
ben niye foto falan görmedim
ben aynıyım aşkım evde pinekliyorumhoşgeldin ablam sağol sen nasılsın ..bende iyiyim nolsun işte
anam benim orti nerelerdekiiiii....bütün ortilerin dikkatine!!!!!!!
Arkadaşlar her guruptan 1 kişinin yarın bnm özelime ortisinin ve kendisinin kilo bildirimini yapması gerekiyor...diğer bildirimler tubaya yapılacak...bilginize!!!!!!
canım tabiki seni de soruyorum.beni sorarsan iyim hamdolsun 2.evimde takılıyorum
hem simitten dolayı hemde hani nerde sebze protein vs...hiç olmamış
simit yüzünden mi olmamış:26::26::26::26:
börek diye yazmak zorundayım üçgen bir parça düşün ama altında tek kat yufka var içide ıspanak ve peynirle dolu...börek demeye bin şahit ister..hatta alyı okadar inceydiki eline bile alamıyosun...ama bulgur pilavını hakkıyla yedim..burdada küçük bir ayrıntı var..ben bunları yediqimde saat 3tü...7 saat olmuş...ve sonrasında hiçbirşey yemedim...ahanda tuttum elinden gel buraya fıstık olmaya gidiyoruz,hergün düzenli bi şekilde menülerini yaz ve uyarılarımızı dikkate al bak nasıl kilo veriyosun hadeeeee
yaw bu kadarmı kalp kalbe karşı olur,bende daha demin diyet günlüğüme bakıyodum oraya bende her hafta verdiğim kiloyu yazıyorum alt alta baya oldu onu yapıştırayım dediydim benden önce davrandın
akşam üstü incecik börek haaa,, bi porsiyon bide bulgur yemişşşhemde cuma öncesiiii napalım şimdi sana söyle hı napalım
sizler bnm kaçamaklı menülerime aldanmayın..bnm büyem karbonhidrat aldıqımda daha çok kilo veriyor...misafirlere ayıp olmasın diye yemek zorunda kaldım...yoksa bugün bunları bana kimse yediremezdi..geçmiş olsun dileklerin içinde teşekkür ederim..
bende:2:hatırlamıyorum yani:44:
senacım yoksa benim menümü çokmu beğendinde yoruma layık bulamadın aşkitom:13:
şaka yapıyorum gözden kaçabilir hasta olmuşun geçmiş oslun canım:120:bakalım akşam yemeği yemeyeli 4.günüm oluyormuş yaa..
iyi akşamlar dostlarrrrrrrr
nasılsınız bakalım
senacım geçmiş olsun
deryacım sen nasılsın
teşekkürler ablacım..baya hastayım üşüyorum ..sabah kursa gidicem bütün gece cari hesaplarla uqraştım...namaz kılıp yatıcam..öpüyorum ablamıı
deryaaaa selam sabah yok noluyoruz
ben niye foto falan görmedim
ben aynıyım aşkım evde pinekliyorum
ya senin hedefine hiç bişi kalmamış
süpersin sen yaaaaaaaaaaaa
anam benim orti nerelerdekiiiii
kız onun karşısına çıkacak yüzümde yok beni ya neyse
canım tabiki seni de soruyorum.
hem simitten dolayı hemde hani nerde sebze protein vs...
börek diye yazmak zorundayım üçgen bir parça düşün ama altında tek kat yufka var içide ıspanak ve peynirle dolu...börek demeye bin şahit ister..hatta alyı okadar inceydiki eline bile alamıyosun...ama bulgur pilavını hakkıyla yedim..burdada küçük bir ayrıntı var..ben bunları yediqimde saat 3tü...7 saat olmuş...ve sonrasında hiçbirşey yemedim...
sizler bnm kaçamaklı menülerime aldanmayın..bnm büyem karbonhidrat aldıqımda daha çok kilo veriyor...misafirlere ayıp olmasın diye yemek zorunda kaldım...yoksa bugün bunları bana kimse yediremezdi..geçmiş olsun dileklerin içinde teşekkür ederim..
teşekkürler ablacım..baya hastayım üşüyorum ..sabah kursa gidicem bütün gece cari hesaplarla uqraştım...namaz kılıp yatıcam..öpüyorum ablamıı
deryaaaa selam sabah yok noluyoruz
tamam daha dikkatli olurum haklsın hiç sebze yok
kızını dövmeyen dizini dövermiş hayatımm....bak nekadar çok kilo verdin..demekki doqru olanı yapmışımgeçmiş olsun aşkitom...kendine dikkat et tatlım sen bize lazımsın rol modelim benimkızlar gene kızdırmışlar seni çek kulaklarınıda kendilerine gelsinler...bizi azmı dövdün demüüüüü
sena ablaa bugünkü menümü sergiye sunuyorum bi yorum atsanaa nasıl olmuş cuma günü öncesine yakışmışmıı,yoksa hatalarım varmıı:44:
kızlar ben çıkıyorum ..herkese hayırlı geceler tatlı rüyalarr
kızını dövmeyen dizini dövermiş hayatımm....bak nekadar çok kilo verdin..demekki doqru olanı yapmışım
döv döv haklısın bende süper menün falan yazmışım. kelin ilacı varmış gibi. bi daha olmaz kaptan.:44:
bende kaçıyorum
hepinize iyi gecelerrrrrrrrrrr
kızını dövmeyen dizini dövermiş hayatımm....bak nekadar çok kilo verdin..demekki doqru olanı yapmışım
menün güzel ama şinitzeli panesiz yemen gerekiyordu...
neyse kızlar bedne çıkıyroum kocişle oturayım azcıkta...
uykumu aldım daha uykum gelmezdehaydii yarın görüşürüz..öptümmm hepinii..
destekleriniz için sağolun varolunn
kızlar ben çıkıyorum ..herkese hayırlı geceler tatlı rüyalarr
hımm tamam hatam yeterki bu olsun,,olmasada olur pane benim için,,ama zaten hazır paneliydi yedim
derya abla tamam ben yaparımm,,iyigeceler ,,inşallah iyi sonuçlar görürüzde 1.ci olamasakta bi 2.ci olak bee10dk beklememek için burdan yazıyorum hadiii yarın sonuçları görmek için erkenden yatağaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?