70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben niye foto falan görmedim

hoşgeldin ablam sağol sen nasılsın ..bende iyiyim nolsun işte
ben aynıyım aşkım evde pinekliyorum
ya senin hedefine hiç bişi kalmamış
süpersin sen yaaaaaaaaaaaa

....bütün ortilerin dikkatine!!!!!!!

Arkadaşlar her guruptan 1 kişinin yarın bnm özelime ortisinin ve kendisinin kilo bildirimini yapması gerekiyor...diğer bildirimler tubaya yapılacak...bilginize!!!!!!
anam benim orti nerelerdekiiiii
kız onun karşısına çıkacak yüzümde yok beni ya neyse

beni sorarsan iyim hamdolsun 2.evimde takılıyorum
canım tabiki seni de soruyorum.

sağol ablamda,son kilolar bayağı zorluyor...kökleşmiş kilo olduğu için...neyse bakalım hayırlısı,darısı başınıza inş.

geçmiş olsun aşkitom...kendine dikkat et tatlım sen bize lazımsın rol modelim benimkızlar gene kızdırmışlar seni çek kulaklarınıda kendilerine gelsinler...bizi azmı dövdün demüüüüü
kızını dövmeyen dizini dövermiş hayatımm....bak nekadar çok kilo verdin..demekki doqru olanı yapmışım
sena ablaa bugünkü menümü sergiye sunuyorum bi yorum atsanaa nasıl olmuş cuma günü öncesine yakışmışmıı,yoksa hatalarım varmıı:44:

menün güzel ama şinitzeli panesiz yemen gerekiyordu...

neyse kızlar bedne çıkıyroum kocişle oturayım azcıkta...
uykumu aldım daha uykum gelmezdehaydii yarın görüşürüz..öptümmm hepinii..
destekleriniz için sağolun varolunn

kızlar ben çıkıyorum ..herkese hayırlı geceler tatlı rüyalarr

sanada bitanemmmmm...boğazın için en son yatağa girerken bir kaşık bal yutup yatda boğazını sarsın ,sabaha rahatlarsın...gerçi yarında bildirim var ama seçim senin...yutarsan üstüne su içmeki boğazını sarsın...tatlı rüyalar

kızını dövmeyen dizini dövermiş hayatımm....bak nekadar çok kilo verdin..demekki doqru olanı yapmışım

menün güzel ama şinitzeli panesiz yemen gerekiyordu...

hımm tamam hatam yeterki bu olsun,,olmasada olur pane benim için,,ama zaten hazır paneliydi yedim

derya abla tamam ben yaparımm,,iyigeceler ,,inşallah iyi sonuçlar görürüzde 1.ci olamasakta bi 2.ci olak bee10dk beklememek için burdan yazıyorumhadiii yarın sonuçları görmek için erkenden yatağaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:

:13::13::13::13::13::13:

dikkatt

kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr en acilindenn orti olduğunuz kişileri bana bildirin yani buraya yazın hepiniz aklımda değilsiniz,liste çıkarcam çabuk olun amaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…