kızını dövmeyen dizini dövermiş hayatımm....bak nekadar çok kilo verdin..demekki doqru olanı yapmışım
menün güzel ama şinitzeli panesiz yemen gerekiyordu...
dikkatt
kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr en acilindenn orti olduğunuz kişileri bana bildirin yani buraya yazın hepiniz aklımda değilsiniz,liste çıkarcam çabuk olun amaaaaaaaaaaaa
hem simitten dolayı hemde hani nerde sebze protein vs...
börek diye yazmak zorundayım üçgen bir parça düşün ama altında tek kat yufka var içide ıspanak ve peynirle dolu...börek demeye bin şahit ister..hatta alyı okadar inceydiki eline bile alamıyosun...ama bulgur pilavını hakkıyla yedim..burdada küçük bir ayrıntı var..ben bunları yediqimde saat 3tü...7 saat olmuş...ve sonrasında hiçbirşey yemedim...
sizler bnm kaçamaklı menülerime aldanmayın..bnm büyem karbonhidrat aldıqımda daha çok kilo veriyor...misafirlere ayıp olmasın diye yemek zorunda kaldım...yoksa bugün bunları bana kimse yediremezdi..geçmiş olsun dileklerin içinde teşekkür ederim..
teşekkürler ablacım..baya hastayım üşüyorum ..sabah kursa gidicem bütün gece cari hesaplarla uqraştım...namaz kılıp yatıcam..öpüyorum ablamıı
deryaaaa selam sabah yok noluyoruz
yok be fıstığım bak bunu bile şimdi gördüm cevap veriyorum...seninle aramızdaki aşktan başka ne olabülürküüüüü
dikkatt
kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr en acilindenn orti olduğunuz kişileri bana bildirin yani buraya yazın hepiniz aklımda değilsiniz,liste çıkarcam çabuk olun amaaaaaaaaaaaa
dikkatt
mywish89- barkinim :)
bende uyku diyarına yol alıyorum...sabah ilk kez heyecandan erken giricem işe gitmeden kızlar....byyyyyyyy,iyigeceler:92::92::92:
kızlar pek keyfim yok çok eskilerden bi arkadaşım vardııı kötü habrlerini aldımm içki kumar uyuşturucu gibi çok üzüldüm
sağolun kızlar,,ee yokmu arttıran yada dilek senin aklında orti olanlar varmı hiç şunla şu orti falan diye:44:
bide canım yarın büyük ihtimal topiği sen açarsın,yada nasılsa erken açıyosun sonuçta,şu benim yazıyı yapıtırırmısın sabah gelenlerde ortileri kim yazsınlar,çünkü gece pek uyuyamadığımdan çok çok erken kalkamıyorum,,ama 9gibi burda olurum inşallah tabii...
sağol şimdiden yapmak istemezsen sen bilirsin zorlamak istemem....
kızlar pek keyfim yok çok eskilerden bi arkadaşım vardııı kötü habrlerini aldımm içki kumar uyuşturucu gibi çok üzüldüm
yaaa çok üzüldüm canım yaa,,off birden kötü oldum yaaa:26:
Menü Menü MEnüüü mügeyi zorlayan menüüüüü
Sabah:
1 elma , 1 saat sonra çörek otlu diyet bisküvi ( evde değildim)
ara: 1 adet şeftali
Öğlen:
Patlican yemeği,1 domates, 2 salatalık
Ara: yok
Akşam: 1 Ayva :18:
su: yarım litre anca o da zorla yani , gün içinde şekersiz 1 kahve 1 çay ...
Ayyy yarın cuma amaaa
KAPTANIM CİVANIM MESAJLARINA Bİ BAKARMISIN Bİ MARUZATIM OLCEKTİ ??
Kızlar umarım hepinizin diyetleri süper gidiyordur, zayıflamak incelmek çok güzel bir duygu, insanın içi içine sığmıyor, yaşama sevincim arttı resmen daha şimdiden...Ve kendime kilo vermeye çalışan değil, sanki zayıfmış ama kilosunu korumaya çalışıyormuş kız gözüyle bakıyorum o zaman herşey daha kolay oluyor..Hepinizi çok seviyoruum :26:
darısı bizeben sana bugün bulduğum ölçümlerimi yazayım belki gaza gelirsin çünkü benim geçen sene buzamanki kilomdasın bitanem
TARİH KİLO BEL KALÇA
11.10.2010 79 90 116
08.12.2010 78 90 113
04.01.2011 76 85 112
04.02.2011 73 80 109
02.03.2011 71.5 78 108
04.04.2011 69 77 104
02.05.2011 68 77 102
03.06.2011 66 75 100
05.07.2011 64 74 100
26.08.2011 63 72 98
26.09.2011 61.5 72 98
bu çizelge sadece dengeli ve doğru beslenmeyi öğrenmeyle olmadı,ilk tarihten itibaren eve yürüme bandı,ocak takibindede eliptik bisiklet alıp sporla beraber verdim ve halada sporumu hergün iş dönüşü evimde 1,5-2 saat yapıyorum vede sağlığım elverdiğincede yapıcam inş.
ben bunu kortizon kullanıyorken ve bu yaştayken başardıysam,sen muhtemelen benden gençsindir ve daha kolay verirsin...ben bide çalışıyorum ve menülerimi sporumu ev işimi çocuklarımın derslerini ilgi ve alakaşlarını(ki 2 oğlum bide eşim evde 3 erkek var düşün,hepsi bana bakıyor)yerine getiriyorum ve aşırı titiz ve düzenli bir insanımdır....
oyüzden kendine inan güven ve beyninde olayı bitir...şu kiloya inip bu olayı bitiricem demekle olmuyor...istediğin kiloya inmek için beslenme tarzını yaşam tarzını değiştirip onu artık yaşam stilin haline getirdinmi kilonu korumana bile gerek kalmıycak çünkü o senin yaşam tarzın olduğu için doğal gelicek sana...doğru beslenmeyi öğrendiğin için hayatına sporu soktuğun içinde 1-2 kilo alsan bile hemen rahatsız olup sonraki günlerde dikkatli olucaksın...
GAZA GELDÜNMÜ GUUUUUUUUU
benim orti kaç gündür topiğe girmiyo....bütün ortilerin dikkatine!!!!!!!
Arkadaşlar her guruptan 1 kişinin yarın bnm özelime ortisinin ve kendisinin kilo bildirimini yapması gerekiyor...diğer bildirimler tubaya yapılacak...bilginize!!!!!!
Canım naf kaydetmişti sanırım.
Sabah geldiğinde söylerim.
Aklımda pek kalmadı maalesef..
Hadi ya kötü olmuş :\
dikkatt
Allah kurtarsın yazık olmuş.
bakyaa şimdi daha bi üzüldüm allah yardımcısı olsun,,dicek bişi bulamadım canımm...dershaneden arkadaşımdı çok sevmişti beni bende olmaz dedim öle kalmıştı seneler girdi araya arada haberi gelirdi unutmadı seni diye evlenmiş eşiylede olmamış unutmak için kumar içki en son uyuşturucuya bulaşmış.şimdi tedavi görüyomuş bi tuhaf oldum bu kadar sevilirmi diye sevgim benle toprağa gitcek diyomuş allahım yardımcısı olsun kurtulsun uyuşturucudan
seninki kim:26:
darısı bize
benim orti kaç gündür topiğe girmiyo
benim ortim bukett ,, ama gorunmedi durumundan haberim yok
dershaneden arkadaşımdı çok sevmişti beni bende olmaz dedim öle kalmıştı seneler girdi araya arada haberi gelirdi unutmadı seni diye evlenmiş eşiylede olmamış unutmak için kumar içki en son uyuşturucuya bulaşmış.şimdi tedavi görüyomuş bi tuhaf oldum bu kadar sevilirmi diye sevgim benle toprağa gitcek diyomuş allahım yardımcısı olsun kurtulsun uyuşturucudan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?