70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızını dövmeyen dizini dövermiş hayatımm....bak nekadar çok kilo verdin..demekki doqru olanı yapmışım

menün güzel ama şinitzeli panesiz yemen gerekiyordu...

allah senden razı olsun canımmmmmmmmmmmm...sen bitanesin

bende uyku diyarına yol alıyorum...sabah ilk kez heyecandan erken giricem işe gitmeden kızlar....byyyyyyyy,iyigeceler:92::92::92:

mywish89- barkinim :)

sağolun kızlar,,ee yokmu arttıran yada dilek senin aklında orti olanlar varmı hiç şunla şu orti falan diye:44:

bide canım yarın büyük ihtimal topiği sen açarsın,yada nasılsa erken açıyosun sonuçta,şu benim yazıyı yapıtırırmısın sabah gelenlerde ortileri kim yazsınlar,çünkü gece pek uyuyamadığımdan çok çok erken kalkamıyorum,,ama 9gibi burda olurum inşallah tabii...
sağol şimdiden yapmak istemezsen sen bilirsin zorlamak istemem....

dikkatt

kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr en acilindenn orti olduğunuz kişileri bana bildirin yani buraya yazın hepiniz aklımda değilsiniz,liste çıkarcam çabuk olun amaaaaaaaaaaaa
bu yazıyı dikkate alın lütfen ortileriniz kimse hepiniz yazmalısınız dışarda kalırsınız sonraa

kızlar pek keyfim yok çok eskilerden bi arkadaşım vardııı kötü habrlerini aldımm içki kumar uyuşturucu gibi çok üzüldüm

Canım naf kaydetmişti sanırım.
Sabah geldiğinde söylerim.
Aklımda pek kalmadı maalesef..

kızlar pek keyfim yok çok eskilerden bi arkadaşım vardııı kötü habrlerini aldımm içki kumar uyuşturucu gibi çok üzüldüm

Hadi ya kötü olmuş :\

yaaa çok üzüldüm canım yaa,,off birden kötü oldum yaaa:26:

dershaneden arkadaşımdı çok sevmişti beni bende olmaz dedim öle kalmıştı seneler girdi araya arada haberi gelirdi unutmadı seni diye evlenmiş eşiylede olmamış unutmak için kumar içki en son uyuşturucuya bulaşmış.şimdi tedavi görüyomuş bi tuhaf oldum bu kadar sevilirmi diye sevgim benle toprağa gitcek diyomuş allahım yardımcısı olsun kurtulsun uyuşturucudan

darısı bize
....bütün ortilerin dikkatine!!!!!!!

Arkadaşlar her guruptan 1 kişinin yarın bnm özelime ortisinin ve kendisinin kilo bildirimini yapması gerekiyor...diğer bildirimler tubaya yapılacak...bilginize!!!!!!
benim orti kaç gündür topiğe girmiyo

dikkatt

kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr en acilindenn orti olduğunuz kişileri bana bildirin yani buraya yazın hepiniz aklımda değilsiniz,liste çıkarcam çabuk olun amaaaaaaaaaaaa

benim ortim bukett ,, ama gorunmedi durumundan haberim yok

bakyaa şimdi daha bi üzüldüm allah yardımcısı olsun,,dicek bişi bulamadım canımm...

darısı bize

benim orti kaç gündür topiğe girmiyo
seninki kim:26:

benim ortim bukett ,, ama gorunmedi durumundan haberim yok

sağol canım yarın görünür merak etme

Hmm karışık şeyler ablacım.
Açık yazayım benim düşüncem tabi her durumda aynı olcak diye birşey yok.
Sadece sevgiden gidip kumara içkiye bulaşmamıştır.
İnsanların boşluğa düştüğü zamanlar oluyor. Ne yapacağını bilmediği zamanlar..
Birşeylere tutunmak istiyor, birşeyleri bahane edip komple kurtulmak veya bi sebebe sarılmak.
Allah yardımcısı olsun o illetlerden kurtarsın ama boşlukta oldugundan bulaşmıştır..
Bide erkeklerin hiç bi dediğine inanmıyorum ben.
Belkide yaşadığım, çevremden gördüğüm acı tecrübeler beni böyle yaptı.
Misal bir arkadaşıma bigün haber gelmişti.
Senden hoşlanan çocuk intihar etti hastanede diye kız koştura koştura gitti.
Hastanede çocukla konuştu. Çocuk bileklerini kesmişti kız için yaptığını söylüyordu.
Sonra öğrendik ki sebepleri başkaymışş..
Kadınlarda da k..ı başı ayrı oynayanlar vardır ama erkekler daha oyunbaz (benim gördüklerim)
Allah herkesin hakkında hayırlısını versin her zaman dediğim gibi.
Allah yardımcısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…