70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bakyaa şimdi daha bi üzüldüm allah yardımcısı olsun,,dicek bişi bulamadım canımm...
seninki kim:26:

sağol canım yarın görünür merak etme

arkadaşım olarak üzüldüm sebebleri ne olursa olsunn allahım yardımcısı olsun tek isegim kendini toparlaması

1- erginsena --- NaF
2- mywish89 --- barkinim
3- bukett --- ztar
4- deryaak --- silverpowder
5- triendy21 --- kılavuz
6- sevilcan--alaca
7- sibel29 --- zeynepberat
8- ms22 --- musize
9-monarosa_22---mavıgoz0554
10-pj_muguet--ruzgargulu(bunlar boştaydı ikiside eşleştirdim)

Son düzenleme:
Bugün kü menüm;

Kahvaltı: 2 dil. ekmek, 1 haş. yumurta, peynir, domates, biber, 2 tat. kaş. kuşburnu.
Ara: Limonlu yeşilçay.
Öğle: salata
Ara: yok
Akşam: 2 kase çorba, 6 yağsız köfte, 1 sarma, salata.
Ara: bir ısırık kurabiye, türk kahvesi.

3 lt civarı su...

valla ne kızartma kokuları ne yemekler vardı onların içinde sadece yazdıklarımı yedım ama halen daha sankı onlardan yemısım gıbı kendımı kotu hıssedıyorum nasıl psikolojiyse..
neyse hadın yarın görüşürük iyi gecelerr....

merhaba bende aranıza geldim neolur benide aranıza alın ve teşvik edin ..yeni doğum yaptım sayılır 45 günlük bebğim var 64 hamile kaldım şuan 72 kg aslında 59 dum hamile kalmdan önce sigarayı bıraktım ..
şimdi 64 kg düşsenm süper olur..sezeryan olduğum için leslie yapamıyorm ama evde yürüyüş bandım var ama bi türlü başlayamıyorum malum bebekden yoruluyorum..
emziriyorum ama mama takviyeside yaptığım için sağlıklı beslenerek kilo veririm inşllh..kıyafetlerim olmuyo(

ah canım yaa allah bağışlasın bebeğini hoşgeldin yarından itibaren yepyeni bi sayfa aç hayatında başarılar,,,burdan kopmazsan zayıflarsın başarırsın
ben kaptan yardımcısı tuğba sorun olursa çekinmeden sorabilirsin

triendy amin ..
hoşbulduk çok istiyorum eski halime dönmeyi ..örnek listeylemi yoksa herkes kendi kafasına göremi yapıyo diyetini..
geçmişi okuyamadım hangi günler tartılıyoruz .

triendy amin ..
hoşbulduk çok istiyorum eski halime dönmeyi ..örnek listeylemi yoksa herkes kendi kafasına göremi yapıyo diyetini..
geçmişi okuyamadım hangi günler tartılıyoruz .

yarın tartılıyoruz canım tam zamanında geldin,,yarın kalkınca wcden sonra tartılıp benim özelime bildirim yapıyorsunuz,

başlangıç
geçen hafta
bu hafta
gelen/giden
toplamda giden
hedef

bu şekilde bilidirm yapıyorsunuz,özele atamıyorsan triendy21in dikkatine yazıp burayada yapabilirsin yarın yaparsan yarın liste altına adın yazılıcak,,haftayada listede olucaksın,,,,
ben yeni gelenlerin yapması gerekenleri şimdi gösteriyorum

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler(kaptan erginsena)

1-Kilo çizelgesi yapılacak
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buqday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeqi kansızlık yaptıqı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eqer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde deqil kahvaltıda 2dilim ekmeqin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta sala sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öqün yapılavak ara öqünlerde 1 tane meyva yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eqer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiceksek kesinlikle öqle öqününde 2 kaşık yenecek akşam öqününde bunlar olmayacak klasik öqlen menümüz çorba+sebze veya et yemeqi+salata+yoqurt ürünleridir
6-Ara öqün tekrar yapılacak
7-Akşam öqünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öqlen ne ydiysek ona göre dengelicez öqlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoqurt gibi yicez akşam tek çeşit yemek yemeqe gayret edicez yanında salata yada yoqurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediqimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteqimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öqle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyorki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

Son düzenleme:
1- erginsena --- NaF
2- mywish89 --- barkinim
3- bukett --- ztar
4- deryaak --- silverpowder
5- triendy21 --- kılavuz
6- sevilcan--alaca
7- sibel29 --- zeynepberat
8- ms22 --- musize
9-monarosa_22---mavıgoz0554
10-pj_muguet--ruzgargulu(bunlar boştaydı ikiside eşleştirdim)

eşleşmeler bunlar geri kalanlar varsa sabah yazmış olsunlar ben şimdilik bu listeyi kaptana gönderiyorum

bilmeyenler için yazıyorum yarın bildirimler yine bana yapılıyor duyanlar duymayanlara bizahmet iletiversin

ortim biz snnle bu hafta çok fena çıkıcaz ama hadi hayırlısı

inşallah artık birincilik haftaya olucak
bu arada bn bildirimimi sizin saatle 3 ila 4 arası yapıcam snn özeline msj atsamda sen kaptana atsan olurmu ikimizin durumunu cnm?? gruptan bir kişinin atması gerekiomus ya bn gecmişi kacırıp snn bildirimini görmessem die ddm

Allah kurtarsın yazık olmuş.

menü:
sabah 2 dl ekmek, peynir, domates
ara: 2 kayısı+2 ceviz
öglen: makarna+salata
ara: meyveli yogurt
aksam: salata, brokoli, karnıbahar, kırmızı et
45 dk spor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…