saol cnm destegin için evet o kadar kaçamaga gene iyiydi ama sana destek olmadım telafi ederim sen süpersin maşallah
tebrik ederim harikasın:))))
Bu hafta akşam yediğim k-fleksler işe yaradı sanırım
Haftaya seni de pistlerde görmek isteriz
Teşekkür ederim. Darısı başına tostcu abla
tabii 200 gr da olsa sizin kilolar direk yağdan gidiyor200 grm olsun benim olsun dimi
900 gr küçümseme bence süper bi rakam cnm tbrk ederim
rica ederim çıtırım
Bu hafta akşam yediğim k-fleksler işe yaradı sanırım
Haftaya seni de pistlerde görmek isteriz
Teşekkür ederim. Darısı başına tostcu abla
tabii 200 gr da olsa sizin kilolar direk yağdan gidiyor
sağol canım artık önümüzdeki haftalara bakacağız
rica ederim çıtırım
tostçu ablan simitleri tostları götürdü fena tırtladı bu hafta
takıl topiğe hayatını yaşaaa
tabii 200 gr da olsa sizin kilolar direk yağdan gidiyor
sağol canım artık önümüzdeki haftalara bakacağız
rica ederim çıtırım
tostçu ablan simitleri tostları götürdü fena tırtladı bu hafta
haftayaaa pistlerde görüşmek üzeree ağlatcam asfaltıııı
günaydın canlarımmmm
çok erkencisiniz kilolar verilmiş ayyy ne güzel ya herkesi tebrik ederimmm canıgönülden.bende verdim bu hafta yazayım hemen
başlangıç 81 kilo 28.09.2011
geçen hafta 78,5 kilo
bu hafta:77 kilo
giden 1,5 kilo
toplam giden:4 kilo
Yupppiiiiiiiiiiiiiiiii:118::118::118::118:
2009 ekimden bu yana içine giremediğim elbisemin içineee sığğğdıımmmmm.
Çok şık bi elbiseydi hep giymek istemiştim olmuyordu.
En son 2 hafta önce denedim fermuarı kapanmamışşş.
Şimdiii cukkk diyee oturduuuuu arkadaki fermuarını bilee ben çektiimmmmmm:118:
ya bişey diycem size,,akşam 8de mj attım eşime haber verim diye,,
güzel bi haberim var yalvarırsan söylerim falan dedim,,
yalvarmam sen nasılsa dayanamaz söylersin dedi,
neyse uzata uzata şu bu falan diye uzattım meseleyi,
işin ucunda para varmı dedi
var dedim sana kıyak bi iş bulduydum dedim
parası iyimi 1000tl falan dedi
bende daha çok dedim
neyse son mjında okadarda atma,,atma mj bida ben tavla oynacem dedi
bende kızdım ve hemen haberi verdim,ardından iki tanede mj attım ama cvb yok iletildi mjıda gelmedi anladım hafıza doldu onun..
1 saat sonra telefon etti,ne var dedim naptın dedi,sanane dedimhadi çok merak ettim söyle diyince mj attımya görseydin dedim oda hafıza dolmuş gelmedi diyince,,ozamansilde bak gelen mjlara dedim insanın hevesini kursağında bırakıyosun, böyle yapıcanı bilseydim paylaşmazdım mutluluğumu dedim kapattım..1dk sonra tekrar aradı doğrumu yazdıkların falan filan ağzı kulaklarındaa. .bide :26:satılsaydı ben duyardım öyle bişey konuşulmadıki burda hiç dedi(eşim köyü alanların fabrikasında garson) neyse kapattık
bu 2dk sonra bana ya ben seni gerçekten çok seviyormuşum diye bi mjhemen ardından daha ben yazmadan tabi,,hemen yalaka diyceksin demi ''demiş
evet öyle diycektim :117: ve yazdım yanlış adama yalakalık yapıyosun ama diye ,,
ardından gelen mj'sa
sabaha kadar mjlaşabiliriz canım benim tatlım bebişim
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84: ya ben bu adamı napiyim şimdii söylesenize banaa..... :84::84::84::84::84::84::84:
kılavuz, erginsena, trendy21, gereği düşünüldü, naf, charm, mywish, hepinizin fotolarını gördüm.
feci çok feci komplekslerdeyim. :18::18::18:
fıstık gibi olmuşsunuz hepiniz.
bende olmak istiyorummmm
tutun elimden beni de fıstık gibi yapınnn
ben sana bugün bulduğum ölçümlerimi yazayım belki gaza gelirsin çünkü benim geçen sene buzamanki kilomdasın bitanem
TARİH KİLO BEL KALÇA
11.10.2010 79 90 116
08.12.2010 78 90 113
04.01.2011 76 85 112
04.02.2011 73 80 109
02.03.2011 71.5 78 108
04.04.2011 69 77 104
02.05.2011 68 77 102
03.06.2011 66 75 100
05.07.2011 64 74 100
26.08.2011 63 72 98
26.09.2011 61.5 72 98
bu çizelge sadece dengeli ve doğru beslenmeyi öğrenmeyle olmadı,ilk tarihten itibaren eve yürüme bandı,ocak takibindede eliptik bisiklet alıp sporla beraber verdim ve halada sporumu hergün iş dönüşü evimde 1,5-2 saat yapıyorum vede sağlığım elverdiğincede yapıcam inş.
ben bunu kortizon kullanıyorken ve bu yaştayken başardıysam,sen muhtemelen benden gençsindir ve daha kolay verirsin...ben bide çalışıyorum ve menülerimi sporumu ev işimi çocuklarımın derslerini ilgi ve alakaşlarını(ki 2 oğlum bide eşim evde 3 erkek var düşün,hepsi bana bakıyor)yerine getiriyorum ve aşırı titiz ve düzenli bir insanımdır....
oyüzden kendine inan güven ve beyninde olayı bitir...şu kiloya inip bu olayı bitiricem demekle olmuyor...istediğin kiloya inmek için beslenme tarzını yaşam tarzını değiştirip onu artık yaşam stilin haline getirdinmi kilonu korumana bile gerek kalmıycak çünkü o senin yaşam tarzın olduğu için doğal gelicek sana...doğru beslenmeyi öğrendiğin için hayatına sporu soktuğun içinde 1-2 kilo alsan bile hemen rahatsız olup sonraki günlerde dikkatli olucaksın...
GAZA GELDÜNMÜ GUUUUUUUUU
bu arada ben papatyaydim nilufer olmusum :) nasil oluyor bu :44:
....bütün ortilerin dikkatine!!!!!!!
Arkadaşlar her guruptan 1 kişinin yarın bnm özelime ortisinin ve kendisinin kilo bildirimini yapması gerekiyor...diğer bildirimler tubaya yapılacak...bilginize!!!!!!
kızlar pek keyfim yok çok eskilerden bi arkadaşım vardııı kötü habrlerini aldımm içki kumar uyuşturucu gibi çok üzüldüm
1- erginsena --- NaF
2- mywish89 --- barkinim
3- bukett --- ztar
4- deryaak --- silverpowder
5- triendy21 --- kılavuz
6- sevilcan--alaca
7- sibel29 --- zeynepberat
8- ms22 --- musize
9-monarosa_22---mavıgoz0554
10-pj_muguet--ruzgargulu(bunlar boştaydı ikiside eşleştirdim)
merhaba bende aranıza geldim neolur benide aranıza alın ve teşvik edin ..yeni doğum yaptım sayılır 45 günlük bebğim var 64 hamile kaldım şuan 72 kg aslında 59 dum hamile kalmdan önce sigarayı bıraktım ..
şimdi 64 kg düşsenm süper olur..sezeryan olduğum için leslie yapamıyorm ama evde yürüyüş bandım var ama bi türlü başlayamıyorum malum bebekden yoruluyorum..
emziriyorum ama mama takviyeside yaptığım için sağlıklı beslenerek kilo veririm inşllh..kıyafetlerim olmuyo(
G Ü N A Y D I N kızlarrrrrrrrr
hayırlı cumalar olsun herkese..
sabah sabah bildirimimi yapayım dedim sonra giyinip çıkıcam işe gidicem ayhhh çok uykum varrrrrrrrr
bu hafta yine vasat durumdayım hala haftada 1 kg verdiğimi göremedim yawwww osmanlı gibi duraksalamardayım yine sanırımama çoook şükür tartıda 62 li rakamı gördüm yaa bunada şükür işe başladıümdan beri doğru dürüst spor yapamadım su içmeyi unutuyorum günde 2 lt yi bulamıyorum ancak 1-1,5 lt sanırım e öle oluncada böle oluyor .yeşil çayımı aksatmıştım onada düzenli devam etmeye başladım bakalım umarım haftaya tartıda 61 li rakam görürüm
işte bildirimim
başlangıç :75 kg
geçen hafta :63.4
bu hafta : 62.8
giden : 600 gr
toplamda giden :12.200 gr
hedef :60 kg
Ben geçen hafta utancımdan çizelgeyi değişltirmemiştim...düzeltiyorum şimdi :26:
başlangıç :88
geçen hafta :88
bu hafta :85
gelen/giden : 3 kg
toplamda giden : 3 kg
hedef : 60
Hadi bakalım
layy layyy laaaa layyyy layyyyy :119::119::119:
Günaydın topişimin çıtırdaklarrııı :115:
Bildirimimi yapmak istiyorum izninizle..:112:
Başlangıç kilo: 86
Geçen hafta: 73.4 :120:
Bu hafta : 72.1 :119:
Giden: 1.300 :111:
Toplam giden: 13.9 kilooo:121::128:
günaydınnnnn
maşalllah ne kadar erkenciyiz
bende bildirimimi yapam sonra işlerime dalam
başlangıç:84
geçen hafta:75.100
bu hafta:74.4
giden:500
toplamda giden9.600
hedef:56
günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar hayırlı bildirimlerr
çok hastayım..ölüyorurm kızlar hiçbişey yapmaya halim yok...ama malesef kursa gitmek zorundayım
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 65.4
bu hafta 63.6
qiden 1800
toplamda 26400
hedef 60...
günaydın
özeldem mesaj gönderemiyorum buraya yazıyım
başlangıç :78
geçen hafta :78
bu hafta :76,3
gelen/giden :1,7
toplamda giden 1,7
hedef :60
bu arada kalp sayım 5 e çıkmış avatarımın yanına bakın kızlarrr
günaydın kızlarrrrrrrrrrr ortim kusura bakma bu hafta benden sana fayda olmadı 200 grmcık gitti
başlangıç. 71.3
geçen hafta 63.7
bu hafta 63.5
giden 200
toplam giden 7.8
hedef 59
günaydınlarrr bende yapayım bildirimimi
başlangıç kilo: 77 kg
geçen hafta: 74.9 kg
bu hafta: 74 kg
giden: 900 gr
toplam giden : 3 kg
çok iç açıcı değil ama geleceğe bakalım yinede:18::18::18::18::18:
günaydın canlarımmmm
çok erkencisiniz kilolar verilmiş ayyy ne güzel ya herkesi tebrik ederimmm canıgönülden.bende verdim bu hafta yazayım hemen
geçen hafta 78,5 kilo
giden 1,5 kilo
kovsanız da gitmem artıkkkk
hayat burdaaaaa
günaydın canlarımmmm
geçen hafta 78,5 kilo
giden 1,5 kilo
kızlarrrrrrrrr günaydıııın bebıslerıııım bende katıldım aranıza hemen destek beklıyorum:))))
Evet ben menülere yorum yapmamaya çalışıyorum ama öğlen simit yediğini gördüm
Bu hfta daha dikkat et abla gene iyisin eski resimlere bakınca insan şok olmuyor değil hani
Hee şöyleee ortiimmmm :129::129:
Sana da yakışan o zateennn
günaydın canlarımmmm
geçen hafta 78,5 kilo
giden 1,5 kilo
Günaydınlar herkese:92:
bu sabah tartıya kac defa cıktım bılmıyorum, acaba bozuldu mu dıye kocişi cagırdım çıksında bı tartılsın bakalım dogru mu tartıyo dıye:26:
haftasonu kocişin olmaması ve kendımı ev işlerine adamam zaten işe yaramıs ve yenı haftaya güzel bı rakamla baslamıştım ama bu kdrını da beklemıyodum
haftalardır hatta ayı geçmişti artık aynı kiloda gezinip duruyodumm ama bu hafta kk tarıhımın bır ılkını yaşıyorumsizin yarışı tribun kenarından seyretmek bıle işe yaradı ben de ee ponpon kız olarak hoplayıp zıplarken gıttı kılocuklar :124: :124: :124:
başlangıç:79
geçen hafta:68.80 :26:
bu hafta:66.50
giden:2.300
toplamda giden:12.50
bu sabah tartıya kac defa cıktım bılmıyorum, acaba bozuldu mu dıye kocişi cagırdım çıksında bı tartılsın bakalım dogru mu tartıyo dıye:26:haftasonu kocişin olmaması ve kendımı ev işlerine adamam zaten işe yaramıs ve yenı haftaya güzel bı rakamla baslamıştım ama bu kdrını da beklemıyodum
haftalardır hatta ayı geçmişti artık aynı kiloda gezinip duruyodumm ama bu hafta kk tarıhımın bır ılkını yaşıyorumsizin yarışı tribun kenarından seyretmek bıle işe yaradı ben de ee ponpon kız olarak hoplayıp zıplarken gıttı kılocuklar :124: :124: :124:
bu sabah tartıya kac defa cıktım bılmıyorum, acaba bozuldu mu dıye kocişi cagırdım çıksında bı tartılsın bakalım dogru mu tartıyo dıye:26:
haftasonu kocişin olmaması ve kendımı ev işlerine adamam zaten işe yaramıs ve yenı haftaya güzel bı rakamla baslamıştım ama bu kdrını da beklemıyodum
Çok sevindimmm
Ben daha yeni başlıyorum kilo vermeye devamı da gelir inşallah
Çok güzell yaa maşallah maşallahh
Mesaj sayın arttıkça sistem otomatik olarak değiştiriyo cnm
Tamamdır orti
Allah kurtarsın
Hoşgeldinn
Tebrik ederimm
3 kg mutebrikler
Tebrik ederim canım
Tebrik ederimmm
Ortim süpersinnnn tebrik ederim
Ben kendimde biraz hayal kırıklığına uğradım ama o da dün akşamın cezası sanırımmisafirliğe gittik hemde bildirim öncesi
Tebriklerr
Tebriklerr
Tebrik ederimmm
Tebrik ederimmmm
bizi bırakıp gideni dövüyoruzz
gitmemmmm
Evet ben menülere yorum yapmamaya çalışıyorum ama öğlen simit yediğini gördüm
Bu hfta daha dikkat et abla gene iyisin eski resimlere bakınca insan şok olmuyor değil hani
evet çok hırs yaptım kederlere boğdum kendimi haftaya yepyeni başlangıçlar ve hedeflerrrr. tost simit düşman uzak dursun benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?