70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar herkesitebrik ediyorum...maşallah topikçek çok gaz almışımız,maşallah maşallah aynen devam....

yok be canım ne nazarı değecek baksana topik kilocukları atanlarla kaynıyor 3 veren 2.300 veren sözüm ona gerdüşşş....

valla canım 71.8 dun cıktım belkı bugun bı 200 daha gıtse 71.6 gorurum dıyordum ama hevesım kursagımda kaldı..
neyse haftaya beraber görürüz inşallah... bir tartı alıcam tabı once.. yarın obur gun almam lazım cunku ben sık tartılıyorum azaldııgını gordukce motıve oluyorum..

geçen hafta: 63
bu hafta:65
giden:gelen : 2 kg
toplam giden:25.000 kg
hedef:
boy:170 cm
beden:belirsiz...

Günaydın kızlar
İnanın bu topik kadar tadı tuzu yok bişeyin..
Sizleri çok seviyorummmm

hoşgeldiinn özletiyorsun kendını canım ya...

bu nedir ben fransızım yaa... ben yokken bır değişiklikler olmuş ama bilemedimm ??? :44::44:

vaayy arkadaşıma bak 60 vuruyor ıbreyı az kalmısss darısı basımaaaaaa....

bakalım şuanda boşta olanlar var yeni gelenler,,isteyen olursa eşleştiririzz...yada sen kendin bul ortini herkez öyle yaptı seç beğen al,,ama eskilerden kimse kalmadı gibi yenilere bi göz at
tebrikler yavruuukuşşuuum ne gzel bi güne başlangıç böylee çok sevindim ahanda böyle kaldım
bu arada kalp sayım 5 e çıkmış avatarımın yanına bakın kızlarrr

günaydın kızlarrrrrrrrrrr ortim kusura bakma bu hafta benden sana fayda olmadı 200 grmcık gitti

başlangıç. 71.3
geçen hafta 63.7
bu hafta 63.5
giden 200
toplam giden 7.8
hedef 59

kızlarrrrrrrrr günaydıııın bebıslerıııım bende katıldım aranıza hemen destek beklıyorum:))))
hoşgeldin canım bugün tartılıp özelime kilo bildirimi yaparsan haftaya listeye girebilirsin
sanada ayrıca bi tebrikler sende gerçekten kalakaldım,,okadar uzun olduki 2kilonun üstünde eksi çıktığım haftalar
mükemmelsiniz ne diyim kızlar yaaa,,aarkasını dönüp dil çıkaran smiley

fotolar geldi hanııııııııııııııııııııım

Baktım gördüm beğendim ne kadar fark etmiş tebrik ederim canım

kızlar herkesitebrik ediyorum...maşallah topikçek çok gaz almışımız,maşallah maşallah aynen devam....

hedef:

Günaydın kızlar
Sizleri çok seviyorummmm

inşallah aşkitom yerim seni ben çıtır

vayyyyyy ...bizde seni seviyoruz ayşecim,bebişe iyibak

Tamam canım
Aniden hızla kilo almaya başladım yine
Çizmeli ve kıyafetle 66 geldim dün akşam..
O yüzden 65 yazdım
Tartımda tırtladı...

Canım sen nasılsın?
Topikten kimler hamile kaldı?
Sena hala kaptan değil mi?

merhaba canım
Sen nasılsın?

waooowww... :46

pınarcım sen naptın yaa harikasın tebrik ederiimm....

bide bana iş atıyor bomba senden filan diye benimki senınkının yanında sinek ısırığı oldu...

pınar kim kız Allah cezanı vermesınnn pelin ben tanıstıgımıza memnun oldum

hayal etmene gerek kalmadı bak en tombiş hallerimle karsına cıkıverdım bı anda

sen bu hafta gırmedın dogru durust, ben hep burdaydım popon kızlık yaptım atladım zıpladım bu hafta

albumume bak dilek istedı eskı hallerımı koydum, saglıklı beslenmeye baslamadan oncekı hallerımı

hani yaa ben göremedim yenileri nerde ordakiler eski değilmii.. :44::44::44:

cnaım dilek 79luk hallerimi merak etmıs, ben de tozlu klasorlerımden cıkarıp o hallerımı ekledım 4 foto, konustugumuz onlar

tesekkur ederım canımmmm

ay sıze laf yetıstırcem dıye durusmaya gec kalcam valla ben cıkıyorum bı durusup gelıcem

banaaaaa
olsun ortim yaa 500gr ne olaki deme,bu rakam bizler için eşi bulunmaz eksiler unutmaa,komplesi yağdan gidiyo desenee
wooooooowwwwwwwwwtebrikler önceliklee,,sonrada sorduğun seye cvb verem,,
hedef:

Günaydın kızlar
Sizleri çok seviyorummmm
bizde seni çok seviyoruz ablacım kendinede bebişede iyi bak
DİKKAT
herkez kendine bi orti buluyoo ve hafta sonunda yani cuma günü grup birincisini sena abla açıklıyo,en çok kilo veren grup 1ci yazılırken grup içindeki iki kişiden hangisi çok kilo verdiysede onunda ismi yazılıyo ayrıca öyle yeni bi motivasyon yarışması yaptık sende bul ortini,,mesela arçak81--papatyam bunlar boşta yeni gelenler hariç eskilerden bunlar seç birini başla.aklma gelmeyenler vardır bugün belli olur haftaya tam tekmil orti yarışmamız olur inşallah eksiksiz...ben sana dün gece sormuştum ortin kim diye,,ama cvb gelmedi bende seni yarışmak istemiyosun sandıydım:44:

Son düzenleme:

Merhabaa iyiyim teşekkürler cnm sen nasılsın bebiş nasıl

Tamam bi duruşup gel sen bekliyoz biz canım

tebrikler canım
tebrikler...

Canım o zaman benim yüzümden hiç birinci olamayız
Ben hep kilo alacağım
Canım kimse de beni seçmez yanına orti diye
Ay ben hamileyim ama ya
İlgiye ihtiyacım vardı....

Merhabaa iyiyim teşekkürler cnm sen nasılsın bebiş nasıl

Tamam bi duruşup gel sen bekliyoz biz canım

Canım bende iyiyim..
Hızla kilo almamın dışında tabiii
Çocuklarda iyi işte
Orti seçiyor muşsuz

günaydınnnnnnnnnnn
kızlar nasılsınızzzzz
bu hafta bildirim yapmıcam nasıl olsa aynı kiloyum gelen giden yok

kahvaltımı birazdan yapıcam inşallah
1 haş. yumurta
1 satalatık
yarım domates
birazcık peynir
1 fincan form çayı

ıyı canım cok sukur bır yaramazlık yok asıl senı sormalı, yavrucuktan ne haber hersey yolunda gıdıyormu ?
kaptan hala sena ama kaptan yardımcısı triendy21 oldu..
topikten belenay hamile kaldı... başka yok bildiğim kadarıyla görmediğim olduysa..

yaa hızlı yazmıstım yanlıs yazmısım
bende zayıf foto bakıyorum onları bılıyordum zaten dedın... o zaman baya baya baya farketmıs harıka olmus devam devaam..

ya ben görmemiştim ıstemesemde yıne soylerdım canım cevap vermeden olurmu...
yenı gelenler doldumu herkes bıttımı yanı.. valla papatyam olsun ısterım ama oda işe başladı ya pek gıremıyor sadece bıldırım yapmaya geliyor..
arcak sen istiyormusun katılmayı pekı ? valla kım olursa farketmez boş kalan isteyen biriyle eşleşirim yani.. tekliflere açığım...

hayırlı cumalar arkdaşlarımmmmm
bu sabah erken kalktım kocişi aç göndermeyim dedim ama yinede 3 gündrü olduğu gibi bir bel ağrısıyla uyandım hala reglim gelmedi ama bugün gelecekmi nee:26:geleceksen zamanında gel yaaaa
eşimel kahvaltı yaptık ama iştahım çokta yoktu hayret oysaa o kadan açtımki geceden sabahın hayaliyle uyumuştum
eşim gittibaktım benim bel kafa tutmuyor yattım uyumuşum kanapede üstümde battaniye biyandan makina dönüyor biyandan tv açık...uyandım iyileşmişim ve tok karnına uyudum ya içim yanmış ...
neysee beklediğinz soruya gelelim ...
kendi yaşamım gibi kilomda kararsız yaaa..nasıl bildirsem bilemedim:26:
çünkü hani hikayem varya zorla 74 inipte onu 3.5 aydır kaybetmiştim yaa..
sanırım bulucam ama yien 74 görmedim belkide oldum 73 yani ben bu sabah açkarnına 75 çıktım enaz 1kilo şişen göğüslerimle şiş vucütla 73 diyroum çünkü ben regl zamanı 2 kilo fazla çıkardım sonunda bakardım azalmışım
napıyım hee neyse 75 deriz haftaya dikkat ederek regl olunc ainersem yien 73 hayalde kalmza inş....
kendime nazar vermeyimde geç buldum tez kaybettim olmasındaaa

ya ben görmemiştim ıstemesemde yıne soylerdım canım cevap vermeden olurmu...
yenı gelenler doldumu herkes bıttımı yanı.. valla papatyam olsun ısterım ama oda işe başladı ya pek gıremıyor sadece bıldırım yapmaya geliyor..
arcak sen istiyormusun katılmayı pekı ? valla kım olursa farketmez boş kalan isteyen biriyle eşleşirim yani.. tekliflere açığım... [/QUOTE]
canım ben olabilrim bende seni gözüme kestirdim beni pelin kabul etmedi ama kaç kere teklif ettim yazıalrımda
yani aslında onla uyumluyduk veremeyen takık olarak ama maaşallah oda vermiş...
senle kilomuz da aynı ne derdin benimle orti olurmusun?????:13:
bide ortiyle deneyim....nasıl olucak bakalım
ama ben haftaya rizede olucam aksarmı bilemiyroum hafiflemeye başlamışken hem dikkatte derim ortime ayıp olmasın diye
kızlarrr eşimle çoktandır ilk kez biyere gidicez başbaşa yien kursu çıktı benide götürüyor
zaten ben burda durmam dedim 6 gün olmuycaktı o kurs görcek ben odada onu bekliycem ha evde beklemişim ha orda enazından geceleri yanımda
pzar yola çıkıcaz inş..rizeyi ilkkez görücez çok yağışlı ama fırsat bulunca gezeriz nasipse...

gunaydın kızlarr
bildirimi kime yazıoruz ozel msj olarak?

Triendy21 e canım..

Vayyy Rizee hee
Ben çok sevmiştim canım Rizeyi nem oranı fazla sadece tam karadeniz işte samsun falan bana karadeniz gibi gelmiyo merkezine gittiğimden olabilir
Ayy benim de canım gezmek istediii öğrenciyken ne güzel gezerdik.
Trabzon, Rize, Artvin, Tokat, Samsun, Ordu ahhh ahhh :2:

saol bajım

ZTAR ne ettin sen??
benim gecen hafta:66.9
bu hafta: 66.3
verilen 600 gr
hedef:56

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…