Selammm Derya abla
500 gram az mı hıı sende hee..
Ara ara katılımlarını bekliyoruz
Cidden ne şans varmış hee göze mi geldin ne
Nazarım değdi sanırsam
Hemen bi boncuk kondurayım
Ben bu sabah 71 i göremedim sen ne güzel görmüşsün..
Sabahları wc e çıkamamaktan nefret ediyorum.
Haftaya 6yı görürsün Charmm bu azimlee
geçen hafta: 63
bu hafta:65
giden:gelen : 2 kg
toplam giden:25.000 kg
hedef:
boy:170 cm
beden:belirsiz...
Günaydın kızlar
İnanın bu topik kadar tadı tuzu yok bişeyin..
Sizleri çok seviyorummmm
1- erginsena --- NaF
2- mywish89 --- barkinim
3- bukett --- ztar
4- deryaak --- silverpowder
5- triendy21 --- kılavuz
6- sevilcan--alaca
7- sibel29 --- zeynepberat
8- ms22 --- musize
9-monarosa_22---mavıgoz0554
10-pj_muguet--ruzgargulu(bunlar boştaydı ikiside eşleştirdim)
eşleşmeler bunlar geri kalanlar varsa sabah yazmış olsunlar ben şimdilik bu listeyi kaptana gönderiyorum
G Ü N A Y D I N kızlarrrrrrrrr
hayırlı cumalar olsun herkese..
sabah sabah bildirimimi yapayım dedim sonra giyinip çıkıcam işe gidicem ayhhh çok uykum varrrrrrrrr
bu hafta yine vasat durumdayım hala haftada 1 kg verdiğimi göremedim yawwww osmanlı gibi duraksalamardayım yine sanırımama çoook şükür tartıda 62 li rakamı gördüm yaa bunada şükür işe başladıümdan beri doğru dürüst spor yapamadım su içmeyi unutuyorum günde 2 lt yi bulamıyorum ancak 1-1,5 lt sanırım e öle oluncada böle oluyor .yeşil çayımı aksatmıştım onada düzenli devam etmeye başladım bakalım umarım haftaya tartıda 61 li rakam görürüm
işte bildirimim
başlangıç :75 kg
geçen hafta :63.4
bu hafta : 62.8
giden : 600 gr
toplamda giden :12.200 gr
hedef :60 kg
fotolar geldi hanııııııııııııııııııııım
bakalım şuanda boşta olanlar var yeni gelenler,,isteyen olursa eşleştiririzz...yada sen kendin bul ortini herkez öyle yaptı seç beğen al,,ama eskilerden kimse kalmadı gibi yenilere bi göz atnoluuyo yawfff yarış yapılıyo eşleştirme var tabii ben uğramadığım için bi haberimneyse benide eşleştirin brileri ile bende bakem dicem ama geçmi kaldım acep bilemedim şimcikk..tabii tam içeriktende bihaber olduğumu eklememe gerek yok sanırım :
layy layyy laaaa layyyy layyyyy :119::119::119:
Günaydın topişimin çıtırdaklarrııı :115:
Bildirimimi yapmak istiyorum izninizle..:112:
Başlangıç kilo: 86
Geçen hafta: 73.4 :120:
Bu hafta : 72.1 :119:
Giden: 1.300 :111:
Toplam giden: 13.9 kilooo:121::128:
bu arada kalp sayım 5 e çıkmış avatarımın yanına bakın kızlarrr
günaydın kızlarrrrrrrrrrr ortim kusura bakma bu hafta benden sana fayda olmadı 200 grmcık gitti
başlangıç. 71.3
geçen hafta 63.7
bu hafta 63.5
giden 200
toplam giden 7.8
hedef 59
hoşgeldin canım bugün tartılıp özelime kilo bildirimi yaparsan haftaya listeye girebilirsinkızlarrrrrrrrr günaydıııın bebıslerıııım bende katıldım aranıza hemen destek beklıyorum:))))
sanada ayrıca bi tebrikler sende gerçekten kalakaldım,,okadar uzun olduki 2kilonun üstünde eksi çıktığım haftalarGünaydınlar herkese:92:
bu sabah tartıya kac defa cıktım bılmıyorum, acaba bozuldu mu dıye kocişi cagırdım çıksında bı tartılsın bakalım dogru mu tartıyo dıye:26:
haftasonu kocişin olmaması ve kendımı ev işlerine adamam zaten işe yaramıs ve yenı haftaya güzel bı rakamla baslamıştım ama bu kdrını da beklemıyodum
haftalardır hatta ayı geçmişti artık aynı kiloda gezinip duruyodumm ama bu hafta kk tarıhımın bır ılkını yaşıyorumsizin yarışı tribun kenarından seyretmek bıle işe yaradı ben de ee ponpon kız olarak hoplayıp zıplarken gıttı kılocuklar :124: :124: :124:
başlangıç:79
geçen hafta:68.80 :26:
bu hafta:66.50
giden:2.300
toplamda giden:12.50
Günaydın kızlar
Menümü toparlayayım paylaşıcam birazdan
Kilo bildirimim ;
14.10.2011
Başlangıç: 68,5
Geçen hafta: 67,7
Bu hafta: 66,8 :26:
Giden: 900 gr
Toplamda giden: 1.700 gr
Hedef: 60
Geçmiş olsun canımtebrikler
Abla sen regliyken bile veriyosun maşallahdaha ne olsun tebrikler
Talihsiz bi kaza olmuştartı bizim herşeyimiz ama giden kiloda az değil tebriklerrr
fotolar geldi hanııııııııııııııııııııım
kızlar herkesitebrik ediyorum...maşallah topikçek çok gaz almışımız,maşallah maşallah aynen devam....
geçen hafta: 63
hedef:
Günaydın kızlar
Sizleri çok seviyorummmm
bakalım şuanda boşta olanlar var yeni gelenler,,isteyen olursa eşleştiririzz...yada sen kendin bul ortini herkez öyle yaptı seç beğen al,,ama eskilerden kimse kalmadı gibi yenilere bi göz at
tebrikler yavruuukuşşuuum ne gzel bi güne başlangıç böylee çok sevindim ahanda böyle kaldım
hoşgeldin canım bugün tartılıp özelime kilo bildirimi yaparsan haftaya listeye girebilirsin
sanada ayrıca bi tebrikler sende gerçekten kalakaldım,,okadar uzun olduki 2kilonun üstünde eksi çıktığım haftalar
mükemmelsiniz ne diyim kızlar yaaa,,aarkasını dönüp dil çıkaran smiley
inşallah aşkitom yerim seni ben çıtır
vayyyyyy ...bizde seni seviyoruz ayşecim,bebişe iyibak
yok be canım ne nazarı değecek baksana topik kilocukları atanlarla kaynıyor 3 veren 2.300 veren sözüm ona gerdüşşş....
valla canım 71.8 dun cıktım belkı bugun bı 200 daha gıtse 71.6 gorurum dıyordum ama hevesım kursagımda kaldı..
neyse haftaya beraber görürüz inşallah... bir tartı alıcam tabı once.. yarın obur gun almam lazım cunku ben sık tartılıyorum azaldııgını gordukce motıve oluyorum..
hoşgeldiinn özletiyorsun kendını canım ya...
bu nedir ben fransızım yaa... ben yokken bır değişiklikler olmuş ama bilemedimm ??? :44::44:
vaayy arkadaşıma bak 60 vuruyor ıbreyı az kalmısss darısı basımaaaaaa....
Baktım gördüm beğendimne kadar fark etmiş tebrik ederim canım
waooowww...:46
pınarcım sen naptın yaa harikasın tebrik ederiimm....
bide bana iş atıyor bomba senden filan diye benimki senınkının yanında sinek ısırığı oldu...
ayy ger-düşş gördüm ve şu anda bu haldeyim
Nerden nereye dimii..
Seni hiç böyle hayal edemezdim.
Bi tatildeki çıtır hatuna bak bide diğer resme..
Bide şimdi tatile gittiğin kilodan da zayıfsın gene değişmişsindir.
Tebrikler tekrardan çıtır afukkattt
saol canım ben bıraz zor toparlarım tutamıyorum cunku agzımı onemsemıyorum fazla hayırlısı bakalım tugbaya yapayım bıldırımı o zaman.bu arada gözümden kacmadı 2300 gr peliiinnnnn kızım naptın senbravo vallaa bızede azcık bulastır boyel olmuyo kjıskandım benım kıloma geldın beee
hani yaa ben göremedim yenileri nerde ordakiler eski değilmii.. :44::44::44:
Baktım gördüm beğendimne kadar fark etmiş tebrik ederim canım
banaaaaaGünaydın kızlar raporluydum dün hıc gıremedım boynum hala geçmedi ve işler hala yogun allahtan bugun cuma ınsallah haftaya daha ıyı olurum bugunde pek yazamam sanırım kılo veren herkesı kutluyorum benım gıbı alanlara da otur sıfıııır diyorum
kılo bıldırımım
baslangıc:74
gecen hafta:65.8
bu hafta:66.1
gelen: 200 gr
top.giden:7.9 kg sanırım( bı gelıyo bı gıdıyo hesaplayamıyom yaa)
hedef:62 ohoooo cok beklersın
bıldırım kıme yapılıyo bı ara onuda yapayım
olsun ortim yaa 500gr ne olaki deme,bu rakam bizler için eşi bulunmaz eksiler unutmaa,komplesi yağdan gidiyo deseneekızlar bildirim yapayım,bilgisayarı işe getirdim bugün kaçak kaçak girerim arada
haaaaa bide bugün regl oldum,siz beni haftaya görün...ortimim kusura bakma regl öncesi anca bukadar oldu
başlayış(30 ekim 2010):86
geçen hafta:61.4
bu hafta:60.9
giden:500 gr
toplam giden:25.100gr
hedef:60
boy:162 cm
beden:38-40
wooooooowwwwwwwwwGünaydınnn kızlaaarr....
Bende ki ne şansı bilmem ama fazla havalandım heralde havam sonduu...
Eşim sabah gardolabı acarken tartıyı düşür tartı ayrılsın ıkıye kablolarda cıkmıs dısarı ... napiyim ben şimdii...
kendi halime gülüyorum şuan.. mecburen dünkü kilomu bildiricem yapıcak bırsey yok :97:
Başlangıç: 81 kg
Geçen hafta: 73.5 kg
Bu hafta: 71.8 kg
Giden: 1.700 gr
Toplam giden: 9.2 kg
bizde seni çok seviyoruz ablacım kendinede bebişede iyi bakgeçen hafta: 63
hedef:
Günaydın kızlar
Sizleri çok seviyorummmm
DİKKATyok be canım ne nazarı değecek baksana topik kilocukları atanlarla kaynıyor 3 veren 2.300 veren sözüm ona gerdüşşş....
valla canım 71.8 dun cıktım belkı bugun bı 200 daha gıtse 71.6 gorurum dıyordum ama hevesım kursagımda kaldı..
neyse haftaya beraber görürüz inşallah... bir tartı alıcam tabı once.. yarın obur gun almam lazım cunku ben sık tartılıyorum azaldııgını gordukce motıve oluyorum..
bu nedir ben fransızım yaa... ben yokken bır değişiklikler olmuş ama bilemedimm ??? :44::44:
Tamam canım
Aniden hızla kilo almaya başladım yine
Çizmeli ve kıyafetle 66 geldim dün akşam..
O yüzden 65 yazdım
Tartımda tırtladı...
Canım sen nasılsın?
Topikten kimler hamile kaldı?
Sena hala kaptan değil mi?
merhaba canım
Sen nasılsın?
pınar kim kız Allah cezanı vermesınnnpelin ben tanıstıgımıza memnun oldum
hayal etmene gerek kalmadı bak en tombiş hallerimle karsına cıkıverdım bı anda
sen bu hafta gırmedın dogru durust, ben hep burdaydım popon kızlık yaptım atladım zıpladım bu hafta
albumume bak dilek istedı eskı hallerımı koydum, saglıklı beslenmeye baslamadan oncekı hallerımı
cnaım dilek 79luk hallerimi merak etmıs, ben de tozlu klasorlerımden cıkarıp o hallerımı ekledım 4 foto, konustugumuz onlar
tesekkur ederım canımmmm
ay sıze laf yetıstırcem dıye durusmaya gec kalcam vallaben cıkıyorum bı durusup gelıcem
tebrikler canımkızlar bildirim yapayım,bilgisayarı işe getirdim bugün kaçak kaçak girerim arada
haaaaa bide bugün regl oldum,siz beni haftaya görün...ortimim kusura bakma regl öncesi anca bukadar oldu
başlayış(30 ekim 2010):86
geçen hafta:61.4
bu hafta:60.9
giden:500 gr
toplam giden:25.100gr
hedef:60
boy:162 cm
beden:38-40
tebrikler...Günaydınnn kızlaaarr....
Bende ki ne şansı bilmem ama fazla havalandım heralde havam sonduu...
Eşim sabah gardolabı acarken tartıyı düşür tartı ayrılsın ıkıye kablolarda cıkmıs dısarı ... napiyim ben şimdii...
kendi halime gülüyorum şuan.. mecburen dünkü kilomu bildiricem yapıcak bırsey yok :97:
Başlangıç: 81 kg
Geçen hafta: 73.5 kg
Bu hafta: 71.8 kg
Giden: 1.700 gr
Toplam giden: 9.2 kg
banaaaaa
olsun ortim yaa 500gr ne olaki deme,bu rakam bizler için eşi bulunmaz eksiler unutmaa,komplesi yağdan gidiyo desenee
wooooooowwwwwwwwwtebrikler önceliklee,,sonrada sorduğun seye cvb verem, ,
bizde seni çok seviyoruz ablacım kendinede bebişede iyi bak
DİKKAT
herkez kendine bi orti buluyoo ve hafta sonunda yani cuma günü grup birincisini sena abla açıklıyo,en çok kilo veren grup 1ci yazılırken grup içindeki iki kişiden hangisi çok kilo verdiysede onunda ismi yazılıyo ayrıca öyle yeni bi motivasyon yarışması yaptık sende bul ortini,,mesela arçak81--papatyam bunlar boşta yeni gelenler hariç eskilerden bunlar seç birini başla.aklma gelmeyenler vardır bugün belli olur haftaya tam tekmil orti yarışmamız olur inşallah eksiksiz...ben sana dün gece sormuştum ortin kim diye,,ama cvb gelmedi bende seni yarışmak istemiyosun sandıydım:44:
Merhabaa iyiyim teşekkürler cnm sen nasılsınbebiş nasıl
Tamam bi duruşup gel sen bekliyoz biz canım
Tamam canım
Aniden hızla kilo almaya başladım yine
Çizmeli ve kıyafetle 66 geldim dün akşam..
O yüzden 65 yazdım
Tartımda tırtladı...
Canım sen nasılsın?
Topikten kimler hamile kaldı?
Sena hala kaptan değil mi?
merhaba canım
Sen nasılsın?
pınar kim kız Allah cezanı vermesınnnpelin ben tanıstıgımıza memnun oldum
hayal etmene gerek kalmadı bak en tombiş hallerimle karsına cıkıverdım bı anda
sen bu hafta gırmedın dogru durust, ben hep burdaydım popon kızlık yaptım atladım zıpladım bu hafta
albumume bak dilek istedı eskı hallerımı koydum, saglıklı beslenmeye baslamadan oncekı hallerımı
cnaım dilek 79luk hallerimi merak etmıs, ben de tozlu klasorlerımden cıkarıp o hallerımı ekledım 4 foto, konustugumuz onlar
tesekkur ederım canımmmm
ay sıze laf yetıstırcem dıye durusmaya gec kalcam vallaben cıkıyorum bı durusup gelıcem
banaaaaa
olsun ortim yaa 500gr ne olaki deme,bu rakam bizler için eşi bulunmaz eksiler unutmaa,komplesi yağdan gidiyo desenee
wooooooowwwwwwwwwtebrikler önceliklee,,sonrada sorduğun seye cvb verem, ,
bizde seni çok seviyoruz ablacım kendinede bebişede iyi bak
DİKKAT
herkez kendine bi orti buluyoo ve hafta sonunda yani cuma günü grup birincisini sena abla açıklıyo,en çok kilo veren grup 1ci yazılırken grup içindeki iki kişiden hangisi çok kilo verdiysede onunda ismi yazılıyo ayrıca öyle yeni bi motivasyon yarışması yaptık sende bul ortini,,mesela arçak81--papatyam bunlar boşta yeni gelenler hariç eskilerden bunlar seç birini başla.aklma gelmeyenler vardır bugün belli olur haftaya tam tekmil orti yarışmamız olur inşallah eksiksiz...ben sana dün gece sormuştum ortin kim diye,,ama cvb gelmedi bende seni yarışmak istemiyosun sandıydım:44:
gunaydın kızlarr
bildirimi kime yazıoruz ozel msj olarak?
canım ben olabilrim bende seni gözüme kestirdim beni pelin kabul etmedi ama kaç kere teklif ettim yazıalrımda
yani aslında onla uyumluyduk veremeyen takık olarak ama maaşallah oda vermiş...
senle kilomuz da aynı ne derdin benimle orti olurmusun?????:13:
bide ortiyle deneyim....nasıl olucak bakalım
ama ben haftaya rizede olucam aksarmı bilemiyroum hafiflemeye başlamışken hem dikkatte derim ortime ayıp olmasın diye
kızlarrr eşimle çoktandır ilk kez biyere gidicez başbaşa yien kursu çıktı benide götürüyor
zaten ben burda durmam dedim 6 gün olmuycaktı o kurs görcek ben odada onu bekliycem ha evde beklemişim ha orda enazından geceleri yanımda
pzar yola çıkıcaz inş..rizeyi ilkkez görücez çok yağışlı ama fırsat bulunca gezeriz nasipse...
Triendy21 e canım..
Vayyy Rizee hee
Ben çok sevmiştim canım Rizeyi nem oranı fazla sadece tam karadeniz işte samsun falan bana karadeniz gibi gelmiyo merkezine gittiğimden olabilir
Ayy benim de canım gezmek istediii öğrenciyken ne güzel gezerdik.
Trabzon, Rize, Artvin, Tokat, Samsun, Ordu ahhh ahhh :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?