Günaydın kızlar
Menümü toparlayayım paylaşıcam birazdan
Kilo bildirimim ;
14.10.2011
Başlangıç: 68,5
Geçen hafta: 67,7
Bu hafta: 66,8 :26:
Giden: 900 gr
Toplamda giden: 1.700 gr
Hedef: 60
Günaydın Ger-düşşş
Tribünde bu kadar veriliyorsa ben yarışmadan çekilip tribüne geçmek istiyorum
Tebrik ettim.
Bide aklıma geldi bu sabah senin 79 kiloyken resmin var mı??
Tebrikler canımmmm çok sevindim
Haftaya bende ponpon kız olcamm :124::124:
tebriklerGünaydın kızlar
Kilo bildirimim ;
14.10.2011
süper süper süperGünaydınlar herkese:92:
bu sabah tartıya kac defa cıktım bılmıyorum, acaba bozuldu mu dıye kocişi cagırdım çıksında bı tartılsın bakalım dogru mu tartıyo dıye:26:
haftasonu kocişin olmaması ve kendımı ev işlerine adamam zaten işe yaramıs ve yenı haftaya güzel bı rakamla baslamıştım ama bu kdrını da beklemıyodum
haftalardır hatta ayı geçmişti artık aynı kiloda gezinip duruyodumm ama bu hafta kk tarıhımın bır ılkını yaşıyorumsizin yarışı tribun kenarından seyretmek bıle işe yaradı ben de ee ponpon kız olarak hoplayıp zıplarken gıttı kılocuklar :124: :124: :124:
başlangıç:79
geçen hafta:68.80 :26:
bu hafta:66.50
giden:2.300
toplamda giden:12.50
Tebriklerrr Naffff
Kendine excel oluşturup tarih atıp hafta hafta kilo bildiriminiz yazmayı unutma
2-3 ay sonra çok şaşıracaksın çünkü
valla herkes tribüne gelirse kim yarıscakşakabı yana yazmıstım ya nıhayet 68 barajını da atlattım dıye pztsı ya da slaı gunuydu sanırım, o zmn zaten 68.80 den 67.70 cıkmıstım, haftasonu kociş olmayınca kendımı eve verdım ya gercekten haftasonu hıc oturmadım, halılar yıkamaya gıttı temızlık yaptım filan başım dönmüştü artık o yuzden haftaya saglam baslamıstım, haftaıcı zaten kolay dıkkat edıyorum, bıde son ıkı gun motoruda bozunca tartıda işe yaradı demekkı
şimdi bakıyorum klasörlere canım foto ıcın, bı kac tane var ama orda kac kıloyum tam olarak bılemıycem küçültüp bırazdan albume eklerım
ee ben kımı seyredıp kılo vecem o zmn
kızlar bu 2.300 yanıltıcı olmasın kimse ıcın cunku ben dıkkat etmeme ragmen ayı gecmıstı aynı kıloda gosterıyodum hep ve bu hafta bırden gıttı:26: reglımde dün bıttı belkı oda etkılemıstır gercı benım regllerımden sorna aylardır hıc boyle anı kılo verısım olmamıstı ama, bı de ıkı aksamdır sadece corba ıcıyorum
dıyorum ya ben sızın gıbı k.-flakes ıle aksma yemegımı kapasam ınanıyorumkı her hafta bı kılodan asagı kılo vermem, cunku ben aksam yemeklerını hem cok gec hemde corbasıdır yemegıdır fılan dolu dolu yıyorum, tek cesıtle geciştiremiyorum, siz de ki irade ben de olsa metabolızmam bana yardım edıcekte ne yazıkkı yok ben de o kdr azim :26:
çok güzel sağlıklı beslenme dışında ek bişey denedinizmi?:26:
Günaydın kızlar raporluydum dün hıc gıremedım boynum hala geçmedi ve işler hala yogun allahtan bugun cuma ınsallah haftaya daha ıyı olurum bugunde pek yazamam sanırım kılo veren herkesı kutluyorum benım gıbı alanlara da otur sıfıııır diyorum
kılo bıldırımım
baslangıc:74
gecen hafta:65.8
bu hafta:66.1
gelen: 200 gr
top.giden:7.9 kg sanırım( bı gelıyo bı gıdıyo hesaplayamıyom yaa)
hedef:62 ohoooo cok beklersın
bıldırım kıme yapılıyo bı ara onuda yapayım
valla herkes tribüne gelirse kim yarıscakşakabı yana yazmıstım ya nıhayet 68 barajını da atlattım dıye pztsı ya da slaı gunuydu sanırım, o zmn zaten 68.80 den 67.70 cıkmıstım, haftasonu kociş olmayınca kendımı eve verdım ya gercekten haftasonu hıc oturmadım, halılar yıkamaya gıttı temızlık yaptım filan başım dönmüştü artık o yuzden haftaya saglam baslamıstım, haftaıcı zaten kolay dıkkat edıyorum, bıde son ıkı gun motoruda bozunca tartıda işe yaradı demekkı
şimdi bakıyorum klasörlere canım foto ıcın, bı kac tane var ama orda kac kıloyum tam olarak bılemıycem küçültüp bırazdan albume eklerım
Geçmiş olsun Arzu ablaa..
Olsun bu hafta toparlarsın artık sen
Bide Tuğbaya yapıyoruz bildirimi.
Ekleyince söyle de bakalım barii :))
Merak ediyorum serviste aklıma geldi sen her ne kadar albümündeki resimlere laf etsende.
Çok güzel duruyo fiziğin boyunda var..
Seni 79 kiloyken hayal edemedim
kızlar bildirim yapayım,bilgisayarı işe getirdim bugün kaçak kaçak girerim arada
haaaaa bide bugün regl oldum,siz beni haftaya görün...ortimim kusura bakma regl öncesi anca bukadar oldu
başlayış(30 ekim 2010):86
geçen hafta:61.4
bu hafta:60.9
giden:500 gr
toplam giden:25.100gr
hedef:60
boy:162 cm
beden:38-40
Günaydınnn kızlaaarr....
Bende ki ne şansı bilmem ama fazla havalandım heralde havam sonduu...
Eşim sabah gardolabı acarken tartıyı düşür tartı ayrılsın ıkıye kablolarda cıkmıs dısarı ... napiyim ben şimdii...
kendi halime gülüyorum şuan.. mecburen dünkü kilomu bildiricem yapıcak bırsey yok :97:
Başlangıç: 81 kg
Geçen hafta: 73.5 kg
Bu hafta: 71.8 kg
Giden: 1.700 gr
Toplam giden: 9.2 kg
Günaydın kızlar raporluydum dün hıc gıremedım boynum hala geçmedi ve işler hala yogun allahtan bugun cuma ınsallah haftaya daha ıyı olurum bugunde pek yazamam sanırım kılo veren herkesı kutluyorum benım gıbı alanlara da otur sıfıııır diyorum
kılo bıldırımım
kızlar bildirim yapayım,bilgisayarı işe getirdim bugün kaçak kaçak girerim arada
haaaaa bide bugün regl oldum,siz beni haftaya görün...ortimim kusura bakma regl öncesi anca bukadar oldu
Günaydınnn kızlaaarr....
Eşim sabah gardolabı acarken tartıyı düşür tartı ayrılsın ıkıye kablolarda cıkmıs dısarı ... napiyim ben şimdii...
kendi halime gülüyorum şuan.. mecburen dünkü kilomu bildiricem yapıcak bırsey yok :97:
Ben geçen hafta utancımdan çizelgeyi değişltirmemiştim...düzeltiyorum şimdi :26:
başlangıç :88
geçen hafta :88
bu hafta :85
gelen/giden : 3 kg
toplamda giden : 3 kg
hedef : 60
Hadi bakalım
layy layyy laaaa layyyy layyyyy :119:
Günaydın topişimin çıtırdaklarrııı :115:
Bildirimimi yapmak istiyorum izninizle..:112:
Başlangıç kilo: 86
Geçen hafta: 73.4 :120:
Bu hafta : 72.1 :119:
Giden: 1.300 :111:
Toplam giden: 13.9 kilooo:121::128:
günaydınnnnn
maşalllah ne kadar erkenciyiz
bende bildirimimi yapam sonra işlerime dalam
başlangıç:84
geçen hafta:75.100
bu hafta:74.4
giden:500
toplamda giden9.600
hedef:56
günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar hayırlı bildirimlerr
çok hastayım..ölüyorurm kızlar hiçbişey yapmaya halim yok...ama malesef kursa gitmek zorundayım
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 65.4
bu hafta 63.6
qiden 1800
toplamda 26400
hedef 60...
günaydın
özeldem mesaj gönderemiyorum buraya yazıyım
başlangıç :78
geçen hafta :78
bu hafta :76,3
gelen/giden :1,7
toplamda giden 1,7
hedef :60
günaydınlarrr bende yapayım bildirimimi
başlangıç kilo: 77 kg
geçen hafta: 74.9 kg
bu hafta: 74 kg
giden: 900 gr
toplam giden : 3 kg
çok iç açıcı değil ama geleceğe bakalım yinede:18::18::18::18::18:
günaydın canlarımmmm
çok erkencisiniz kilolar verilmiş ayyy ne güzel ya herkesi tebrik ederimmm canıgönülden.bende verdim bu hafta yazayım hemen
başlangıç 81 kilo 28.09.2011
geçen hafta 78,5 kilo
bu hafta:77 kilo
giden 1,5 kilo
toplam giden:4 kilo
Günaydınlar herkese:92:
bu sabah tartıya kac defa cıktım bılmıyorum, acaba bozuldu mu dıye kocişi cagırdım çıksında bı tartılsın bakalım dogru mu tartıyo dıye:26:
haftasonu kocişin olmaması ve kendımı ev işlerine adamam zaten işe yaramıs ve yenı haftaya güzel bı rakamla baslamıştım ama bu kdrını da beklemıyodum
haftalardır hatta ayı geçmişti artık aynı kiloda gezinip duruyodumm ama bu hafta kk tarıhımın bır ılkını yaşıyorumsizin yarışı tribun kenarından seyretmek bıle işe yaradı ben de ee ponpon kız olarak hoplayıp zıplarken gıttı kılocuklar :124: :124: :124:
başlangıç:79
geçen hafta:68.80 :26:
bu hafta:66.50
giden:2.300
toplamda giden:12.50
Günaydın kızlar
Kilo bildirimim ;
14.10.2011
tebrikler
süper süper süper
kılo bıldırımım
Günaydınnn kızlaaarr....
inşallah aşkitom yerim seni ben çıtırgeçmiş olsun cnm
hatun aramızdasın bugunnnnn süper
vayyyyyy ...bizde seni seviyoruz ayşecim,bebişe iyibakgeçen hafta: 63
bu hafta:65
giden:gelen : 2 kg
toplam giden:25.000 kg
hedef:
boy:170 cm
beden:belirsiz...
Günaydın kızlar
İnanın bu topik kadar tadı tuzu yok bişeyin..
Sizleri çok seviyorummmm
fotolar geldi hanııııııııııııııııııııım
Geçmiş olsun Arzu ablaa..
Olsun bu hafta toparlarsın artık sen
Bide Tuğbaya yapıyoruz bildirimi.
Ekleyince söyle de bakalım barii :))
Merak ediyorum serviste aklıma geldi sen her ne kadar albümündeki resimlere laf etsende.
Çok güzel duruyo fiziğin boyunda var..
Seni 79 kiloyken hayal edemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?