70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gelen giden olmaması bildirim yapılmıycak anlamına gelmiyoo,hatta zaten bugün yaparsan haftaya listede olucaksın zati,bugünde yapmazsan daha sonraki haftaya kalır ,ama haftaya yaarsan oda,,kural bu bilginee
kdr soruyoo bak istersen

Belinayda hamişti canım sizde onunla orti olun en az kim kilo alıcak diye :26: olurmu

Selam cnm kendi adıma iyiyim sen nasılsın ekmek neden yemiyosun kahvaltıda :26:

Hayırlı cumalar cnm tebrik ederim haftaya net sonucunu görürsün inşallah

gunaydın kızlarr
bildirimi kime yazıoruz ozel msj olarak?

Triendy21 yani kaptan yardımcımıza cnm

pelin kabul etmedi demek gel ben seni kollarımın altına alim sana sahip çıkayım...
şaka bir yana bak ama şunu söyleyim ben fena gaza geldım yanı 60 a gözümü diktim.. sen şimdi veremeyen takık dıyınce kafama takıldı benımde...
eğer veremıyosa takıksan bu iş nasıl olcak ? sen şimdi haftaya da yokmuşsun bol bol yer gelirsin sonra seni zayıflatmaya uğraşırız..
ay iyi kafa buldun benimle diceksin şaka yapıyorum bak ciddiye alma ama bana şu takık durumu bir açıklayıver

Son düzenleme:
Merhaba kızlar

Başlangıç 78.2
Geçen Hafta 61.3
Bu Hafta 61.2
Giden 100
Top. Giden 17
Hedef 58

Çok yavaşladım çok motive olamıyorum

ya ben bu tartıya ne diyim ha ne diyim şimdii yapılırmı bana bu yaaaaaaaaaaaaaaa

kızlar hakkaten hepınız ıllakı bır tartı kullanıyorsunuz ?
tavsıye edebılcegınız tartı var mı? benımkı tefaldı 4 yıldır kullanıyordum daha da kullanırdım ama esım saolsun..
artık ona soyle guzel bır tartı aldırırım sımdı.. ama yag kas olcenler ne kadar dogru acep... :44:

canım herşey gönlünce olur inşalllah...75 iimiş bi hafta da 2 kilo bir formülü var mı??

maşallah çok güzel kilo vermişsin.tartın için üzüldüm hani benim kide bozulmuştu nekedar zordur bilirimhemen koş al bitane

üzülme hayatım haftaya inşallah eksi çıkarsın

tebrikler pelincim hedefe az kaldı hee aahh bizde bi görsek 6ları

bravo deryaakcımm çok iyi ya böyle gidersek en kısa zamanda çıtır olcez ha

gayet güzel bence tebrik ederimmm

günaydın kızlarrrrrrrrrrr ortim kusura bakma bu hafta benden sana fayda olmadı 200 grmcık gitti

başlangıç. 71.3
geçen hafta 63.7
bu hafta 63.5
giden 200
toplam giden 7.8
hedef 59

valla sen en başta yapmışsın yapacağını tebrikler

geçmiş olsun kaptanım maşalllah ne güzel vermişsin kiloları darısı başımıza

canımcım ben zaten biliyorum çok azimlisin sen maşallahbunun karşılığınıda alıcaksın inşallah

Ben geçen hafta utancımdan çizelgeyi değişltirmemiştim... düzeltiyorum şimdi :26:

başlangıç :88
geçen hafta :88
bu hafta :85
gelen/giden : 3 kg
toplamda giden : 3 kg
hedef : 60

Hadi bakalım

sen bu hafta 3 kilo vermedin mi şimdi ne oldu ben anlamadım canım

maşallah canım inşallah bizde şu 6ları görürüz

saol bajım

ZTAR ne ettin sen??
benim gecen hafta:66.9
bu hafta: 66.3
verilen 600 gr
hedef:56

ağladığı şeye bak heleeşuna bak komple yağdan vermişin daha ne istiyonya veremeyenler napsın hatta alanlar hiç düşünüyomusun onların halini

Son düzenleme:
yaa charm şu anlamda hani zor veriyorum o yüzden napıyım çok şey hayatımda değişti ama biraz geç sonuç alıyorum yapı olarak sabırsız aceleciyim ama bukadar olmaz yani....
şimdi sen beni ittin horladın yaaatakık yazdım diye sana zararım yoktu yani sadece 1.olamayız bukadar belki... baştan uyardım süpper veremem yani bunu kabul dersen yoksa ben tek takılır giderim sorun değil yaaa
ufff zaten regl olamıyom bombayım bide istenmeyen olmak ne fenaymış
ee aylarca burda sadece 6 kilo verirsem olucağı bu demekki zaten ben bi ara burdan çeker giderim arkama bakmadan:2:ahmet kayanın vardıya şarkııs artık buralarda duramammmmm

zeynepcim ya adet zamanı ben tartıda 2 kilo fazla çıakırm ondan dedimdi
bende öyle formül yok hiç kilo vermedim haftada aylardır ayda bile vermedimki...
her hafta yarımada razıyımda bu hafta 2 kilo giderse regl olupta bitince deim yaniiii
anladınmı

Benim de tefal/atlantis Charmcım..
Bence yağ ölçenlerden alma niye dicen çünkü insanın psikolojisi bozulur versen bile diyelim ki yağdan vermedin.
Bu sefer yağdan gitmedi diye tasalancan..
Cidden tartıyla kafayı bozdugumuz icin tek takıntımız rakamlar olsun
Ben böyle düşünüyorum.
Bu arada tefalden memnunum ben

canımcım ben zaten biliyorum çok azimlisin sen maşallahbunun karşılığınıda alıcaksın inşallah

Ayy inşaallahhhhh alırım daha da çok karşılığınıı
Sende 500 gr vermişsinn bravoooo

nolucak bildirimimi görde nolduna bak

kilo bildirimim

başlangıç:79.8

geçen hafta:60.3

buhafta:60.3

gelen/giden:0

hedef:
58 (daha çoook beklersin)

ya bi gr oynamazmı bu ya dün okaa da dikkat ettim bol su içtim birsürü bitki çayı içtim ,hafta başından beridir nerde zararlı şey var hep yedim mesela sabah kahvaltısında 4tane gül böreği yemiştim,,akşam geç saatte makara yemiştim öğlenleri ekmek yemiştim,daha saymadığım bi yığın güzel şey şu son 2 gün dikkat ettim kilomu korumuşum buna sevinmelimiyim aslında bilemedim..buda iyi bişi diğilmi kızlaaar...bu hafta pazartesiden başlıycam dikkat etmeye haftayada aynı olursam çeker giderim buralardan

kız betül gec kalmadıysam benle eşleş ben senı her hafta birinci yaparım merak etme

Merhaba kızlar

Başlangıç 78.2
Geçen Hafta 61.3
Bu Hafta 61.2
Giden 100
Top. Giden 17
Hedef 58

Çok yavaşladım çok motive olamıyorum

Neden ki :26:

ya ben bu tartıya ne diyim ha ne diyim şimdii yapılırmı bana bu yaaaaaaaaaaaaaaa

Noldu cnm :26: kandırıyomusun yoksa

Benimki mehtap sanırsam üstü desenli filan idare ediyo beni

Senin bünye yiyince veriyo demek ki

kız betül gec kalmadıysam benle eşleş ben senı her hafta birinci yaparım merak etme

valla olur ama kdr kafamı karıstırdı... kızcağızı bırakmak ıstemıyorum ama o durgunmus bu aralar.. :44:
bende tam tersıne durgunluktan cıktım gazlandım hızımı almam lazım soyle bırbırımızı gazlıcak bır orti lazım bana...
nolcak şimdi kdr... :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…