70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mywish, naf saolun arkadişler.. bende tefalden alırım yıne..
tefal evolisi begendım.. bugun yarın alırım artık bulursam..

Senin bünye yiyince veriyo demek ki

he len ben hep fazla kaçırdım dediğim günler ertesi gün az çıkıyorum,,:44:acep haftaya perşembe homili gırtlak yesemde sabah az çıkarmıyımkı riske atılmıycak kadarda korkuyorum ama:26:ya tutmazsaaa

zeynepberat saol canım evet bakınıyorum suan...

ben daha yeni bekodan aldım 65tl gayet iyi sadece kiloyu ölçüyo tavsiye ederim

anladım bidenem ben espirik yaptım yaaaa
bu arada benim büyük olan 1.5 kilo almış burdan duyduğum bişey vardı denedim daha 1 hafta olmadan işe yaradı annesi vermeye çalışıyo oğluna aldırmaya çalışıyo keşke şu kilolar seyyar olsada istediğimize verebilsek olmadı çöpe atabilsek

Ayy inşaallahhhhh alırım daha da çok karşılığınıı
Sende 500 gr vermişsinn bravoooo

inşallah canım dilek bişi sorucam ben şimdi kahvaltıda yağsız sütle neskafe yapsam içsem bunun zararı olur mu çayı terk ettim şekersiz içemiyorum ama sütlü neskafeyi içebiliyorum nasıl olur ha bak yapıcam cevap bekliyorum bi bilgisi olan var mı

vayyyy beee....:26:iyi sen bilirsin valla arzuda ben gibi ama kafan karıştı senin gerek yok zorlamaya...
inş.hızlı bi ortin olur ne diyelim
durgunluktan bende çıktım bikaç haftadır yazdan sonra anca toparlanıyorum
bana biş olmaz yaa sen yoluna bak
ben zaten cesaret etseydim geçen hafta ortim olurdu zaten teklifte gelmedi dedim ya demekki ağır gidenlere böyle oluyro napalım hayat işte

teşekkür ederim canım...

ya bak sımdı...
bana psikolojik vicdan sorgulaması uyguladın ama..
canım bende ağırdım 2 aydır bılıyorsundur cızelgelerde hep sonlardaydım...
ama yenıden basladım bu hafta... dıyet anlamında enerjım yukseldı.. bende sen oyle veremeyen takık deyınce kafam oraya takıldı ama napayım..
üzülüyorum ama şimdi valla.. kendımı çok kötü biri gibi hissettim

ben kahvaltıya geçiyorum kızlaarrr

hadi bildirimler kalmasıııınnnnn hanııııımmmmmm

yok yaa kötü olan benim yani ne bileyim bunalımlıyım biraz sizede naz yaptım sen niye sadece üstüne alındın tamam mesele senle başladı ama
beni kimse istemiyo diye naz yapasım geldi ne bileyim öyle işte...
ben bildirim biel yapmadaım çok zaman charm bak sen bana bakma benim hormonlar karışık takıldım durdum canım sıkıldı..
neyse arkdaşla çarşıya çıkacaktık işi çıkmış başkasını aradım oda misait değil bende bunaldım yalnız kaldım onuda taktım kafaya yarın eşimin d.günü hediye için çıkıcam yalnız napıyım

ortim işlem tamammm yolladım

Tamamdır ortim Eline sağlıkkk :)
Şişştt aramızdaaa

Yawrım sen makarna yemedin mi dün geceden
Ondan aynı çıkmışsındır yapsaydın bi spagetti bak nasıl -200 veya -300 oluyordum

Sadece süt içemiyor musun canım?
Sadece süt içebiliyorsan süt iç bence
Kahveyi karıştırma işe

anam kızlar bılmeden ortalıgı mı karıstırdım ben takıp edemıyorum da ortı bulmadıysan dıye yazmıstım charma yanı ben aaradn cekıleyım kdr once yazmıs zaten ama ben su an bulamam kımseyı yogunum tugba yada sızlerden bırı bana uygun bırını bulsun lutfeeeenn

Ayy ayyyy biri bunalımlara atmışş kendiniiiiiii
Yirimm şekerim seniiiii
Bak ben sana 2-3 hafta önce ne dedim suzan sen ben aramızda yarışalım demiştim.
İkinizde oralı olmadınız.
Sonra bu orti olayı çıktı..
Sen de tek başar canımmm daha önce bu olay mı vardı sanki.
Ben seni de desteklerimmm her zaman yazarım ki hep yazıyorum daaa..
Ne farkeder orti oluncada değişen bişi yok ki herkes birbirini destekliyor zateenn..

hayatım bol bol ye bide rejim yapıyosun ya ben kahroluyorum fıstık gibisi bu arada avatarda süperr görünüyosun bence saçını bu renk yap çok yakışmış

canım sen ben suzan 3lü olalım kaptana sorupta
suzan da bende senden bi farkımız yok bize katıl

canım ya ustune bende seni üzdüm ama hakkını helal et valla özür dilerim ben hata yaptım arcağa sormustum o yoktu hemen cevap atamayacak heralde birde katılmak istemezse dıye genel olarak sordum..
gel hadi örti olalım ama söz ver gazlanıcaz :)

yok canım ortalıgı sen karıstırmadın bende kdr a sormustum durgunlardamısın veremıyormusun dıye onunn cevabını beklerken sen yazdın..
ben zaten sana sormustum sorumu gorup cevap yazmıssın sende ama katılıp katılmayacagını bılmıyordum o yuzden genel anlamda sorayım dedım sen katılmıyorsan eger diye..
ay içim karardı ne karıştırdım ortalığı benım hatam keske ozelden halledeydım... burayı karıstırmayaydım...

Son düzenleme:
(ya siz niye hala bekliyorsunuz böyle)(hayat herşeye rağmen yaşamaya değer,bide hayatı zayıf halinizle yaşayın çok mükemmel bi duygu
başladığımda 79.8kg'dim şuanda 65.8kgyim geçen cuma yani(dediğim 24.06.2011öylemiş)

20.05.2011= 71.8kg

03.06.2011= 68.3kg

10.06.2011= 68.2kg

17.06.2011= 67.0kg

24.06.2011= 65.8kg

01.07.2011= 65.6kg:26:

08.07.2011= 65kg

15.07.2011= 64kg

22.07.2011= 64kg...

29.07.2011= 63.5kg...

05.08.2011= 64kg..

12.08.2011= 63.3kg.. giden-700gr

19.08.2011= 62.5kg.. giden-800gr

26.08.2011= 63.7kg.. gelen-1200

02.09.2011= 62.7 giden-1kilo

09.09.2011= 62kilo giden-700gr...

16.09.2011= 61.4 kg giden -600gr..

23.09.2011= 61.8kg gelen +400gr

30.09.2011= 60.6kg giden 1.200gr

07.10.2011= 60.3 giden 300gr

14.10.2011= 60.3 gelen/giden koca bi 0

alıntı=30.06.2011tarihinden:)))

Son düzenleme:

ya bende o yağ kas ölçenlerden istiyorum. bence 3 aşağı beş yukarı doğrudur. yani en azından yadan mı gitmiş bilmek iyi olur.

ya bende o yağ kas ölçenlerden istiyorum. bence 3 aşağı beş yukarı doğrudur. yani en azından yadan mı gitmiş bilmek iyi olur.

ama sanırım pek dogru degıl cunku daha once pesı pesıne tartılmıstım... kılo verdıgım halde yag baska kas baska gorunuyordu.. hatta kemık yapısını bıle farklı olcuyordu...
benım kafam karısmıstı o yuzden pek ınandırıcı gelmedı..

anlamışsındır herhal
hayatım bol bol ye bide rejim yapıyosun ya ben kahroluyorum fıstık gibisi bu arada avatarda süperr görünüyosun bence saçını bu renk yap çok yakışmış

sağol canım,,o resim yeni halim zaten saçımı boyadıktan sonraki halim,,valla ben daha alışamadım ne yalan söyliyim,,ilk sarı yaptığımdada sarıya zor alışmıştım,,ama şimdide bu renk zor olucak alışmak

Totem yap hafta içi bigün dene bakalım tutucakmı

Ayy canım benim nasılda duygusala bağladı ya herkes süper gidecek diye bişey yok ki bu haftada sen çoşarsın belkim iyi düşün iyi olsun

Mutlaka bi orti bulunur sanada öyle üzme kendini tmm mı :26:

Hem belki ortiler haftalık olarak değişecektir :26:

Afiyet olsun canım

Görücü usulü orti mi istiyosun

kdr ile sen ol o zaman canım bak ikinizinde ortisi yok

ahhh canım bana acıdınmıdünde peline yazmıştım arzu 3müz olsak toplarız verdiğimiz kiloyu diye
olmaz herhalde ya milleterezilmi olcez boşverin ben sizi takip ederim
tamam hata benim...
ayy bud aynı türk filmlerinde herkes suçu kabul eder ya ben yaptım ben yaptım aynı böyle oldu
tamamdır sorun yok arcak-charm ortiiii
olur gel gezelim ben çıkarım namazdan sonrabugün öğlende yemek yiyesim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…