Senin bünye yiyince veriyo demek ki
zeynepberat saol canım evet bakınıyorum suan...
zeynepcim ya adet zamanı ben tartıda 2 kilo fazla çıakırm ondan dedimdi
bende öyle formül yok hiç kilo vermedim haftada aylardır ayda bile vermedimki...
her hafta yarımada razıyımda bu hafta 2 kilo giderse regl olupta bitince deim yaniiii
anladınmı
Ayy inşaallahhhhh alırım daha da çok karşılığınıı
Sende 500 gr vermişsinn bravoooo
valla olur ama kdr kafamı karıstırdı... kızcağızı bırakmak ıstemıyorum ama o durgunmus bu aralar.. :44:
bende tam tersıne durgunluktan cıktım gazlandım hızımı almam lazımsoyle bırbırımızı gazlıcak bır orti lazım bana...
nolcak şimdi kdr... :44:
ben daha yeni bekodan aldım 65tl gayet iyi sadece kiloyu ölçüyo tavsiye ederim
anladım bidenem ben espirik yaptım yaaaa
bu arada benim büyük olan 1.5 kilo almış burdan duyduğum bişey vardı denedim daha 1 hafta olmadan işe yaradı annesi vermeye çalışıyo oğluna aldırmaya çalışıyo keşke şu kilolar seyyar olsada istediğimize verebilsek olmadı çöpe atabilsek
inşallah canım dilek bişi sorucam ben şimdi kahvaltıda yağsız sütle neskafe yapsam içsem bunun zararı olur mu çayı terk ettim şekersiz içemiyorum ama sütlü neskafeyi içebiliyorum nasıl olur ha bak yapıcam cevap bekliyorum bi bilgisi olan var mı
vayyyy beee....:26:iyi sen bilirsin valla arzuda ben gibi ama kafan karıştı senin gerek yok zorlamaya...
inş.hızlı bi ortin olur ne diyelim
durgunluktan bende çıktım bikaç haftadır yazdan sonra anca toparlanıyorum
bana biş olmaz yaa sen yoluna bak
ben zaten cesaret etseydim geçen hafta ortim olurdu zaten teklifte gelmedi dedim ya demekki ağır gidenlere böyle oluyro napalım hayat işte
ya bak sımdı...
bana psikolojik vicdan sorgulaması uyguladın ama..
canım bende ağırdım 2 aydır bılıyorsundur cızelgelerde hep sonlardaydım...
ama yenıden basladım bu hafta... dıyet anlamında enerjım yukseldı.. bende sen oyle veremeyen takık deyınce kafam oraya takıldı ama napayım..
üzülüyorum ama şimdi valla.. kendımı çok kötü biri gibi hissettim
ortim işlem tamammmyolladım
he len ben hep fazla kaçırdım dediğim günler ertesi gün az çıkıyorum,,:44:acep haftaya perşembe homili gırtlak yesemde sabah az çıkarmıyımkı riske atılmıycak kadarda korkuyorum ama:26:ya tutmazsaaa
inşallah canım dilek bişi sorucam ben şimdi kahvaltıda yağsız sütle neskafe yapsam içsem bunun zararı olur mu çayı terk ettim şekersiz içemiyorum ama sütlü neskafeyi içebiliyorum nasıl olur ha bak yapıcam cevap bekliyorum bi bilgisi olan var mı
ya bak sımdı...
bana psikolojik vicdan sorgulaması uyguladın ama..
canım bende ağırdım 2 aydır bılıyorsundur cızelgelerde hep sonlardaydım...
ama yenıden basladım bu hafta... dıyet anlamında enerjım yukseldı.. bende sen oyle veremeyen takık deyınce kafam oraya takıldı ama napayım..
üzülüyorum ama şimdi valla.. kendımı çok kötü biri gibi hissettim
yok yaa kötü olan benim yani ne bileyim bunalımlıyım biraz sizede naz yaptım sen niye sadece üstüne alındın tamam mesele senle başladı ama
beni kimse istemiyo diye naz yapasım geldi ne bileyim öyle işte...
ben bildirim biel yapmadaım çok zaman charm bak sen bana bakma benim hormonlar karışık takıldım durdum canım sıkıldı..
neyse arkdaşla çarşıya çıkacaktık işi çıkmış başkasını aradım oda misait değil bende bunaldım yalnız kaldım onuda taktım kafaya yarın eşimin d.günü hediye için çıkıcam yalnız napıyım
ben kahvaltıya geçiyorum kızlaarrr
hadi bildirimler kalmasıııınnnnn hanııııımmmmmm
yok yaa kötü olan benim yani ne bileyim bunalımlıyım biraz sizede naz yaptım sen niye sadece üstüne alındın tamam mesele senle başladı ama
ben bildirim biel yapmadaım çok zaman charm bak sen bana bakma benim hormonlar karışık takıldım durdum canım sıkıldı..
neyse arkdaşla çarşıya çıkacaktık işi çıkmış başkasını aradım oda misait değil bende bunaldım yalnız kaldım onuda taktım kafaya yarın eşimin d.günü hediye için çıkıcam yalnız napıyım
anam kızlar bılmeden ortalıgı mı karıstırdım ben takıp edemıyorum da ortı bulmadıysan dıye yazmıstım charma yanı ben aaradn cekıleyım kdr once yazmıs zaten ama ben su an bulamam kımseyı yogunum tugba yada sızlerden bırı bana uygun bırını bulsun lutfeeeenn
kızlar hakkaten hepınız ıllakı bır tartı kullanıyorsunuz ?
tavsıye edebılcegınız tartı var mı? benımkı tefaldı 4 yıldır kullanıyordum daha da kullanırdım ama esım saolsun..
artık ona soyle guzel bır tartı aldırırım sımdı.. ama yag kas olcenler ne kadar dogru acep... :44:
ya bende o yağ kas ölçenlerden istiyorum. bence 3 aşağı beş yukarı doğrudur. yani en azından yadan mı gitmiş bilmek iyi olur.
canım sen ben suzan 3lü olalım kaptana sorupta
suzan da bende senden bi farkımız yok bize katıl
hayatım bol bol ye bide rejim yapıyosun ya ben kahroluyorum fıstık gibisi bu arada avatarda süperr görünüyosun bence saçını bu renk yap çok yakışmış
he len ben hep fazla kaçırdım dediğim günler ertesi gün az çıkıyorum,,:44:acep haftaya perşembe homili gırtlak yesemde sabah az çıkarmıyımkı riske atılmıycak kadarda korkuyorum ama:26:ya tutmazsaaa
vayyyy beee....:26:iyi sen bilirsin valla arzuda ben gibi ama kafan karıştı senin gerek yok zorlamaya...
inş.hızlı bi ortin olur ne diyelim
durgunluktan bende çıktım bikaç haftadır yazdan sonra anca toparlanıyorum
bana biş olmaz yaa sen yoluna bak
ben zaten cesaret etseydim geçen hafta ortim olurdu zaten teklifte gelmedi dedim ya demekki ağır gidenlere böyle oluyro napalım hayat işte
ben kahvaltıya geçiyorum kızlaarrr
hadi bildirimler kalmasıııınnnnn hanııııımmmmmm
anam kızlar bılmeden ortalıgı mı karıstırdım ben takıp edemıyorum da ortı bulmadıysan dıye yazmıstım charma yanı ben aaradn cekıleyım kdr once yazmıs zaten ama ben su an bulamam kımseyı yogunum tugba yada sızlerden bırı bana uygun bırını bulsun lutfeeeenn
ahhh canım bana acıdınmıcanım sen ben suzan 3lü olalım kaptana sorupta
suzan da bende senden bi farkımız yok bize katıl
tamam hata benim...canım ya ustune bende seni üzdüm ama hakkını helal et valla özür dilerim ben hata yaptım arcağa sormustum o yoktu hemen cevap atamayacak heralde birde katılmak istemezse dıye genel olarak sordum..
gel hadi örti olalım ama söz ver gazlanıcaz :)
tamam ya helal olsun ne demek sen asıl hakkını helal et,kurbanım oldun
asıl ben atladım hemen hata bende aslında...ya artık canım orti olmak istemiyor inş. iyi bir ortin olur duam seninle
yok canım ortalıgı sen karıstırmadın bende kdr a sormustum durgunlardamısın veremıyormusun dıye onunn cevabını beklerken sen yazdın..
ben zaten sana sormustum sorumu gorup cevap yazmıssın sende ama katılıp katılmayacagını bılmıyordum o yuzden genel anlamda sorayım dedım sen katılmıyorsan eger diye..
ay içim karardı ne karıştırdım ortalığı benım hatam keske ozelden halledeydım... burayı karıstırmayaydım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?