70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız tamam kapına gelip güllermi sereyim neler istersin söylee...
sen korkuttun beni napim veremeyen takık durumda pelınle bırbırımıze uyuyorduk ama o da verdı bu hafta dedın..
şimdi sen olsan ne düşünürsün.. hadi barışalım... orti olalım.... orti orti ortiii

yaa değmez o zaman o kadar paraya, sonra düşün dur hangisi doğru diye:18::18::18::18:

Kızlar ben kaçtım öğle yemeğini hazırlayayım görüşürüzzzzzzzz

canım biliyorumda çokta haklısın...
bian cesaret edemedim ya sen benden gençsin çalışıyosun benim gibi misafir yada gezmen olmaz yani aksatırım sen beni geçersin bu bana dert değil ama 1.olamayız diye...
bide o ara kermes çalışmalrım vardı gireemdim kkya...
tabiki başarıırım yalnızda olsa
yani burda tam destek var ama işte ne bileyim charmı üzdüm diye şimdide bunu taktım kafama

çok iyi anlattın anlamamaya imkan yok teşekkür ederim saçın çok yakışmış doğal durmuş ben zaten hep doğallığı severim

hayır sorun yok tamamdır küste değiliz aa nerde bulayım ben böyle kankalarıd aküseyim bide aaaa:13:
buarada pelindende özür dilerim hakkında konuştum
sana iyi orti bulmalar ben kimseye sebep olamam...benim ortim kocişim rizeye gidiyoz onlada

kız sen benı delımı etcen... peşimde mi koşayım şimdi...

uf ıcım sıkıldı... benımde dondurucudan tavuk cıkarmam lazım anca yetişir...
dışarı çıkcaktım yağmur var vazgeçtim.. ne yapim ben şimdi canım yemek yapmak istemiyor.. :97:

kıslarrr doktordan yeni geldim kime bildirim yapıcazzzzzz

anaaaaaaaaaaam nolmuş ya bı adlıyeye gıttım geldım karsımıs ortalık

ortı mı begenemıyosunuz kız siz kendinize

Charmcıgım bı yandan kendını parcalıyo bı yandan kdr nazlanıo:26: kdrcıgım Peline teklif ettım ama kabul etmedı yazmıssın ama ben daha ılk bu ortı lafı gectıgınde yarısmada olmayacagımı trıbun kenarında ponpon kızlık yapacagımı soylemıstım, hatta arcakta ben de ponpon kızlık yaparım demıstı o yuzden kımseyı kırdıgımı düşünmedim çünkü "a" ya da "b" şahsıyla ortı olmamak için değil, kendim istemedıgım için katılmak ıstemedım, hafta ıcınde de sürekli yazdım boyle sızi ızlemek cok eglencelı, ben de trıbunden gaza gelıyorum dıye

bu hafta yıne ortılıge devam edılcekse nacızane fıkrım ortılerın değişmesidir :26: boylelıkle herkes daha cok kaynasmıs olur ama ben yıne ponpon kız olarak hayatıma devam etmek ıstıyorum :124: :124:

Charmda ıyı nıyetle sormuş cunku sen bu hafta burda olamayacıgını soylemıssın, hanı bu hafta dıkkat edemezmişsin, kk'ya takılamazmışsın da sırf olaya uyup kendıme bı ortı bulayım gıbı yazmıssın ben mı yanlıs anladım bılmıyorum ama charm da boyle anladı sanırım:26:

ortada kotu nıyetlı bı durum olmadıgı ıcın bı sorun olduguna dusunmuyorum ama en son Charmın halıne guldum vallahı, kız vıcdan yapmıss valla canım benımmm yaa

Son düzenleme:
kıslarrr doktordan yeni geldim kime bildirim yapıcazzzzzz

Hoşgeldin canım
Triendy21 e yapacaksın.

uf ıcım sıkıldı... benımde dondurucudan tavuk cıkarmam lazım anca yetişir...
dışarı çıkcaktım yağmur var vazgeçtim.. ne yapim ben şimdi canım yemek yapmak istemiyor.. :97:

Öğlene bişey yemicekmisin ki :26:
Bide evet hava kasvetli garip evde olsam kesin bi kumanda elde uyumuştum

durumu ne güzel özetlemişsin afukatım..
bende kendi halime gülsem mi ağlasam mı bilemedim ama içime oturdu yani hay nerden daldım salak kafam dedim..
şimdi kdr ın ahı tutacak kendı listelerin 1.ci sırasında ben sonlarında giderim hep tombiş kalırım artık... :96:

Son düzenleme:

Hoşgeldin canım
Triendy21 e yapacaksın.

Öğlene bişey yemicekmisin ki :26:
Bide evet hava kasvetli garip evde olsam kesin bi kumanda elde uyumuştum

işte öğlen için dedim bende..
tavuğu çözmeye çalışıyorum şimdi kaynar suya koydum haşlıyorum...

yok benım içim havadan değil durumdan sıkıldı...
zaten tv karşısında, laptop kucağımda, örgüm elimde oturuyorum bende..

bizi bırakıp gideni dövüyoruzz

günaydın cnm hoşgeldin aramıza kimsin anlat bakem kendini

calısan bekarr:) sevgılısınden daha sısman olan 3 yılda kpss basına oturmaktan 96 kıloya fırlayan:) ama bunun 16 kılosunu atan gerıye kalan 20 kıloyu vermeye calısan kızancıkD benıde alın aranıza kızlar benım acılen su kıloları atmam lazım balon gıbı oldum yaa nasıl baslıcam nerden baslıcambugun dıyetımın ılk gunu26:

Tavıklı salatamı yemeye başlamış bulundumm
Pelüünn sen ne yiceenn?

valla canım benımde canım tavuk ızgara ıstedı bı de bu aksam mısafırlıge gıdıyoruz o yuzden bıraz kararsız kaldım :44:

kızlar ya ben benım 2,300un olayını buldum, ben bu haftaya eksıde basladım zaten dedım ya, herhalde ortalama 1 ile 1,5 kılo arası bısı verdım gerısı son ıkı gun motoru bozmamın etkısıyle oldu, yoksa ben ılk basladıgım zmn bıle hıc bu kadar kılo veremedım:26:

bugun yarın bellı olur noldugu, buyuk ıhtımal 67lerdeyım dıye zannedıyorum :26: cunku hasta olmadan once tartıda oyle cıkmıstım :26: vay be kılo verdım ona da sevınemedım, nıye bu kadar gıttı dıye telas yaptım haa 26: ama ishalle gıden su kaybı oldugunu dusunuyorum, o da bugun yarın yerıne gelır cunku bagırsaklarımın hareketı dun akşam ıtıbarıyle sona erdı neyse işte oyle ya da boyle tartıda 66yı görmedım demem

Vayy örgü hııı ne örüyon bakalım
Tavıklı salata felaket doyuruyo fazla pişirmişim bende gerisi gavura kalcakmış gibi çok yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…