70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşgeldin
Ben Dilek 22 yaşındayım. Buraların müdavimi oldum
Kaptanımız erginsena yardımcısı triendy21 yani Tuğba.
Bugün kilo bildirim günümüz mesaj atabiliyorsan Tuğbaya mesaj atabilirsin.

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir
6-Ara öğün tekrar yapılacak
7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

Son düzenleme:

Vayy örgü hııı ne örüyon bakalım
Tavıklı salata felaket doyuruyo fazla pişirmişim bende gerisi gavura kalcakmış gibi çok yedim.

terikler canım güzel kilo vermişsin

benim orti ortalarda yok mesaj attım cevap yok ben ne yapayım tubaya kendi kilomu bildirdim işimçok çok giremiycem ama pc yi açık bırakıp fırsat bulunca bakarım

kızlaaarrrr herkesi tebrik ediyorum çoğunluk süper

Tavıklı salata felaket doyuruyo fazla pişirmişim bende gerisi gavura kalcakmış gibi çok yedim.

ye ye protein iyidir.. kas yapar.. onlarda yağ yakar.. nasıl ama..
bende düdüklüye tavuklu patlıcanlı kırmızı bıberlı salcalı soganlı az sulu bır yemek koydum 10 dk ya hazır olur yerım ..

bu arada oğlana atkı ve bere örüyorum...

Son düzenleme:

ay valla canım garıp bı durum olmuş, ama ben kdr'ın regl de olamamasının etkısıyle yanı o psikolojiyle daha hassas davrandıgını düşünüyorum yoksa o da kımseyı kırmak ıstemez emınım keske hepımız bırarada olsakta kura cekebılsek, kım kıme cıkarsa onla ortı olsa kimsenın kımse de aklı kalmazdı

sen zaten çıtırsın canım tombiş kalman mumkun değil

eti dondurucudan cıkarıp oyle kaynar suyla cözmenın ıyı olmadıgını duymustum ben ne kadar dogru bılmıyorum ama :26: valla bekar olsan bı de oğlum olsa alcaktım senı oğluma, örgüsünü örüyo, yemegını yapıyo, elinden dikiş gelio, maşallahhh

oğluşuna örüyodur belki kış hazırlığı

şu gavura kalcakmış gıbı lafını cok sevdım mywishim, işte bu benım yıllardır yemek yeme psıkolojım, sofrada ne varsa ya da bı pakette o seyden ne kadar varsa hepsını gavura kalcakmış gıbı yemek

bu arada dılekcıgım avatarındakı bebişi sorcam sbhtan berı fırsat olmadı ablanın bebişimiii cok tatlı maşallaaaah
özendırmeyın benı boyle bebiş resımlerıyleeee

kızlar ben yıne bı adlıye yapcamm değişik bi boşanma davası var elimde, bı sorun cıkmış ona bakmam gerekıyo umarım cabucak halledebılırım :26: bu defa karısından şiddet gören bı adamın avukatlıgını yapıyorum :26:

teşekkür ederim cnm..

tebrikler nekadar zamanda verdiniz?
teşekkürler 1.5 senede...

kızlarrrrrrrrr günaydıııın bebıslerıııım bende katıldım aranıza hemen destek beklıyorum:))))
hoşgeldin cnm..

geçen hafta: 63
bu hafta:65
giden:gelen : 2 kg
toplam giden:25.000 kg
hedef:
boy:170 cm
beden:belirsiz...

Günaydın kızlar
İnanın bu topik kadar tadı tuzu yok bişeyin..
Sizleri çok seviyorummmm
bitanem bizde seni çok seviyoruz..kendine ve bebişimize iyi bak..

teşekkür ederim cnm..

amin cnm teşekkürler..

Teşekkür ederiimm çıtırdak kaynana adayıııı
Herkes bu hafta süper valla
Motivasyon tavan yapmış
Sen evi temizledin mi bu arada gıcır gıcır makinan da vartık

Mantığını sevdim
Vay be el emeği göz nuru ne güzell..
Ben en son sevdiceğe atkı örmüştüm teee 2 yıl önce falan boyu uzun oldugundan benim boyumun 2 katı falan örmüştüm.
Kabustu resmen ör ör bitmiyordu. Daha da tövbeliyim hayatta örmem

Bırakalım artık gavur da doysun Ger-düşüm
Bende tabakta yemek bırakmam, açtıgım bi paketi yarım bırakmam.
Ne varsa önümde illa bitcek. İnş. kurtulcam şu huyumdan

bugün yedilerimi yazayım size daha çok gaza geldim daha dikkatliyim bugün itibarile dün çok saçmaladığım için menümü yazmadım.. haaa ama çok yemedim onu söyleyim sadece çok saçma sapan oldu neyse bugün sağlıklı bir menüyle devam ediyorummm darısı bidahaki cumaların başına sağlıklı kilo verdiiimmm çok mutluyummm birazdan çixelgemi de değştireceğim işlerim hafifledi biraz yoğun başladım güne ödemeler teslimatlar faturalar vsss neyse menüme geçeyim artıkım:

saba: 1 dl ekmek 5 dilim sucuklu yumurta yağsız yaptım
1 acı biber yeşil

ara: 1 mandalin

öğlen: 3 adet sulu köfte yemeğinin köftesi susuz yedim
2çk çok az pilav bol salata yağsız

ara: 1 portakal yiyeceğimm

akşam: 5çk kabağım var yemek yağsız salata 1 dl ekmek
ve 3 çk yoğurdum var bugün

veee bugün spordayım bu hafta pazartesi salı -cuma -pazar spor yapacağım yani 4 gün olmuş olacak

kurstan geldim simit alıp yedim..sanki simit iyi geldi açıldı gibi boqazalrım..daha rahat nefes alıyorum..ama kulaklarıma kadar iqneler batıyor..sanırım ilerlicek bu aqrı...

kilo bildirimleri tuqbaya orti bildirimleri bana yapılıcak arkadaşlar...iyi olursam yine gelirim..size bol sohbetler...

saol canım napalım bi talihsizlik oldu işte.. o kimseyi kırmadı zaten top bende kaldı.. neyse konuyu kapatalım artık... :97:

eti sabahtan çıkarıcaktım dışarı çıkıcam dıye çıkarmadım sonra yagmur var dıye vazgectım o yuzden mecbur acele cozmem lazımdı canım..
tabıkı en ıyısı yavas yavas cozulmesıdır kendı halınde..

bu arada teşekkür ederim.. iltifatın için :)
valla bırde iş kurmak istiyorum ama halen daha ne üzerine olması gerektiğine karar kılmış değilim..düşünüyorum duruyorum...

Son düzenleme:
beni kim teselli edecek

canim gelemedim aksam kocis kizkanmaya basladi iyi isaret dimi bi bes dakika gireyim dedim de kalkmadi bile pc den bende vurdum kafayi yattim

bak bide bu var müziği çok hoşuma gidiyoo bunundaaaa

Hayat Devam Eder (Eylem) - YouTube
bunu bi ara cok dinliyordum ilk cikdiginda cok güzel sarki dinliyesim geldi isdeyim

ay ne güzel benim kocis bana gecen sene bi kocuk almisdin olmuyordun dün yagmurluydun ve bende giyebildim biraz karnimi sIkdI ama sIkIstirdim biraz

(isyerine söylüyom )ay bi rahat birakin beni kizlara yazmam lazim sonra yetisemiyom

kızlar bn hala hastalanmadım ya normalde biraz gecikme sorunum var :/
bende 1.5 haftadir bekliyom tik yok bi gelse artik da ödem atsam

masallah canim benim

kıss o BİRİ benimm

[/B][/COLOR]
kocan alsin artik altini senacim bende unutkanlik var zaten kazanacaksin az kaldi altin setini

gecmis olsun canim

....bütün ortilerin dikkatine!!!!!!!

Arkadaşlar her guruptan 1 kişinin yarın bnm özelime ortisinin ve kendisinin kilo bildirimini yapması gerekiyor...diğer bildirimler tubaya yapılacak...bilginize!!!!!!
tamamdir kaptan zeynep veya ben yazariz sana

benimki zeynepberat canim ama biliyon zati

ben geldim bugun kü menümüde yazim yatarım...

inşallah canım bende beklıyorum bakalım

Evet canım geçen kış yeni doğdugu zaman çekinmiştik.
Şimdi büyüdü sıpa ele avuca sığmıyor.
Allah isteyen herkese evlat sevgisini versin Sana da zamanı gelince artık

Hadi ya olay ilginçmiş :26: Gelince anlatsana bi anlatabiliyorsan merak ettim

hosgeldin citir anne

Ben geçen hafta utancımdan çizelgeyi değişltirmemiştim... düzeltiyorum şimdi :26:

başlangıç :88
geçen hafta :88
bu hafta :85
gelen/giden : 3 kg
toplamda giden : 3 kg
hedef : 60

Hadi bakalım

masallah fistik

günaydınnnnn
maşalllah ne kadar erkenciyiz
bende bildirimimi yapam sonra işlerime dalam

başlangıç:84
geçen hafta:75.100
bu hafta:74.4
giden:500
toplamda giden9.600
hedef:56

ortim tbrkler canim benim sade 400 gramm gitmis ama pazartesi arti cok fazlaydin sok gecirmisdim arti cikmadima biraz sevindim gerci dün aksam ispanak la yogurt yedim iyi bi rakam göreyim diye :78:

gecmis olsun senam dikkat et

günaydın
özeldem mesaj gönderemiyorum buraya yazıyım
başlangıç :78
geçen hafta :78
bu hafta :76,3
gelen/giden :1,7
toplamda giden 1,7
hedef :60

bu arada kalp sayım 5 e çıkmış avatarımın yanına bakın kızlarrr
ay o kalblere hic bakmiyodum ben benimde varmi kalpim

günaydın kızlarrrrrrrrrrr ortim kusura bakma bu hafta benden sana fayda olmadı 200 grmcık gitti

başlangıç. 71.3
geçen hafta 63.7
bu hafta 63.5
giden 200
toplam giden 7.8
hedef 59

kızlarrrrrrrrr günaydıııın bebıslerıııım bende katıldım aranıza hemen destek beklıyorum:))))
hosgeldin sefa geldin canim

bende sorucaktım valla sabahtan berı unuttum... masallah Allah bagıslasın tontiişşi...

ay alintilarim sigmadi 3 e böldüm deli kafam kopy yaparken bidaha kopi yaptim teki gitti
hep yanimdakinin yüzünden kafami sisirdi bütün gün

kilo veren herkesi tbrk ediyorum kizlar veremeyenler üzülmesin isallah haftaya güzel bir rakam elde ederler

canım benim orti kayıp mesaj da attım cevap yok

hastasın galiba geçmiş olsun kendine iyi bak

şimdide sen mi beni kabul etmiyorsun...
heee yok canım yaa hevesim kalmadıgideyim geleyim bakarız..ozamana belki ortim olur sen yada başkası dermişimm
Tavıklı salatamı yemeye başlamış bulundumm
Pelüünn sen ne yiceenn?
off süpper tok tutuyor tavuk göğsü tabiki daha çok tutuyor
benimde kabak pişti sayılır birazdan yeyip kendimi sokaklara ATACAĞIM

HEE PELİN AÇIKLAMIŞ MEVZUYU..İŞİ GEREĞİ
kızzz aşkolsun sen ne diyor ne ahı...hayatım seni çoktandır tanıyroum sen eski haline dönüyosun ve süpper veriyodun yani zaten senle aşık atamam ben yaaaa öyle yalnızdım boştum atladım ortaya orti diye olalım...
neyse konu kapandı bidaha açılmasınnnn
ben ve 1.olmak
bakalım nasip olucakmı bigün..belki reglle haftaya atarsam 2 kilo birden belki oda rizede farkıl ortamda olucam ama yinede şanslıyım eşimle sabah 8de kahvaltı olur öğlen yemeğe inerim tek akşam önemli zatenn

ne yaziyon sen diyo sanane be kadin bi rahat birak beni kendi halime

bildirimi tugba ya da göndercem simdi :

baslangic kilom: 76.3
gecen hafta: 74.0
bu hafta: 73.6
giden:400 gramm
tomplamda giden: 2.7
hedef: 65

zeynepcimm orti olarak beni sectin ama ben yavas gidiyom beni birakmak istersen anlarim
ama birakmasan haftaya söz güzel rakam yapacaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…