heee yok canım yaa hevesim kalmadıgideyim geleyim bakarız..ozamana belki ortim olur sen yada başkası dermişimm
off süpper tok tutuyor tavuk göğsü tabiki daha çok tutuyor
benimde kabak pişti sayılır birazdan yeyip kendimi sokaklara ATACAĞIM
HEE PELİN AÇIKLAMIŞ MEVZUYU..İŞİ GEREĞİ
kızzz aşkolsun sen ne diyor ne ahı...hayatım seni çoktandır tanıyroum sen eski haline dönüyosun ve süpper veriyodun yani zaten senle aşık atamam ben yaaaa öyle yalnızdım boştum atladım ortaya orti diye olalım...
neyse konu kapandı bidaha açılmasınnnn
ben ve 1.olmak
bakalım nasip olucakmı bigün..belki reglle haftaya atarsam 2 kilo birden belki oda rizede farkıl ortamda olucam ama yinede şanslıyım eşimle sabah 8de kahvaltı olur öğlen yemeğe inerim tek akşam önemli zatenn
Teşekkür ederiimm çıtırdak kaynana adayıııı
Herkes bu hafta süper valla
Motivasyon tavan yapmış
Sen evi temizledin mi bu arada gıcır gıcır makinan da vartık
Mantığını sevdim
Vay be el emeği göz nuru ne güzell..
Ben en son sevdiceğe atkı örmüştüm teee 2 yıl önce falan boyu uzun oldugundan benim boyumun 2 katı falan örmüştüm.
Kabustu resmen ör ör bitmiyordu. Daha da tövbeliyim hayatta örmem
Bırakalım artık gavur da doysun Ger-düşüm
Bende tabakta yemek bırakmam, açtıgım bi paketi yarım bırakmam.
Ne varsa önümde illa bitcek. İnş. kurtulcam şu huyumdan
ne yaziyon sen diyosanane be kadin bi rahat birak beni kendi halime
bildirimi tugba ya da göndercem simdi :
baslangic kilom: 76.3
gecen hafta: 74.0
bu hafta: 73.6
giden:400 gramm
tomplamda giden: 2.7
hedef: 65
zeynepcimmorti olarak beni sectin ama ben yavas gidiyom beni birakmak istersen anlarim
ama birakmasanhaftaya söz güzel rakam yapacaz
ortim tbrkler canim benim sade 400 gramm gitmisama pazartesi arti cok fazlaydin sok gecirmisdim arti cikmadima biraz sevindim gerci dün aksam ispanak la yogurt yedim iyi bi rakam göreyim diye :78:
anam sevgili ortim ne kadar fark var aramızda asıl ben seni tebrik ederim senin için haftada 400 çok iyi
cok sagol ortimmcanim benim
yok tatlım ben senden gayet memnunum ya var ya sanki ben 5 kilo verdim de seni beğenmicembenim sana söz etmeye hiç hakkım yok ki seni seviyorum
ne demek ben senınle asık atamam sen boyle konusunca ben kendını yuksekte goren bırıymıs gıbı hıssedıyorum..
neyse tamam canım o zaman anlaştık konuyu kapattık... umarım herkes istediği kiloya ulaşır en yakın zamanda... asıl amaç bu zaten gerisi araç..
kapansın konu dedik ama bunada açıklama gtireyimde..
yanlış anlama beni canım yani seni takip ederdim ben güzle kilo veriyodun ben yetişemem napsam dedim o manada...
bide kendini yüksek gören niye hissediysonki şahsına ait bişey demedim sadece kilo burda konumuz..kilo olarakta öndesin yani zaten
inş.sende kavuşursun ideal kilona sağlık huzur içinde canım benim:13:
haydi öpüyorum seni
bende öpüyorum canım..
bende öpüyorum canım..
hayır naz yapmam bitti ..ciddiyim yaaa
şimdide sen mi beni kabul etmiyorsun...
anaaaaaaaaaaam nolmuş ya bı adlıyeye gıttım geldım karsımıs ortalık
ortı mı begenemıyosunuz kız siz kendinize
Charmcıgım bı yandan kendını parcalıyo bı yandan kdr nazlanıo:26: kdrcıgım Peline teklif ettım ama kabul etmedı yazmıssın ama ben daha ılk bu ortı lafı gectıgınde yarısmada olmayacagımı trıbun kenarında ponpon kızlık yapacagımı soylemıstım, hatta arcakta ben de ponpon kızlık yaparım demıstıo yuzden kımseyı kırdıgımı düşünmedim çünkü "a" ya da "b" şahsıyla ortı olmamak için değil, kendim istemedıgım için katılmak ıstemedım, hafta ıcınde de sürekli yazdım boyle sızi ızlemek cok eglencelı, ben de trıbunden gaza gelıyorum dıye
bu hafta yıne ortılıge devam edılcekse nacızane fıkrım ortılerın değişmesidir :26: boylelıkle herkes daha cok kaynasmıs olur ama ben yıne ponpon kız olarak hayatıma devam etmek ıstıyorum :124: :124:
Charmda ıyı nıyetle sormuş cunku sen bu hafta burda olamayacıgını soylemıssın, hanı bu hafta dıkkat edemezmişsin, kk'ya takılamazmışsın da sırf olaya uyup kendıme bı ortı bulayım gıbı yazmıssın ben mı yanlıs anladım bılmıyorum ama charm da boyle anladı sanırım:26:
ortada kotu nıyetlı bı durum olmadıgı ıcın bı sorun olduguna dusunmuyorum ama en son Charmın halıne guldum vallahı, kız vıcdan yapmıss valla canım benımmm yaa
suzan sen bildirim yaptın mı özelden ortak olarak ben kendiminkini yaptım ama nasıl olcak ya tubaaa yardım
ayyy öldürdünüz beni gülmekten yaa
ya kızlar benim ortide yok ortada bi el atsanız şu konuya hazır içine girmişken
yok canikom simdi atacam
sena ya da atayimmi sen mi atcan :44: benimde kafam karisti ne yazcaz biz ortagiz yada
gelen giden :44:
yok ben almıyım...
biz ortağız yaz gelen giden misafirimiz cok de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?