70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne demek ben senınle asık atamam sen boyle konusunca ben kendını yuksekte goren bırıymıs gıbı hıssedıyorum..
neyse tamam canım o zaman anlaştık konuyu kapattık... umarım herkes istediği kiloya ulaşır en yakın zamanda... asıl amaç bu zaten gerisi araç..

ev işini bitirdim ama makina gelmedi

herkes burada ne güzel ama ben birazdan kuran okuyacaz oraya gideceğim aniden çıkabilirim

ben de 800 gr vermişim daha çok bekliyodum olmadı

kusura bakmayın herkese alıntı yapamadım işten

hepimizin cuması hayırlı olsun allah hepimize sağlıkla kilo vermeyi nasip etsin

yok tatlım ben senden gayet memnunum ya var ya sanki ben 5 kilo verdim de seni beğenmicem benim sana söz etmeye hiç hakkım yok ki seni seviyorum

neyse tuğbayada burayada bildirim yazayım gariboş boş konuşmayı bırakıp
başlangıç:79
geçen hafta:76.5
buhafta:75
giden:1.5 kilo
hedef:65
toplam giden:4 kilo.....
allahım aylardır dön dolaş 76 ..75 neyse buhafta regl haftamda bile az çıktım geçen hafta yaklaşırken fazlaydım ..
bide şişlik gitdimi süpper 73üm ben böyle seviniyorum buraya doğruyu yazdım tabiki ama soran olsa böyle derim ama doğru

suzan sen bildirim yaptın mı özelden ortak olarak ben kendiminkini yaptım ama nasıl olcak ya tubaaa yardım

yok tatlım ben senden gayet memnunum ya var ya sanki ben 5 kilo verdim de seni beğenmicem benim sana söz etmeye hiç hakkım yok ki seni seviyorum

bende seni seviyorum zeynepcim
amanen saat 13 olmus ben yemek yemeye gidiyom kizlar sonra görüsürüz
tugba geldiyimde yolim sana bildirimi

kapansın konu dedik ama bunada açıklama gtireyimde..
yanlış anlama beni canım yani seni takip ederdim ben güzle kilo veriyodun ben yetişemem napsam dedim o manada...
bide kendini yüksek gören niye hissediysonki şahsına ait bişey demedim sadece kilo burda konumuz..kilo olarakta öndesin yani zaten
inş.sende kavuşursun ideal kilona sağlık huzur içinde canım benim:13:
haydi öpüyorum seni

bende öpüyorum canım..

hayır naz yapmam bitti ..ciddiyim yaaa

şimdide sen mi beni kabul etmiyorsun...

ayyy öldürdünüz beni gülmekten yaa
ya kızlar benim ortide yok ortada bi el atsanız şu konuya hazır içine girmişken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…