öyle yazim kafayi mi yedin diye yazarsa geri charm dedi derim
ay bı an cok komiğime gitti ya '' ne yazsam biz ortağız gelen giden ''
bugün cok mutluyum annemgil carsambaya hacca gidiyorlar ve ben cuma dan itibaren izne ayrilmisdim öne ertelenmis ucaklari korkumdan soramadim izni öne alabilirmiyim diye cocuklar napcak diye düsünüyordum kara kara
sekretär ben birsey demeden carsamba persembe erken gitmek istiyorsan 12 de cik dedi ay ne sevindim zaten 4 hafta izni zor veriyorlar allahim ya sen nelere kadirsinallahin isine bak halen inanamiyorum zaten zor veriyorlar erken cikma imkanin varsa cuma günleri cok is olmadi icin e birde bugün toplandilari var hac da ne yapacaklar diye saat 16 da cocugu napcaz deyip duruyordun annem
istersen bugün de bi saat erken cik demezmi
ama sormadim sormaya cekinmisdim aha da böyle kaldimsükür
allah herzaman bi yol gösteriyor valla gözlerim doldu imkansizlari imkan haline getiriyor
alaca
hayatim senin icin dün konusdum kizarkadasla o ankarada hangi hastane ye gidim bilmiyom bi bakim kayitlarima yazayim sana dedi ama o 3 hafta gitmis 3 hafta az geldi sürekli gitmen lazim dedi haplar yaramamis birakmak sorunda kalmis izin bitincede tekrar gidememis
simdi burda birtane doktor bulmus viyanada basprofösörmüs adam amerikaya gidip geliyormus onun sayesinde 2 senedir atak gecirmiyormus adam ameliyatlarida yapiyormus ama burdada 3 ay da 1 kontrolle gelmen gerekmis
canim almanca bilen tanidigin varmi versem sana adres telefon numarasi ve dr. ismini arasan bi bilgi alsan
avrupanin ici gelirsin 3 ay da 1 kere eyer faydasi varsa :26:
hayırlı olsun canım.sevindim adına
bugün cok mutluyum annemgil carsambaya hacca gidiyorlar ve ben cuma dan itibaren izne ayrilmisdim öne ertelenmis ucaklari korkumdan soramadim izni öne alabilirmiyim diye cocuklar napcak diye düsünüyordum kara kara
sekretär ben birsey demeden carsamba persembe erken gitmek istiyorsan 12 de cik dedi ay ne sevindim zaten 4 hafta izni zor veriyorlar allahim ya sen nelere kadirsinallahin isine bak halen inanamiyorum zaten zor veriyorlar erken cikma imkanin varsa cuma günleri cok is olmadi icin e birde bugün toplandilari var hac da ne yapacaklar diye saat 16 da cocugu napcaz deyip duruyordun annem
allah herzaman bi yol gösteriyor valla gözlerim doldu imkansizlari imkan haline getiriyor
canim benim oncelikle yakin ilginden dolayi cok tesekur ederim benim ankaraya goturmek istememin sebebi dil olarak dokturlarla bire bir konusmak istemem yani araya tercuman koymak istemiyom bir ayi gozden cikardim kendi kendime bir aylik esyali ev kiralarim diyom iyi bir dokturla bire bir iyice konusup gerekli tahlilleri yaptirmak bakalim ne olacak ama senin soyledigin dokturun ismini telefonunuda alayim belki dil bilen birini bulursam aratiritirim... b
bide daha once sormustun oglum 4.5 yasinda konusamiyor ve coki hareketli peki senin kiz kardesin kac yasinda konusuyormu.... tekrar tesekurler canim.....
Kızlar bişey düşündüm de sizinle de paylaşayım dedim. ben reglden önceki 10 günü şiş, bol iştahlı, sinirli ve de kilo almaya meyilli olarak geçiriyorum.
şimdi düşündüm de regl sonrası dönemde kendimi biraz daha rahat bıraksam ve 10 gün kala sıkı egzersiz ve diyet programı uygulasam bu dönemi daha hazarsız atlatabilir miyim acaba?
yani hem fazla spor ile uğraşırken hiçbişeyciği kafama takmam ve sıkı diyet kampı iştahıma bent kurup beni kamçılar hem de regl sonrasında daha iyi kilo vererek daha bi olurum gibi geldi.
ne diyosunuz ? yorumlarınız?
valla cok sevindim sagol zeynepcimmmne mutlu allah işini rast getirmiş
çok sevindim canım, Allah mutlaka bir yol gösterir evet çok güzel olmuş..
Allah şimdiden kabul etsin bizede nasip olur inşallah..
canım mutlaka tarcınlı süt iç tatlı ihtiycn gider. iştah içinde saglıklı besinlerden bolca ye tabi çok çok diil 3 meyve mesela 1 meyve yerine bi günde fln hiç olmassa kilo almasanda korursun
valla cok sevindim sagol zeynepcimmm
isallah bizede nasip olur canimmgider ayak gözleride arkada kalmiyacak ne güzel cocuklar ne olacak diye
benim kardesimin tek i engelli otobüs saat 14 de getiriyor ama ben 16 ya kadar calisiyorum neyapalim ne edelim derken kendiliyinden yol gösterdi yarabbim bana
BILDIRIM:
BU haftaki kilo: 70.5
gecen hftaki kilo: 70.7
bu hafta giden: 200 gr
baslangıc kilo: 71.7
toplamda giden: 1200gr
hedef: 50
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?