süpersin orti benimkide
14 ekim 2011 cuma
başlangıç: 77 kg
geçen haftaki kilo: 74.9 kg
bu haftaki kilo: 74 kg
giden :900 gr
toplam giden: 3 kg
benim şimdi çıkmam gerekiyor. 2 saat sonra buradayım . sen yaz gelince okurum canım. byee
kurstan geldim simit alıp yedim..sanki simit iyi geldi açıldı gibi boqazalrım..daha rahat nefes alıyorum..ama kulaklarıma kadar iqneler batıyor..sanırım ilerlicek bu aqrı...
kilo bildirimleri tuqbaya orti bildirimleri bana yapılıcak arkadaşlar...iyi olursam yine gelirim..size bol sohbetler...
eti sabahtan çıkarıcaktım dışarı çıkıcam dıye çıkarmadım sonra yagmur var dıye vazgectım o yuzden mecbur acele cozmem lazımdı canım..
tabıkı en ıyısı yavas yavas cozulmesıdır kendı halınde..
bu arada teşekkür ederim.. iltifatın için :)
valla bırde iş kurmak istiyorum ama halen daha ne üzerine olması gerektiğine karar kılmış değilim..düşünüyorum duruyorum...
Evet canım geçen kış yeni doğdugu zaman çekinmiştik.
Şimdi büyüdü sıpa ele avuca sığmıyor.
Allah isteyen herkese evlat sevgisini versinSana da zamanı gelince artık
Hadi ya olay ilginçmiş :26: Gelince anlatsana bi anlatabiliyorsan merak ettim
neyse tuğbayada burayada bildirim yazayım gariboş boş konuşmayı bırakıp
başlangıç:79
geçen hafta:76.5
buhafta:75
giden:1.5 kilo
hedef:65
toplam giden:4 kilo.....
allahım aylardır dön dolaş 76 ..75neyse buhafta regl haftamda bile az çıktım geçen hafta yaklaşırken fazlaydım ..
bide şişlik gitdimi süpper 73üm ben böyle seviniyorum buraya doğruyu yazdım tabiki ama soran olsa böyle derim ama doğru
ayyy öldürdünüz beni gülmekten yaa
ya kızlar benim ortide yok ortada bi el atsanız şu konuya hazır içine girmişken
yok ben almıyım...
1- erginsena --- NaF
2- mywish89 --- barkinim
3- bukett --- ztar
4- deryaak --- silverpowder
5- triendy21 --- kılavuz
6- sevilcan--alaca
7- sibel29 --- zeynepberat
8- ms22 --- musize
9-monarosa_22---mavıgoz0554
10-pj_muguet--ruzgargulu(bunlar boştaydı ikiside eşleştirdim)
Canım sıkkın kızlar.
Büyük ablam hamileydi 3 aylık bugün dr a gitti bebeğin kalp atışı durmuş.
Şimdi başka bir doktora gittiler.
Belki sonuç değişmeyecek ama gene de bir umut.
Allah kimseye yaşatmasın.. Şimdi diğer ablam yanında akşama gidicem bende nasıl dayanıcam bilmiyorum.
saol bajım
ZTAR ne ettin sen??
benim gecen hafta:66.9
bu hafta: 66.3
verilen 600 gr
hedef:56
Canım sıkkın kızlar.
Allah kimseye yaşatmasın.. Şimdi diğer ablam yanında akşama gidicem bende nasıl dayanıcam bilmiyorum.
dilekcimmm bı an ne dıycegımı bılemedım, inşallah işini bılmeyen bı doktor hatasıdır bı yanlıslıktır...
ne olursa olsun sız saglam durmalısınız ki ablana destek olabılın..şimdilik kotüyu dusunmemeye calısın, ınşallah hayırlı haberlerı gelır..
bana bildirim yapmamışsın cnm...neyse tuğbayada burayada bildirim yazayım gariboş boş konuşmayı bırakıp
başlangıç:79
geçen hafta:76.5
buhafta:75
giden:1.5 kilo
hedef:65
toplam giden:4 kilo.....
allahım aylardır dön dolaş 76 ..75neyse buhafta regl haftamda bile az çıktım geçen hafta yaklaşırken fazlaydım ..
bide şişlik gitdimi süpper 73üm ben böyle seviniyorum buraya doğruyu yazdım tabiki ama soran olsa böyle derim ama doğru
canım benim x kişiyle ortiyiz yazıp kilo bildiriminizi yapıyosunuz işte,,ben öyle yaptım derya ablayla kilo bildirimimizi yaptım alt alta,,en altadasuzan sen bildirim yaptın mı özelden ortak olarak ben kendiminkini yaptım ama nasıl olcak ya tubaaa yardım
canım benim yaptığın en sonki hazır olan çizelgeye sağ tıklayıp resme bak de,sonrada adres çubuğundaki http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20718;32/st/20120101/k/58f9/event.png http ile başlayıp png ile biten adres varya komple kopyalayıp yapıştırmayı dene profilineÇizelgem değişmiyo ya aynı herzaman yaptığım gibi yapıyorum uygun format değildir diyo :26:
e heralde yazıyoruzkızlar hakkaten eşleşme bildirimi nasıl yapılıyor ?
kilolarıda bildiriyormuyuz..
hayırlı olsun canım çok sevindim adınabugün cok mutluyum annemgil carsambaya hacca gidiyorlar ve ben cuma dan itibaren izne ayrilmisdim öne ertelenmis ucaklari korkumdan soramadim izni öne alabilirmiyim diye cocuklar napcak diye düsünüyordum kara kara
sekretär ben birsey demeden carsamba persembe erken gitmek istiyorsan 12 de cik dedi ay ne sevindim zaten 4 hafta izni zor veriyorlar allahim ya sen nelere kadirsinallahin isine bak halen inanamiyorum zaten zor veriyorlar erken cikma imkanin varsa cuma günleri cok is olmadi icin e birde bugün toplandilari var hac da ne yapacaklar diye saat 16 da cocugu napcaz deyip duruyordun annem
istersen bugün de bi saat erken cik demezmi
ama sormadim sormaya cekinmisdim aha da böyle kaldimsükür
allah herzaman bi yol gösteriyor valla gözlerim doldu imkansizlari imkan haline getiriyor
özelime bildirim yapmayanları listeye almıyorum haberiniz olsunslm kizlar sabah oglumun randevusu vardi geldigimden beri gecmisi okumaya calisiyom ama oglum birakmiyor neyse kilo veren ve vermeye calisan tum arkidisler tebrik edeiyorum ve bana gelelim ben pazartesi 69.5 olmustum ama sonra birden firladim neyseki son anda biraz topladik kendimizi
baslangic:82.5
gecen hafta:71
bu hafta:70
giden :1000
toplam giden;12.5
hedef:60
sende özele yapmamışsıncanım benim ortim shryvz
ama ondanda henüz bir ses yok
bildirimimi yapayım
başlangıç 78
geçen hafta 70
bu hafta 69.5
giden 500
toplam giden 8500
hedef 62
Canım sıkkın kızlar.
Canım sıkkın kızlar.
Canım sıkkın kızlar.
kurstan geldim simit alıp yedim..sanki simit iyi geldi açıldı gibi boqazalrım..daha rahat nefes alıyorum..ama kulaklarıma kadar iqneler batıyor..sanırım ilerlicek bu aqrı...
kilo bildirimleri tuqbaya orti bildirimleri bana yapılıcak arkadaşlar...iyi olursam yine gelirim..size bol sohbetler...
calısan bekarr:) sevgılısınden daha sısman olan 3 yılda kpss basına oturmaktan 96 kıloya fırlayan:) ama bunun 16 kılosunu atan gerıye kalan 20 kıloyu vermeye calısan kızancıkD benıde alın aranıza kızlar benım acılen su kıloları atmam lazım balon gıbı oldum yaa nasıl baslıcam nerden baslıcambugun dıyetımın ılk gunu 26:
yanilmis olsunlar canim isallah ya...Canım sıkkın kızlar.
bana bildirim yapmamışsın cnm...
canım benim x kişiyle ortiyiz yazıp kilo bildiriminizi yapıyosunuz işte,,ben öyle yaptım derya ablayla kilo bildirimimizi yaptım alt alta,,en altada
kılavuz=500gr giden
triendy=21 0 gr giden yazdım hangisi olucağı kaptan gelince yazar haftaya ona göre yaparız..
canım benim yaptığın en sonki hazır olan çizelgeye sağ tıklayıp resme bak de,sonrada adres çubuğundaki http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20718;32/st/20120101/k/58f9/event.png http ile başlayıp png ile biten adres varya komple kopyalayıp yapıştırmayı dene profiline
e heralde yazıyoruz
hayırlı olsun canım çok sevindim adına
özelime bildirim yapmayanları listeye almıyorum haberiniz olsun
sende özele yapmamışsın
of yaa ben çok kötü olurum böyle haberlereee,,diycek bişi bulamadım allah sabır versin ablanlaraa sizlereee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?