70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım bu hfta bn biraz yavas gittim cnku bugun hastalıgımın 1. günü haftaya kadar acayip spor yapıcam bolba gibi dönücem yani :))))))))
aksama konusurz cnm bnde gelmeye calıscm 3 4 saate şimdi derse gidiorm

çook gecmiş olsun cuma gununu bekledın sımıt için şifa nıyetıne yemış ol da hemencık ıyıleşi inşallah salep, ballı limonlar fialn ıyı gelıyo baya bogaza fılan, tavsıye ederım sık sık hastalanan bırı olarak kendı kendımı doktoru olma yolunda hızla ılerlıyorum ayagını, belini sıcak tut, bol kırmızı bıberlı lımonlu bı çorba iç, sonra bı guzel dınlen ter atlamaya calış, ballı zencefılı karsıtırınca da bıgaza ıyı gelıyo, ınşllah ayakta cabucak alatırsın:26: tekrardan gecmıs olsun

neler var aklında canımmmm, ben de bu işi bırakıp ortak olayım mı sana

valla adam şiddet gordugunu soyluyo karısından, evden uzaklastırma talep ettım, kabule dilmiş kadına evden uzaklastırma vermısler, uzaklastırmayı genelde erkek aldıgından bu defa kadına aldırıldıgından dosyam meshur olmuş hemen kadın evden uzaklasmıyomuşta kolluk kuvvetlerıyle sıkıntı yasamıs adam, bı de kadının akrabaları tehdıt edıyolarmış adamı senı öldürücez dıye :26: amaan karısık işler ya, valla evlenmekten cok daha zor olan bısı adam gibi boşanabılmek yanı ben bu meslekte artık bunu anladım.. karı koca kendını düşünüyoalr ama olan her zmn cocuklara oluyo

anaaaaaaaaaaaam sabahtan berı aman da ben yavasım aman da ben böyleyım dıyosun sonrada bombayı patlatıyosun 1.500 kılo vermıs gelmışşş hala konusuyo ya tovbe tovbeeee

ayyy öldürdünüz beni gülmekten yaa
ya kızlar benim ortide yok ortada bi el atsanız şu konuya hazır içine girmişken

birine ortı bulmak mı

yok ben almıyım...

:90::90::90: charm tövbeli :90::90:

canım benim ortim shryvz
ama ondanda henüz bir ses yok
bildirimimi yapayım
başlangıç 78
geçen hafta 70
bu hafta 69.5
giden 500
toplam giden 8500
hedef 62

Canım sıkkın kızlar.
Büyük ablam hamileydi 3 aylık bugün dr a gitti bebeğin kalp atışı durmuş.
Şimdi başka bir doktora gittiler.
Belki sonuç değişmeyecek ama gene de bir umut.
Allah kimseye yaşatmasın.. Şimdi diğer ablam yanında akşama gidicem bende nasıl dayanıcam bilmiyorum.

dilekcimmm bı an ne dıycegımı bılemedım, inşallah işini bılmeyen bı doktor hatasıdır bı yanlıslıktır...

ne olursa olsun sız saglam durmalısınız ki ablana destek olabılın..şimdilik kotüyu dusunmemeye calısın, ınşallah hayırlı haberlerı gelır..

arkadaslar, bacilar, dostlar
valla tarihin sayfalarinda kaybolup ayri ayri alinti yapip tebrik etmek yemedi o yuzden buradan hepinizi ayri ayri tebrik ediyorum
topik cikdirmis yahuuu
masallah

cok uzuldum canim. Insaalah guzel haberler aliriz, gecmis olsun..

Bekliyoruz hala doktordalar yogun bi bayan hayırlısı diyoruz sürekli ama içimiz acıyor.

bana bildirim yapmamışsın cnm...
suzan sen bildirim yaptın mı özelden ortak olarak ben kendiminkini yaptım ama nasıl olcak ya tubaaa yardım
canım benim x kişiyle ortiyiz yazıp kilo bildiriminizi yapıyosunuz işte,,ben öyle yaptım derya ablayla kilo bildirimimizi yaptım alt alta,,en altada
kılavuz=500gr giden
triendy=21 0 gr giden yazdım hangisi olucağı kaptan gelince yazar haftaya ona göre yaparız..

Çizelgem değişmiyo ya aynı herzaman yaptığım gibi yapıyorum uygun format değildir diyo :26:
canım benim yaptığın en sonki hazır olan çizelgeye sağ tıklayıp resme bak de,sonrada adres çubuğundaki http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20718;32/st/20120101/k/58f9/event.png http ile başlayıp png ile biten adres varya komple kopyalayıp yapıştırmayı dene profiline
kızlar hakkaten eşleşme bildirimi nasıl yapılıyor ?

kilolarıda bildiriyormuyuz..
e heralde yazıyoruz
hayırlı olsun canım çok sevindim adına
özelime bildirim yapmayanları listeye almıyorum haberiniz olsun
canım benim ortim shryvz
ama ondanda henüz bir ses yok
bildirimimi yapayım
başlangıç 78
geçen hafta 70
bu hafta 69.5
giden 500
toplam giden 8500
hedef 62

sende özele yapmamışsın

of yaa ben çok kötü olurum böyle haberlereee,,diycek bişi bulamadım allah sabır versin ablanlaraa sizlereee

Son düzenleme:

canim benim umarim doktur yanilmasidir inan insa ne diyecegini bilemiyor hadi pozitif dusunelimki guzel bir haber gelsin...

cuma aksamına dogru dagıldı herkes....

ama haftayı kotu bı hbrle bıtırmeyelım ya, guzel bı haber gelır ınşallah mywishten..

cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz.

geçmiş olsun cnm

şiştt diyet değill sağlıkllı besleniyoruz
benim adım muazzez 27 yaşındyım 4 yaşında bi oğlum var yarışmacılara başarılar dilerim

yanilmis olsunlar canim isallah ya...

tesekkür ederim tugbacim

şuan special k önümde 3kaşık aldım üstünede 1 çay bardağı süt kattım,,ya ben bunu sütsüz yesem kıtır kıtır daha güzel,,sütle yumuşayınca iğrenç derecede miğdemi bulandırıyoo zorla yiyorum,,neyse akşama acıkırsamda makarna yerim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…