70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aynı şeyleri söylemiş kızlar.. Maalesef ki..

cok kotu oldum ben bıle dılekcıgım Allah sıze sabır versın ozellıklede ablana.. umarım onemlı bı saglık sorunu fılan yoktur da en yakın zmnda saglıklı bı bebegı olur... ne denır bılemıyorum,oooof of.. sebebı nedır ki bunun, 3 ay yaa az bı zmnda deıl hamılelık ıcın.....cok cok gecmıs olsun,Allahım sabır versın..

ah canım benim inşallah doktor yanılmıştır. aynısını bende yaşadım. seni üzmek istemem ama yanılmıyorlar maalesef (((
ama yine de bir umut inşallah yanılmıştır doktor

kzılar ben cıkmak zorundayım hepınıze ıyı aksamlar dılıyorum..

Dilekciğim tekrardan Allah sabır versın...Burda hepımız Ablanın duacısıyız, inş en kısa zmnda saglıkla bebeğini kucagına alır..

geçmiş olsun allah sabır ve sıhhat versin canım

Aynı şeyleri söylemiş kızlar.. Maalesef ki..

cok üzüldüm bende 3 aylik hamileydim ikizdin dr kalp atislari durmus demisdin inanamadim
agladim saatlerce yagmurun altinda eve bile gidesim gelmedi allahim ablana sabir versin dilekcim

ah canım ya Allah sabır versin benimde ilk bebeklerime olmuştu suzanın ki gibi ikizdi bende çok üzülmüştüm İnşallah tez zamanda yeniden hamile kalır

canlarım iyi akşamlar hepinize

ben menüme uydum bugün çok güzel bitirdim günü şimdidr gidip sporumu yapacağım. keyfine diyecek yok günün dtresini atayım çok stresli ve yoğun bi haftaydı hatta yarın akşama kadar çalışacağım yine kabus gibi ya cumartesi herkes evinde dinlenirken ben çalışacağım neyese sağlık olsun diyorum tek derdim bu olsun.. bu arada dünkü olaydan sonra patronum bugün bana pek bi nazikti ama beni kaybetti maalesef iş bulur bulmaz çıkacağım ağzınla kuş tutsa umrumda değil

canim bu da bas doktor konusdurursan bu doktorlan konussunlar dedi benim kizarkadas
Prim. Univ. Prof. Dipl. Ing. Dr. Christoph Baumgartner

canımm çok geçmiş olsunn. işallah yoktur bişeyi Sabır diliyorum sana ve ailene çok zor

cok üzüldüm bende 3 aylik hamileydim ikizdin dr kalp atislari durmus demisdin inanamadim
agladim saatlerce yagmurun altinda eve bile gidesim gelmedi allahim ablana sabir versin dilekcim
çok üzüldümmm Rabbim dert verip derman aratmasın kimseye

trendy21 benim bildirimim geldi mi?
geldi canım

yaa gördünmü yaptığını şunun hıhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…