70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aynı şeyleri söylemiş kızlar.. Maalesef ki..

çok geçmiş olsun canım yaaaainan çok üzüldüm...şimdi senin ablana destek olma zamanın ama bu nasıl yapılır nasıl dayanılır bilemiyorum...çok geçmiş olsun tekrar arkadaşım
allah bir kapıyı kapar bir kapıyı açar işte...senin için çok sevindim canım,gözün aydın

valla canım ben seninkine benzer davranıyorum ama şu şekilde:
reglime on gün kala spor ve beslenmeme özellikle dikkat ediyorum ve bilhassa sporu son 10 gün hiç aksatmıyorum ama regl sonrasıda ne beslenmemi nede sporumu aksatmıyorum,sadece haftada 1 veya 2 gün kendime yeme konusunda esneklik yapıyorum (sadece 1 öğün oluyor bu),bide son 10 gün kalaya kadar haftada 1-2 gün sporu es geçiyorum okadar...bak bugün reglimin 1. günü ve ben eksi 500 gr.dayımki çarşamba günü -1kiloydu,son 2 gün biraz gevşedim hemen 500 gr.geri geldiki çoğu şişlikti.çünkü demin tartıldım tekrar akşam olmasına rağmen bildirimimden daha düşük çıktım...umarım yardımcı olmuşumdur...şimdi reglim bitene kadar spora ara vericem ama beslenmeme dikkat etmeye devam edicem,reglimin son günü yani günlük tek pete düşünce spora tekrar günlük düzenkli başlıycam

triendy21 .!.:
24.06.2011
Başlangıç:79.8 kg
Geçen hafta:67.0 kg
Bu hafta:65.8 kg
Giden:1.200 gr
Toplamda giden:14 kg
Hedef...65 kg
sonuç itibariyle 14 kg vermiş görünüyorum oley be oleyyy

şuna bakın hele,6.ayda ayşebahara yaptığım bi bildirimi buldum mj kutumdaaaa

Son düzenleme:

cok sagol hayatim canim benim..

menümü vereyim kızlar...
sabah(07.30)
2 dlm. kızarmış tam buğday ekmeği üzerine labne ve kaşar peyniri,1 hşl.yumurta,3 zeytin,çay
ara(10.45)
6 fındık
öğle(12.30)
1 pors.ızgara kasap köfte(dışarda yemek zorunda kaldım,garnitür pilav yerine bol domates ve kıvırcık koydurdum garsona),4 kaşık makarna salatası,1 ayran(ödül verdim kendime)
ara yoktu iş yeri çok yoğundu
akşam(19.30 yani birazdan)
1 pors.fırında sade kızarmış tavuk göğsü,1 kase sebze çorbası,1 kuru soğan yiyeceğim,gecikti biraz çünkü fırında tavuk anca pişti
gün boyu 2 lt.su ancak içebildim,iki gündür suyu biraz azalttım farkındayım
reglimin ilk günü oyüzden spor yok

bugünkü menüm

14 ekim cuma
sabah 8.30
2 dilim tam tahıllı ekmek
1,5 kk b.peynir
az kaşar
4 çatal sucuklu yumurta
3 zeytin
3 çatal kırmızı biber közü,domates ,salatalık
yarım kk tahin helva fıstıklı

ara 11.30
2 kuru kayısı
1 mandalina

öğle 14.00
1 adet gordon blue
domates,maydanoz

ara
1 avuç fındık

akşam19.30
1 porsiyon yumurtalı ıspanak
2 yk yoğurt

evet canım işte aynı şekilde düşündüm ben de. bende böyle yapacağım bakalım belki daha rahat atlatırım o kabus günleri. şimdi bu yazdıklarına pc me kayıt edeceğim ki aynı şekilde uygulayayım. tşk ler canım.

menümü yazıyorum yorum isterim <3
sabah 2 dl ekmek, peynir
ara: ceviz kuru kayısı
öglen: müsli 4 kaşık, yarım bardak süt

daha ara ve aksam yapmadım ama arada muz düşünüyorum
aksamda balık ve salata

Kızlar moralim bozuk :2: arkadaşımın 4 aylık bebeğinin kalbi durmuş anne karnında :2: yarın görüşürüz hoşçakalın...

slm millettt ben geldim ancak yemek ye az dinlen derken bi bakim size dedim selm çakıp çıkacağım feriha yı seyredem azcık seyrederkende ütü yaparım 3-5 tane yarın cumartesi ama yarında baya işim var annemin evini su basmış üst kattan oraya gidicem eksper gelmişti bugün ilgilenemedim pek mahvoldu kadıncağızın yeni alıp her şeyini yeni yaptırdığı evceğizi off sinirim çok bozuldu valla annem duyarsa kalp krizi geirir valla banyo oturma odası dolaplar duvarlar parkeler harab olmuş üst kattan su sızmış hep .allahtan diğer odalara bişey olmamış ona şükrediyorum .annem malatyadan gelmeden sigortadan tazminatı alıp yeniden boyaydı parkeydi banyo dolapları yenilenecek yetiştirmem lazım artık nasıl ilgilenicem bilmiyorum kardeşler hep çalışıyoruz bana yakın anamın evi ama uğraşamıyorumda abim ilgilendi bugün sağolsun artık yarın ben gidicem .
bu gün cumaydı feci yoğun bir iş günü yaşadım kafayı yiyordum az daha .sakin sakin ev hayatından sonra bu kadar yoğunluk ağır geldi valla

bugün sabahtan evden çıkarken 1 dilim ekmek 5 zeytin 2 bardak su ile kahvaltı edip çıktım inanın saat 4 te öğlen yemeği yedimve acele tarafından sandviç yedim peynir domates salatalık biber karışımı bir sandviç 1 fincan çay

akşam da

3-4 kaşık kuru fasulye
3-4 pilav
3-4 kaşık salata yedim
1 dilim ekmeğide götürdüm ben bu yüzden bu hafta bu kadarcık verdim

bu arada bugün yeşilçayımıda içmeyi unuttum

kızlar zap yaparken cnn türkte canan karatay konuşuyordu denk geldim,şu an reklama girdi merak eden varsa dinlesin...

mersi şekerim..

inşallah canım darısı herkesin başına iiinşallah..

çok geçmiş olsun canım,inş.tez zamanda toparlarsınız,zor işler valla
Kızlar moralim bozuk :2: arkadaşımın 4 aylık bebeğinin kalbi durmuş anne karnında :2: yarın görüşürüz hoşçakalın...
çok geçmiş olsun allah sabır versin canım
valla akşam yemeğinle günü kurtaracaksın yoksa tek yönlü bir menü olmuş şu ana kadar canımcım

arcakla ben eşleşirim zati biz kendi kendimize de bahsediyoduk kim daha fazla verecek diye şimdi resmiyet kazanmış olur dimi kızzzzzzzzzzzz

kızlar yüksek müsadelerinizle hedefimi 58 e yani üniversitedeki(20 yıl)önceki hedefime çekmek istiyorum veçizelgemi değiştiriyorum kuzucuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…