Aynı şeyleri söylemiş kızlar.. Maalesef ki..
çok geçmiş olsun canım yaaaaCanım sıkkın kızlar.
Büyük ablam hamileydi 3 aylık bugün dr a gitti bebeğin kalp atışı durmuş.
Şimdi başka bir doktora gittiler.
Belki sonuç değişmeyecek ama gene de bir umut.
Allah kimseye yaşatmasın.. Şimdi diğer ablam yanında akşama gidicem bende nasıl dayanıcam bilmiyorum.
allah bir kapıyı kapar bir kapıyı açar işte...senin için çok sevindim canım,gözün aydınbugün cok mutluyum annemgil carsambaya hacca gidiyorlar ve ben cuma dan itibaren izne ayrilmisdim öne ertelenmis ucaklari korkumdan soramadim izni öne alabilirmiyim diye cocuklar napcak diye düsünüyordum kara kara
sekretär ben birsey demeden carsamba persembe erken gitmek istiyorsan 12 de cik dedi ay ne sevindim zaten 4 hafta izni zor veriyorlar allahim ya sen nelere kadirsinallahin isine bak halen inanamiyorum zaten zor veriyorlar erken cikma imkanin varsa cuma günleri cok is olmadi icin e birde bugün toplandilari var hac da ne yapacaklar diye saat 16 da cocugu napcaz deyip duruyordun annem
istersen bugün de bi saat erken cik demezmi
ama sormadim sormaya cekinmisdim aha da böyle kaldimsükür
allah herzaman bi yol gösteriyor valla gözlerim doldu imkansizlari imkan haline getiriyor
Kızlar bişey düşündüm de sizinle de paylaşayım dedim. ben reglden önceki 10 günü şiş, bol iştahlı, sinirli ve de kilo almaya meyilli olarak geçiriyorum.
şimdi düşündüm de regl sonrası dönemde kendimi biraz daha rahat bıraksam ve 10 gün kala sıkı egzersiz ve diyet programı uygulasam bu dönemi daha hazarsız atlatabilir miyim acaba?
yani hem fazla spor ile uğraşırken hiçbişeyciği kafama takmam ve sıkı diyet kampı iştahıma bent kurup beni kamçılar hem de regl sonrasında daha iyi kilo vererek daha bi olurum gibi geldi.
ne diyosunuz ? yorumlarınız?
triendy21 .!.:24.06.2011
Başlangıç:79.8 kg
Geçen hafta:67.0 kg
Bu hafta:65.8 kg
Giden:1.200 gr
Toplamda giden:14 kg
Hedef...65 kg
sonuç itibariyle 14 kg vermiş görünüyorum oley be oleyyy
çok geçmiş olsun canım yaaaainan çok üzüldüm...şimdi senin ablana destek olma zamanın ama bu nasıl yapılır nasıl dayanılır bilemiyorum...çok geçmiş olsun tekrar arkadaşım
allah bir kapıyı kapar bir kapıyı açar işte...senin için çok sevindim canım,gözün aydın
valla canım ben seninkine benzer davranıyorum ama şu şekilde:
reglime on gün kala spor ve beslenmeme özellikle dikkat ediyorum ve bilhassa sporu son 10 gün hiç aksatmıyorum ama regl sonrasıda ne beslenmemi nede sporumu aksatmıyorum,sadece haftada 1 veya 2 gün kendime yeme konusunda esneklik yapıyorum (sadece 1 öğün oluyor bu),bide son 10 gün kalaya kadar haftada 1-2 gün sporu es geçiyorum okadar...bak bugün reglimin 1. günü ve ben eksi 500 gr.dayımki çarşamba günü -1kiloydu,son 2 gün biraz gevşedim hemen 500 gr.geri geldiki çoğu şişlikti.çünkü demin tartıldım tekrar akşam olmasına rağmen bildirimimden daha düşük çıktım...umarım yardımcı olmuşumdur...şimdi reglim bitene kadar spora ara vericem ama beslenmeme dikkat etmeye devam edicem,reglimin son günü yani günlük tek pete düşünce spora tekrar günlük düzenkli başlıycam
şuna bakın hele,6.ayda ayşebahara yaptığım bi bildirimi buldum mj kutumdaaaa
alaca
canim bu adresde bilgiler de var türkceye googleden cevirtirebilirsin belki:26:
wienkav.at: EZR - Epilepsiezentrum Rosenhügel
canim bu da bas doktor konusdurursan bu doktorlan konussunlar dedi benim kizarkadas
Prim. Univ. Prof. Dipl. Ing. Dr. Christoph Baumgartner
cok cok tesekurler canim......
çok geçmiş olsun canım yaaaainan çok üzüldüm...şimdi senin ablana destek olma zamanın ama bu nasıl yapılır nasıl dayanılır bilemiyorum...çok geçmiş olsun tekrar arkadaşım
allah bir kapıyı kapar bir kapıyı açar işte...senin için çok sevindim canım,gözün aydın
valla canım ben seninkine benzer davranıyorum ama şu şekilde:
reglime on gün kala spor ve beslenmeme özellikle dikkat ediyorum ve bilhassa sporu son 10 gün hiç aksatmıyorum ama regl sonrasıda ne beslenmemi nede sporumu aksatmıyorum,sadece haftada 1 veya 2 gün kendime yeme konusunda esneklik yapıyorum (sadece 1 öğün oluyor bu),bide son 10 gün kalaya kadar haftada 1-2 gün sporu es geçiyorum okadar...bak bugün reglimin 1. günü ve ben eksi 500 gr.dayımki çarşamba günü -1kiloydu,son 2 gün biraz gevşedim hemen 500 gr.geri geldiki çoğu şişlikti.çünkü demin tartıldım tekrar akşam olmasına rağmen bildirimimden daha düşük çıktım...umarım yardımcı olmuşumdur...şimdi reglim bitene kadar spora ara vericem ama beslenmeme dikkat etmeye devam edicem,reglimin son günü yani günlük tek pete düşünce spora tekrar günlük düzenkli başlıycam
yok be canım ne nazarı değecek baksana topik kilocukları atanlarla kaynıyor 3 veren 2.300 veren sözüm ona gerdüşşş....
valla canım 71.8 dun cıktım belkı bugun bı 200 daha gıtse 71.6 gorurum dıyordum ama hevesım kursagımda kaldı..
neyse haftaya beraber görürüz inşallah... bir tartı alıcam tabı once.. yarın obur gun almam lazım cunku ben sık tartılıyorum azaldııgını gordukce motıve oluyorum..
hoşgeldiinn özletiyorsun kendını canım ya...
bu nedir ben fransızım yaa... ben yokken bır değişiklikler olmuş ama bilemedimm ??? :44::44:
vaayy arkadaşıma bak 60 vuruyor ıbreyı az kalmısss darısı basımaaaaaa....
çok geçmiş olsun canım,inş.tez zamanda toparlarsınız,zor işler vallaslm millettt ben geldim ancak yemek ye az dinlen derken bi bakim size dedim selm çakıp çıkacağım feriha yı seyredem azcık seyrederkende ütü yaparım 3-5 tane yarın cumartesi ama yarında baya işim var annemin evini su basmış üst kattan oraya gidicem eksper gelmişti bugün ilgilenemedim pek mahvoldu kadıncağızın yeni alıp her şeyini yeni yaptırdığı evceğizi off sinirim çok bozuldu valla annem duyarsa kalp krizi geirir valla banyo oturma odası dolaplar duvarlar parkeler harab olmuş üst kattan su sızmış hep .allahtan diğer odalara bişey olmamış ona şükrediyorum .annem malatyadan gelmeden sigortadan tazminatı alıp yeniden boyaydı parkeydi banyo dolapları yenilenecek yetiştirmem lazım artık nasıl ilgilenicem bilmiyorum kardeşler hep çalışıyoruz bana yakın anamın evi ama uğraşamıyorumda abim ilgilendi bugün sağolsun artık yarın ben gidicem .
bu gün cumaydı feci yoğun bir iş günü yaşadım kafayı yiyordum az daha .sakin sakin ev hayatından sonra bu kadar yoğunluk ağır geldi valla
bugün sabahtan evden çıkarken 1 dilim ekmek 5 zeytin 2 bardak su ile kahvaltı edip çıktım inanın saat 4 te öğlen yemeği yedimve acele tarafından sandviç yedim peynir domates salatalık biber karışımı bir sandviç 1 fincan çay
akşam da
3-4 kaşık kuru fasulye
3-4 pilav
3-4 kaşık salata yedim
1 dilim ekmeğide götürdümben bu yüzden bu hafta bu kadarcık verdim
bu arada bugün yeşilçayımıda içmeyi unuttum
çok geçmiş olsun allah sabır versin canımKızlar moralim bozuk :2: arkadaşımın 4 aylık bebeğinin kalbi durmuş anne karnında :2: yarın görüşürüz hoşçakalın...
valla akşam yemeğinle günü kurtaracaksın yoksa tek yönlü bir menü olmuş şu ana kadar canımcımmenümü yazıyorum yorum isterim <3
sabah 2 dl ekmek, peynir
ara: ceviz kuru kayısı
öglen: müsli 4 kaşık, yarım bardak süt
daha ara ve aksam yapmadım ama arada muz düşünüyorum
aksamda balık ve salata
banaaaaa
olsun ortim yaa 500gr ne olaki deme,bu rakam bizler için eşi bulunmaz eksiler unutmaa,komplesi yağdan gidiyo desenee
wooooooowwwwwwwwwtebrikler önceliklee,,sonrada sorduğun seye cvb verem, ,
bizde seni çok seviyoruz ablacım kendinede bebişede iyi bak
DİKKAT
herkez kendine bi orti buluyoo ve hafta sonunda yani cuma günü grup birincisini sena abla açıklıyo,en çok kilo veren grup 1ci yazılırken grup içindeki iki kişiden hangisi çok kilo verdiysede onunda ismi yazılıyo ayrıca öyle yeni bi motivasyon yarışması yaptık sende bul ortini,,mesela arçak81--papatyam bunlar boşta yeni gelenler hariç eskilerden bunlar seç birini başla.aklma gelmeyenler vardır bugün belli olur haftaya tam tekmil orti yarışmamız olur inşallah eksiksiz...ben sana dün gece sormuştum ortin kim diye,,ama cvb gelmedi bende seni yarışmak istemiyosun sandıydım:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?