Canım o zaman benim yüzümden hiç birinci olamayız
Ben hep kilo alacağım
Canım kimse de beni seçmez yanına orti diye
Ay ben hamileyim ama ya
İlgiye ihtiyacım vardı....
Canım bende iyiyim..
Hızla kilo almamın dışında tabiii
Çocuklarda iyi işte
Orti seçiyor muşsuz
ıyı canım cok sukur bır yaramazlık yok asıl senı sormalı, yavrucuktan ne haber hersey yolunda gıdıyormu ?
kaptan hala sena ama kaptan yardımcısı triendy21 oldu..
topikten belenay hamile kaldı... başka yok bildiğim kadarıyla görmediğim olduysa..
yaa hızlı yazmıstım yanlıs yazmısım
bende zayıf foto bakıyorum onları bılıyordum zaten dedın... o zaman baya baya baya farketmıs harıka olmus devam devaam..
ya ben görmemiştim ıstemesemde yıne soylerdım canım cevap vermeden olurmu...
yenı gelenler doldumu herkes bıttımı yanı.. valla papatyam olsun ısterım ama oda işe başladı ya pek gıremıyor sadece bıldırım yapmaya geliyor..
arcak sen istiyormusun katılmayı pekı ? valla kım olursa farketmez boş kalan isteyen biriyle eşleşirim yani.. tekliflere açığım...
canım herşey gönlünce olur inşalllah...75 iimiş bi hafta da 2 kilo bir formülü var mı??
maşallah çok güzel kilo vermişsin.tartın için üzüldüm hani benim kide bozulmuştu nekedar zordur bilirim hemen koş al bitane
üzülme hayatım haftaya inşallah eksi çıkarsın
tebrikler pelincim hedefe az kaldı hee aahh bizde bi görsek 6ları
bravo deryaakcımm çok iyi ya böyle gidersek en kısa zamanda çıtır olcez ha
gayet güzel bence tebrik ederimmm
valla sen en başta yapmışsın yapacağını tebrikler
geçmiş olsun kaptanım maşalllah ne güzel vermişsin kiloları darısı başımıza
canımcım ben zaten biliyorum çok azimlisin sen maşallahbunun karşılığınıda alıcaksın inşallah
sen bu hafta 3 kilo vermedin mi şimdi ne oldu ben anlamadım canım
maşallah canım inşallah bizde şu 6ları görürüz
nolucak bildirimimi görde nolduna bak
kilo bildirimim
başlangıç:79.8
geçen hafta:60.3
buhafta:60.3
gelen/giden:0
hedef:58 (daha çoook beklersin)
ya bi gr oynamazmı bu ya dün okaa da dikkat ettim bol su içtim birsürü bitki çayı içtim ,hafta başından beridir nerde zararlı şey var hep yedim mesela sabah kahvaltısında 4tane gül böreği yemiştim,,akşam geç saatte makara yemiştim öğlenleri ekmek yemiştim,daha saymadığım bi yığın güzel şey şu son 2 gün dikkat ettim kilomu korumuşum buna sevinmelimiyim aslında bilemedim..buda iyi bişi diğilmi kızlaaar...bu hafta pazartesiden başlıycam dikkat etmeye haftayada aynı olursam çeker giderim buralardan
Kızlar moralim bozuk :2: arkadaşımın 4 aylık bebeğinin kalbi durmuş anne karnında :2: yarın görüşürüz hoşçakalın...
görürsünüz cnm merak etme bende 75 ten geldi bu kiloya hatta 1 ayım boş geçti ramazanda sağlık nedeni ile veremedim yerimde saydım bi inip bi çıktım o ay midem yüzünden.ama almadan geçirdim o ayı en azından başı ile sonu aynı kiloda bitti denebilir. darısı başınıza inşallah ben inanamıyordum verebileceğime valla çok azmettim ama başardım da şükür..
evet şuanki rengim sıcak çikolataaya nerden nereye dimikiz senin avatartaki resimdeki yeni sacinin rengimi cok begendim güzel olmus hangi renk simdi o :26:
Kızlar moralim bozuk :2: arkadaşımın 4 aylık bebeğinin kalbi durmuş anne karnında :2: yarın görüşürüz hoşçakalın...
kızlar yüksek müsadelerinizle hedefimi 58 e yani üniversitedeki(20 yıl)önceki hedefime çekmek istiyorum veçizelgemi değiştiriyorum kuzucuklar
aferinn müqeeönümüzdeki hafta daha dikkatli beslenmelisin...bu giden vücuttaki fazla su cnm..ama dikkat edersen hemencecik 70li kilolara inersin cnm...sakın dizimin dibinden biyere ayrılma..çıpçıtır olana kadar bırakmıcam seni
başlangıç:79
geçen hafta:68.80 :26:
bu hafta:66.50
giden:2.300
toplamda giden:12.50
3 kg mutebrikler
Merhaba kızlar
Başlangıç 78.2
Geçen Hafta 61.3
Bu Hafta 61.2
Giden 100
Top. Giden 17
Hedef 58
Çok yavaşladım çok motive olamıyorum
evet şuanki rengim sıcak çikolataa
yakışır ablamızaaa
kızlar ben bişey yaptım:18::18:1 paket çikolatadan sadece 1 kare koparıp yedim,canım çekti reglim ya....bişey olmaz demüüü,olsada yedim oh olsun kırk yılda bir heheheeeee
hem bugün ben neler yedim bi bilsen,,sabah kalan ekmekler bitsin diye 5-6 tane kızarmış yağ sürülmüş beyaz ekmek yedim,,gerisi normal kahvaltılık....
ara yok bitane biberiye çayı içtim,bide birazdan yeşil çay içcem,,neyse akşam special -k mı yedim ee güzel diycende doymadımki yani doydu midemde psikolojik olarak açımmideme giren o sütlü karışım dahada fena etti beni gitiim rahatlamak için,,saat daha erken dedim ve 18.30da kaşarlı tost yaptım 2d. kepek ekmeğine salata yoğurtla bi güzel yedim of olsun canımada değsin doydumyaaa,,sonra bide saat 9gibi 5 tane yulaflı püskevit yedim iyi etmişimmi ortiiii,,yarın az çıkarsam tartıda çığlığımı duy emiiii
valla aşkitom senin metoda senin gibi çılgın ve hızlı tatlım,yaparmı yapar...afiyet olsun yağ olmasın kuşum...bu arada 86 kiloya ait tek resmimi buldum ve albüme koydum baksana nasıl iğrençmişim...korkudan ayağa bile kalkmadan çekinmişimde denizede girmekten geri kalmamışım...deniz anası gibiymişim o boya(162 cm)
trendyyy tubacımmm bildirimi sana mı yapıcaz anacım yaaaa.bu yorgun ve hasta kadına bi cevap verirver güzelimmm...
anaaaaaaaaaammmneymişin sen öyleeeee inanki gülüyorum şuan çünküü o günlere ancak böyle cvb verebiliriz dimi amaa,,acayip güzel olmuşsun ne güzel yaa,,valla gözlerime inanamadım,,biliyomusun ben hiç 86 kilo olmadım aplaaa
dermişiiiiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?