70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ahhhh cnm hoş geldinnn nasılsınız bakalım bebiş ve sen iyisinizdir inşallah.sen kilo alma yarışı yap dermişimm
aman dikkat et al ama fazla alma dikkat et kendine ALLAH a emanet olun ikinizde.

sen çok kilo veriyorsun tırsarım ben senden eşleşmem cesaret edemem benim vermem azaldı yaa dikkat edemiyorum fazla iş hayatı belimi büktü denebilir diet konusunda . bakalım düzene girer inşallah .kurbana 60 ı görmem lazım yaaa

görürsünüz cnm merak etme bende 75 ten geldi bu kiloya hatta 1 ayım boş geçti ramazanda sağlık nedeni ile veremedim yerimde saydım bi inip bi çıktım o ay midem yüzünden.ama almadan geçirdim o ayı en azından başı ile sonu aynı kiloda bitti denebilir. darısı başınıza inşallah ben inanamıyordum verebileceğime valla çok azmettim ama başardım da şükür..

valla bende ekmek yemeye başladım desem yalan olmaz işte diete dikkat edemiyorum evdede saldım ekmek olayını toparlanmak gerek cnm az gayret edelim yaww.ama almaman iyidir bu kadar yemeye

gitmek yokkkkkk

hemşerime bravoooooo

ya nerden nereye dimi kiz senin avatartaki resimdeki yeni sacinin rengimi cok begendim güzel olmus hangi renk simdi o :26:
evet şuanki rengim sıcak çikolataa
Kızlar moralim bozuk :2: arkadaşımın 4 aylık bebeğinin kalbi durmuş anne karnında :2: yarın görüşürüz hoşçakalın...

kızlar yüksek müsadelerinizle hedefimi 58 e yani üniversitedeki(20 yıl)önceki hedefime çekmek istiyorum veçizelgemi değiştiriyorum kuzucuklar

yakışır ablamızaaa

1- erginsena --- NaF
2- mywish89 --- barkinim
3- bukett --- ztar
4- deryaak --- silverpowder
5- triendy21 --- kılavuz
6- sevilcan--alaca
7- sibel29 --- zeynepberat
8- ms22 --- musize
9-monarosa_22---mavıgoz0554
10-pj_muguet--ruzgargulu
11-arçak81--papatyam
12-mektupp--shryvz

ama peki bu giden kilo değilde su mu ?? kötü birşey mi ki anlamadım
Ayrılmam dizinin dibinden sen olmasan obeze doğru gidiyordum kaptanım, uyandırdın beni...Çok geçmiş olsun bu arada

başlangıç:79

geçen hafta:68.80 :26:

bu hafta:66.50

giden:2.300

toplamda giden:12.50

Heeeyyyttt Beeeeeeee !!!

3 kg mu tebrikler

Canım öyle ama bunlar hızla alınmış misafir kilolar yoksa hayatta 3 kilo veren bi bünyem yok yani

Merhaba kızlar

Başlangıç 78.2
Geçen Hafta 61.3
Bu Hafta 61.2
Giden 100
Top. Giden 17
Hedef 58

Çok yavaşladım çok motive olamıyorum

Tatlış arada olur o sakın moral bozma devam et, çünkü yavaşlamışken birde hatalı yersen alırsın o zaman daha kötü oluyor, bak bana öyle oldu

VEEEEE MEEENNNÜÜÜÜMMM :18::18:

Sabah: 1 kase yoğurt ve yulaf ezmesi

ara: 1salatalık

öğlen: tavuk ızgara - salata- çok çok azcık patates kızartması ( bugün cuma bu haftanın ödülüydü )

ara: yok

akşam: havuç- kara lahana salatası

Wayyy be 0 ekmek kendimi tebrik ettim

kızlar ben bişey yaptım:18::18:1 paket çikolatadan sadece 1 kare koparıp yedim,canım çekti reglim ya....bişey olmaz demüüü,olsada yedim oh olsun kırk yılda bir heheheeeee

Son düzenleme:
hem bugün ben neler yedim bi bilsen,,sabah kalan ekmekler bitsin diye 5-6 tane kızarmış yağ sürülmüş beyaz ekmek yedim,,gerisi normal kahvaltılık....

ara yok bitane biberiye çayı içtim,bide birazdan yeşil çay içcem,,neyse akşam special -k mı yedim ee güzel diycende doymadımki yani doydu midemde psikolojik olarak açımmideme giren o sütlü karışım dahada fena etti beni gitiim rahatlamak için,,saat daha erken dedim ve 18.30da kaşarlı tost yaptım 2d. kepek ekmeğine salata yoğurtla bi güzel yedimof olsun canımada değsin doydumyaaa,,sonra bide saat 9gibi 5 tane yulaflı püskevit yedim iyi etmişimmi ortiiii,,yarın az çıkarsam tartıda çığlığımı duy emiiii

Son düzenleme:

valla aşkitom senin metoda senin gibi çılgın ve hızlı tatlım,yaparmı yapar...afiyet olsun yağ olmasın kuşum...bu arada 86 kiloya ait tek resmimi buldum ve albüme koydum baksana nasıl iğrençmişim...korkudan ayağa bile kalkmadan çekinmişimde denizede girmekten geri kalmamışım...deniz anası gibiymişim o boya(162 cm)

anaaaaaaaaaammmneymişin sen öyleeeeeinanki gülüyorum şuan çünküü o günlere ancak böyle cvb verebiliriz dimi amaa,,acayip güzel olmuşsun ne güzel yaa,,valla gözlerime inanamadım,,biliyomusun ben hiç 86 kilo olmadım aplaaa
dermişiiiiimmm

trendyyy tubacımmm bildirimi sana mı yapıcaz anacım yaaaa.bu yorgun ve hasta kadına bi cevap verirver güzelimmm...

valla bende o yaza kadar görmemiştim hamileliklerimde bile canım...bende o halime baktıkça nasıl bir insan bir hastalıkla ne hale gelebiliyor diyerek bakıyorum şu an....vay beeeee,yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…