trendyyy tubacımmm bildirimi sana mı yapıcaz anacım yaaaa.bu yorgun ve hasta kadına bi cevap verirver güzelimmm...
geçmiş olsun sehercim,hayırdır gripmi...salgın var zaten:26:
evet evet bana yapıcaksın çabuk ol tren kalkmak üzereee
1- erginsena --- NaF
2- mywish89 --- barkinim
3- bukett --- ztar
4- deryaak --- silverpowder
5- triendy21 --- kılavuz
6- sevilcan--alaca
7- sibel29 --- zeynepberat
8- ms22 --- musize
9-monarosa_22---mavıgoz0554
10-pj_muguet--ruzgargulu
11-arçak81--papatyam
12-mektupp--shryvz
sanırım gripe doğru yol alıyorum.başım çok ağrıyo canım yaaa.dün oğlum gece kustu fena halde.onunla uğraşayım derken ben de üşüttüm herhalde.çok bitkinimkuzummm.sen nasılsın.maşallah 60 olmuşsun güzelim yaaaa.
yaptım canım bak bakalım gelmiş miii
benim orti kayıp yeni orti arıyorum
of ya off yemeleri içmeleri bitmedi bir türlü. kız ayrı bişeyler ister oğlan bu saatte boncuk makarna yap diye tutturdu.
eş hasta gibi. oğlana pilaz ısıttım yoğurtlu onu yedi( öyle zayıf ki kıyamadım)
kıza meyve verdim susturdum
eşte hasta gibi zaten gitti meyvesini kendi aldı yazıkkk
ve bennn çok açımmm
offf of:106::106::106::106::106::106:
kıyamam sana yavruuuuu...geçmiş olsun,1 brd.süt içsene ben demin yaptım o işi bastırdı biraz
ben kaçtım kızlar yarına görüşürüz byyyyyy
1- erginsena --- NaF
2- mywish89 --- barkinim
3- bukett --- ztar
5- triendy21 --- kılavuz
6- sevilcan--alaca
8- ms22 --- musize
10-pj_muguet--ruzgargulu
11-arçak81--papatyam
12-mektupp--shryvz
kızlar ben bişey yaptım:18::18:1 paket çikolatadan sadece 1 kare koparıp yedim,canım çekti reglim ya....bişey olmaz demüüü,olsada yedim oh olsun kırk yılda bir heheheeeee
çook gecmiş olsuncuma gununu bekledın sımıt için şifa nıyetıne yemış ol da hemencık ıyıleşi inşallah salep, ballı limonlar fialn ıyı gelıyo baya bogaza fılan, tavsıye ederım sık sık hastalanan bırı olarak kendı kendımı doktoru olma yolunda hızla ılerlıyorum ayagını, belini sıcak tut, bol kırmızı bıberlı lımonlu bı çorba iç, sonra bı guzel dınlen ter atlamaya calış, ballı zencefılı karsıtırınca da bıgaza ıyı gelıyo, ınşllah ayakta cabucak alatırsın:26: tekrardan gecmıs olsun
neler var aklında canımmmm, ben de bu işi bırakıp ortak olayım mı sana
valla adam şiddet gordugunu soyluyo karısından, evden uzaklastırma talep ettım, kabule dilmiş kadına evden uzaklastırma vermısler, uzaklastırmayı genelde erkek aldıgından bu defa kadına aldırıldıgından dosyam meshur olmuş hemenkadın evden uzaklasmıyomuşta kolluk kuvvetlerıyle sıkıntı yasamıs adam, bı de kadının akrabaları tehdıt edıyolarmış adamı senı öldürücez dıye :26: amaan karısık işler ya, valla evlenmekten cok daha zor olan bısı adam gibi boşanabılmek yanı ben bu meslekte artık bunu anladım.. karı koca kendını düşünüyoalr ama olan her zmn cocuklara oluyo
anaaaaaaaaaaaam sabahtan berı aman da ben yavasım aman da ben böyleyım dıyosun sonrada bombayı patlatıyosun1.500 kılo vermıs gelmışşş hala konusuyo ya tovbe tovbeeee
birine ortı bulmak mı
:90::90::90: charm tövbeli :90::90:
Canım sıkkın kızlar.
Büyük ablam hamileydi 3 aylık bugün dr a gitti bebeğin kalp atışı durmuş.
Şimdi başka bir doktora gittiler.
Belki sonuç değişmeyecek ama gene de bir umut.
Allah kimseye yaşatmasın.. Şimdi diğer ablam yanında akşama gidicem bende nasıl dayanıcam bilmiyorum.
Aynı şeyleri söylemiş kızlar.. Maalesef ki..
Kızlar moralim bozuk :2: arkadaşımın 4 aylık bebeğinin kalbi durmuş anne karnında :2: yarın görüşürüz hoşçakalın...
slm millettt ben geldim ancak yemek ye az dinlen derken bi bakim size dedim selm çakıp çıkacağım feriha yı seyredem azcık seyrederkende ütü yaparım 3-5 tane yarın cumartesi ama yarında baya işim var annemin evini su basmış üst kattan oraya gidicem eksper gelmişti bugün ilgilenemedim pek mahvoldu kadıncağızın yeni alıp her şeyini yeni yaptırdığı evceğizi off sinirim çok bozuldu valla annem duyarsa kalp krizi geirir valla banyo oturma odası dolaplar duvarlar parkeler harab olmuş üst kattan su sızmış hep .allahtan diğer odalara bişey olmamış ona şükrediyorum .annem malatyadan gelmeden sigortadan tazminatı alıp yeniden boyaydı parkeydi banyo dolapları yenilenecek yetiştirmem lazım artık nasıl ilgilenicem bilmiyorum kardeşler hep çalışıyoruz bana yakın anamın evi ama uğraşamıyorumda abim ilgilendi bugün sağolsun artık yarın ben gidicem .
bu gün cumaydı feci yoğun bir iş günü yaşadım kafayı yiyordum az daha .sakin sakin ev hayatından sonra bu kadar yoğunluk ağır geldi valla
bugün sabahtan evden çıkarken 1 dilim ekmek 5 zeytin 2 bardak su ile kahvaltı edip çıktım inanın saat 4 te öğlen yemeği yedimve acele tarafından sandviç yedim peynir domates salatalık biber karışımı bir sandviç 1 fincan çay
akşam da
3-4 kaşık kuru fasulye
3-4 pilav
3-4 kaşık salata yedim
1 dilim ekmeğide götürdümben bu yüzden bu hafta bu kadarcık verdim
bu arada bugün yeşilçayımıda içmeyi unuttum
sen çok kilo veriyorsun tırsarım ben senden eşleşmem cesaret edemem benim vermem azaldı yaa dikkat edemiyorum fazla iş hayatı belimi büktü denebilir diet konusunda . bakalım düzene girer inşallah .kurbana 60 ı görmem lazım yaaa
1- erginsena --- NaF
2- mywish89 --- barkinim
3- bukett --- ztar
5- triendy21 --- kılavuz
6- sevilcan--alaca
8- ms22 --- musize
10-pj_muguet--ruzgargulu
11-arçak81--papatyam
12-mektupp--shryvz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?