70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun sehercim,hayırdır gripmi...salgın var zaten:26:

sanırım gripe doğru yol alıyorum.başım çok ağrıyo canım yaaa.dün oğlum gece kustu fena halde.onunla uğraşayım derken ben de üşüttüm herhalde.çok bitkinimkuzummm.sen nasılsın.maşallah 60 olmuşsun güzelim yaaaa.

kızlaarrr müjde olsun sizee hadiiii,,listeyii şuanda hazırlamaya başlıyorumm,yarın sizi bekletmek istemiyorum,,eşimin tatili olduğu için azcık yatak keyfi yapıyoruz 1saat uyusak kar kardır diyoruz tatil günüü,,oyüzden belkide bu gece yayınlayabilirim listeyii..hemen hemen herkez yaptı gibi bildirimleri yalnız silwerpowderin bildirimi gelmedi,,kimse kusura bakmasın artık,,bu saate kadar tevazu gösterdik zaman verdik...hadi bana kolay gelsin

benim orti kayıp yeni orti arıyorum

iyiyim canım çok sağol...olduk bişeyler işte,ucundan kıyısından dolanıyoruz,darısı başınıza inş.canım yaaaa

dikkat
kızlar şu saat itibariyle listeyi toparladım bundan sonra özele bakmıyorum,gelen bildirimler sayılmıycak,,sadece ilk defa bildirim yapıcak olanları sonradan görürsem listenin altına alıcam,,benide düşünün,yapmaya başladıktan sonra gelen bildirim olursa listeyi bozmak zorunda kalıyorum oyüzden göndermeyin artık,(göndermeyenlere lafım,,,,aslında pek kalmadı gibi ama toplam 23 kişi olmuşuz listede

Son düzenleme:
of ya off yemeleri içmeleri bitmedi bir türlü. kız ayrı bişeyler ister oğlan bu saatte boncuk makarna yap diye tutturdu.
eş hasta gibi. oğlana pilaz ısıttım yoğurtlu onu yedi( öyle zayıf ki kıyamadım)
kıza meyve verdim susturdum
eşte hasta gibi zaten gitti meyvesini kendi aldı yazıkkk
ve bennn çok açımmm
offf of:106::106::106::106::106::106:

kıyamam sana yavruuuuu...geçmiş olsun,1 brd.süt içsene ben demin yaptım o işi bastırdı biraz

bu arada şunuda belirteyimde şimdiden sonra niye niye demesin kimsee,,,geçen hafta bildirim yapmayanlar bu hafta listenin altında yazılacak bilginizee

valla canım cok sey gecıyor kafamdan ama asıl kafama yatan heh bu dediğim bir şey çıkmadı daha bende ona sıkılıyorum...
gel ortak olalım.. ama sen ordasın ben burda nasıl yollar girdi araya... :)

Aynı şeyleri söylemiş kızlar.. Maalesef ki..

Canım ya çok zor çok sabır ısteyen bır durum... umarım yanlıslık vardır dıyecektım kı degılmiş.. rabbim dayanma gücü versin..
sabır versın.. bunları unutturacak gunler göstersin inşallah.. herşey Allahtan....

Kızlar moralim bozuk :2: arkadaşımın 4 aylık bebeğinin kalbi durmuş anne karnında :2: yarın görüşürüz hoşçakalın...

ya senınde mi.. rabbim yardımcısı olsun tum bu durumda olan herkesin.. Al

canım çok geçmiş olsun of yazık kadıncağıza yaa... inşallah zahiyat yoktur..

yok be canım bende 2 aydır surunuyordum tekrardan yenı basladım bu ılk haftam bakalım ınsallah sonuna kadar devam...

canım burda yanlıslık var ben arcak81 le eşleştim, bildirimi o şekilde yaptım kaptana....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…