70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

zahiyat olmasmı cnm yaa var baya da annem görmedin halletmemiz lazım bayramda burda olacak kadın evimde evim diyo telefonda hep içim gidiyo valla o gelmeden halledebilsek süper olcak.anlıcak ama en azından bu halini gömese iyi olcak

:))))))) arcak bana kaldı işte ohhh açıkta kaldın senn :)))))))))))))))

Son düzenleme:
triendy özelden yazdım ama kutun dolu...

yok canım dolu değil geldiiii,, düzeltme yaptım ozaman papatyam eşsiz kaldıın huuuu

1- erginsena --- NaF
2- mywish89 --- barkinim
3- bukett --- ztar
4- deryaak --- silverpowder
5- triendy21 --- kılavuz
6- sevilcan--alaca
7- sibel29 --- zeynepberat
8- ms22 --- musize
9-monarosa_22---mavıgoz0554
10-pj_muguet--ruzgargulu
11-arçak81--charm
12-mektupp--shryvz

Son düzenleme:

anladım canım aman ne yapın edin toparlayın barı olmazsa çalışıyorsun bırını cagırın..
kadıncağız çok üzülür hakkaten herseyı de yenı döşedi diyorsun... yazık geçmiş olsun valla..

bu arada şunuda belirteyimde şimdiden sonra niye niye demesin kimsee,,,geçen hafta bildirim yapmayanlar bu hafta listenin altında yazılacak bilginizee

canim yanilmiyorsam ben gecen hafta bildirimi senaya yaptim bilmeden beni alta yazmasin degilmi....

şşşşşştttttt ne yazdın çabuk söle uykum var zatiii meraktan kaçar şimcik 2 kuruşluk uykum :))))))))

listeyle ilgili düzenlemeyi söyledim canım burdan görmezse diye... merak etme
bu arada sen gırmıyordun ne zamandır bır tek bıldırım yapmaya gelıyordun ben yarısmaya katılmıyorsun sandım..

bak sen şu satıcılara bbaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkk aman nediyim açıkta kalsam nolcek popom açıkta kalmasın da

ya şimdi ben şu yarışma işini iyice bi öreneyim bakem haftada bir yaptığımız bildirimler arasında bide ortilerle aramızda bi yarışma olcek değilmi yanlışlık yok yane :26::26:

canım triendy yanlıs yazmıs biz bildirimi yapmıstık bugun...
aman bugun bu eşleşme konusundan çok çektim zaten şimdi de seninle çekişiyormuşuz.. amanın

listeyle ilgili düzenlemeyi söyledim canım burdan görmezse diye... merak etme
bu arada sen gırmıyordun ne zamandır bır tek bıldırım yapmaya gelıyordun ben yarısmaya katılmıyorsun sandım..

ya evet sorma akşamları bi selam çakıp bakabilirsem geçmişe bakıp çıkıyom işte bu akşam accık yazdım çizdim takılayım dedim yatıcam az snra geciktim sabahın köründe kalkıcam yawww

yarışmayı bugün gireyim dedim ölesine aman cnm olsun olursa olur ortim mortim artık vereyim de kiloyu varsın ortisiz olsun

valla bende bugun öğrendim evet öyleymiş ortiler yarısıp aralarından en cok kılo verenın adı lıstenın basına yazılıyormus heralde bır daha acıklanır ya... :44:

Son düzenleme:

canim sen ortinle beraber diger gruplara karsi yarisacan yani esinle yarismayacaksin ikinizin toplam verdigi kilo onemli ikiniz ne kadar cok verirseniz diger esler gore ustunluk saglarsiniz...

canım triendy yanlıs yazmıs biz bildirimi yapmıstık bugun...
aman bugun bu eşleşme konusundan çok çektim zaten şimdi de seninle çekişiyormuşuz.. amanın

vermem işte arcağı vermem dermişimmmmmmmmmmm hadi kavga edelim ay benim gözlerim kapanıyor yarında baya ağır toplarla toplantım var anam işim hem yorucu hem zevkli hemde komik oluyo ama bi sekreterimiz var anam deli ediyo beni girdiğimden beri sabrediyorum bazı tavırlarına konuşmalarına hele bugün beni azarlar tonda bir kaç kelime söledi vay senmisin bana böle konuşan bi bağırdım buna kendine gel ..hn bak bu hareketlerin hiiç mi hiç hoşuma gitmiyo gösterdiğim töleransların sonuna geldin kiminle konuştuğuna ne sölediğine dikkat et dedim bu baktı sakin sakin duran hilal hn asabiyet yaptı geri çark etti gittim odama kapattım kapıyı setrçene patron geldi ama nasıl var ya noldu hilal hn hayırdır bişiimi oldu diye .olmadı ama böle giderse olacak dedim.illaki söle dedi yk dedim çözemeyeceğim bi durum yok dedim kızda kapıda dinliyo farkediyom salak işte patron girerken kapımı kapamadı kapı yarı açık camdan yansımasını görüyom eli ağzında pür dikkat içerde ne konuşuyoz diye kesilmiş. baktıki ben bişii demiyom ama bi görsen çayımı getirmeler bi kibarlık bi özen sorma gitsin yahu insanlara illaki bağırmakmı lazım değilmi yaa kardeşim ben sana mesafemi dikkatli şekilde koruyor iyi davranıyorsam bu beni kaale almayacağın anlamına gelmezki.
ama patron anlamış sormuş çaycı kadına vss geldi şirketin ortasında bi bağırdı başka bir olaydan dolayı bundan böle hilal hn dan izinler alınacak her sorun konu ona iletilecek o ne derse o buranın sorumlusu o ona bağlısınız deyince şimşekler üstümde benim girdiğim yerlerde konuşmalar kesilir oldu

valla bende bugun öğrendim evet öyleymiş ortiler yarısıp aralarından en cok kılo verenın adı lıstenın basına yazılıyormus heralde bır daha acıklanır ya... :44:

canim sen ortinle beraber diger gruplara karsi yarisacan yani esinle yarismayacaksin ikinizin toplam verdigi kilo onemli ikiniz ne kadar cok verirseniz diger esler gore ustunluk saglarsiniz...

anladıımm e iyi o zaman herkese kolay gelsin diyeyim.bol kilo kaybetmeler herkesee ve iyi gecelerrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…