valla canım cok sey gecıyor kafamdan ama asıl kafama yatan heh bu dediğim bir şey çıkmadı daha bende ona sıkılıyorum...
gel ortak olalım.. ama sen ordasın ben burda nasıl yollar girdi araya... :)
Canım ya çok zor çok sabır ısteyen bır durum... umarım yanlıslık vardır dıyecektım kı degılmiş.. rabbim dayanma gücü versin..
sabır versın.. bunları unutturacak gunler göstersin inşallah.. herşey Allahtan....
ya senınde mi.. rabbim yardımcısı olsun tum bu durumda olan herkesin.. Al
canım çok geçmiş olsun of yazık kadıncağıza yaa... inşallah zahiyat yoktur..
yok be canım bende 2 aydır surunuyordum tekrardan yenı basladım bu ılk haftam bakalım ınsallah sonuna kadar devam...
canım burda yanlıslık var ben arcak81 le eşleştim, bildirimi o şekilde yaptım kaptana....
triendy özelden yazdım ama kutun dolu...
triendy özelden yazdım ama kutun dolu...
zahiyat olmasmı cnm yaa var baya da annem görmedin halletmemiz lazım bayramda burda olacak kadın evimde evim diyo telefonda hep içim gidiyo valla o gelmeden halledebilsek süper olcak.anlıcak ama en azından bu halini gömese iyi olcak
bu arada şunuda belirteyimde şimdiden sonra niye niye demesin kimsee,,,geçen hafta bildirim yapmayanlar bu hafta listenin altında yazılacak bilginizee
şşşşşştttttt ne yazdın çabuk söle uykum var zatiii meraktan kaçar şimcik 2 kuruşluk uykum :))))))))
yok canım dolu değil geldiiii,, düzeltme yaptım ozaman papatyam eşsiz kaldıın huuuu
1- erginsena --- NaF
2- mywish89 --- barkinim
3- bukett --- ztar
4- deryaak --- silverpowder
5- triendy21 --- kılavuz
6- sevilcan--alaca
7- sibel29 --- zeynepberat
8- ms22 --- musize
9-monarosa_22---mavıgoz0554
10-pj_muguet--ruzgargulu
11-arçak81--charm
12-mektupp--shryvz
zahiyat olmasmı cnm yaa var baya da annem görmedin halletmemiz lazım bayramda burda olacak kadın evimde evim diyo telefonda hep içim gidiyo valla o gelmeden halledebilsek süper olcak.anlıcak ama en azından bu halini gömese iyi olcak
:))))))) arcak bana kaldı işte ohhh açıkta kaldın senn :)))))))))))))))
listeyle ilgili düzenlemeyi söyledim canım burdan görmezse diye... merak etme
bu arada sen gırmıyordun ne zamandır bır tek bıldırım yapmaya gelıyordun ben yarısmaya katılmıyorsun sandım..
bak sen şu satıcılara bbaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkk aman nediyim açıkta kalsam nolcek popom açıkta kalmasın da
ya şimdi ben şu yarışma işini iyice bi öreneyim bakem haftada bir yaptığımız bildirimler arasında bide ortilerle aramızda bi yarışma olcek değilmi yanlışlık yok yane :26::26:
bak sen şu satıcılara bbaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkk aman nediyim açıkta kalsam nolcek popom açıkta kalmasın da
ya şimdi ben şu yarışma işini iyice bi öreneyim bakem haftada bir yaptığımız bildirimler arasında bide ortilerle aramızda bi yarışma olcek değilmi yanlışlık yok yane :26::26:
canım triendy yanlıs yazmıs biz bildirimi yapmıstık bugun...
aman bugun bu eşleşme konusundan çok çektim zaten şimdi de seninle çekişiyormuşuz..amanın
canim yanilmiyorsam ben gecen hafta bildirimi senaya yaptim bilmeden beni alta yazmasin degilmi....
valla bende bugun öğrendim evet öyleymiş ortiler yarısıp aralarından en cok kılo verenın adı lıstenın basına yazılıyormus heralde bır daha acıklanır ya... :44:
canim sen ortinle beraber diger gruplara karsi yarisacan yani esinle yarismayacaksin ikinizin toplam verdigi kilo onemli ikiniz ne kadar cok verirseniz diger esler gore ustunluk saglarsiniz...
bende bu sefer hakkatenn kaçtım haydin kalın sağlıcakla..
bende yatıyom çizelgemi yenilim dedim ama olmadı
yok canım aldım listeye senii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?