70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

14.10.2011 cuma

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] erginsena [/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 65.4 [/TD] [TD] 63.6 [/TD] [TD] 1.800 [/TD] [TD] 26.400 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] charm [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 1700 [/TD] [TD] 9.200 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] deryaak [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 78.5 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 1.500 [/TD] [TD] 4.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] mywish89 [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 73.4 [/TD] [TD] 72.1 [/TD] [TD] 1.300 [/TD] [TD] 13.900 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] alaca [/TD] [TD] 82.5 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 12.500 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] naf [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] 67.7 [/TD] [TD] 66.8 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 1.700 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] musize [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 74.9 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 3.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] mavigoz0554 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 73.9 [/TD] [TD] 73.1 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 5.900 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] zeynepberat [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 75.100 [/TD] [TD] 74.4 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 9.600 [/TD] [TD] 56 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] papatyam [/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 63.4 [/TD] [TD] 62.8 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 12.200 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] kılavuz [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 61.4 [/TD] [TD] 60.9 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 25.100 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] mektupp [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 69.5 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 8.500 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] tuğbaemrah [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] 70.3 [/TD] [TD] 69.9 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 3.900 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] sibel29 [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 73.6 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 2.700 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] arcak81 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 65.8 [/TD] [TD] 66.1 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 7.900 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] ms22 [/TD] [TD] 71.7 [/TD] [TD] 70.7 [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 1.200 [/TD] [TD] 50 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] barkinim [/TD] [TD] 71.3 [/TD] [TD] 63.7 [/TD] [TD] 63.5 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 7.800 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] yaren38 [/TD] [TD] 78.2 [/TD] [TD] 61.3 [/TD] [TD] 61.2 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 17.000 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 19 [/TD] [TD] triendy21 [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 60.3 [/TD] [TD] 60.3 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 19.500 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 20 [/TD] [TD] ztar [/TD] [TD] 79.3 [/TD] [TD] 78.5 [/TD] [TD] 78.7 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]

[/TABLE]

Birincimiz erginsena(kaptanımızı) kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veremeyen arkadaşlarımdan önümüzdeki hafta yüksek performans bekliyorum.
İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar takrar kutlarım..
İsmi mavi ile yazılan arkadaşlarımız 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım..

geçen hafta bildirim yapmadıkları için liste altına,, gereği düşünüldü--kdr--shryvz--pj_muguet arkadaşlarımız bu
hafta bildirim yaptığıı için haftaya listede olmaya hak kazanmışdır..(lütfen daha hassas olun bu konuda)

yeni gelen bukett arkadaşımızda bu hafta bildirim yaptığı için haftaya listede olmaya hak kazanmıştır
triendy21(namıdeğer ben) yerinde saydığı için 100 mekik cezası almışlardır..

ztar arkadaşımız kilo veremediği gibi üstüne birde kilo aldığıiçin 150 mekik cezası almıştır..
Önümüzdeki hafta daha güzel bir listede buluşmak dileqiyle:79::79:

KAPTAN YARDIMCISI TUĞBAA

Son düzenleme:
kızlar aklıma bişi geldi anneannemin bi arkadası bahsediyordu seneler önce gece yatmadan önce kekik cayı içersek yag ykımını hzlandırırms. bn bi ara içiodm bya hafiflemiştim muhtemelen ödem attım ama bilmiorm yaslı kişilerin dediklerine inanırım genelde bi deneyelim blki fydasını görürüz

tesekkur ederiiiiiiizzzz .. cok tatli bir liste ve bende cezami pasa pasa cekicem:18:

Günaydın kızlar..
Yazdıklarınızı okudum tekrar alıntı yapmak istemedim. Bugüne kötü yazılarla başlamayalıyım diye.
Naf'cım Allah sabrını versin.. Hayırlısı demekten başka çare yok.
Bizde aynı durumdayız..
Tuğba'cım liste için eline sağlık..

günaydın.. ben de sizinle zayıflamak istiyorum. diğer gruplar liste tutmuyorlar böyle. kontrol mekanizması olmayınca da veremiyorum maalesef.

Tuğbacım ellerine emeğine sağlıkk canımın içi... bu hafta kilo veren herkesi tebrik ederim.. 1.olan kaptanımızı özellikle tebrik ediyorum hiç bitmeyen azmin için süpersin vallaaaa

canım kekik tansiyonun dengesini bozuyor ona göre kullanmak lazım. tansiyon sorunu olanlar varsa denememeliler...
bir uzmana sormakta fayda var. tadıda çok iğrençççç:44:

günaydın.. ben de sizinle zayıflamak istiyorum. diğer gruplar liste tutmuyorlar böyle. kontrol mekanizması olmayınca da veremiyorum maalesef.

hoşgeldin canım.. arkadaşlarım sana kuralları ve yapmak gerekenleri söyleyeceklerdir.
başarılar dilerim

teşekkür ederim deryaak. benim şeker sorunum var ,reaktif hipoglisemi. eğer dikkat etmezsem sık sık düşer. düştüğünde de karbonhidrat almak zorunda kalırım. yoğun iş temposu ,evin işleri derken dikkat edemedim çok kilo aldım. yaşam kalitemi de oldukça fazla etkiledi düzensiz beslenme. öğretmenim,dersteyken düştüğü de oluyor bazen. dersi bırakmak zorunda kalıyorum,bütün gün yorgun geçiyor bir de. nasıl beslenmeliyim biliyorum ama uygulaması biraz zor. sık sık yemeliyim. yaklaşık 2 yıl önce yine bu kilolara ulaştım. 10 kilo vermiştim dikkat ederek. ama yine aldım maalesef ve şeker dengem de bozuldu,çok yorgun ,bitkinim. düzenli beslenme ve zaayıflama konusunda forum çok yardımcı olmuştu daha önce,şimdi de olur umarım.
bir de benim gibi hipoglisemi sorunu olan varsa, lahana suyu,zerdeçal,kekik,yemeklerin dışında ayrıca almasın. hepsinin çaylarını veya kürlerini denedim,2 saat sonra yorgunluk bitkinlik ve hipoglisemiye neden oluyorlar.

günaydın canım inşalllah bugün daha iyisindir

naber derya nasılsın

Vayy örgü hııı ne örüyon bakalım
Tavıklı salata felaket doyuruyo fazla pişirmişim bende gerisi gavura kalcakmış gibi çok yedim.

O huy bendede var vazgeçmek lazım cidden

Geçmiş olsun kaptanım

Dayanabilcekmisin peki :26:

Çok sevindim canımmm

Tebrikler cnm

Sağol abla

yapma yaa üzüldüm valla yaaa offf ne üzülmüştür şimdi o ALLAH SABIR VERSİN

Sağol canım

Bende merak ettim bakim bi :26:

Sağol canım

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyen ve alan arkadaşlarımız haftaya daha süper başlayacak inanıyorum

Sağol canım Allah size ve ablana da sabır versin. Her şerde bir hayır vardır birde böyle düşünmek lazım biliyorum biz yaşamadık bilemeyiz ama Rabbim hayırlısını bilir.

Günaydın arkadaşlar

Umarım bugün güzel bir gün olur.

Burdayım tatlım dur düzelteyim hemen kendimi ( Dün bi forum karıştırıyodum da görünmek istememiştim )

4 üye yazıyordu 3 üyenin ismi çıkmıştı bugünde çalıştığın aklımda kalmış kesin Naf'dır dedim

Günaydın arkadaşlar
Umarım bugün güzel bir gün olur.

Günaydın canım..
Cumartesi günleri işe gelmek kabuss. Off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…