4 üye yazıyordu 3 üyenin ismi çıkmıştı bugünde çalıştığın aklımda kalmış kesin Naf'dır dedim
Günaydın canım..
Cumartesi günleri işe gelmek kabuss. Off
Zeküüüü arkadaşım benim
Suss nenn ben 11 senedir geliyom gıkım çıkmıyo
Ama çocuk olursa gelmem isterse maaşımdan kessin
Her cumartesi mi geliyorsun? Bide kaça kadar çalışıyosun ki?
Biz dönüşüm yapıyoruz Allah'tan bi cumartesi şefim geliyor bi cumartesi ben.
Yazın 6 cumartesi üstüste gelmiştim millet izinde diye onun kaymağını yedim geçen aylar.
Hiçbi cumartesi gelmedim saolsunlar evden taciz ettiler gerçi öyle de
11 sene heeÇökmüş olman gerekirdi senin möööeesebeciiii
teşekkür ederim deryaak. benim şeker sorunum var ,reaktif hipoglisemi. eğer dikkat etmezsem sık sık düşer. düştüğünde de karbonhidrat almak zorunda kalırım. yoğun iş temposu ,evin işleri derken dikkat edemedim çok kilo aldım. yaşam kalitemi de oldukça fazla etkiledi düzensiz beslenme. öğretmenim,dersteyken düştüğü de oluyor bazen. dersi bırakmak zorunda kalıyorum,bütün gün yorgun geçiyor bir de. nasıl beslenmeliyim biliyorum ama uygulaması biraz zor. sık sık yemeliyim. yaklaşık 2 yıl önce yine bu kilolara ulaştım. 10 kilo vermiştim dikkat ederek. ama yine aldım maalesef ve şeker dengem de bozuldu,çok yorgun ,bitkinim. düzenli beslenme ve zaayıflama konusunda forum çok yardımcı olmuştu daha önce,şimdi de olur umarım.
bir de benim gibi hipoglisemi sorunu olan varsa, lahana suyu,zerdeçal,kekik,yemeklerin dışında ayrıca almasın. hepsinin çaylarını veya kürlerini denedim,2 saat sonra yorgunluk bitkinlik ve hipoglisemiye neden oluyorlar.
Her cumartesi akşam 5 ' e kadar canım
Evet 11 seneçökmedim aksine geçen yıllar benim ben olmamdaki en büyük etken
Zevkle geliyorum filanda dermişim
Bir süre sonra bünye alışıyo canım sabah uyanınca bugün cumartesi çalışmalıyım felan oluyosun
Ama dedim ya çocuktan sonra çok zor olur o zamanda konuşcam zatenişine gelirse izin verir ceyar vermezse de tak sepeti koluna herkes kendi yoluna
Her cumartesi akşam 5 ' e kadar canım
Evet 11 seneçökmedim aksine geçen yıllar benim ben olmamdaki en büyük etken
Zevkle geliyorum filanda dermişim
Bir süre sonra bünye alışıyo canım sabah uyanınca bugün cumartesi çalışmalıyım felan oluyosun
Ama dedim ya çocuktan sonra çok zor olur o zamanda konuşcam zatenişine gelirse izin verir ceyar vermezse de tak sepeti
koluna herkes kendi yoluna
Zevkle he
İşe başladığım ilk 1 yıl bende her cumartesi geldim.
Bide 6da kalkıyorum her sabah düşün.
O dönem kışın hava karanlık günleri artık idrak edemiyorum bi hışımla yataktan kalkmıştım.
Giyinmeye başladım falan bi yandan da düşünüyorum bugün günlerden ne diye.
Giyindim falan bi bakim dedim pazarmış
Yaşadığım telaş baki kaldı zıbarıp yattıydım
kızlar benide aranıza alırmısınız 1hafta oldu diyete başlayalı 70.5 kiloydum şimdi 69.7 kiloyum
tşkederim canım şimdi katılıyorumdemi neler yapmam gerekiyor birde çizelg oluşturcam mı
vermem işte arcağı vermem dermişimmmmmmmmmmm hadi kavga edelim ay benim gözlerim kapanıyor yarında baya ağır toplarla toplantım var anam işim hem yorucu hem zevkli hemde komik oluyo ama bi sekreterimiz var anam deli ediyo beni girdiğimden beri sabrediyorum bazı tavırlarına konuşmalarına hele bugün beni azarlar tonda bir kaç kelime söledi vay senmisin bana böle konuşan bi bağırdım buna kendine gel ..hn bak bu hareketlerin hiiç mi hiç hoşuma gitmiyo gösterdiğim töleransların sonuna geldin kiminle konuştuğuna ne sölediğine dikkat et dedim bu baktı sakin sakin duran hilal hn asabiyet yaptı geri çark etti gittim odama kapattım kapıyı setrçene patron geldi ama nasıl var ya noldu hilal hn hayırdır bişiimi oldu diye .olmadı ama böle giderse olacak dedim.illaki söle dedi yk dedim çözemeyeceğim bi durum yok dedim kızda kapıda dinliyo farkediyom salak işte patron girerken kapımı kapamadı kapı yarı açık camdan yansımasını görüyom eli ağzında pür dikkat içerde ne konuşuyoz diye kesilmiş. baktıki ben bişii demiyom ama bi görsen çayımı getirmeler bi kibarlık bi özen sorma gitsin yahu insanlara illaki bağırmakmı lazım değilmi yaa kardeşim ben sana mesafemi dikkatli şekilde koruyor iyi davranıyorsam bu beni kaale almayacağın anlamına gelmezki.
ama patron anlamış sormuş çaycı kadına vss geldi şirketin ortasında bi bağırdı başka bir olaydan dolayı bundan böle hilal hn dan izinler alınacak her sorun konu ona iletilecek o ne derse o buranın sorumlusu o ona bağlısınız deyince şimşekler üstümde benim girdiğim yerlerde konuşmalar kesilir oldu
14.10.2011 cuma
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] erginsena [/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 65.4 [/TD] [TD] 63.6 [/TD] [TD] 1.800 [/TD] [TD] 26.400 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] charm [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 1700 [/TD] [TD] 9.200 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] deryaak [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 78.5 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 1.500 [/TD] [TD] 4.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] mywish89 [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 73.4 [/TD] [TD] 72.1 [/TD] [TD] 1.300 [/TD] [TD] 13.900 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] alaca [/TD] [TD] 82.5 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 12.500 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] naf [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] 67.7 [/TD] [TD] 66.8 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 1.700 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] musize [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 74.9 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 3.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] mavigoz0554 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 73.9 [/TD] [TD] 73.1 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 5.900 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] zeynepberat [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 75.100 [/TD] [TD] 74.4 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 9.600 [/TD] [TD] 56 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] papatyam [/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 63.4 [/TD] [TD] 62.8 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 12.200 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] kılavuz [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 61.4 [/TD] [TD] 60.9 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 25.100 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] mektupp [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 69.5 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 8.500 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] tuğbaemrah [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] 70.3 [/TD] [TD] 69.9 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 3.900 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] sibel29 [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 73.6 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 2.700 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] arcak81 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 65.8 [/TD] [TD] 66.1 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 7.900 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] ms22 [/TD] [TD] 71.7 [/TD] [TD] 70.7 [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 1.200 [/TD] [TD] 50 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] barkinim [/TD] [TD] 71.3 [/TD] [TD] 63.7 [/TD] [TD] 63.5 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 7.800 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] yaren38 [/TD] [TD] 78.2 [/TD] [TD] 61.3 [/TD] [TD] 61.2 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 17.000 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 19 [/TD] [TD] triendy21 [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 60.3 [/TD] [TD] 60.3 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 19.500 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 20 [/TD] [TD] ztar [/TD] [TD] 79.3 [/TD] [TD] 78.5 [/TD] [TD] 78.7 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[/TABLE]
Birincimiz erginsena(kaptanımızı) kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veremeyen arkadaşlarımdan önümüzdeki hafta yüksek performans bekliyorum.
İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar takrar kutlarım..
İsmi mavi ile yazılan arkadaşlarımız 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım..
geçen hafta bildirim yapmadıkları için liste altına,, gereği düşünüldü--kdr--shryvz--pj_muguet arkadaşlarımız bu
hafta bildirim yaptığıı için haftaya listede olmaya hak kazanmışdır..(lütfen daha hassas olun bu konuda)
yeni gelen bukett arkadaşımızda bu hafta bildirim yaptığı için haftaya listede olmaya hak kazanmıştır
triendy21(namıdeğer ben) yerinde saydığı için 100 mekik cezası almışlardır..
ztar arkadaşımız kilo veremediği gibi üstüne birde kilo aldığıiçin 150 mekik cezası almıştır..
Önümüzdeki hafta daha güzel bir listede buluşmak dileqiyle:79::79:
KAPTAN YARDIMCISI TUĞBAA
günaydın.. ben de sizinle zayıflamak istiyorum. diğer gruplar liste tutmuyorlar böyle. kontrol mekanizması olmayınca da veremiyorum maalesef.
Her cumartesi mi geliyorsun? Bide kaça kadar çalışıyosun ki?
Biz dönüşüm yapıyoruz Allah'tan bi cumartesi şefim geliyor bi cumartesi ben.
Yazın 6 cumartesi üstüste gelmiştim millet izinde diye onun kaymağını yedim geçen aylar.
Hiçbi cumartesi gelmedim saolsunlar evden taciz ettiler gerçi öyle de
11 sene heeÇökmüş olman gerekirdi senin möööeesebeciiii
Zevkle he
İşe başladığım ilk 1 yıl bende her cumartesi geldim.
Bide 6da kalkıyorum her sabah düşün.
O dönem kışın hava karanlık günleri artık idrak edemiyorum bi hışımla yataktan kalkmıştım.
Giyinmeye başladım falan bi yandan da düşünüyorum bugün günlerden ne diye.
Giyindim falan bi bakim dedim pazarmış
Yaşadığım telaş baki kaldı zıbarıp yattıydım
kızlar benide aranıza alırmısınız 1hafta oldu diyete başlayalı 70.5 kiloydum şimdi 69.7 kiloyum
bende aynı canım yıllardır cumartesileri çalışırım çalışmadığım çok nadir özel izin alırsam o da. ama bende çocuktan sonra cumartesi asla diyorum. zaten bu işyerinde olmayacağım için yeni iş seçerken ona göre davranacağım birde palnım çocukan sonra en az 2 yıl ara vermek çünkü bebişin en ihtiyacı olduğu zamanda çalışmak istemiyorum. biraz ele gelmesini bekleyim öyle döneceğim işe o aradada mali müşavirliğe hazırlanmayı düşünüyorum zaman kaybı olmaması için... böyle planladım ama rabbim nasip ederse tabi
Ben dünkü menümü paylaşmak istemiyorumçok abuk subuk saçma bişey oldu yedimde yedim yani pişman değilim bide :26:
Bu hafta farklı bişi denicem bakalım nolcek
Ben dün tatil günü yapmadım... yarına saklıyorum.. eşimle beraber oldugumuz tek gun pazar..biryerlere gideriz birşeyler yaparız dıye hakkımı pazar gununden yana kullanıyorum... yınede cok kacırmam..
Bugun 300 gr daha gitmiş oohh....
Dünkü menümü yazayım;
Kahvaltı: 2 dil .ekmek, 1 haş. yumurta, domates, peynir, biber, 2 tat. kaş. kuşburnu.
Ara: Limonlu yeşilçay.
Öğle: 1 tb patlıcanlı tavuk yemeği, 3 kaşık yoğurt, 1 dil. ekmek.
Ara: 1 avuç içi ceviz, türk kahvesi kupa.
Akşam: 3 parça fırın tavuk.
Ara: yok
3 lt civarı su..
Dünde küçük görümcemlerdeydim akşam yemeği çok geçe kaldı artık hiçbirşey yemıyecektım ama ayıp olur
tavuklarımı pişirmiş bulundum sımdı geçe kaldı ben yemıyorum dıye tafra yaparmıs gıbı olur dıye mecburıyetten o 3 parça tavugu yedım yanı saat 8:30 da...
Ne denicen kiTuğba gibi makarna diyeti yapma o veriyor da sen ters etkisini görebilirsin
Şaka bi yana bi günden bişey olmaz..
Sabah tartıldım aynıydım.
Bu kadar saçma şeyler yememim nedeni de evde olmayışım evde olsam kendimi tutuyorum bi yere gidince sapıtıyorum.
Bu huyumu da yenmem gerek maalesef
Ne güzel ya hızla gidiyor kiloların maşaallah
Sen bana el sallayıp gidiceksin bu gidişle.
Tek bir gününüz varsa bence de şimdilik yememen en mantıklısı.
Bide eşine de yazık valla dışardayken sürekli aranmak sinir bozucu.
Bizim burdakilerde bazen gece 2-3 de arıyorlar.
Tamam bakıcam diyip yatıyorum.
Uyuyorum sonra yada uyku arası bişiler yapmaya çalışıyorum.
Bende sabah tartıldım aynıydım
Yok canım makarna filan yapmam
Karbon diyetini denicem
Hmmm :97:
Bi ara bende başladım kısa sürmüştü:97:
Umarım sen devam edebilirsin canım. Sena abla karbonla 2 ayda 16 kilo mu vermiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?