70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

4 üye yazıyordu 3 üyenin ismi çıkmıştı bugünde çalıştığın aklımda kalmış kesin Naf'dır dedim

Günaydın canım..
Cumartesi günleri işe gelmek kabuss. Off

Zeküüüü arkadaşım benim

Suss nenn ben 11 senedir geliyom gıkım çıkmıyo

Ama çocuk olursa gelmem isterse maaşımdan kessin

Zeküüüü arkadaşım benim
Suss nenn ben 11 senedir geliyom gıkım çıkmıyo
Ama çocuk olursa gelmem isterse maaşımdan kessin

Her cumartesi mi geliyorsun? Bide kaça kadar çalışıyosun ki?
Biz dönüşüm yapıyoruz Allah'tan bi cumartesi şefim geliyor bi cumartesi ben.
Yazın 6 cumartesi üstüste gelmiştim millet izinde diye onun kaymağını yedim geçen aylar.
Hiçbi cumartesi gelmedim saolsunlar evden taciz ettiler gerçi öyle de
11 sene hee Çökmüş olman gerekirdi senin möööeesebeciiii

Son düzenleme:

Her cumartesi akşam 5 ' e kadar canım

Evet 11 sene çökmedim aksine geçen yıllar benim ben olmamdaki en büyük etken

Zevkle geliyorum filanda dermişim

Bir süre sonra bünye alışıyo canım sabah uyanınca bugün cumartesi çalışmalıyım felan oluyosun

Ama dedim ya çocuktan sonra çok zor olur o zamanda konuşcam zaten işine gelirse izin verir ceyar vermezse de tak sepeti

koluna herkes kendi yoluna

Canım geçmiş olsun bendede insülin direnci var. şekeri yenmenin tek yolu sağlıklı kilo vermek bitkinliğinin sebebi sadece şeker. sana tavsiyem uzman kontrolünde zayıflaman ben ilaç kullanıyorum kendi başıma kilo veremiyorum aynı zamanda ege üniversitesi diyetisyeni kontrolünde besleniyorum sana da tavsiyem tek başına diyet yapmaman çünkü bu önemsiz bir rahatsızlık değil. rahatsızlığına göre beslenme programı belirlenmesi şart.

Zevkle he
İşe başladığım ilk 1 yıl bende her cumartesi geldim.
Bide 6da kalkıyorum her sabah düşün.
O dönem kışın hava karanlık günleri artık idrak edemiyorum bi hışımla yataktan kalkmıştım.
Giyinmeye başladım falan bi yandan da düşünüyorum bugün günlerden ne diye.
Giyindim falan bi bakim dedim pazarmış
Yaşadığım telaş baki kaldı zıbarıp yattıydım

bende aynı canım yıllardır cumartesileri çalışırım çalışmadığım çok nadir özel izin alırsam o da. ama bende çocuktan sonra cumartesi asla diyorum. zaten bu işyerinde olmayacağım için yeni iş seçerken ona göre davranacağım birde palnım çocukan sonra en az 2 yıl ara vermek çünkü bebişin en ihtiyacı olduğu zamanda çalışmak istemiyorum. biraz ele gelmesini bekleyim öyle döneceğim işe o aradada mali müşavirliğe hazırlanmayı düşünüyorum zaman kaybı olmaması için... böyle planladım ama rabbim nasip ederse tabi

hahahahahahaha çok komiksin yaaa hiç böle bişey yaşamadım

kızlar benide aranıza alırmısınız 1hafta oldu diyete başlayalı 70.5 kiloydum şimdi 69.7 kiloyum

hoşgeldin canım...umarım hedefine ulaşırsın

hoşgeldin canım...umarım hedefine ulaşırsın[/QUOTE]

tşkederim canım şimdi katılıyorumdemi neler yapmam gerekiyor birde çizelg oluşturcam mı

tşkederim canım şimdi katılıyorumdemi neler yapmam gerekiyor birde çizelg oluşturcam mı

Hoşgeldinn
Kaptanın yazdıklarını kopyalıyorum. Yeni gelenler okursunuz.

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir
6-Ara öğün tekrar yapılacak
7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

Son düzenleme:
Günaydıın kızlaarrr.....

oh ne guzel yapmıssın agzına saglık kesınlıkle boyle olmak gerekıyor.. sesin çıkmazsa adam saymıyorlar... ıyı yapmıssın...

TUğbacım ellerine sağlık çok güzel olmuş....
Ancak birşey merak ettim gerdüş nasıl listeye haftaya gırıyor anlamadım.. uzun zamandır bıldırım mı yapmadı...
Bende onu listenin basında görücem sanıyordum bı baktım yok.. :44:

günaydın.. ben de sizinle zayıflamak istiyorum. diğer gruplar liste tutmuyorlar böyle. kontrol mekanizması olmayınca da veremiyorum maalesef.

Hoşgeldin canım...

Ah benim kocaciim ne yapsın cumartesı nedır bılmeyız pazarda evden calısır telefonları susmaz..
O da mali işler sorumlusu.. ama mubarek sankı herşey sorumlusu produksyon kostum set yöneticilik hersey ondan soruluyor.. ben birşey anlamadım bu işten... :44:

Aynı olay benimde başıma gelmişti ama ben wcdeyken anlamıştım pazar olduğunu

kızlar benide aranıza alırmısınız 1hafta oldu diyete başlayalı 70.5 kiloydum şimdi 69.7 kiloyum

Hoşgeldin

Hayırlısı olsun canım

Patron bişeyler istedi bakamadım buraya

Dün ki yediklerimi yazayım bari aklımda kaldığınca..
Sabah:
1 dilim ekmek tost makinasında pestili çıkarılmış,
Kaşar,
1 domates,
1 haşlanmış yumurta,
Ara:
1 tane süt dilimi
Öğlen:
Tavuklu göbek salata
Ara:
1 paket kremalı bisküvi
Akşam:
Yarım kase mercimek çorbası,
Hamsi,
Az salata,
Yarım bardak kola.
Sonra:
1 bardak Türk kahvesi,
1 kase nar,
1 tane mandalina.

Dip not: Okuyunca bende ne kadar midesiz olduğumu farkettim

Ben dünkü menümü paylaşmak istemiyorum çok abuk subuk saçma bişey oldu yedimde yedim yani pişman değilim bide :26:

Bu hafta farklı bişi denicem bakalım nolcek

Ben dün tatil günü yapmadım... yarına saklıyorum.. eşimle beraber oldugumuz tek gun pazar..
biryerlere gideriz birşeyler yaparız dıye hakkımı pazar gununden yana kullanıyorum... yınede cok kacırmam..
Bugun 300 gr daha gitmiş oohh....

Dünkü menümü yazayım;

Kahvaltı: 2 dil .ekmek, 1 haş. yumurta, domates, peynir, biber, 2 tat. kaş. kuşburnu.
Ara: Limonlu yeşilçay.
Öğle: 1 tb patlıcanlı tavuk yemeği, 3 kaşık yoğurt, 1 dil. ekmek.
Ara: 1 avuç içi ceviz, türk kahvesi kupa.
Akşam: 3 parça fırın tavuk.
Ara: yok

3 lt civarı su..

Dünde küçük görümcemlerdeydim akşam yemeği çok geçe kaldı artık hiçbirşey yemıyecektım ama ayıp olur
tavuklarımı pişirmiş bulundum sımdı geçe kaldı ben yemıyorum dıye tafra yaparmıs gıbı olur dıye mecburıyetten o 3 parça tavugu yedım yanı saat 8:30 da...

Ben dünkü menümü paylaşmak istemiyorum çok abuk subuk saçma bişey oldu yedimde yedim yani pişman değilim bide :26:
Bu hafta farklı bişi denicem bakalım nolcek

Ne denicen ki Tuğba gibi makarna diyeti yapma o veriyor da sen ters etkisini görebilirsin
Şaka bi yana bi günden bişey olmaz..
Sabah tartıldım aynıydım.
Bu kadar saçma şeyler yememim nedeni de evde olmayışım evde olsam kendimi tutuyorum bi yere gidince sapıtıyorum.
Bu huyumu da yenmem gerek maalesef

Ne güzel ya hızla gidiyor kiloların maşaallah
Sen bana el sallayıp gidiceksin bu gidişle.
Tek bir gününüz varsa bence de şimdilik yememen en mantıklısı.
Bide eşine de yazık valla dışardayken sürekli aranmak sinir bozucu.
Bizim burdakilerde bazen gece 2-3 de arıyorlar.
Tamam bakıcam diyip yatıyorum.
Uyuyorum sonra yada uyku arası bişiler yapmaya çalışıyorum.

Bende sabah tartıldım aynıydım

Yok canım makarna filan yapmam

Karbon diyetini denicem

Hmmm :97:
Bi ara bende başladım kısa sürmüştü:97:
Umarım sen devam edebilirsin canım. Sena abla karbonla 2 ayda 16 kilo mu vermiş.

Bir hafta denemeyi düşünüyorum en azından canım alışırsam devamı gelir :26: evet evet 16 kilo vermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…