70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

KIZLAAAAAARRRRRR GÜNAYDIN HERKEŞLERE
birazdan çıkıcam büyük oğlanı dersaneden almaya keşana gidicez,bir bakayım dedim...öpüyorum hepinizi

eline sağlık cnmm geçen hafta 3. olan ben bu hafta yerlerde sürünüyorum of yaa:26: :26: :26: :26:

günaydın herkeseeeeeeeeeeeeeeee kış geldi artık offfffffffffff yağmur var soğukkkk ama ama kocam geliyooooooooooo

bu arada kızlar dün bi bilgisayar firmasıyla görüştm pazartesi gidip başlıcam ortam nasıl patron nasıl bakalım nası geçicek eşimin iş durumu netleşene kadar çalışırım sıkılmıştım evde durmaktan umarım hayrılı olur

canım benim orti kayıp mesaj da attım cevap yok

hastasın galiba geçmiş olsun kendine iyi bak

Kızlar moralim bozuk :2: arkadaşımın 4 aylık bebeğinin kalbi durmuş anne karnında :2: yarın görüşürüz hoşçakalın...

yaw şuna bi baksanıza bii tartılara ya vücut analizi yapan baskülün fiyatı normal baskülden ucuz niye acep:26:

FAKR ARVINA VCUT ANALZ BASKL ve BOSCH PPW4010 AXXENCE CRYSTAL DJTAL BANYO TARTISI BZH rn Karlatrmas

geçmiş olsun diyen bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim...özellikle NAF arkadaşıma telime attqıqı geçmiş olsun mesajı için birkez daha teşekkür ederim...ayrıcaklar deqerlidir
mywish89 ve naf..kızlar çok geçmiş olsun ne diyeceqimi bilemiyorum..şu son zamanlarda anne karnında kalp durması çok sık olan bişey...Rabbim ailelerine sabır versin...
tuqbacım fakirin baskülü çok güzel cnm..hem çok ayrıcaklı hemde çok şık..ben çok beqendim..baskülüm bozulursa kesinlikle onu alırım..liste içinde teşekkür ederim çok güzel olmuş

Canım 1 paket kremalı bisküvide noliiiyyyy hadi 2-3 yesen anlıcammm birde kola içmissin üstüne üstlük... diğer herşey güzel görünüyor bunlar olmasa süper olacakmış

Ben dünkü menümü paylaşmak istemiyorum çok abuk subuk saçma bişey oldu yedimde yedim yani pişman değilim bide :26:

Bu hafta farklı bişi denicem bakalım nolcek

bende saçmaladığım zaman yazmak gelmiyor hiç içimden ama ben pişman oluyom sende ol bence

canım geç uyuduysan sorun yok. saat kaçta yediğin değil yedikten kaç saat sonra uyuduğun önemli menün gayet güzel çok beğendim devamını dilerim canım hem sebze hem protein ve yeteri kadar karbon var tam dengeli beslenme diyebilirim

Hmmm :97:
Bi ara bende başladım kısa sürmüştü:97:
Umarım sen devam edebilirsin canım. Sena abla karbonla 2 ayda 16 kilo mu vermiş.

aaaaaaaaaa inanmıyorumm 2 ayda 16 kilo süper ya senacım beni hergün şaşırtmaya devam ediyorsunnn tebrikler

KIZLAAAAAARRRRRR GÜNAYDIN HERKEŞLERE
birazdan çıkıcam büyük oğlanı dersaneden almaya keşana gidicez,bir bakayım dedim...öpüyorum hepinizi

sanada günadın canım hatta tünaydın iyi gezmeler

Selam canımmm hadi gözünaydın iş konusunda da inşallah güzel biyerdir hayırlısı olsun

Rica ederim ablacım ne demek

Teşekkür ederim ablacım evet çok sıklaştı bu durum etrafımda neden acaba :26: aminn

günaydın kızlar zil zurna hastayım..yaklaşmayın bulaşır

Ablacım karabiber benim arkadaşta çok işe yaradı içebiliyosan mutlaka tavsiye ederim sıcak süt+bal+karabiber

Pişman değilim işte banane banane

Ben aslında beynimi şaşırtıyorum o benim kaçamağımdı ve zevkle yedim hopp kilo yapma sakın bekle ben yine eski düzenime

dönücem diyorum o da bekliyo sanırım:26: sabah aynıydım

Son düzenleme:

hayırlısı olsun bakalım.. işallah beğenirsin iyi bir yerdir canımm. Allah kavuştursun bu arada kocişinle seni

Patron bi iş istedi kızlar burdayım ama yazamıcam haberiniz olsun

arada bi şaşaırtmak lazım zati telafi edilir canım nolcek :26:

saol cnmm özledim kocamııı

kıyamam ya çok zor ben 3,5 yıldır evliyim hiç ayrı kalmadık kalırsamda çok özlerim heralde Allah hiç ayırmasın sizi

arada bi şaşaırtmak lazım zati telafi edilir canım nolcek :26:

kıyamam ya çok zor ben 3,5 yıldır evliyim hiç ayrı kalmadık kalırsamda çok özlerim heralde Allah hiç ayırmasın sizi

cnm ben 8 yıllık evliyim hiç ayrı kalmadık bu zamana kadar 4 yaşında da bi oğlum var hafta sonları görüşüyoruz bi süre böle idare etcez bakalım amin kimseyi sevdiğinden ayırmasın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…