Günaydın Derya abla
Nasılsınnn?? Bide sabah resmini gördüm albümde böyle oldum
Şimdi argo olcek ama taş gibisin
Çok fit duruyorsun valla
KIZLAAAAAARRRRRR GÜNAYDIN HERKEŞLERE
birazdan çıkıcam büyük oğlanı dersaneden almaya keşana gidicez,bir bakayım dedim...öpüyorum hepinizi
14.10.2011 cuma
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] erginsena [/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 65.4 [/TD] [TD] 63.6 [/TD] [TD] 1.800 [/TD] [TD] 26.400 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] charm [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 1700 [/TD] [TD] 9.200 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] deryaak [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 78.5 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 1.500 [/TD] [TD] 4.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] mywish89 [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 73.4 [/TD] [TD] 72.1 [/TD] [TD] 1.300 [/TD] [TD] 13.900 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] alaca [/TD] [TD] 82.5 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 12.500 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] naf [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] 67.7 [/TD] [TD] 66.8 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 1.700 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] musize [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 74.9 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 3.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] mavigoz0554 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 73.9 [/TD] [TD] 73.1 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 5.900 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] zeynepberat [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 75.100 [/TD] [TD] 74.4 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 9.600 [/TD] [TD] 56 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] papatyam [/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 63.4 [/TD] [TD] 62.8 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 12.200 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] kılavuz [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 61.4 [/TD] [TD] 60.9 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 25.100 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] mektupp [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 69.5 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 8.500 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] tuğbaemrah [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] 70.3 [/TD] [TD] 69.9 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 3.900 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] sibel29 [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 73.6 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 2.700 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] arcak81 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 65.8 [/TD] [TD] 66.1 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 7.900 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] ms22 [/TD] [TD] 71.7 [/TD] [TD] 70.7 [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 1.200 [/TD] [TD] 50 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] barkinim [/TD] [TD] 71.3 [/TD] [TD] 63.7 [/TD] [TD] 63.5 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 7.800 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] yaren38 [/TD] [TD] 78.2 [/TD] [TD] 61.3 [/TD] [TD] 61.2 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 17.000 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 19 [/TD] [TD] triendy21 [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 60.3 [/TD] [TD] 60.3 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 19.500 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 20 [/TD] [TD] ztar [/TD] [TD] 79.3 [/TD] [TD] 78.5 [/TD] [TD] 78.7 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[/TABLE]
Birincimiz erginsena(kaptanımızı) kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veremeyen arkadaşlarımdan önümüzdeki hafta yüksek performans bekliyorum.
İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar takrar kutlarım..
İsmi mavi ile yazılan arkadaşlarımız 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım..
geçen hafta bildirim yapmadıkları için liste altına,, gereği düşünüldü--kdr--shryvz--pj_muguet arkadaşlarımız bu
hafta bildirim yaptığıı için haftaya listede olmaya hak kazanmışdır..(lütfen daha hassas olun bu konuda)
yeni gelen bukett arkadaşımızda bu hafta bildirim yaptığı için haftaya listede olmaya hak kazanmıştır
triendy21(namıdeğer ben) yerinde saydığı için 100 mekik cezası almışlardır..
ztar arkadaşımız kilo veremediği gibi üstüne birde kilo aldığıiçin 150 mekik cezası almıştır..
Önümüzdeki hafta daha güzel bir listede buluşmak dileqiyle:79::79:
KAPTAN YARDIMCISI TUĞBAA
beni kim teselli edecek
canim gelemedim aksam kocis kizkanmaya basladi iyi isaret dimibi bes dakika gireyim dedim de kalkmadi bile pc den bende vurdum kafayi yattim
bunu bi ara cok dinliyordum ilk cikdigindacok güzel sarki dinliyesim geldi isdeyim
ay ne güzelbenim kocis bana gecen sene bi kocuk almisdin olmuyordun dün yagmurluydun ve bende giyebildim biraz karnimi sIkdI ama sIkIstirdim biraz
(isyerine söylüyom)ay bi rahat birakin beni kizlara yazmam lazim sonra yetisemiyom
bende 1.5 haftadir bekliyom tik yok bi gelse artik da ödem atsam
masallah canim benim
kocan alsin artik altini senacimbende unutkanlik var zaten kazanacaksin az kaldi altin setini
gecmis olsun canim
tamamdir kaptanzeynep veya ben yazariz sana
benimki zeynepberat canim ama biliyon zati
hosgeldin citir anne
masallah fistik
ortim tbrkler canim benim sade 400 gramm gitmisama pazartesi arti cok fazlaydin sok gecirmisdim arti cikmadima biraz sevindim gerci dün aksam ispanak la yogurt yedim iyi bi rakam göreyim diye :78:
gecmis olsun senam dikkat et
ay o kalblere hic bakmiyodum ben benimde varmi kalpim
hosgeldin sefa geldin canim
canım benim orti kayıp mesaj da attım cevap yok
hastasın galiba geçmiş olsun kendine iyi bak
çook gecmiş olsuncuma gununu bekledın sımıt için şifa nıyetıne yemış ol da hemencık ıyıleşi inşallah salep, ballı limonlar fialn ıyı gelıyo baya bogaza fılan, tavsıye ederım sık sık hastalanan bırı olarak kendı kendımı doktoru olma yolunda hızla ılerlıyorum ayagını, belini sıcak tut, bol kırmızı bıberlı lımonlu bı çorba iç, sonra bı guzel dınlen ter atlamaya calış, ballı zencefılı karsıtırınca da bıgaza ıyı gelıyo, ınşllah ayakta cabucak alatırsın:26: tekrardan gecmıs olsun
neler var aklında canımmmm, ben de bu işi bırakıp ortak olayım mı sana
valla adam şiddet gordugunu soyluyo karısından, evden uzaklastırma talep ettım, kabule dilmiş kadına evden uzaklastırma vermısler, uzaklastırmayı genelde erkek aldıgından bu defa kadına aldırıldıgından dosyam meshur olmuş hemenkadın evden uzaklasmıyomuşta kolluk kuvvetlerıyle sıkıntı yasamıs adam, bı de kadının akrabaları tehdıt edıyolarmış adamı senı öldürücez dıye :26: amaan karısık işler ya, valla evlenmekten cok daha zor olan bısı adam gibi boşanabılmek yanı ben bu meslekte artık bunu anladım.. karı koca kendını düşünüyoalr ama olan her zmn cocuklara oluyo
anaaaaaaaaaaaam sabahtan berı aman da ben yavasım aman da ben böyleyım dıyosun sonrada bombayı patlatıyosun1.500 kılo vermıs gelmışşş hala konusuyo ya tovbe tovbeeee
birine ortı bulmak mı
:90 charm tövbeli :90::90:
Canım sıkkın kızlar.
Büyük ablam hamileydi 3 aylık bugün dr a gitti bebeğin kalp atışı durmuş.
Şimdi başka bir doktora gittiler.
Belki sonuç değişmeyecek ama gene de bir umut.
Allah kimseye yaşatmasın.. Şimdi diğer ablam yanında akşama gidicem bende nasıl dayanıcam bilmiyorum.
cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz.
geçmiş olsun cnm
şiştt diyet değill sağlıkllı besleniyoruz
benim adım muazzez 27 yaşındyım 4 yaşında bi oğlum var yarışmacılara başarılar dilerim
Kızlar moralim bozuk :2: arkadaşımın 4 aylık bebeğinin kalbi durmuş anne karnında :2: yarın görüşürüz hoşçakalın...
ama peki bu giden kilo değilde su mu ?? kötü birşey mi ki anlamadım
Ayrılmam dizinin dibinden sen olmasan obeze doğru gidiyordum kaptanım, uyandırdın beni...Çok geçmiş olsun bu arada
Heeeyyyttt Beeeeeeee !!!
Canım öyle ama bunlar hızla alınmış misafir kilolar yoksa hayatta 3 kilo veren bi bünyem yok yani
Tatlış arada olur o sakın moral bozma devam et, çünkü yavaşlamışken birde hatalı yersen alırsın o zaman daha kötü oluyor, bak bana öyle oldu
VEEEEE MEEENNNÜÜÜÜMMM :18:
Sabah: 1 kase yoğurt ve yulaf ezmesi
ara: 1salatalık
öğlen: tavuk ızgara - salata- çok çok azcık patates kızartması ( bugün cuma bu haftanın ödülüydü )
ara: yok
akşam: havuç- kara lahana salatası
Wayyy be 0 ekmek kendimi tebrik ettim
yaw şuna bi baksanıza bii tartılara ya vücut analizi yapan baskülün fiyatı normal baskülden ucuz niye acep:26:
FAKR ARVINA VCUT ANALZ BASKL ve BOSCH PPW4010 AXXENCE CRYSTAL DJTAL BANYO TARTISI BZH rn Karlatrmas
sanırım gripe doğru yol alıyorum.başım çok ağrıyo canım yaaa.dün oğlum gece kustu fena halde.onunla uğraşayım derken ben de üşüttüm herhalde.çok bitkinimkuzummm.sen nasılsın.maşallah 60 olmuşsun güzelim yaaaa.
O huy bendede var vazgeçmek lazım cidden
Geçmiş olsun kaptanım
Dayanabilcekmisin peki :26:
Çok sevindim canımmm
Tebrikler cnm
Sağol abla
Sağol canım
Bende merak ettim bakim bi :26:
Sağol canım
Kilo veren herkesi tebrik ediyorumveremeyen ve alan arkadaşlarımız haftaya daha süper başlayacak inanıyorum
Sağol canımAllah size ve ablana da sabır versin. Her şerde bir hayır vardır birde böyle düşünmek lazım biliyorum biz yaşamadık bilemeyiz ama Rabbim hayırlısını bilir.
Dün ki yediklerimi yazayım bari aklımda kaldığınca..
Sabah:
1 dilim ekmek tost makinasında pestili çıkarılmış,
Kaşar,
1 domates,
1 haşlanmış yumurta,
Ara:
1 tane süt dilimi
Öğlen:
Tavuklu göbek salata
Ara:
1 paket kremalı bisküvi
Akşam:
Yarım kase mercimek çorbası,
Hamsi,
Az salata,
Yarım bardak kola.
Sonra:
1 bardak Türk kahvesi,
1 kase nar,
1 tane mandalina.
Dip not: Okuyunca bende ne kadar midesiz olduğumu farkettim
Ben dünkü menümü paylaşmak istemiyorumçok abuk subuk saçma bişey oldu yedimde yedim yani pişman değilim bide :26:
Bu hafta farklı bişi denicem bakalım nolcek
Ben dün tatil günü yapmadım... yarına saklıyorum.. eşimle beraber oldugumuz tek gun pazar..
biryerlere gideriz birşeyler yaparız dıye hakkımı pazar gununden yana kullanıyorum... yınede cok kacırmam..
Bugun 300 gr daha gitmiş oohh....
Dünkü menümü yazayım;
Kahvaltı: 2 dil .ekmek, 1 haş. yumurta, domates, peynir, biber, 2 tat. kaş. kuşburnu.
Ara: Limonlu yeşilçay.
Öğle: 1 tb patlıcanlı tavuk yemeği, 3 kaşık yoğurt, 1 dil. ekmek.
Ara: 1 avuç içi ceviz, türk kahvesi kupa.
Akşam: 3 parça fırın tavuk.
Ara: yok
3 lt civarı su..
Dünde küçük görümcemlerdeydim akşam yemeği çok geçe kaldı artık hiçbirşey yemıyecektım ama ayıp olur
tavuklarımı pişirmiş bulundum sımdı geçe kaldı ben yemıyorum dıye tafra yaparmıs gıbı olur dıye mecburıyetten o 3 parça tavugu yedım yanı saat 8:30 da...
Hmmm :97:
Bi ara bende başladım kısa sürmüştü:97:
Umarım sen devam edebilirsin canım. Sena abla karbonla 2 ayda 16 kilo mu vermiş.
KIZLAAAAAARRRRRR GÜNAYDIN HERKEŞLERE
birazdan çıkıcam büyük oğlanı dersaneden almaya keşana gidicez,bir bakayım dedim...öpüyorum hepinizi
muazzez msn cnm...
günaydın kızlar zil zurna hastayım..yaklaşmayın bulaşır
günaydın herkeseeeeeeeeeeeeeeee kış geldi artık offfffffffffff yağmur var soğukkkk ama ama kocam geliyooooooooooo
bu arada kızlar dün bi bilgisayar firmasıyla görüştm pazartesi gidip başlıcam ortam nasıl patron nasıl bakalım nası geçicek eşimin iş durumu netleşene kadar çalışırım sıkılmıştım evde durmaktan umarım hayrılı olur
geçmiş olsun diyen bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim...özellikle NAF arkadaşıma telime attqıqı geçmiş olsun mesajı için birkez daha teşekkür ederim...ayrıcaklar deqerlidir
mywish89 ve naf..kızlar çok geçmiş olsun ne diyeceqimi bilemiyorum..şu son zamanlarda anne karnında kalp durması çok sık olan bişey...Rabbim ailelerine sabır versin...
tuqbacım fakirin baskülü çok güzel cnm..hem çok ayrıcaklı hemde çok şık..ben çok beqendim..baskülüm bozulursa kesinlikle onu alırım..liste içinde teşekkür ederim çok güzel olmuş
Canım 1 paket kremalı bisküvide noliiiyyyy hadi 2-3 yesen anlıcammmbirde kola içmissin üstüne üstlük... diğer herşey güzel görünüyor bunlar olmasa süper olacakmış
bende saçmaladığım zaman yazmak gelmiyor hiç içimdenama ben pişman oluyom sende ol bence
canım geç uyuduysan sorun yok. saat kaçta yediğin değil yedikten kaç saat sonra uyuduğun önemli menün gayet güzel çok beğendim devamını dilerim canım hem sebze hem protein ve yeteri kadar karbon var tam dengeli beslenme diyebilirim
aaaaaaaaaa inanmıyorumm 2 ayda 16 kilo süper yasenacım beni hergün şaşırtmaya devam ediyorsunnn tebrikler
sanada günadın canım hatta tünaydıniyi gezmeler
günaydın herkeseeeeeeeeeeeeeeee kış geldi artık offfffffffffff yağmur var soğukkkk ama ama kocam geliyooooooooooo
bu arada kızlar dün bi bilgisayar firmasıyla görüştm pazartesi gidip başlıcam ortam nasıl patron nasıl bakalım nası geçicek eşimin iş durumu netleşene kadar çalışırım sıkılmıştım evde durmaktan umarım hayrılı olur
Selam canımmmhadi gözünaydın iş konusunda da inşallah güzel biyerdir hayırlısı olsun
Rica ederim ablacım ne demek
Teşekkür ederim ablacımevet çok sıklaştı bu durum etrafımda neden acaba :26: aminn
hayırlısı olsun bakalım.. işallah beğenirsin iyi bir yerdir canımm. Allah kavuştursun bu arada kocişinle seni
Ablacım karabiber benim arkadaşta çok işe yaradı içebiliyosan mutlaka tavsiye ederim sıcak süt+bal+karabiber
Pişman değilim işte banane banane
Ben aslında beynimi şaşırtıyorum o benim kaçamağımdı ve zevkle yedim hoppkilo yapma sakın bekle ben yine eski düzenime
dönücem diyorumo da bekliyo sanırım:26: sabah aynıydım
saol cnmmözledim kocamııı
arada bi şaşaırtmak lazım zatitelafi edilir canım nolcek :26:
kıyamam ya çok zor ben 3,5 yıldır evliyim hiç ayrı kalmadık kalırsamda çok özlerim heralde Allah hiç ayırmasın sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?